6 платформи и работни места на свободна практика, които плащат с биткойн!

Светът постепенно се отдалечава от концепцията за 9-5, костюми и вратовръзки и работни месечни заплати. По целия свят хората са насърчавани да се доверяват на себе си и да се самодостатъчни, като работят от уюта на домовете си.

Подобрява се, изобретяването на виртуални валути като Bitcoin, Ethereum и харесванията счупиха бариерите пред начина, по който се плаща на фрийлансъри, след като предоставят услугите си на клиенти от другия край на света. Конвенционалният метод беше намирането на хора, които биха могли да плащат в рамките на вашия срок – това, което можете лесно да изтеглите – и известните методи бяха банков превод, Western Union и PayPal, които всички имаха свои собствени предизвикателства.

Сега фрийлансърите са в състояние да се възползват от безграничното предимство на криптовалутите, което улеснява получаването на заплащане за техните услуги, независимо къде се намират по света. И тъй като криптовалутите са много търсени, намирането на кого да обменяте или търгувате на борси за криптовалути за местни валути става много лесно.

Всеки ден се появяват все повече и повече платформи, където фрийлансърите могат да работят и да получават заплащане в биткойни и други форми на криптовалути, както те изберат. По-долу са изброени няколко места, където можете да намерите работодатели в търсене на виртуални работници или да публикувате оферти за това, което можете да направите в замяна на криптовалути.

6 работни места, които се плащат в биткойн

# 1. CryptoGrind

Едно от най-добрите места за свободна практика, за да се плаща в биткойн е Cryptogrind. На тази платформа потребителите получават възможност да разглеждат различни раздели на наличните работни места, като използват основни думи или маркери на ключови думи. Фрийлансърът може да създаде профил, който включва неговото резюме, основна информация и вида на услугите, които той / тя може да предостави. Една от уникалните характеристики на платформата е способността на фрийлансър да диктува цената на своите услуги.

Платформата служи и като ескроу между търсещия работа (на свободна практика) и работодателя, като държи договорената сума, докато услугата не бъде предоставена изцяло и работодателят е хладен с работата, като посочи с щракване на бутон.

За разлика от други платформи на свободна практика, CryptoGrind заплаща относително по-малко за използването на тяхната платформа. Нещо повече, можете да спечелите допълнителни 2% комисионна от потребители, които въвеждате в платформата, от каквото и да печелят на платформата.

Така че, ако търсите някакъв допълнителен доход или просто имате по няколко часа всеки ден, защо да не предложите услугата си на тази платформа за някой, който се нуждае, и да получите плащане с лекота.

# 2. XBTFreelancer

За разлика от предишния, XBT Freelancer е борда за работа, където работодателите са свободни да публикуват оферти и всеки, който може да направи оферти за услуги. Предложенията за работа в платформата са от многобройни категории, от писане, превод, уеб дизайн и разработка, модериране в социалните медии и множество други.

Платформата насърчава потребителите да се възползват от функцията си за ескроу услуга, за да защитят тези, които предоставят услугите си, от измами.

Платформата съществува от доста време и е получила много внимание от крипто общността. Доста лесно е да намерите желаната работа на тази платформа в зависимост от това, което можете да предложите.

# 3. Съвпадение

Това е безспорно една от най-популярните платформи за борда за криптовалута в интернет днес. Популярността се дължи на факта, че има доста голям брой работодатели на тази платформа, които непрекъснато търсят различни степени на свободна практика в не малка степен. Програмисти, уеб дизайнери, автори на съдържание и всички редовно са търсени на платформата.


За разлика от XBT Freelancer, работодателите предоставят пълни подробности за това как да кандидатстват за тези работни места, както са публикувани от работодателите. Въпреки че това може да е рисковано в някои случаи, но хората също са успели да се срещнат с надеждни работодатели и чрез тази платформа.

Плакатът за работа / работодателят обикновено посочва начина на плащане, който обикновено е в криптовалути, но понякога, за да бъде в безопасност, работодателите предпочитат да работят с хора, които са регистрирани в други платформи на свободна практика като Fiverr и Upwork, само за да се уверят, че не го правят да се срещнете с хора, които биха събрали предварително плащане за дадена работа и да се укрият.

въпреки това, Съвпадение може да се каже, че е едно от най-добрите места, където търсещите работа и работодателите се срещат, и най-често работните места, публикувани на тази платформа, са на дългосрочна основа.

# 4. r / Jobs4Bitcoins

За разлика от останалите, това е група в социалната медийна платформа, наречена Reddit, която през годините стана популярна за публикуване на оферти за работа и предлагане на криптовалути като начин на плащане, най-вече биткойни за всеки, който може да изпълни задачата.

Ако сте запознати с групите във Facebook, трябва да имате доста добро разбиране за това как работят подредактите.

The r / Jobs4Bitcoins Понастоящем sub-reddit има членска база от около 19 000 потребители от цял ​​свят. Въпреки че това не е собствена платформа, тя стана по-популярна от някои платформи, тъй като да се направи нещо не е толкова измислено и кандидатстването за желаната работа е толкова лесно, колкото и изпращане на разговор в чат.

По време на писането, последната актуализация на приложението Reddit включва функция за уведомяване, точно като тази на YouTube, за потребители на Reddit. Това е полезно за тези, които нямат време винаги да проверяват платформата на равни интервали за работни места, за които отговарят на условията. Приложението просто уведомява хората за това, което е публикувано наскоро, а фрийлансърите могат лесно да филтрират това, което го интересува, от това, което не е.

Въпреки че е възможно да се намерят хора, които искат да плащат по други методи извън криптовалутите, но плащанията за услуги тук се предлагат в Биткойн, Етериум и други форми на криптовалута, за които двете страни се договарят в началния етап.

# 5. Крипто работни места

Друг популярен борд за работа в света на криптовалутите. Подобно на други бордове за работа, работодателите използват Крипто работни места платформа за намиране на квалифицирани кандидати за различни задачи, които трябва да бъдат изпълнени, на база на пълен или непълен работен ден.

Платформата може да се похвали с около 5000 членове, което я прави добро място за намиране на желана работа. Публикуваните работни места обхващат много категории. За тези, които имат доста добра идея как да разработят децентрализирани приложения и да поправят други задачи, свързани с блокчейн, Crypto Jobs е може би най-доброто място да бъде.

Писателите не са пропуснати, тъй като нарастващото търсене на опитни писатели се увеличава ежедневно. 2 от 10 работни места, публикувани в платформата, трябва да бъдат позиция за тези, които имат усет към писането и като такава възможност за постигане на значителни умения за писане по интернет чрез интернет.

# 6. Коинтелеграф

Коинтелеграф е преди всичко известен с публикуването на актуални новинарски статии за събития в света на блокчейн и криптовалутите. Наскоро платформата се потопи в свързването на базата на читателите си с работни места.

За разлика от други платформи, можете да сте сигурни, че заданията, публикувани в Cointelegraph, са от истински източници, тъй като са правилно проверени, преди да бъдат пуснати на платформата.

Разделът за работа на сайта се намира в поддомейна, jobs.cointelegraph.com. Лесната за използване платформа не само свързва хората с желаната / отдалечена работа, но и насочва потребителите / търсещите работа към най-добрите практики при търсене на работа онлайн.

Това е една от най-надеждните платформи, добре позната, уважавана и обсадена от работодатели, които търсят квалифицирани хора.

От какво имаш нужда

Работата от вкъщи изисква да имате добра работеща интернет връзка, персонален компютър, стабилно електричество и най-вече портфейл за криптовалута, тъй като това е необходимо за получаване на плащания онлайн.

Типът на портфейла за криптовалута зависи от това каква монета / токен приемате. За да избегнете инсталирането на множество приложения за портфейл за криптовалута на телефона си, можете лесно да инсталирате портфейл на трета страна, който може да съхранява множество монети като Изход, Коиноми, и още много.

Накрая

Избраният по-горе списък е избран, издържал изпитанието на времето. Много други платформи на свободна практика дойдоха и затвориха, а малко повече наистина не са получили необходимото внимание.

Ако използвате някоя от изброените по-горе платформи, можете да сте сигурни, че сте на крачка по-близо до изкарването на прехраната онлайн, в зависимост от това каква услуга можете да предложите или от наличността ви.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map