Най-добрите държави за стартиране на вашия токен за сигурност

Предложенията за защитни токени (STO) вече са нещо обичайно в криптомаркета. Тази уникална стратегия за набиране на средства дава на компаниите възможността лесно да наблюдават, разпространяват и регулират кампанията си, използвайки блокчейн технологията. STO комбинират най-добрите характеристики на ICO със строгите разпоредби, установени на определени пазари.

Освен ползите, постигнати от компании, които използват STO стратегия, има и много причини, поради които инвеститорът би потърсил този тип инвестиция. От една страна, STO са много по-прозрачни от ICO. Компаниите, участващи в STO, трябва да разкриват чувствителна фирмена информация, включително техния адрес, висше ръководство и финансови данни.

Тази информация допълнително предпазва инвеститорите от разрастващото се измама, което се случва на пазарите на ICO. Едно доклад публикувано от Statis Group показа, че цели 80% от ICO, проведени през 2017 г., се оказаха измами. Точно тази измамна дейност е довела до разработването на маркери за сигурност.

Сега, когато токените за сигурност са по-популярни, много страни искат да хостват STO свързани фирми. За да привлекат този бизнес на брега им, държавните служители са готови да направят сериозни отстъпки. По-долу са най-добрите държави за стартиране на вашия токен за сигурност.

Малта

Островната държава Малта е едно от водещите места за стартиране на вашия токен за сигурност. Страната възприе блокчейн технологията от самото начало. Малтийският министър-председател Джоузеф Мускат публикува публично изявление тази година, в което признава както страховете на регулаторите, така и факта, че тази технология бързо променя индустриите по света.

Малта чрез Master Explorer

Малта чрез Master Explorer

Малтийските служители са сериозни по отношение на желанието си да бъдат водещата блокчейн държава в света. В същото изявление премиерът подчерта значението на дигитализацията на икономиката. Той стигна дотам, че заяви – „ние трябва да сме тези, които другите копират“.

Малта е дом на някои от най-големите проекти за маркери за сигурност, които в момента се разработват. През септември Малтийската фондова борса (MSX) обяви партньорство с Binance, най-големият обем в света. Binance се стреми да създаде нова платформа за маркери за сигурност в страната през следващите месеци.

Литва

Миналата година Литва постигна значителен напредък към целта си да се превърне в знак за сигурност на ЕС. Страната въведе приятелски разпоредби за символи за сигурност. Министърът на финансите на страната издаде широки наредби за сигурност, които обхващаха данъчното облагане, счетоводството, издаването и спазването.

Blockchain компаниите изпращат своя проект до надзорник на финансовите пазари и техният офис изпраща обратно отговор относно състоянието на вашия токен. По принцип литовските служители правят своята версия на теста Howie за вашия проект и ви дават солиден отговор, преди фирмата ви да продължи напред по техния проект.

Тъй като Литва е член на ЕС, те спечелиха огромно предимство, като легализираха и регулираха СТО в своята страна. Правителствените служители се надяват да примамят целия ЕС да бъде домакин на техните STO в страната.


Швейцария

Швейцария има дълга история като финансово убежище. Страната се отличава с ниски данъци и крипто приятелска среда. Швейцария беше една от първите страни, които приеха разпоредби за криптовалутата.

Швейцария има прокрипто позиция от 2014 г., когато регулаторните органи публикуват доклад, в който подробно се разбира значението на криптовалутите. Интересното е, че в доклада се признава, че криптовалутите се справят със същите задачи като парите, но престават да го обозначават като законно платежно средство поради липсата на държава-издател.

STO представят своя проект на швейцарския орган за надзор на финансовите пазари (FINMA). Този регулаторен орган прави преглед на всеки STO, за да потвърди под какво наименование попада проектът. Етикетите на токени включват плащане, полезност, актив и хибридни токени.

Израел

Израел е дом на множество стартиращи компании, базирани на блокчейн. Страната води света в научните изследвания & развитие според скорошно Блумбърг доклад. Докладът постави Израел на второ място, само след Южна Корея по отношение на иноваторите. Израел приветства блокчейн компаниите, като намали данъците за крипто наполовина през октомври тази година.

Тел Авив, Исреал

Според Cryptoslate доклад, Израел стартира 2018 г. с 88 блокчейн стартиране в експлоатация. През март 2018 г. Израел освободи междинен период доклад които подробно определят правилата за ICO. Докладът имаше за цел да постигне „баланс между технологичните иновации и защитата на инвеститорите“.

Бившият ръководител на Израелския орган за сигурност, проф. Шмуел Хаузер стигна дотам, че препоръча на страната да насърчи създаването на международен блокчейн център на неговия пенсиониране. Този ход гарантира, че Израел ще остане доминираща сила на криптомаркета.

Канада

Канада продължава да води северноамериканската крипто революция. Канадската борса за ценни книжа (CSE) обяви през февруари, че планира да пусне нова платформа за маркери на ценни книжа. Платформата е базирана на блокчейн Ethereum.

Торонто, Канада е родното място на Ethereum и градът продължава да бъде силен център за крипто активност. Освен това платформата позволява на потребителите лесно да стартират свой собствен токен за сигурност. Това решение е в съответствие с желанието на Торонто да бъде лидер в индустрията.

Според съобщение за пресата, новата платформа за маркери за сигурност е предназначена да даде на компаниите алтернатива на ICO пространството.  Кабунi Technologies е първият токен за защита, планиран за стартиране на платформата. Компанията също така подаде проспект в Комисията за ценни книжа на Британска Колумбия (BSCE).

Дубай

Дубай остава мощно влияние в криптомаркета. Страната беше една от първите, които издадоха държавна криптовалута още през октомври 2017 г. През февруари тази година Дубайският многосторонен център (DMCC) започна да улеснява пазара на криптовалути.

DMCC е член на Global Blockchain Council. Първоначално проектът стартира като част от инициативата на Дубай Сити Сити. Говорейки за криптовалутите, директорът на проекта Франко Босони обсъди как може да види стоково бъдеще за тези цифрови активи. Понастоящем Дубай е в средата на разработването на стабилна рамка, в която стоката на маркера за сигурност да работи.

Токени за сигурност – интелигентен ход

Страните илюстрират новаторския дух и решението им да позиционират пазарите си в съответствие с цифровизацията на икономиката със сигурност ще даде резултат. Пазарът на маркери за сигурност продължава да се разширява и тези страни вече виждат предимствата на своята про крипто позиция. Трябва да очаквате повече държави месеци.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map