Как да закупите биткойн с кредитна карта на Binance

Binance е една от най-популярните борсови платформи в рамките на крипто пазара. Той обаче винаги е имал една слабост – да не поддържа търговия с фиатни валути. Сега платформата прави промени, които ще позволят на своите клиенти да купуват крипто с фиат валута. Наскоро обменът си партнира с Симплекс, процесор за плащане за предоставяне на крипто покупки с кредитна карта. 

Използването на кредитна карта в крипто е противоречиво, тъй като най-добрите борси вървят напред-назад по тази тема. Например Coinbase спря да разрешава покупки с кредитни карти през 2018 г., но когато използваше, за да ги разреши, клиентите ще начисляват допълнителни такси. 

Binance обаче реши да направи този смел ход, но кредитните карти могат да се използват само за закупуване на ограничен набор от токени, а именно Bitcoin, Litecoin, Ethereum и XRP. 

Според изпълнителния директор на Binance, Changpeng Zhao, „Крипто индустрията все още е в начален стадий и по-голямата част от парите в света все още са във фиат … Изграждане на фиат шлюзове, от което се нуждаем сега, за да развием екосистемата, да увеличим приемането и да представим крипто за повече потребители.“

Въпреки това има няколко ограничения. Първо, методът на плащане не се поддържа в някои страни и дори в САЩ не обхваща няколко щати, като Вашингтон, Ню Мексико, Ню Йорк и Грузия. Освен това поддръжката за банки не е универсална и тези, които могат да използват услугата, ще бъдат таксувани с 3,5% такса и ще трябва да изчакат 10-30 минути за своите токени. 

На този фон нека да видим как можете да закупите биткойн с включена кредитна карта Binance.

Стъпка 1: Регистрирайте се в Binance 

Купете биткойн с кредитна карта на Binance

Попълнете празните места с вашите данни и използвайте същите, за да влезете в акаунта. 

Стъпка 2: Достъп до страницата на кредитна карта Binance 

Насочете се към Финансови средства в лентата с инструменти Binance и изберете Купете с кредитна карта опция. 

Изберете Bitcoin като криптовалута, която искате да закупите, след което въведете сумата на поръчката си. Втората лента ще покаже общата сума, която ще ви бъде начислена, с включените такси от 3,5%. 

Купете биткойн с кредитна карта на Binance

След това ще бъдете помолени да потвърдите поръчката си. Прочетете краткия отказ от отговорност, за да разберете процеса на закупуване. След като прочетете и разберете отказа от отговорност, щракнете върху Прочетох и се съгласих с отказа от отговорност, тогава Отидете на Плащане

Купете биткойн с кредитна карта на Binance


Тази функция беше актуализирана през февруари 2019 г. Някои остарели блогове ще ви кажат, че трябва да депозирате някаква форма на алткойн, за да закупите биткойн. Това не е купуване на биткойн, а търговия или размяна на една монета с друга. 

Binance обаче предлага поддръжка за fiat-to-crypto. 

Съвет 1: За първата си покупка ви препоръчваме да започнете с малка сума, за да сте в безопасност. След като малката сума е във вашия акаунт в Binance, можете да продължите да купувате повече и дори често, без да се притеснявате дали вашите монети ще бъдат кредитирани във вашия акаунт. 

Съвет 2: Депозирането на монети от една борса в Binance може да има някои ограничения и измъчвано с такси за теглене. Препоръчваме ви да използвате новата функция и да се насладите на нейното удобство, тъй като можете да депозирате директно в портфейла си. 

Стъпка 3: Предоставете своите данни 

Ще бъдете насочени към уебсайта на Simplex. Попълнете празните места с необходимите данни, след което потвърдете телефонния номер и имейл, които сте предоставили, докато отваряте акаунта в Binance. 

Ще получите код за потвърждение на телефона си. Въведете 4-цифрения код на телефона си. 

Освен това ще получите връзка за потвърждение чрез имейла, който сте предоставили. След тази стъпка кликнете върху продължи. 

Следващата стъпка изисква да попълните данните за кредитната си карта. Уверете се, че данните съвпадат с адреса за фактуриране. Вашата карта обаче все още няма да бъде таксувана – кликнете върху Плати сега за да ви доведе до удостоверяване на самоличността. 

Купете биткойн с кредитна карта на Binance

Стъпка 4: Проверка 

В тази стъпка ще бъдете задължени да потвърдите самоличността си, като се снимате, че държите кредитната карта, която сте използвали за плащане. 

Когато бъдете помолени да предоставите селфи, предоставете:

Вашето име и първите и последните четири цифри от номера на вашата карта трябва да бъдат видими; имате право да покривате средните цифри с пръсти. 

Също така можете да качите валиден документ за самоличност, паспорт и шофьорска книжка. Уверете се, че сте качили всяка страна на документа по ред. 

Ако сте изпълнили тези стъпки религиозно, вашите биткойни трябва да бъдат кредитирани във вашия акаунт в Binance след 20 минути или по-малко. Въпреки това, в зависимост от някои фактори, като задръстване на мрежата, може да отнеме до един час. 

Честито! Току-що направихте първата си покупка на биткойн с помощта на кредитната си карта. 

Има много борси, където можете да закупите биткойн, но Binance е най-добрата и най-ликвидната реномирана борса. 

Ако все още не сте открили сметка в Binance, сега е вашето време. В пиковите часове борсата може да спре да приема нови кандидати поради голям брой кандидати, нещо, което беше свидетел през декември 2017 г.. 

Така че, за да сте в безопасност, регистрирайте акаунт в Binance веднага щом сега и натрупайте малко биткойни. Както каза Чанпенг Джао, „Ако вие и аз вярваме в бъдещето на биткойните, най-добре е да държите колкото се може повече, когато никой не го интересува.“ Търпението е всичко, от което се нуждаете. 

Следвайте тези стъпки, за да закупите биткойн с кредитна карта на Binance. 

Изпробвайте Binance днес

За повече от две години UseTheBitcoin е направил изследването, отразява новините и помага на читателите да намерят най-добрите блокчейн проекти. Единственото нещо, към което продължаваме да се връщаме, е Binance.

Binance се отдели като най-добрата платформа за търговия за начинаещи и опитни търговци и ви дава стотици монети, в които да инвестирате. Започнете да търгувате днес на Binance!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map