Какво е Fusion (FSN) – всичко, което трябва да знаете

Какво е Fusion?

Сливане е проект, който се състои от всеобхватна базирана на блокчейн финансова платформа, която предлага услуги за кръстосана верига, кръстосана организация и кръстосани източници на данни чрез работа по интелигентен договор. FUSION е създадена от главния изпълнителен директор на BitSE, компания за инкубация, която разработи QTUM Blockchain и VeChain blockchain, криптопроекти, които са успешни и двете.

Fusion иска да реши основните проблеми, които технологията на блокчейн изпитва в момента, а именно оперативна съвместимост и мащабируемост. Проектът също така има за цел да даде възможност на криптовалути от различни класове стойност да бъдат прехвърлени на различни вериги, което води до блокчейн, който обединява всички жетони и монети.

Fusion използва Йерархичния хибриден консенсусен механизъм (HHCM), който заема нещата от PoW и PoS. В същото време той използва паралелни изчисления чрез групиране на възли заедно, създавайки ефективна и безопасна платформа.

Технологиите зад синтеза

Интернет на ценностите (IoV)

Екипът на Fusion използва в своята бяла книга термина Интернет на ценностите, който се отнася най-вече до въпроси, свързани с криптовалутата, като обмен и управление на цифрови активи, сигурно и без посредници.

Управление на разпределените права за управление (DCRM)

Разпределеното управление на правилното управление е защитен слой, който защитава всички заключени активи на криптовалута на блокчейна Fusion. Разпределеното съхранение и раздробяване на частен ключ гарантира, че никой няма достъп до пълния частен ключ, което означава, че нито един възел не може да получи контрол над цифровите активи.

dcrm

Крипто финансов интелигентен договор

Крипто-финансовият интелигентен договор (CSC) е интелигентният договор, който завършва финансова транзакция между една от множеството криптовалути, които са картографирани по веригата FUSION чрез Lock-in операция.

Многократният задействащ механизъм (MTM)

Заедно с традиционния механизъм за задействане на транзакции, FUSION включи тригери, базирани на време и събития, в своите интелигентни договори. Тези три режима на задействане са резултат от различни финансови ситуации и са проектирани да отговорят на исканията на сложни финансови интелигентни договори.

Йерархичният хибриден консенсусен механизъм (HHCM)


HHCM използва както PoW, така и PoS, като използва паралелни изчисления, за да приеме подходящ механизъм за консенсус в различни слоеве, така че да може да групира възли и да постигне задоволителен баланс на ефикасност, сигурност, мащаб и други аспекти.

Криптофинансови функции

DCRM позволява на различни цифрови активи да взаимодействат на платформата Fusion. В резултат на това CSC (крипто-финансов интелигентен договор) има способността да прилага функции с по-висока степен на сложност, като многофункционалност, мулти-маркер и разделяне на плодовете.

Многофункционалност е способността на интелигентен договор да поддържа множество различни типове акаунти и едновременно да дефинира взаимодействията между различни потребители и различни интелигентни договори.

Мулти-жетон включва едновременно дефиниране на връзката между множество различни цифрови активи чрез интелигентен договор, след като активите са картографирани на FUSION чрез процеса на Lock-in.

Разделяне на плодоползванията означава, че плодоползването и притежанието на цифрови активи могат да бъдат разделени. Традиционните интелигентни договори могат да прехвърлят само жетони от една страна на друга като цяло, като не позволяват на едната страна да получи собственост върху цифровия актив, докато другата страна получава плодоползването на цифровия актив, което означава, че собствеността и плодоползването са неразделни. От друга страна, криптофинансовият интелигентен договор лесно дефинира повече от два потребителски акаунта или договорни акаунти в един договор и следователно може да дефинира сметки за собственост и да извършва финансови транзакции независимо.

Използвайте случаи за Fusion Smart договори

Интелигентните договори FUSION могат да се използват като система за доверие за определени финансови договори между страните. Интелигентният договор може да бъде адаптиран по време на сключването на споразумението, но след като договорът бъде уреден, съдържанието му не може да бъде модифицирано. Те могат да се използват, например, за легализиране на договор за заем между клиент и банка.

С интелигентния договор FUSION финансовата институция, която издава заема, не трябва да разчита на властите или на кредитополучателя, когато подписва споразумението. Ако кредитополучателят не изплати кредита си, финансовата институция ще получи попечителството върху къщата автоматично (както е посочено в споразумението).

Екипът

BitSE, компанията, която стои зад Fusion Project, е основана през 2013 г. от Dejun Qian, отговарящ също за създаването на QTUM и VeChain. QTUM и VeChain са и двете блокчейн фондации, които се превърнаха в независими предприятия.

Основният екип на FUSION се състои от 22 членове на екип на пълен работен ден, като 14 от тях имат опит в различни технологични области.

Dejun Qian е главен изпълнителен директор и основател на BitSE, а също така е създател на Qtum и Vechain. Преди това беше генерален мениджър на клон в IBM. Получава бакалавър по компютърни науки в университета Фудан.

фюжън екип

Д-р Jiangang Wu отговаря за развитието на фондациите, има докторска степен по финансова математика и инженерство, Шанхайски университет по финанси и икономика. Той също така работи като изследовател в China Europe International Business School и преподавател в School of Management на Шанхайския университет.

Handling Foundation Communication е Ноам Коен, който преди е бил вицепрезидент по маркетинг и развитие на бизнеса в Orbotech. Той има повече от 15 години опит в маркетинга за много организации от технологичната индустрия. Притежава бакалавърска степен по електронно инженерство от Technion (Хайфа, Израел) и MBA от INSEAD.

Относно токена FSN

Вътрешният токен на платформата Fusion, FSN, ще се използва за плащане на мрежови такси. Интелигентните договори изискват FSN, за да бъдат изпълнени, подобно на това как се използва ETH в мрежата Ethereum.

В момента Fusion се оценява на $ 5.43 USD, има пазарна капитализация над $ 161 063 619 USD и оборотно предлагане от 29 684 331 от общо 57 344 000 токена.

Къде да съхранявате FSN

Токенът на FSN е ERC-20, така че всеки портфейл, съвместим с ERC-20, ще може да съхранява FSN.

Къде да купя FSN

Понастоящем токенът FSN може да бъде закупен на Bibox, Qryptos, IDEX, и Cobinhood. Можете да проверите CoinMarketCap (CMC) за да останете в течение.

Ценова прогноза

Fusion (FSN) има кратка история на пазара на криптовалути, което не ни позволява да правим прогнози в дългосрочен план. Криптовалутата Fusion ще стартира Fusion mainnet преди 30 юни. Можем да очакваме леко увеличение на цената поради това.

В момента можем да видим, че цената нараства по отношение на щатски долари и BTC. Още през март се търгуваше около $ 1,6 и достигна $ 9,6 през май, което е важно увеличение на цените за много кратко.

Ще бъде важно да проследите как пазарът ще се запази през следващите месеци, за да разберете кои са дългосрочните нива на съпротива и подкрепа, в които тази криптовалута работи.

Присъда

FUSION е проект, който има за цел да улесни процеса на транзакции между цифрови активи в криптосистемата, служейки като инфраструктура за Интернет на ценностите. Пазарното търсене на IoV е голямо и поради това търсенето на токени FSN също ще се увеличи.

Fusion контакт и допълнителна информация:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map