Как да изтегля криптовалута към PayPal

Правенето на плащания с криптовалута по-удобно не е било лесна задача за много компании. Потребителите често се сблъскват с предизвикателства, докато се опитват да намерят платформи, които приемат плащания под формата на цифрови валути. Собствениците на магазини все още не виждат ползата от подобни плащания. Coinbase обаче разработи брилянтно решение на този проблем. По-долу е даден метод за изтегляне на криптовалута към PayPal.

Започна с Coinbase

Coinbase—Американска платформа за размяна на криптовалути нараства популярността благодарение на различните си услуги. Що се отнася до дневния обем на търговия, тази борса остава сред водещите борсови платформи, със средно 160 милиона долара.

Coinbase стартира от Брайън Армстронг и Фред Ерсман преди около 7 години и може да се похвали с приятелски потребителски интерфейс. Новодошлите в крипто индустрията могат да обменят различни валути спокойно на платформата. Освен това потребителите се радват на гаранция за безопасност заедно с минимални търговски такси.

Освен това платформата винаги се е стремяла да се отличава от другите борси, като прави крипто транзакциите изключително лесни. Потребителите на Coinbase могат лесно да изтеглят средства от платформата и да ги превеждат в банковите си сметки в рамките на дни. И сега, Coinbase добави още функции, за да намали този период на изчакване от дни на минути.

Популярната платформа за обмен на криптовалути ви позволява да теглите пари в брой директно във вашия PayPal акаунт. Благодарение на това потребителите могат да използват функцията за незабавен превод, използвайки своите дебитни карти, за да получат незабавно средствата си срещу малка такса от $ 0,25, което е много по-добре и по-удобно в сравнение с тегленето на пари от портфейла ви на Coinbase във вашата банкова сметка.

Само за потвърждение, тази функция не ви позволява да закупите криптовалута от вашия акаунт в PayPal. Надяваме се, че това ще бъде достъпно скоро, но в момента можете да изтегляте средства само във вашия PayPal, което все още е страхотно!

Преди да преминем към теглене във вашия акаунт в PayPal, нека първо разберем как да добавите своя акаунт в PayPal към Coinbase.

Добавяне на вашия акаунт в PayPal към Coinbase

Преди да добавите вашия акаунт в PayPal към Coinbase, трябва да влезете. Можете да използвате браузър на вашия смартфон или компютър. И можете да извършите тази транзакция само от вашия портфейл Coinbase.

След като влезете в портфейла си на Coinbase през браузъра си, влезте в портфейла си. След като влезете, отидете в „Настройки“, това се намира в горната част на прозореца.

Изтеглете криптовалутата в PayPal

Докато в настройките щракнете върху „Свързани акаунти“, ще намерите това в горния раздел, след което щракнете върху „Свързване на нов акаунт“, за да продължите напред.

Изтеглете криптовалутата в PayPal


От там ще видите списък с опции за акаунт, който ще се появи, щракнете върху „PayPal“. След тази стъпка ще бъдете пренасочени към страницата за вход в PayPal. Влезте с вашия имейл и парола.

След като влезете във вашия акаунт в PayPal, ще бъдете насочени към страницата за потвърждение, където PayPal ще ви помоли да разрешите на Coinbase достъп до парични преводи – щракнете върху „Приемам“, за да свържете двата акаунта.

След като успешно свържете своя PayPal с вашия акаунт в Coinbase, върнете се към вашия акаунт в Coinbase.

Вече можете да изтегляте средства от Coinbase към PayPal много лесно.

Как да изтегля криптовалута към PayPal

За да изтеглите средства от Coinbase към PayPal, изберете опцията „Купуване / продажба“ в лентата с инструменти Coinbase (вдясно на таблото за управление) и изберете „Продажба“. В раздела „Продавам от“ изберете портфейла, от който искате да прехвърлите средствата, и изберете портфейла си в PayPal в раздела „Депозиране в“.

Следващата стъпка е проверка на данните за транзакцията. Освен това, ако искате да видите подробности за плащането допълнително, кликнете върху раздела „Акаунт“ от лентата с инструменти. ‘От тук можете да видите общата сума на трансактираните пари. След това щракнете върху опцията „Потвърждаване на продажбата“.

Ако всички системи са правилни, средствата ще се отразят във вашата сметка в PayPal незабавно или след няколко секунди.

От тук, в случай че искате да прехвърлите средствата си от PayPal по банковата си сметка, просто следвайте инструкциите, предоставени от PayPal.

Функцията за незабавен трансфер, предоставена от PayPal, е достъпна за потребителите, базирани в САЩ, и гарантира, че средствата се прехвърлят по банкова сметка за минути, с такса от $ 0,25 за всяка транзакция.

Как да премахнете вашия акаунт в PayPal от Coinbase

Прекратяването на връзката между вашия акаунт в PayPal и акаунта ви в Coinbase е много по-лесно в сравнение с свързването на двата акаунта. Това може да стане чрез вашия акаунт в Coinbase.

За целта просто влезте в акаунта си в Coinbase, отидете на „Настройки“ в долната част на прозореца, след което щракнете върху „Свързани акаунти“.

От тук просто кликнете върху бутона „Премахване“, който е поставен до вашия акаунт в PayPal, след което щракнете върху „Премахване“ в полето за потвърждение, което ще се появи.

Основни проблеми

PayPal е бил на място за замразяване на потребителски сметки по своя прищявка и не е спазил разпоредбите, определени от банките. Това видя, че компанията получава много жалби от своите потребители.

Освен това платформата за разплащане има една от най-високите такси в чуждестранна валута в сектора. Например платформата таксува 5% за конвертиране на валути. Това означава, че ще ви струва огромен $ 50, за да конвертирате $ 1000!

Сега разбираме как компанията е реализирала печалба от 13 млрд. Долара през 2017 г..

Освен високите такси в чуждестранна валута, потребителите са принудени да изчакат до една седмица, за да изтеглят средства от PayPal в банковите си сметки. Освен това компанията продължава да увеличава своите такси, които често са по-високи в сравнение с таксите за транзакции, начислявани от повечето банки на високите улици. По този начин потребителите на PayPal могат в крайна сметка да мигрират към трансфери на криптовалута, когато транзакцията е практически мигновена и евтина.

По същия начин Coinbase изглежда се присъедини към PayPal при начисляването на много високи такси, както и при ревностен контрол на акаунта. В резултат на това много потребители се оплакаха от платформата.

Тази борса е сред най-популярните борси, благодарение на подкрепата си за няколко криптовалути, както и на дневния си обем на търговия.

Интеграцията с PayPal, за да позволи на потребителите да изтеглят средства, е основна стъпка за двете платформи и доказва, че PayPal най-накрая се загрява до криптовалути. Въпреки това има много подобрения, които трябва да се направят, за да се гарантира, че процесът е перфектен.

Например платформата трябва да позволява на потребителите да депозират средства, за да привлекат повече потребители.

Заключение

Има начини да преминете, преди криптовалутата да се интегрира с основните платежни системи по целия свят. Въпреки това има начини за криптопотребителите да преместват средства чрез PayPal, както е посочено по-горе. Тъй като се извършва повече осиновяване, други финансови институции и служби вероятно ще позволят и това.

Надяваме се, че ръководството за изтегляне на криптовалута към PayPal е било полезно за вас!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map