Как да закупите OmiseGO (OMG) на Binance

Възходът на Ethereum през последните няколко години отстъпи място на много нови и вълнуващи блокчейн проекти, изградени върху мрежата Ethereum. Някои от тези проекти са допринесли значително, включително OmiseGO, първият токен на Ethereum, който разбива оценка от 1 милиард долара. Оттогава цената на OMG варира в сравнение с останалата част от пазара. Можете да прочетете повече за това в нашето ръководство за цената на OMG или да видите нашия последен технически анализ на OMG.

Това ръководство ще ви каже как да получите първите си OMG токени на популярните Binance обмен.

Какво е OmiseGo?

OmiseGO използва блокчейна, за да намали зависимостта на света от традиционните централизирани финансови институции. Проектът се опитва да създаде платформа, която позволява на хората да контролират собствените си активи и незабавно да обменят между класовете активи (Fiat, Crypto и други), без да е необходим централизиран посредник.

По този начин OmiseGO ще осигури повече удобство и работоспособност за банковото население и ново ниво на включване за небанковите (като тези в развиващите се или развиващите се страни). Това, което прави OmiseGO най-обещаващ, е техният план за мащабируемост, използвайки плазмената рамка, подобна концепция на мрежата Lightning.

Проектът е изграден от компанията Omise, доставчик на цифрови разплащания, работещ в няколко страни от Югоизточна Азия. Мрежата OmiseGO обаче е изградена, за да бъде напълно децентрализирана и под никакъв контрол на самите Omise. Платформата е по същество собственост на нейните потребители и притежателите на токени OMG. Потребителите, които „залагат“ токени OMG, държащи над определена сума в портфейла си, ще спечелят част от таксите за транзакции, начислени в мрежата.

Искате ли да закупите OmiseGo (OMG) токени и да започнете да печелите пасивни награди? Това ръководство ще ви покаже как.

Стъпка 1: Регистрирайте се за акаунт на Binance

Ако все още нямате акаунт, ще трябва да се регистрирате. Процесът на регистрация за Binance е много бърз и отворен за хора почти навсякъде по света.

binance регистър 2

Стъпка 2: Потвърдете акаунта си

Преди да започнете да търгувате, ще трябва да подадете няколко документа за проверка. Процесът отново е доста бърз в повечето случаи, в сравнение с други борси.

Освен това защитете акаунта си, като настроите 2-факторно удостоверяване.

Стъпка 3: Изпратете BTC или ETH до вашия акаунт в Binance

Малко борси предлагат възможност за закупуване на OMG с Fiat в този момент. Така че, ако все още не сте инвестирали в крипто или искате да инвестирате повече, най-добрият вариант е да купите Bitcoin или Ethereum и след това да търгувате за OMG.


Ако искате да закупите някоя от тези монети, можете да го направите с кредитна или дебитна карта от Coinmama или Changelly.

След като подготвите BTC или ETH, трябва да изпратите монетите до вашия портфейл Binance. За да направите това, влезте в сайта на Binance и изберете „Фондове“, след това „Депозити“.

Изберете монетата, която изпращате, от падащото меню.

депозит binance 2

Binance ще покаже адрес на портфейла, на който да изпратите. Уверете се, че изпращате само посочената монета на този адрес (т.е. BTC към портфейла BTC или ETH към портфейла ETH). Всеки друг вид монета, която изпращате, може да бъде загубен.

Стъпка 4: Изчакайте потвърждение

Транзакциите обикновено се приключват много скоро след подаване, но в зависимост от натоварването на мрежата може да отнеме до няколко часа.

Стъпка 5: Намерете и изберете двойката BTC или ETH

След като транзакцията ви бъде потвърдена, отидете в раздела за обмен на сайта. Можете да стигнете до тук, като щракнете върху „Exchange“, след това „Basic“.

Сега потърсете полето за търсене от дясната страна на страницата. Изберете монетата, с която искате да търгувате, и въведете OMG в полето за търсене. Изберете двойката, която се появява (OMG / BTC или OMG / ETH).

omg binance 1

По избор: Използвайте разширените инструменти на Binance, за да купувате в точното време

Binance предлага богата информация, като аналитични диаграми в реално време, обем на търговията и история на поръчките, за да ви помогне да правите правилните ходове в точното време. Те също така ви дават възможност да задавате лимитирани поръчки. Това означава, че поставяте цената, за която искате да купите (или продадете) OMG, и борсата автоматично ще направи вашата сделка, след като цената достигне тази точка.

omg binance 2

Стъпка 6: Изберете количеството OMG за закупуване

Намерете полето под търговските диаграми. В страната „Купете“ въведете желаната от вас цена или изберете „Пазар“, за да купувате на текущата цена (това трябва да е добре за начинаещи търговци).

omg binance 3

След това поставете количеството OMG, което искате да купите. Друга възможност е да изберете да похарчите 25%, 50%, 75% или 100% от вашите BTC / ETH, държани на Binance.

Стъпка 7: Купете OMG!

Щракнете върху големия зелен бутон, за да завършите поръчката си. И готово!

Стъпка 8: Преместете монетите си в сигурен портфейл на OmiseGO

Умното нещо, което трябва да направите, когато приключите с търговията, е да преместите монетите си в сигурен портфейл, извън борсата. По този начин можете да имате пълен контрол върху сигурността на вашите средства, вместо да разчитате на мерките за сигурност на борсата.

За това ще ви е необходим крипто портфейл, който поддържа маркера OMG. MyEtherWallet е доверен уеб-базиран портфейл, който поддържа всички токени ERC-20, включително OMG. The Портфейл Exodus е мощен десктоп портфейл за Windows, Mac и Linux. Exodus поддържа широка гама от жетони и също има вградена борса.

За най-високо ниво на сигурност може да си струва да похарчите парите, за да получите хардуерен портфейл като Ledger Nano S или Trezor. И двете поддържат OMG.

Когато сте подготвили портфейла си, можете да изтеглите своите токени от Binance. За да направите това, отидете на „Фондове“, след това щракнете върху „Тегления“.

Изберете OMG от падащото меню. Сега посочете колко токена искате да изтеглите и въведете адреса от вашия портфейл OMG.

omg binance 4

Проверете отново правилно адреса на портфейла и натиснете „Изпращане“. След като транзакцията ви се изчисти (може да отнеме до няколко часа, ако мрежата е заета), сте готови! Вече завършихте ръководството за това как да закупите OmiseGo (OMG) токени. Наслади се!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map