És legal la reparació de crèdits?

Molta gent desconfia de les agències de reparació de crèdits i és comprensible per què ho són. Hi ha moltes organitzacions que es fan passar per agències de reparació de crèdits però que en realitat no fan res. Per tant, la pregunta de “És lícita la reparació de crèdit?” és una pregunta justa i la resposta és sí, només cal que us assegureu de buscar l’empresa adequada.

La reparació de crèdits és una indústria molt més gran del que molts americans es donen compte. En qualsevol gran ciutat, hi ha desenes, si no centenars, d’empreses que afirmen ajudar-vos a augmentar el vostre crèdit. Fins i tot si no viviu a una gran ciutat, hi ha moltes empreses regionals i nacionals que us ajudaran a controlar i reparar el vostre historial de crèdit, de manera que hi ha moltes opcions. Només assegureu-vos que seleccioneu la correcta.

Què és la reparació de crèdits?

Reparació de crèdit és un terme general que engloba un conjunt d’estratègies que s’utilitzen per ajudar les persones que tenen elements negatius, com ara impagaments del préstec, al seu informe de crèdit. En general, s’utilitza per eliminar aquests elements del vostre informe, cosa que farà que el vostre historial de crèdit sembli més net i augmenti la vostra puntuació de crèdit. Depenent del tipus de marques negatives i de qui tingui aquest deute, algunes estratègies de crèdit són extremadament efectives i algunes no funcionaran per molt que ho intenteu. En aquesta indústria, no hi ha cap manera legal d’obtenir sempre resultats, però algunes empreses hi són molt millors que altres empreses.

És legítim de reparació de crèdit?

La reparació del crèdit és legítima, però no totes les agències que prometen ajudar-vos poden o us podran ajudar. Tanmateix, no us prengueu la meva paraula. Hi ha moltes bones empreses que fan aquest tipus de treball tot el temps, de manera que, quan busqueu empreses potencials, consulteu les opinions dels clients anteriors i comproveu si tenen una qualificació de Better Business Bureau o Trustpilot. Encara que no ho facin, hi ha altres maneres de separar les millors empreses de la multitud.

Com saber si una agència de reparació de crèdit és bona

A part de comprovar les seves ressenyes anteriors, hi ha diverses maneres de saber si una agència de reparació de crèdit sol ser efectiva. Abans de signar un contracte o enviar un pagament, assegureu-vos de fer la vostra diligència prèvia. Si no esteu segur de què heu de buscar, no us preocupeu, us tenim cobert. Sempre haureu de comprovar i demanar informació sobre les següents per a qualsevol agència de reparació de crèdit que pugueu considerar.

Llei d’organitzacions de reparació de crèdits (CROA)

Segons el CROA, teniu determinats drets com a individu quan es tracta d’organitzacions de reparació de crèdits. Si una empresa intenta infringir un d’aquests drets, hauríeu de marxar immediatament, ja que la majoria de les vegades no seran efectius en res excepte per treure-vos els diners. Aquí teniu una llista d’alguns dels drets que us concedeix aquest acte.

  • No s’admeten tarifes inicials: Se us poden cobrar quotes mensuals, comissions, etc., però no se us pot cobrar sense fer una mica de treball i us hauríem de comunicar què és aquest treball..
  • No es permet la publicitat enganyosa: Qualsevol empresa que promet un canvi de puntuació farà alguna cosa il·legal. No contracteu cap agència que faci promeses sobre la vostra puntuació. Això és diferent de les empreses que anuncien el “canvi de puntuació mitjà”.
  • No se us pot demanar que renuncieu als vostres drets: Si se us lliura un document o se us demana que signeu una declaració que renuncia a algun dels vostres drets, no ho compliu. Algunes empreses no saben que no se’ls permet demanar-ho, però, en qualsevol cas, no es pot renunciar als vostres drets CROA.
  • No se us pot demanar que creeu una nova identitat: Hi ha empreses que tenen com a solució registrar-se i utilitzar un SSN o un EIN diferents. NO HO FACIS. Això és molt il·legal i es considera frau d’identitat.

Què hi ha al contracte?

Sempre heu de llegir el que hi ha al contracte abans de signar-lo. Això s’aplica a qualsevol cosa de la vida, però sobretot en situacions en què doneu a l’empresa el dret d’actuar en nom vostre juntament amb força informació personal. Assegureu-vos que no esteu d’acord amb res amb què no vulgueu estar d’acord i, si hi ha alguna cosa que no us agradi, demaneu que es tregui del document. A més, assegureu-vos que res del document entri en conflicte amb el CROA.

Són transparents?

Les millors organitzacions de reparació de crèdits són totalment transparents. Segons la Llei d’informació de crèdits justos (FCRA), les empreses han d’informar-vos que el que fan també el podeu fer vosaltres. Tanmateix, els professionals d’aquestes empreses faran una feina millor que la persona mitjana a l’hora d’eliminar les notes negatives. Assegureu-vos que l’empresa que trieu no només s’adapti a les directrius establertes per la FCRA, sinó que també estigui oberta sobre les comissions que cobren, els resultats que esperen, els seus antecedents, etc. Com més informació estigui disposada a proporcionar-vos una empresa , normalment són millors, però també sempre us proporcionarà la millor informació per prendre la millor decisió, en general.


La reparació del crèdit és completament legal i és una forma legítima d’ajudar les persones amb pocs crèdits. Malauradament, no totes les agències seguiran la llei, de manera que depèn de vosaltres examinar a fons l’organització. Per sort, hi ha moltes proteccions per al consumidor en la indústria, de manera que mentre feu la vostra diligència, estareu segur i esperem que tingui una millor puntuació de crèdit..

Si us interessa trobar serveis legítims de reparació de crèdits, també us recomanem les millors empreses de reparació de crèdits.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map