8 най-добри консултантски компании за блокчейн

През последните няколко години блокчейн технологията доказа, че това е едно от най-обещаващите разработки на нашето време, което има потенциал да наруши не само финансовия сектор. Тъй като технологията расте, нараства и индустрията на блокчейн консултирането, за да насочва блокчейн и бизнеса в правилната посока.

Всъщност блокчейн технологията е толкова жизнеспособна и нейният потенциал е толкова огромен, че все повече компании в момента се стремят да използват нейната сила, за да подобрят своя бизнес. Ако не за друго, блокчейнът е важен, тъй като той децентрализира властта от съществуващите власти чрез използването на интелигентни договори, крипто и притежание на активи. Технологията Blockchain е валидно решение и за други видове проблеми, които обикновено имат бизнес компаниите, като престой на мрежата и пробиви в сигурността.

Без съмнение технологията блокчейн може да играе важна роля в очертаването на бъдещия път на всяка компания. Единственият (потенциален) проблем е фактът, че блокчейнът и криптовалутите като цяло обикновено са много сложни понятия. Тук влизат в игра компаниите-консултанти за блокчейн.

Списък на Blockchain консултантски компании

Тези компании предлагат експертни консултантски услуги, но са и опитни в създаването на технологични приложения за блокчейн. Нашият списък съдържа някои от най-големите имена в блокчейн консултирането и разработването, проектирането, изграждането на приложения и т.н..

LeewayHertz

Основана през 2007 г. и със седалище в Сан Франциско, LeewayHertz е една от най-популярните консултантски компании за крипто / блокчейн или услуги за доставчик на блокчейн технологии.

Компанията изигра инструментална роля в създаването на над сто големи цифрови платформи от корпоративен клас и е известна със своя фокус върху блокчейн, AI, мобилни приложения, IoT, AR / VR решения и облачни платформи.

Екипът на разработчиците се състои от опитни разработчици с много опит в областта на блокчейн. Leeway Hertz е известен и с това, че използва някои от най-добрите блокчейн технологии като Ethereum, Hyperledger, R3Corda и Hashgraph.

LeewayHertz Blockchain консултантска компания

Източник: Medium.com

Имате ли блокчейн проект на пазара? Опитайте да използвате услугата за съобщения за пресата на Blockchain на TheBitcoin!

Altoros

Altoros е друга популярна ИТ консултантска компания, известна с разработването, внедряването и управлението на корпоративни облачни и софтуерни решения. Други области, в които компанията е опитна, са развитието на големи данни, AI и технологията на блокчейн.

Базираната в Сънивейл (Силициевата долина) компания се занимава с подобряване на работните потоци, постигане на прозрачност и подобряване на клиентския опит на предприятията. Компанията е известна и с това, че предлага базирани на блокчейн решения и рамки, както и персонализирани решения за услуги. Компанията има офиси в Западен Масачузетс, както и в Норвегия, Дания, Великобритания, Минск, Беларус, Буенос Айрес и Санта Фе, Аржентина.

Appinventiv

Appinventiv е базирана в Ню Йорк компания, която предоставя голям брой услуги, свързани с крипто / блокчейн на своите клиенти, включително ICO консултации, разработване на интелигентни договори, както и технологични одити и внедряване на IoT в блокчейна.

Въпреки че Appinventiv е сравнително нова компания (основана през 2014 г.), тя успя да помогне на много бизнеси да революционизират работния си процес чрез интегрирането на блокчейн, нещо, което изглежда е съществена част от потенциала за растеж на всяка компания в днешно време.

Някои от услугите за развитие на блокчейн на компанията включват разработване и одит на интелигентни договори, използване на Hyperledger, разработване на портфейли, развитие на крипто обмен, разработване на ICO стратегия, разработване на блокчейн доставки и интеграция на блокчейн в IoT.

ArcTouch

ArcTouch е компания за разработка на мобилни приложения и блокчейн, известна с това, че помага на бизнеса да получи конкурентно предимство на пазара, за провеждане на интензивни технологични семинари и предоставя стратегия за приложения, проектиране, управление и управление на жизнения цикъл.

Компанията има технически опит в работата с платформи Blockchain-as-a-Service от AWS, Microsoft и IBM, с водещи блокчейн платформи като Ethereum, Хиперледгер, BigChain, и Звезден, както и първокласни услуги за портфейли и интелигентни езици за договори като TestRPC, Solidity и Truffle.

По отношение на блокчейн услугите, услугите на ArcTouch включват внедряване на базирани на блокчейн прототипи, разработка на dApp на блокчейн платформи, оценка на частни блокчейн мрежи за експериментиране и развитие, както и внедряване и създаване на интелигентни договори.

Treehouse Technology Group

Treehouse Technology Group е една от най-гъвкавите компании за консултиране на блокчейн. Компанията е известна с това, че помага на компании от най-високо ниво да разработват и внедряват надеждни и сигурни договори, използващи Ethereum.

Екипът също така владее одита на сигурността, провежда автоматизирани и ръчни тестове, създава тестови случаи и предлага консултантски услуги в съответствие със стандартите за маркери ERC-20.

Treehouse Technology Group

Източник: treehousetechgroup.com

Лаборатория ABES

Лаборатория ABES е нова компания (основана през 2017 г.) със седалище във Филаделфия и е дъщерна компания на голяма компания за разработка на софтуер, наречена Aplana Software Inc. Екипът от експерти предлага широка гама от услуги, които включват архитектурен дизайн, блокчейн консултации, поддръжка и поддръжка, услуги и разработка на приложения и интелигентни договори.

Компанията е силно фокусирана върху внедряването на иновативни решения, свързани с блокчейн технологията в управлението на доставките, както и управлението и изпълнението на договори. Той също така има за цел да трансформира управлението на договори в напълно автоматизиран процес, основан на одобрение, изпълнение, създаване и проследяване без усилие. Екипът е висококвалифициран в създаването на dApps, както и в работата с Hyperledger, Solidity и Ethereum.

ChromaWay

ChromaWay е компания, занимаваща се с внедряване на решения за интелигентни договори в държавни агенции, финансови институции и фирми за недвижими имоти. Компанията е известна с представянето на „Postchain”(База данни на консорциум) или за създаване на SofiWay, иновативна програма, подобрила начина на плащане от човек на човек. ChromaWay също стои зад вълнуващ проект за електронна валута, наречен Е-крона.

От създаването си през 2014 г., базираната в Стокхолм компания усилено работи като пионер в блокчейн индустрията, както и в подпомагането на предприятията да се възползват максимално от това, което тази технология може да предложи.

Камтор

Камтор предлага решения за нова епоха, базирани както на частни, така и на публични блокчейни, както за предприятия, така и за физически лица. Услугите, предоставяни от компанията, включват разработване и внедряване на ICO, разработване на интелигентни договори (на Ethereum, EOS, или HyperLedger), създаване на криптовалута и портфейл, разработване на разпределени приложения на Ethereum и EOS, както и създаване на частна блокчейн.

kamtor blockchain консултантска фирма

Източник: www.kamtor.com

Други почетни споменавания в нашия списък с блокчейн консултантски компании включват VironIT, Unicsoft, Неотеричен, Коинфабрик, Емпирика, N-iX, Еспео, Кратък софтуер, LimeChain, 10 Облаци, и Ciklum.

Надяваме се, че нашият списък ще ви помогне да изберете правилната блокчейн консултантска компания или доставчик на блокчейн технологии, за да стимулирате вашия бизнес, доколкото е възможно.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me