Binance Jersey: Всичко, което трябва да знаете

Binance Jersey (Binance.je) е сигурна и надеждна борса за търговия с британската лира (GBP) и еврото (EUR) с биткойн и Ethereum в Обединеното кралство и Европа. Платформата предлага и услуги за управление на цифрови активи на потребители по целия свят.

В съобщение за пресата миналата седмица Binance съобщи че навлизат на европейския пазар чрез новата платформа. Binance Jersey ще поддържа директен фиат за крипто търговия с евро (EUR) и британска лира (GBP). С двете валути потребителите ще могат да търгуват с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH).

Търговски двойки, предлагани на Binance Jersey

Платформата ще позволи на потребителите да търгуват с четири нови двойки, включително BTC / GBP, ETH / GBP, ETH / EUR и BTC / EUR, след като приключат проверката на акаунта в съответствие с процеса „Знай своя клиент“ (KYC).

В прессъобщението Binance отбеляза, че разширяването на европейските пазари ще осигури: 

„Свобода от надвиснала несигурност за Брекзит, където паундът и еврото също са загрижени. Чрез Binance Jersey искаме да помогнем за преодоляване на крипто-фиатния канал за Европа и Великобритания като част от нашата глобална експанзия за подкрепа на по-широкото приемане на криптовалута. “

Характеристики на Binance Jersey

Новата платформа предлага на потребителите опит за търговия от световна класа.

  • Той е бърз, сигурен и надежден. – Той може да се похвали с водеща в бранша производителност с възможност за обработка на до 1,4 милиона транзакции в секунда. Той също така разполага с модерна технология за съхранение, която гарантира максимална сигурност.
  • Той предлага поддръжка от световна класа с денонощна поддръжка на клиенти на живо и бърза обработка на KYC.
  • Удобен е за потребителя с интуитивен и лесен за използване интерфейс.

Как да започнем

  • Отидете на официален уебсайт и регистрирайте акаунт, след което ще бъдете преминати през KYC процеса.
  • Депозирайте активи в евро, БВП, BTC или ETH.
  • Започнете да търгувате

Как започна Binance Jersey

През юни 2018 г. Binance подписан меморандум за разбирателство (MOU) с Digital Jersey, независима организация, която представлява дигиталните индустрии на Острова. Сътрудничеството доведе до раждането на Binance Jersey.

В сътрудничество Binance и Digital Jersey ще осигурят обучение чрез програма за цифрови умения и някои други услуги с цел популяризиране на блокчейна в Джърси. Той също така ще подкрепи Binance, когато става въпрос за преговори за спазване на разпоредбите за борба с борбата с борбата с наркотиците.

Digital Jersey също ще подкрепя крипто обмена, когато става въпрос за установяване на лицензиране и банкови отношения на основно ниво.

Digital Jersey има подкрепата на правителството на острова и Комисията за финансови услуги, когато става въпрос за развитието на блокчейна във fintech, а също и за растежа на местните таланти.

По това време Тони Морета, главен изпълнителен директор на Digital Jersey, отбеляза, че:

„Можем да предоставим разрешителен пясъчник за иновативни криптобизнеси, за да процъфтяват, без да се отдалечаваме от общоприетите високи стандарти на регулация, които се прилагат в нашата юрисдикция. Очакваме с нетърпение да си сътрудничим с Binance, за да развием тяхната функция за обмен и съответствие в Джърси, да осигурим обучение по блокчейн като част от нашата програма за цифрови умения и да подкрепим растежа на нови стартиращи компании в тази област.


Според Wei Zhou, финансовият директор в Binance, Остров Джърси вече има съществуваща правна и регулаторна рамка за крипто, която позволява на Binance да се впише перфектно. Той също така е пионер в разработването на блокчейн, който се използва от здравата си рамка и фонда от таланти.

Чрез стартирането си в Джърси, новата крипто платформа се надява да увеличи конкурентното предимство на острова в банковата индустрия сред другите юрисдикции, които също се конкурират за бизнеса, свързан с крипто.

Остров Джърси не е част от Европейския съюз; но той поддържа благоприятни отношения с ЕС чрез Великобритания. Островът обаче се разглежда само като част от ЕС за търговия със стоки.

Освен това тя има официални отношения с Обединеното кралство, посочени в протокол 3 от Договора за присъединяване на Великобритания от 1972 г. Островът си направи своето намерения ясно на Великобритания за желанието си да запази отношенията си с ЕС, както и с Обединеното кралство след Brexit.

Така Джърси служи като резервен план след Брекзит за Binance. Обменът последва стъпките на Coinbase, който отвори офис в Дъблин миналата година.

Приемане на Binance Jersey и Binance Coin Price

Регистрацията в платформата започна незабавно и Според до главния изпълнителен директор, Zhao Changpeng е поразителен досега. Той добавя това „Вече има изоставане от проверки на KYC.“  Те обаче са отделили повече ресурси, за да го намалят.

Пускането на Binance Jersey също оказа положително въздействие върху цената на монетата Binance. The БНБ скочи над 18 процента след обявяването на новата платформа.

Присъедини се сега

Binance Jersey предлага търговия с отстъпка, тъй като започва своето стартиране Това е чудесен начин да се присъедините към крипто пазара за европейците, като използвате една от най-големите и надеждни платформи за търговия на пазара. Отидете до Binance Jersey, като използвате тази връзка и проверете сами.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map