Как да закупите тире на Binance

Съкратено от „Digital Cash“, Dash е една от най-дълго работещите монети със средна висока пазарна капитализация днес. Тъй като е бил един от най-големите алткойни преди няколко години, сега поддържа място точно пред топ 10 на най-ценните монети. Има обаче много неща за развълнуване по отношение на Dash и неговото текущо развитие.

Това ръководство ще ви покаже как можете да получите първите си монети Dash чрез популярните Обмен на Binance.

Какво е тире?

Dash е транзакционна криптовалута, заемаща силна позиция на два различни пазара. Заедно с Monero и ZCash, Dash се позиционира като една от най-силните монети, ориентирани към поверителността, чрез функцията „PrivateSend“ на мрежата. Това позволява на потребителите да изпращат и получават Dash, без други да могат да проследяват транзакцията (и като разширение, портфейлите на потребителите).

По-важен обаче е напредъкът, който Dash постигна в реалното приемане на крипто. Лесното му използване за транзакции доведе до превръщането на Dash във водеща алтернатива на борбата с националните валути в държави като Венецуела и Колумбия. На гърба на ресурсите, отделени от екипа за разработки за увеличаване на техния обхват в Южна Америка, в момента има над 3000 търговци, които приемат Dash като плащане в страната, което го прави една от най-широко използваните криптовалути в реалния свят.

В допълнение към тези две точки за продажба, Dash представя и поканен случай за инвеститори, с възможност за печелене на пасивни доходи чрез стартиране на Dash Masternode.

Интересувате ли се? Ето как можете да закупите Dash жетони.

Стъпка 1: Регистрирайте се за акаунт в Binance

Най-добрият вариант за закупуване на Dash токени в този момент е чрез размяна на Bitcoin или Ethereum на голяма борса като Binance. Понастоящем няколко големи фиат шлюзове или борси предлагат възможност за закупуване на Dash с опции като кредитна или дебитна карта или банков превод.

Първата стъпка, ако още не сте го направили, е да се регистрирате за акаунт в Binance.

binance регистър 2

Стъпка 2: Потвърдете акаунта си

След като отворите сметката си, ще трябва да подадете няколко документа за проверка, преди да започнете да търгувате.

Освен това отделете това време, за да настроите 2-факторно удостоверяване, за да защитите вашия акаунт.

Стъпка 3: Изпратете BTC или ETH до вашия акаунт в Binance


След като акаунтът ви бъде настроен и потвърден, ще трябва да имате малко биткойн или етериум в портфейла си на Binance, за да търгувате.

Ако все още не държите нито една от тези монети или искате да купите повече, можете да закупите или с кредитна или дебитна карта на сайта, като например Coinmama и Changelly, или чрез обмен на фиат като Coinbase.

За да изпратите монети към вашия акаунт в Binance, отидете в менюто в горната част на страницата и изберете „Фондове“, след това „Тегления“.

Изберете монетата, която ще изпратите от падащото меню.

депозит binance 1

Ще ви бъде показан адрес на портфейла, на който да изпращате вашите монети. Уверете се, че изпращате само посочената монета на този адрес (т.е. BTC към портфейла BTC или ETH към портфейла ETH). Всяка друга монета, изпратена тук, може да бъде загубена.

Стъпка 4: Изчакайте потвърждение

Изчакайте Binance да потвърди транзакцията. Често завършва почти моментално, макар че може да отнеме до няколко часа в зависимост от натоварването на мрежата.

Стъпка 5: Намерете и изберете двойката BTC или ETH

Когато транзакцията ви е завършена успешно, преминете в раздела за обмен на сайта. Влезте тук, като изберете „Exchange“, след това „Basic“.

Отидете в полето за търсене от дясната страна на страницата. Изберете монетата, с която търгувате, и потърсете „Dash“. Кликнете върху двойката, която се появява (DASH / BTC или DASH / ETH).

21

По избор: Използвайте разширените инструменти на Binance, за да купувате в точното време

Binance предлага данни, като аналитични диаграми в реално време, обем на търговията и история на поръчките, за да ви помогне да правите правилните ходове в точното време.

Те също така ви дават възможност да задавате лимитирани поръчки. Това означава, че въвеждате цената, за която искате да купите или продадете Dash, и борсата автоматично ще направи вашата сделка, след като цената достигне тази точка.

Стъпка 6: Изберете количеството Dash за закупуване

В полето под графиките за търговия изберете количеството Dash, което искате да купите, и цената, на която искате да купите. Алтернативно отидете в раздела „Пазари“, където можете да закупите Dash за текущата пазарна цена (това се препоръчва за начинаещи или начинаещи търговци).

тире binance 2

Стъпка 7: Купете тире!

Щракнете върху зеления бутон „Купи DASH“ и сте готови!

Стъпка 8: Преместете монетите си в защитен портфейл на Dash

Най-добрата практика в крипто е да държите монетите си в сигурен портфейл, извън борсата, когато не търгувате. По този начин имате пълен контрол върху сигурността на вашите средства, вместо да се доверявате на мерките за сигурност на борсата.

За да направите това, ще ви е необходим портфейл, който поддържа Dash. За най-високо ниво на сигурност можете да инвестирате в хардуерен портфейл като Ledger Nano S или Trezor Model T. Алтернативите включват портфейла Dash Core за настолни или мобилни устройства и портфейли с много монети като Изход (за десктоп) или Коиноми (за мобилни устройства).

След като подготвите портфейла си за Dash, ще трябва да изтеглите монетите си от Binance. За да направите теглене, отидете на „Фондове“, след това „Тегления“.

На следващия екран изберете Dash от падащото меню.

тире binance 3

Сега въведете адреса от портфейла си на Dash. Проверете още веднъж, че адресът е правилен, след което натиснете Submit.

Още веднъж изчакайте няколко минути, за да потвърди Binance, че транзакцията ви е завършена. Когато се изчисти, монетите трябва да се появят във вашия портфейл на Dash.

Научете повече

Прочетете повече за DASH на UseTheBitcoin! Можете да прочетете за това как работи иновативната система за мастерноди на Dash или, алтернативно, как копаете популярната монета.

За инвеститорите можете да прочетете за икономическите разработки на Dash за доказателство за залог или да отидете направо в статията за прогнозиране и технически анализ на DASH, която се актуализира редовно.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map