Как да закупите Ethereum с кредитна карта?

Има много начини да закупите Ethereum с кредитна карта. Основното предизвикателство обаче е да се намери правилната платформа за това. Ето защо създадохме тази публикация. Ще ви кажем как да закупите Ethereum с кредитна карта. Освен това ще знаете и къде да купите Ethereum с кредитна карта. 

Това би ви помогнало да имате ясна представа за това как да се изложите на втората по големина криптовалута в света. В допълнение към него ще знаете и кои са най-добрите платформи, които предлагат достъп до виртуални валути с кредитни карти.

Какво е Ethereum?

Ethereum е една от най-големите криптовалути в света. В днешно време криптовалутата ETH може да се използва на платформата Ethereum за широк спектър от неща. Потребителите могат да го използват и на пазара на децентрализирани финанси (DeFi). Това е една от първите мрежи, прилагащи интелигентни договори.

ETH стана втората по големина криптовалута в света и остана на второ място в продължение на много години. В днешно време ETH има пазарна капитализация от над 100 милиарда долара. Различните случаи на употреба и решения, предоставени от Ethereum, увеличиха търсенето на виртуалната валута ETH.

Поради тези причини има няколко инвеститори, които искат да бъдат изложени на екосистемата Ethereum. Въпреки че е възможно да получите достъп и излагане на Ethereum с помощта на широк набор от методи за плащане, кредитните карти са сред най-лесните решения.

Ethereum все още не е оспорвана от други виртуални валути. Третата по големина криптовалута е стабилна монета, която има пазарна оценка от почти 100 милиарда долара по-малка от Ethereum. Освен това други блокчейн мрежи като EOS или Tron (TRX) не можаха да достигнат първите 3 места през последните години.

Как да закупите Ethereum с кредитна карта

За да закупите Ethereum с кредитна карта, ще трябва да намерите правилната платформа за това. Платформата, която използвате, ще зависи от широк кръг неща. Например ще трябва да проверите дали борсите за криптовалути, които приемат кредитни карти, са налични във вашия регион.

Къде да купя Ethereum с кредитна карта

За да закупите Ethereum с кредитна карта, трябва да изберете борса за криптовалута. Тези платформи позволяват на потребителите да купуват Ethereum, както и други виртуални валути като Bitcoin или Litecoin.

Независимо от това, всяка от тези борси ще предложи различни решения. Ето защо със сигурност е важно да знаете кои са платформите, които предлагат поддръжка с кредитни карти. Освен това, някои от тези борси може да не са налични във вашия регион. Следователно ще трябва да направите свое собствено проучване на платформите, които можете да използвате.

Освен това може да има малък шанс да се намери човек, който да приема кредитни карти. В P2P платформи това може да е добър вариант, ако не искате да използвате борси. Независимо от това, това може да бъде трудно да се намери във вашия регион.

Купете Ethereum With Coinbase

Coinbase е, както вече знаете, една от най-популярните платформи за търговия на пазара. Нови и опитни потребители търгуват с него. Хубавото при него е, че лесно можете да си купите Ethereum с кредитна карта.


Платформата улеснява и улеснява потребителите да го правят. Coinbase ще ви води през целия процес. Всъщност, ако сте нов на крипто пазара, това ще бъде правилната платформа за използване.

Coinbase ще ви позволи не само да купувате Ethereum, но и други виртуални валути. Освен това ще имате възможност да участвате в широк спектър от блокчейн мрежи с техните услуги.

лого на coinbase със син фон. В тази борса можете да закупите Ethereum с кредитна карта

Крипто платформа Cex.io

CEX.io е сред най-ефективните платформи за търговия в крипто индустрията. Потребителите могат да получат достъп до широк спектър от виртуални валути, включително ETH, само за няколко секунди. В допълнение към това, платформата е изградена, за да могат потребителите да имат безпроблемно изживяване.

Потребителите могат да закупят Ethereum с кредитна карта VISA или Mastercard, използвайки платформата CEX.io. Можете да плащате в различни валути, включително USD, EUR и GBP. Това зависи от държавата, в която се намирате, или от официалната валута на вашата карта.

Процесът ще бъде много прост. Ще трябва да въведете данните за вашата карта и да завършите покупката. Част от информацията, която ще трябва да предоставите, включва име, номер на карта, срок на годност и CVV код, наред с други неща.

прозрачно лого на cex.io

Поддръжка на Binance ETH покупки с кредитна карта

Binance е друга платформа, предлагаща на потребителите възможност да получат достъп до ETH и други цифрови активи. Това със сигурност може да бъде най-добрият начин да закупите Ethereum с кредитна карта. Това ще зависи от наличността на тази платформа във вашия регион. Освен това, ако искате да закупите Ethereum с кредитна карта без проверка, това няма да е правилната опция. 

Потребителите в тази платформа ще трябва да се регистрират, за да закупят ETH. Също така ще преминете проверка на самоличността, която би била в съответствие с всички разпоредби на KYC и AML, които обменът следва. След като изпълните всички стъпки, ще можете да получите достъп до тази виртуална валута с кредитна карта.

Струва си да се отбележи, че Binance предлага и други методи за достъп до ETH на потребителите. Ето защо, ако методът на кредитната карта не е наличен във вашия регион, определено можете да опитате някои от другите решения, предлагани от тази борса.

Лого и мото на Binance

Poloniex: Алтернативна борса за закупуване на Ethereum с кредитна карта

Poloniex е една от най-старите борси на пазара. През последните години тя загуби позицията си от други платформи като Binance или Coinbase. Poloniex обаче е сред платформите, които позволяват на потребителите да купуват Ethereum с кредитна карта.

Както може би вече знаете, трябва да създадете акаунт на борсата. След като го направите, ще можете да получите достъп до опцията, която ще ви позволи да закупите Ethereum с кредитна карта.

Където и да закупите Ethereum с кредитна карта, включително Poloniex, Binance или Coinbase, ще изисква да споделите личната си информация. Както споменахме по-горе, това се дължи на факта, че сега се изискват регламенти на KYC за криптообмен.

По този начин, ако търсите поверителност, това може да не е най-добрият начин да закупите Ethereum с кредитна карта.

лого на poloniex

Доверете се на портфейла: Използвайте портфейла си, за да купите ETH с помощта на кредитна карта

Доверете се на портфейла е различен метод, при който да закупите Ethereum с кредитна карта. Тази платформа работи по различен начин. Основната разлика с другите платформи е свързана с това, че Trust Wallet е просто портфейл за криптовалута. Coinbase, Poloniex и Binance са борси.

Въпреки това портфейлът Trust ви позволява да закупите цифрови активи. Това е един от най-добрите начини за закупуване на ethereum с кредитна карта, за които в момента говорят потребители на Reddit, ако не искате да използвате борса.

Ще трябва само да изтеглите Trust Wallet за Android или iOS, да докоснете бутона „Купи“, който те са поставили в приложението, и да споделите данните на кредитната карта, за да обработите плащането. Това може да отнеме само няколко секунди и целият процес е много прост и бърз.

След това можете безопасно да съхранявате своя ETH в Trust Wallet. Това ще ви улесни да купувате и държите ETH, вместо да купувате и да се притеснявате къде да съхранявате този цифров актив. Тъй като цената му продължава да расте, може да е добър начин за вас да съхранявате своя ETH извън борса.

Вземете под внимание, че има много други борси по целия свят. Тези платформи ще ви позволят да закупите Ethereum с кредитна карта. Целта е да се намери най-добрата платформа, която да отговаря на вашите нужди, за да го направите.

Плюсове за закупуване на Ethereum с кредитна карта

Едно от положителните неща при закупуването на Ethereum с кредитна карта е, че забравяте за боравенето с пари или банкови преводи. Просто въвеждате сумата от ETH, която искате, информацията за кредитната си карта и това е всичко. Това е един от най-добрите начини за закупуване на виртуални валути.

Освен това целият процес ще бъде по-скоро бърз, отколкото бавен. Плащанията с кредитни карти се обработват само за няколко секунди. Това означава, че крипто платформите могат да добавят средствата към вашата сметка само за часове или дори минути.

Друго положително нещо при закупуването на Ethereum с кредитна карта е, че не би трябвало да използвате други криптовалути. Един от начините за закупуване на Ethereum е чрез това с BTC. Търговската двойка BTC / ETH има голяма ликвидност. Въпреки това може да не е удобно за потребителите първо да купуват BTC и след това да придобиват ETH.

Борсите и крипто платформите обикновено улесняват потребителите да получат достъп до криптовалути. Освен това, когато използвате кредитната си карта, не е нужно да се притеснявате за обмен на валута. Системата ще обработи плащането ви в чуждестранна валута (или в местната валута), без дори вие да го забележите.

Потребителите не се нуждаят от специфични знания или умения, за да закупят Ethereum с кредитна карта. Всъщност тази покупка ще изглежда като всяка друга онлайн покупка, която изисква от потребителите да споделят информация за кредитни карти.

Недостатъци при закупуването на Ethereum с кредитна карта

Има и някои отрицателни точки при закупуването на Ethereum с кредитна карта. Например ще трябва да споделите информацията за кредитната си карта с борсата за криптовалута. Това е нещо, което може да бъде много негативно за вашата поверителност.

Ако платформата за криптовалута, където сте решили да купите Ethereum с кредитна карта, бъде хакната, информацията ви може да изтече. Това може да бъде финансово опустошително. Много обмени в миналото са имали хакове и нарушения на данни.

Освен това прехвърлянето на кредитни карти може да включва някои по-високи такси от банковите преводи. Трябва да помислите дали предпочитате скоростта пред таксите. Банковият превод може да е по-бавен, но може да е по-евтин. Това обаче е нещо, което се променя според платформата, която ще използвате за закупуване на Ethereum с кредитна карта.

Как да закупите Ethereum с кредитна карта без потвърждение?

Ако искате да закупите Ethereum с кредитна карта без проверка, нещата ще бъдат по-сложни. Всъщност ще бъде някак невъзможно да се направи това. Борсите изискват да потвърдите самоличността си. Това се дължи на нарастващите регламенти за KYC и AML, прилагани от правителства от цял ​​свят.

Един от начините за закупуване на Ethereum с кредитна карта без проверка е използването на лични решения. Това означава, че ще трябва да се срещнете с лице, което е готово да приема плащания с кредитни или дебитни карти.

Това може да не е толкова лесно да се направи. Вземете под внимание, че има няколко онлайн платформи, които предлагат на потребителите възможността да купуват криптовалути без удостоверяване на самоличността. Въпреки това повечето от тях са измами. Ето защо трябва да стоите далеч от компаниите, които ви обещават това.

Най-доброто нещо, което трябва да направите, е винаги да сте близо до най-големите платформи за крипто търговия на пазара. По този начин ще можете да сте сигурни, че вашите средства са защитени. Споделянето на информация за вашата кредитна карта или изпращането на средства към онлайн платформа без репутация може да бъде опасно.

Ако искате да закупите Ethereum с кредитна карта без потвърждение, може да се наложи да помислите два пъти, преди да използвате сенчести платформи.

Последни думи за закупуване на Ethereum с кредитна карта

Ако искате да знаете къде да купите Ethereum с кредитна карта, тази публикация е споделила с вас отговора. Криптовалутните борси са най-добрият начин да закупите Ethereum с кредитна карта. Има обаче и други платформи, които също ви позволяват да го направите. Една от тези платформи е портфейл за криптовалута, наречен Trust Wallet.

Ако искате да закупите Ethereum с кредитна карта без удостоверяване на самоличността, може да е някак сложно. Ето защо трябва да внимавате с платформите, които използвате. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да използвате най-популярните и признати платформи на крипто пазара.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map