Как да купя биткойн без идентификатор?

Покупката на биткойн (BTC) без идентификатор в днешно време не е лесна задача. Тези, които искат да купят биткойн без идентификатор, трябва да търсят нетрадиционни методи, за да го направят.

Борсите и крипто платформите се адаптират към разпоредбите, установени от страни по целия свят. Ако искате да боравите с биткойн чрез традиционни платформи, ще трябва да споделите личните си данни и лична информация.

Това е част от процедурите KYC и AML, които са приложени в различни юрисдикции. Ако искате да знаете как да закупите биткойн без идентификатор, ние ще споделим цялата информация, която трябва да имате. 

Къде да купя биткойн без идентификатор?

Има много платформи и начини за закупуване на биткойн без удостоверяване на самоличност. Въпросът е само да се намери правилният начин за това. Въпреки че може да е някак сложно за първи път, не би трябвало да е толкова трудно, ако го правите редовно.

Докато търсите борси, които да отговарят на вашите нужди за закупуване на цифрови активи, трябва да направите същото, ако искате да купувате и изпращате биткойни без удостоверяване на самоличност. Това ще ви позволи да намерите правилната платформа за закупуване на биткойн без идентификатор.

Има някои платформи и начини за закупуване на биткойн без удостоверяване на самоличност. Не всички от тях обаче може да са достъпни за вас. Това силно зависи от региона, в който се намирате.

И така, къде да купя биткойн без идентификатор? Има някои P2P платформи, които в момента позволяват на потребителите да получат достъп до BTC, без да споделят лична информация. Тези P2P платформи могат да бъдат чудесен начин да получите достъп до пазара на криптовалути.

P2P борси без KYC проверка

Това е списъкът с P2P платформи, които ще отговорят на въпроса ви къде да закупите биткойн без идентификатор.

P2P борси без KYC проверка

HodlHodl е първата платформа, за която трябва да помислите, ако искате да избегнете проверката на KYC. Платформата не държи вашите средства, потребителите могат да се регистрират и просто да започнат да търгуват. Те работят с ескроу адреси и договори. Потребителите контролират своята информация и средства.

Стена на монети

Стена на монети е децентрализирана P2P платформа за обмен на криптовалути. Потребителите могат да купуват и продават биткойн без идентификатор. Компанията работи от 2017 г. Купувачите и продавачите са свързани помежду си и не е необходимо да предоставят KYC данни. През последните години тази платформа стана една от най-популярните на пазара. Потребителите могат да купуват биткойн без идентификатор само за секунди и използвайки удобен за потребителя интерфейс.


BitQuick

BitQuick може да бъде един от най-лесните и бързи начини за закупуване на биткойн. Можете да изберете средствата, които искате да закупите от книгата за поръчки. След това трябва да платите сумата, показана в брой, с физически сметки по сметката на получателя. Просто ще трябва да отидете във всеки клон на банката на продавачите и да попълните депозит. След като го направите, ще трябва да качите разписката на връзката, която получавате по имейл. Ето колко лесно купувате биткойн без проверка с BitQuick. Вземете под внимание, че има лимит за покупка от $ 400,00 без лична карта.

Други методи за закупуване на биткойн без KYC информация

Биткойн банкомати

Биткойн банкоматите също са добър начин за закупуване на биткойн без лична карта. Не всички от тях обаче са достъпни за потребителите да купуват BTC без идентификатор. Някои от тях имат удостоверяване на самоличността. Освен това това може да не ви позволи да купувате биткойн с кредитна карта без идентификационен номер. Трябва да използвате пари в повечето от тези банкомати. Можете да намерите в тази връзка местоположенията на Биткойн банкомати по света.

Bisq

Bisq също е чудесно решение, ако искате да получите достъп до биткойн, без да предоставяте лична информация. В тази платформа можете да се свържете с купувачи и продавачи, без да споделяте лична информация.

Totalcoin

Totalcoin работи не само като място за покупка и продажба на биткойн, но и като портфейл за криптовалута. Можете да го изтеглите на вашия смартфон или да използвате уеб версията. В тази платформа можете да използвате само имейл акаунта си, за да купувате или продавате BTC, използвайки техните услуги.

Как да закупите биткойн без идентификатор?

Както можете да видите, има различни начини за придобиване на биткойн без KYC. Не всички от тях обаче ще бъдат достъпни там, където се намирате. Ако искате да купите биткойн с кредитна карта без идентификационен номер в Германия, може да нямате същите платформи като човек в Колумбия.

Можете също така да закупите криптовалути от доставчици на ваучери и да осребрите средствата онлайн. Това може да бъде алтернатива, ако гореспоменатите платформи не са налични във вашия регион.

Сега, когато знаете откъде да купите биткойн без идентификатор, просто трябва да научите как да използвате тези платформи. Всеки от тях ще работи по различен начин. Това е подобно на използването на банкова сметка от различни банки. Всяка платформа има различни характеристики и предлага различни решения за потребителите.

Някои от тях може да ви позволят да купувате и изпращате биткойни без удостоверяване на самоличността с помощта на банкови сметки. Други решения биха имали само опцията за дебитна или кредитна карта. Биткойн банкоматите например биха могли да обработват само пари в брой. Това ще направи много лесно за потребителите без технически познания достъп до биткойн.

Ако искате да защитите поверителността си още повече, винаги можете да купите биткойн от хора, които познавате. Това ще защити вашите данни и поверителност много по-добре от която и да е от споменатите преди платформи. Знаем обаче, че може да е трудно да се направи това. Ето защо винаги е добре да имате контакти, които да са готови да купуват или продават BTC.

Как да закупите Bitcoin онлайн без идентификатор?

Решенията за закупуване на биткойн онлайн без идентификатор бяха споменати в предишните раздели. Ето защо трябва да избягвате P2P мрежите, които ви предлагат да се срещнете лично. Освен това, ако искате да купите Bitcoin онлайн без идентификатор, определено ще искате да изключите от вашите решения банкомати Bitcoin.

Онлайн решенията са тези платформи, които са свързани с интернет и където не е нужно да се движите физически. Като цяло тези онлайн решения са по-удобни и осигуряват по-добри цени от покупките на лице.

Независимо от това, струва си да се отбележи, че в някои региони няма онлайн платформи за закупуване на биткойн. Ето защо банкоматите за биткойн или местните доставчици на ваучери се разшириха по целия свят.

Ако искате да закупите биткойн онлайн и без идентификатор, определено трябва да проверите дали във вашия регион има налични услуги. Ако не, ще трябва да изберете измежду тези решения, които ви позволяват да купувате биткойни с пари в брой или лично.

Къде мога да купя биткойн без идентификатор?

Има различни начини за закупуване на биткойн без идентификационен номер. Можете да използвате онлайн и офлайн решения. Всичко ще зависи от наличността във вашия регион и решенията, които се чувствате по-комфортно при използване.

Оранжев банкомат с биткойн лого

По-долу са дадени някои от най-популярните места, където можете да закупите биткойн без лична карта.

 • Криптовалутни борси без KYC
 • P2P платформи онлайн
 • P2P платформи офлайн
 • Биткойн банкомати
 • Местни доставчици
 • Чрез ваучери
 • Децентрализирани борси

Те позволяват на потребителите да получат достъп до най-ценната виртуална валута в света. Някои от гореспоменатите решения ще имат различни такси и комисионни. Ето защо трябва да потърсите този, който ще е най-удобен за вас.

Освен това има и други неща, които трябва да вземете под внимание. Например някои платформи ще изискват да използвате имейл акаунт. Някои други дори не биха поискали да отворите акаунт. Въпреки това, не всички от тях работят по един и същи начин и възможностите за плащане също ще бъдат различни.

Докато някои решения не биха ви позволили да използвате кредитни или дебитни карти, други определено биха ви предложили тази възможност. Ако искате да използвате пари в брой, най-доброто нещо е да използвате офлайн решения, включително банкомати или ваучери.

Децентрализираните борси (DEX) също са чудесен начин за търговия с биткойн без идентификатор. Пазарът на децентрализирано финансиране (DeFi) предлага различни възможности за търговци и лица. DEX не изискват да се регистрирате, за да започнете да търгувате. Можете да започнете да използвате портфейла си и да обменяте виртуалните си валути.

Ако притежавате Ethereum (ETH) или други валути ERC-20, може да успеете да ги замените за опаковани BTC (wBTC). Това е виртуална валута, която ви позволява да имате експозиция към биткойн, без да го държите. За всеки wBTC на пазара има BTC, който го подкрепя.

Основната разлика е, че биткойн не може да се използва в DEX, защото повечето от тях работят на върха на Ethereum. Освен това DEX не изискват от вас да се регистрирате, да споделяте вашата лична информация или да приемате разпоредби на KYC. Ето защо това може да бъде един от най-добрите начини за закупуване на биткойн без удостоверяване на самоличността.

Как да подобрим поверителността при работа с криптовалути?

Има различни начини, по които можете да подобрите поверителността си, докато обработвате криптовалути. Дори да нямате достъп до споменатите преди платформи, има някои неща, които трябва да знаете, за да защитите поверителността си.

Ако искате да купите и изпратите Bitcoin без удостоверяване на самоличност, можете да използвате някои от описаните от нас методи. Но защитата на поверителността ни на пазара със сигурност е много важна. Дори ако купуваме биткойни, използвайки традиционни борси или платформи, трябва да защитим данните и информацията си.

Едно от нещата, които можете да направите, е да промените BTC адреса, който използвате. Това ще ви позволи да намалите излагането си на злонамерени лица, които биха искали да проследяват вашата дейност. BTC и крипто транзакциите са публични. Всеки може да ги види и анализира. Това е причината, поради която можете да сменяте портфейлите си всеки път, когато правите превод.

Освен това можете да използвате криптовалути като Monero (XMR), които защитават вашата информация. Въпреки че информацията за BTC е винаги достъпна, Monero не позволява споделянето на лични данни с трети страни. Можете да имате същите предимства, както ако купувате и изпращате биткойни без удостоверяване на самоличност.

Предимства и недостатъци при закупуването на биткойн без идентификатор

Има положителни и отрицателни неща, ако купувате биткойн без лична карта. Анализът на плюсовете и минусите ще ни даде по-добра представа дали си струва да купуваме биткойн без идентификатор. Използването на тези предимства и недостатъци също ще ви помогне да разберете къде е най-доброто място за закупуване на биткойн.

Предимства

 • Това е по-лично, отколкото използването на традиционни борси
 • Някои от платформите работят по много ефективен начин
 • Намалява излагането ви на изтичане на данни
 • Тя ви позволява да се ангажирате с общността на Биткойн по различен начин
 • Те ви предлагат възможността да купувате биткойн офлайн

Недостатъци

 • Интерфейсът на платформите може да не е толкова удобен за потребителя
 • Таксите и комисионните обикновено са по-високи
 • Те имат по-слаба поддръжка на клиенти
 • Тези платформи може да не са налични във всички региони

Разбира се, има и други неща, които можете да вземете под внимание. Всичко ще зависи от това, което търсите. Ако искате да купите биткойн без идентификатор, анализът на тези неща ще бъде определено важен.

Купуване на биткойн без идентификатор Окончателна присъда

Добрата новина е, че има различни начини за получаване на достъп до биткойн без идентификатор. Това ще помогне на онези потребители, които наистина искат да защитят поверителността си, докато използват интернет. Понастоящем данните ни са изложени, използвани, продавани и експлоатирани.

Както частните, така и публичните компании се възползват от своите позиции, за да контролират повече хората. Ако искате да имате достъп до биткойн, със сигурност е добре да знаете, че можем да го направим без предоставяне на личен документ. Дори да съществуват някои разпоредби на KYC, някои платформи ни помагат да купуваме биткойни без идентификатор.

Следвайки предимствата и недостатъците, споделени в тази статия, вие също ще получите по-добра представа какво можете да очаквате, ако търсите места за закупуване на биткойн. Като се има предвид това, правителствата увеличават натиска си на пазара. Те искат обмен и платформи за получаване на данни на потребителите. 2021 г. ще бъде важна година, за да разберем как ще се развива пазарът.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map