8 най-добри XRP портфейла през 2019 г. – Как да съхранявате сигурно вашата вълна

В това ръководство за най-добрите XRP портфейли през 2019 г. ще преминем през седем крипто портфейла, където потребителите могат да съхраняват своите XRP. Важно е обаче да се отбележи, че за разлика от биткойн портфейлите, които обикновено са безплатни, портфейлите Ripple изискват от потребителите да имат 20 XRP, за да резервират адреса на портфейла си. Ето защо е жизненоважно да изберете правилния портфейл за първи път, за да избегнете харченето на 20 XRP за множество адреси.

Портфейлите с пулсации се разделят на четири категории. Разполагаме със софтуерни портфейли, които включват мобилни портфейли и портфейли за настолни компютри. След това има хардуерни портфейли, хартиени портфейли и накрая, обменяйте предлаганите портфейли, където потребителите могат да купуват и съхраняват XRP на платформите. Без много шум, нека започнем.

Как да закупите Ripple (XRP)

XRP е включен в списъка на много борси и може да бъде закупен с помощта на фиатни валути и също така да бъде заменен за всяка от значимите криптовалути.

Сред многото налични опции за закупуване на XRP, Binance, Changelly и ShapeShift са някои от най-добрите борси за криптовалути, където можете лесно да купите Ripple с други криптовалути. За разлика от други борси, замяната на една монета с друга на Changelly или shapehift не изисква изпращане на средства към платформата или регистриране на акаунт за използване на платформата. Всичко, което е необходимо, е да изпратите (до адрес, генериран от тези платформи) монети / жетони от портфейла, в който имате монетите, които искате да обмените за XRP (може да бъде Ether или Bitcoin) и след това въведете вашия портфейл Ripple, където искате вашият XRP се съхранява. Монетите незабавно ще бъдат прехвърлени на Без допълнителни действия, трябва да получите вашите монети Ripple в очаквания срок.

Преди това сме написали статия за Най-добрите места за купуване на вълни; може да искате да проверите това.

Ако сте регистрирани на борсата Binance, вижте нашата статия за това как да закупите XRP от Binance.

Най-добрите XRP портфейли

Ето нашите най-добри предложения за портфейли Ripple без определен ред:

The Ledger Nano S

Устройството Ledger Nano S е хардуерен портфейл за криптовалута за множество криптовалути – включително Ripple (XRP). Това, което прави Ledger перфектен портфейл, е фактът, че той дава на потребителите пълен контрол върху техните криптовалутни активи. Той не само ви дава достъп до вашите лични ключове, но също така запазва ключовите фрази, използвани за достъп до вашия портфейл, криптирани точно на устройството. Никой не може да получи достъп до тези ключове, освен ако не му кажете.

В допълнение към факта, че вашите лични ключове са защитени, има добавени функции за сигурност, които правят Ledger идеално подходящ за съхранение на вашите монети Ripple.

Транзакциите на устройството изискват физическо удостоверяване чрез натискане на бутоните на устройството, преди да бъдат инициирани. Което означава, че никой не може да прехвърля вашите криптовалути, ако не са физически с вашия портфейл. Това ви дава известна увереност, че сте в безопасност в случаите, когато кибернападателите са компрометирали компютъра ви.

Наличието на книга не е само за съхраняване на Ripple, но и за много други криптовалути. Това означава, че закупуването на книга е рентабилно, тъй като не е нужно да купувате повече портфейли, за да държите други криптовалути.


Портфейлът за тост

Тост Портфейл е безплатен портфейл с отворен код Ripple XRP за iOS, Android, Windows, Mac и Linux устройства.

Toast е лесен за използване и както начинаещи, така и отрепки могат лесно да се ориентират в приложението с лекота. Портфейлът ви дава достъп и до вашите лични ключове, което ви осигурява пълен контрол върху вашата инвестиция. Портфейлът Toast също е достъпен за Браузъри Chrome.

Портфейл Guarda

Портфейлът Guarda е един от най-модерните и признати портфейли за съхраняване не само на XRP, но и на голям брой цифрови активи на пазара на криптовалути. Гуарда е уеб-базиран мулти-валутен портфейл, който позволява на хората да получават, съхраняват, изпращат и обменят криптовалути. 

Тъй като XRP става широко използван по света от компании и потребители, Guarda работи, за да може да предложи най-добрите решения на потребителите, които искат услуги за XRP. Едно от основните предимства на този портфейл е, че можете да съхранявате други цифрови валути, а не само XRP. Използвайки прост интерфейс, портфейлът Guarda помага на инвеститорите да се справят със средствата си във виртуални валути. 

Портфейлът е достъпен за потребители на настолни компютри и мобилни устройства. Чрез това решение, което не е свързано с лишаване от свобода, потребителите ще имат възможност безопасно да съхраняват своите цифрови активи и да бъдат защитени срещу атаки и хакери на трети страни. Криптовалутните борси са уязвими към тези проблеми и най-доброто нещо, което трябва да направят за притежателите на XRP, е да закупят желаните монети и да ги изпратят в крипто портфейл възможно най-скоро. 

Някои от криптовалутите, които потребителите могат да съхраняват в дигиталния актив на Guarda, включват Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Gold (BTG) и много други. 

Освен това портфейлът си сътрудничи с различни фондации, включително Ethereum Classic, Zcash (ZEC), Binance и Bitcoin Gold, наред с други. Въпреки че притежателите на XRP ще намерят този портфейл за много полезен, също така е възможно да съхраняват широк спектър от крипто активи. 

Най-добрите XRP портфейли: Портфейл за браузър Exarpy

Не всички уеб портфейли са в безопасност, но с функциите на Exarpy осигурява, със сигурност изглежда безопасно, ако спазвате всички посочени правила. Това не е толкова уеб портфейл, макар че може да бъде достъпен с помощта на уеб браузър, функциите на този портфейл все още могат да бъдат достъпни, докато е изключен от интернет.

Exarpy е нехостващ портфейл Ripple, използван за съхранение, изпращане и получаване на всякакво количество монети Ripple без участие на трета страна.

Моля, имайте предвид, че използването на този портфейл си струва, тъй като той начислява 0,025 Ripples за всяка транзакция и това включва таксата и за Ripple мрежата.

Обменът Gate.io

Защо споменахме, Gate.io е заради лекотата на използване. Важно е да се отбележи, че запазването на вашите криптовалути на борсите не е най-добрата идея. Трябва да използвате борсите, за да купувате или продавате, докато държите монетите / жетоните си в портфейл, над който имате пълен контрол. Ако ще използвате борсите, за да запазите Пулсацията, уверете се, че това не е огромна сума; такъв, който можете да си позволите да загубите.

Gate.io Exchange предлага a мобилно приложение заедно с уеб платформата, която улеснява изпращането и получаването на Ripple монети на всички устройства.

Най-добрите XRP портфейли: Binance

Binance е друга борса, като Gate.io. Това е една от надеждните борси там, която прави планове да стане децентрализирана.

Binance е бързо развиваща се борса, стартирана през 2017 г. и привлича вниманието на милиони потребители на криптовалути по целия свят.

Купете XRP на Binance днес!

Съхраняването на вашия XRP (Ripple) в Binance ви дава предимството да конвертирате вашите монети в други криптовалути и обратно с лекота. Не бива обаче да държите твърде много от вашите монети Ripple на борсата; винаги можете да прехвърлите на хардуерен или софтуерен портфейл, над който имате пълен контрол.

Вижте това ръководство за това как да закупите XRP на Binance

Атомен портфейл

най-добрите XRP портфейли

Това е безплатно лишаване от свобода десктоп портфейл който поддържа XRP и някои други 300+ крипто монети. Портфейлът не само позволява на потребителите да управляват XRP, но също така им помага да обменят валутата чрез вграден механизъм за обмен, задвижван от Changelly. Също така потребителите могат да купят XRP с помощта на кредитна карта.

Функциите се предлагат в опростен интерфейс, който се осигурява от мнемонично семе. Първият път, когато потребителите стартират приложението, семето се генерира и от тях се изисква да го съхраняват безопасно. Най-хубавото на този портфейл е, че потребителите контролират изцяло средствата си и техните частни ключове са криптирани на устройството.

Портфейл от хартия

най-добрите XRP портфейли

Въпреки че хартиените портфейли представляват стъпка назад, като се има предвид наличието на хардуерни портфейли, те са наравно с тях, когато става въпрос за безопасно съхранение на средства. Хартиените портфейли са само лист хартия, който съдържа отпечатаните върху тях публични и частни ключове на портфейла. Интересното е, че ключовете се генерират предимно офлайн и това затруднява външните лица, особено хакерите, да разберат за тяхното съществуване.

Единственият им основен недостатък е, че парчето хартия може лесно да бъде изгубено, загубено или повредено от вода или огън. За да хеджира това, потребителят може да поръча портфейл с защитен от фалшифициране печат и да продължи да го ламинира, след което да го съхрани в сейф или дори да го погребе в градината.

Заключение

Прегледайте внимателно всички портфейли, споменати по-горе, и вероятно бихте искали да направите още няколко изследвания за това как всеки от тях работи, като гледате видеоклипове на YouTube.

С течение на времето трябва да има повече портфейли, интегриращи Ripple в тяхното приложение, което го прави лесно достъпен.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map