6 най-добри Litecoin портфейла за безопасно съхранение на LTC

Litecoin (LTC) е една от най-популярните криптовалути на пазара и се смята за цифров актив за обработка на плащания по бърз и евтин начин. Като една от най-старите цифрови валути на пазара, потребителите имат възможност да избират измежду голямо разнообразие от портфейли Litecoin.

Най-добрият портфейл за Litecoin

Най-добрите Litecoin портфейли за вашата LTC криптовалута

След закупуване на Litecoin в обмен на криптовалути, най-доброто нещо, което трябва да направите, е да го съхранявате в портфейл за криптовалута. Тези портфейли ще ви позволят безопасно да съхранявате цифровите си активи и да ги използвате по всяко време. 

1. Ledger Nano S

 • Уебсайт: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s
 • Тип: Хардуерен портфейл Litecoin
 • Лесно използване: Просто, но не е лесно за нови потребители
 • Сигурност: Силно безопасна
 • Цена: Платено

Ledger Litecoin Wallet

Ledger Nano S е един от най-популярните хардуерни портфейли на пазара. Хардуерният портфейл със сигурност е най-добрият за защита на средствата на потребителите. Защо? Тъй като съхранява частните ключове в почти нечуплива среда, която предпазва потребителите от хакове и атаки на трети страни.

Задържането на средства на борсите е едно от най-лошите решения, взети някога от крипто инвеститорите. Дори най-популярните и сигурни борси бяха хакнати, с малки изключения. Ето защо е много важно да държите средствата в отделни портфейли.

Ledger Nano S позволява на потребителите да изпращат, получават и задържат виртуални валути чрез хардуерно устройство, което може да се съхранява у дома или на всяко желано място. Дори ако устройството е унищожено или се загуби, средствата на потребителите ще бъдат безопасно защитени.

Портфейлът има вграден екран, сигурен заключващ се чип и фраза за възстановяване на резервно копие, която ще помогне на потребителите да възстановят средствата си в случай, че портфейлът бъде загубен. Възможно е да се съхраняват не само Litecoin, но и много други цифрови валути на пазара. Това е добре за инвеститори, които имат по-голям брой виртуални валути в портфолиото си и искат да боравят с всички тях от едно и също място.

Както споменахме по-горе, за да придобиете този хардуерен портфейл е необходимо да платите за него малка сума пари, близо до $ 60.

2. Атомен портфейл

 • Уебсайт: https://atomicwallet.io/
 • Тип: Портфейл за настолни Litecoin
 • Лесно използване: Просто
 • Сигурност: безопасно
 • Цена: Безплатно

Криптовалутен портфейл

Atomic Wallet е един от най-популярните настолни портфейли на пазара. Инвеститорите на Litecoin могат лесно да съхраняват и управляват своите LTC монети чрез този десктоп портфейл, който е изграден с оглед на сигурността, анонимността и децентрализацията.

Потребителите могат да държат своите лични ключове, които се държат на компютъра. Също така е възможно да се правят суапове между валути, което позволява на инвеститорите да избягват използването на борси. Някои от виртуалните валути, поддържани от този портфейл, включват Bitcoin (BTC), Litecoin, Ethereum (ETH), Monero (XMR) и много други.

Основната характеристика на този портфейл е, че той предлага възможност за обработка на атомни суапове. Не е необходимо хората вече да разчитат на централизиран крипто обмен, за да обменят Litecoin за други цифрови активи.

Възможно е да изтеглите Atomic Wallet безплатно. Някои услуги обаче се заплащат, включително възможността за закупуване на цифрови активи директно от портфейла. Те имат високи комисионни за инвеститорите, които искат да закупят тези цифрови активи директно през портфейла.


Ако държите Litecoin тук, трябва да сте сигурни, че вашият настолен компютър е защитен от вируси и че никой няма достъп до частните ключове, съхранявани повече от вас самите.

3. Портфейл Guarda

 • Уебсайт: https://guarda.co/
 • Тип: мобилен, настолен Litecoin портфейл
 • Лесно използване: Просто
 • Сигурност: безопасно
 • Цена: Безплатно

Портфейл за криптовалута Guarda

Портфейлът Guarda е един от най-модерните и иновативни портфейли за мобилни и настолни Litecoin. Този портфейл ви позволява да държите различни виртуални валути само на едно място. Това ви осигурява по-добър контрол върху вашите средства и поддръжка на Litecoin. Портфейлът е достъпен на различни езици за потребители от цял ​​свят, включително английски, френски, испански, полски, немски и италиански, наред с други. 

Използвайки този портфейл без мултиплатформен портфейл, можете да изпращате, купувате, обменяте и получавате цифрови валути само на едно място. Потребителите могат да изтеглят този портфейл с цифрова валута за устройства с iOS или чрез Google Play. В същото време ще можете да съхранявате Litecoin не само на мобилния си телефон, но и на компютъра си, ако имате устройство с Mac OS.

Това не е само портфейл Litecoin, тъй като те предлагат поддръжка за много други криптовалути, включително Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP или Binance Coin (BNB), наред с други. Guarda си сътрудничи и с различни фондации, свързани с крипто, включително Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC), Binance и Bitcoin Gold (BTG). 

Всички тези проекти считат, че портфейлът предоставя на потребителите ценен инструмент за съхранение на цифрови валути и помага на потребителите да имат по-удобно за потребителя изживяване.

4. Трезор

 • Уебсайт: https://shop.trezor.io/
 • Тип: Хардуер
 • Лесно използване: Просто, но не е лесно за нови потребители
 • Сигурност: Силно безопасна
 • Цена: Платено

Портфейл за криптовалута Trezor

Това е друга опция за потребители, които искат да използват хардуерен портфейл Litecoin. Trezor е един от основните конкуренти на Ledger Nano S и е разработен от Satoshi Labs, компания, разположена в Чешката република. Този хардуерен портфейл поддържа голямо разнообразие от цифрови валути, включително Litecoin. 

Задържайки частните ключове офлайн, потребителите могат да бъдат сигурни, че техните средства са защитени срещу атаки и други хакове на трети страни. Използвайки моста Trezor, портфейлът се свързва с избрания браузър, за да могат потребителите да получават или изпращат средства.

Това е един от най-сигурните портфейли за съхранение на цифрови валути на пазара заедно с Ledger Nano S. Струва си да се отбележи, че е лесен за използване от потребители, които имат основни познания за цифровите валути. Портфейлът има цена около € 99.

5. Доверете се на портфейла

Доверете се на Litecoin Wallet

Потребителите на Litecoin също могат да изтеглят един от най-опростените портфейли за използване на пазара, Trust Wallet. Възможно е да депозирате, изпращате и задържате LTC и други цифрови валути с Trust Wallet само с прости стъпки.

Портфейлът на Trust също реши да прегърне Segregated Witness (SegWit), за да помогне на хората на крипто пазара да имат най-новите технологични иновации в космоса. Портфейлът е много лесен за използване за новодошлите и ще осигури гъвкавост и всички необходими услуги на потребителите, които искат да държат Litecoin в портфейл за криптовалута.

Основната разлика с хардуерните портфейли е, че той може да не е толкова сигурен като Ledger Nano S или Trezor. Въпреки това е много по-сигурно да държите средства в онлайн портфейл Litecoin като Trust Wallet, отколкото на борса, която може да бъде хакната всеки момент. 

6 Портфейл Exodus

 • Уебсайт: https://trustwallet.com/litecoin-wallet
 • Тип: Настолен
 • Лесно използване: Просто
 • Сигурност: безопасно
 • Цена: Безплатно

Портфейл Exodus Litecoin

Exodus също е друг признат портфейл за криптовалута, който ще позволи на притежателите на Litecoin да съхраняват, изпращат и получават LTC монети по бърз и лесен начин. Exodus е крипто портфейл, пуснат през 2016 г., който помага на потребителите да се справят с голям брой виртуални валути. 

Използването на настолния портфейл Litecoin ще позволи на инвеститорите да държат LTC криптовалута и други цифрови активи на едно и също място. По този начин не би било необходимо инвеститорът да използва различни портфейли според крипто, който иска да държи. 

Портфейлът има много лесен за използване потребителски интерфейс, който е идеален за нови потребители и ще помогне на напредналите потребители да се чувстват комфортно, докато държат своите LTC монети.

Купете LTC за вашите Litecoin портфейли

След като знаете как работят портфейлите на Litecoin и имате избор, трябва да помислите дали искате да купите Litecoin криптовалута за портфолиото си.

Ако се интересувате от инвестиране в Litecoin, можете да прочетете статията ни за прогнозиране на цените на Litecoin и да научите повече за тази криптовалута в нашето ръководство за Litecoin. 

Заключение

Сигурността е най-високият приоритет при работа с криптовалута. Не става въпрос само за закупуване или добив на определена монета. Ще трябва да вземете най-добрия портфейл, за да пазите монетите си безопасно. Имайте предвид, че високо сигурните портфейли Litecoin се плащат. Така че, изберете разумно, когато избирате между сигурност и цена, защото спестяването на долар понякога може да ви струва състояние.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map