7 начина за приемане на плащания с Monero на вашия уебсайт

Monero, една от топ 10 на криптовалутите по пазарна капитализация, постепенно се приема от мнозина. Физически лица и публични предприятия също получават монетата Monero директно или чрез своя уебсайт / магазин за предоставени стоки или услуги. Това допринесе за извеждането на Monero в центъра на вниманието и за позиционирането му за масово приемане.

Ако искате също да бъдете част от общността на тези, които приемат Monero за стоки и услуги онлайн, може да погледнете тези инструменти, за да знаете как всяка функция и как да ги внедрите на вашия уебсайт.

Преди да можете да приемете Monero онлайн, трябва да имате уеб страница / сайт. Това се изисква, тъй като това е интерфейсът, който описва продукта или услугата, които извършвате плащания, а след това към сайта ще бъдат свързани скрипт или приставка Monero API за обработка на плащанията.

Някои начини и платформи ви позволяват да обработвате автоматично плащанията на Monero и ние ще разгледаме подробно всеки от тях.

Как можете да приемате Monero Payments на вашия уебсайт?

1. Приемайте плащания чрез Monero чрез адреса на портфейла си

Monero плащания

Можете също така да си спестите стрес, като избягвате да плащате такси за обработка, като просто посочите адреса на Monero Wallet на вашия уебсайт. Всеки, който плаща за вашия продукт или услуга, просто ги копира и след това ви уведомява, след като изпрати плащания от своите портфейли Monero. Всичко, което ще ви е необходимо, ще бъде хеш на транзакция или идентификатор на плащане, за да потвърдите това плащане чрез Monero Blockchain Explorer в ситуация, в която имате няколко плащания на еднакви суми.

2. Монетни плащания

Monero плащания

The монетни плащания платформата ви позволява да приемате Monero и над 80 други криптовалути на вашия уебсайт срещу такса от 0,50%. Това е полезно за тези с онлайн магазини или тези, които предоставят някаква услуга, може да бъде на свободна практика или нещо подобно. Регистрирането с платформата ви дава възможност да изберете дали искате да приемете само монетата Monero или всички монети, които в момента поддържат. Можете също да конвертирате вашия Monero в други криптовалути и обратно. Вие сте свободни да изберете дали искате плащанията да се задържат в раздела за салдо при плащания на монети или плащанията да се изпращат автоматично на посочения от вас адрес на портфейла. Наличните плащания се предлагат за основни платформи като WHMCS, WooCommerce, Opencart, Prestashop, Magento и OSCommerce.

3. Coingate

Monero плащания

The coingate платформата е друга, която помага да се обработват получените ви плащания от Monero и ви плаща в евро, щатски долари или биткойни. Стъпките за регистрация са ясни и след няколко минути сте готови да започнете да приемате плащания. Coingate се предлага и за POS, които можете да използвате в офлайн магазини.

4. Разширение Monero WooCommerce

Това е достъпно на GitHub и в зависимост от вашите познания за PHP; може да се нуждаете от PHP програмист, който да ви помогне да настроите нещата. Ръководство за изтегляне и настройка можете да намерите тук https://github.com/monero-integrations/monerowp. Ако сте настроили адекватно, сте готови да започнете да приемате някои монети Monero във вашия магазин WooCommerce.

5. GloBee

The GloBee платформата е лесен за интегриране плъгин за потребители на BitPay. Има приставки за повече платформи за електронна търговия, отколкото платформата Coinpayments, така че имате разнообразие за работа.

Идеята да имате сайт, който да обработва вашите плащания, ви спестява да изпращате вашия Monero адрес всеки път, когато вашият клиент трябва да плати. Освен това ви прави по-професионални и получавате заплащане от всеки и навсякъде по света със или без вашето известие.

6. PayKassa

PayKassa е портал за онлайн плащания за Monero и много други крипто монети, който помага на потребителите незабавно да приемат XMR плащания на своите уебсайтове. Също така, потребителите имат възможност да извършват групови плащания чрез много разплащателни системи. До момента платформата има над 2214 сайта, които използват нейните услуги.

На платформата потребителите могат лесно да съхраняват, изпращат и обменят крипто монети. Достъпът до акаунта е достъпен денонощно за потребителите, независимо къде могат да се намират и от всяко устройство.

Таблото за управление на PayKassa е лесно за навигация за потребителите и им позволява да управляват своя Monero в един личен кабинет. За да се гарантира, че има максимална сигурност, платформата гарантира, че всички нейни услуги работят чрез SSL (HTTPS) връзка. Също така жизненоважна информация се криптира с помощта на най-добрите криптографски алгоритми.

7. Всекидневна на Сатоши (Само за австралийци)

Тази платформа действа като посредник за плащания. Плащанията Monero, извършени на уебсайта / магазина, завършват във вашата банкова сметка. Това прави супер лесно да получите плащането си за всички стоки или услуги, закупени на вашия сайт.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me