Trust Wallet Review – Защо Binance’s Trust Wallet е специален?

Binance има нов официален портфейл за криптовалута за своите потребители и се нарича Trust Wallet. Компанията зад Trust Wallet работи, за да предложи на потребителите сигурен, анонимен, мулти-валутен и лесен за използване крипто портфейл. Кои са основните характеристики на този портфейл за цифрова валута?

Доверете се на преглед на портфейла

В днешно време е много важно за крипто потребителите да имат надежден крипто портфейл, който предлага услуги както на притежатели, търговци, така и на инвеститори. Мобилните портфейли са много удобни за потребителя и имат лесен за използване интерфейс.

През юли 2018 г. Binance реши да придобие Доверете се на портфейла за осигуряване на по-добри услуги и повишаване на безопасността за потребителите. По време на придобиването на Trust Wallet той поддържаше Ethereum (ETH) и други базирани на Ethereum жетони като ERC-20, ERC-223 и ERC-721 монети. Но сега списъкът е много по-голям. 

#Binance Придобива Trust Wallet – популярен мобилен крипто портфейлhttps://t.co/2yY35u7AAb pic.twitter.com/L4ktVm6YCn

– Binance (@binance) 31 юли 2018 г.

Поради факта, че фирмата работи от ноември 2017 г., те успяха да изградят репутацията си на сигурност и също така успяха да защитят средствата на потребителите. Компанията никога няма да поиска достъп до портфейлите на потребителите, да държи техните лични ключове или да иска лична информация. Това показва, че компанията е изградила най-добрите стандарти в бранша.

След като бъде интегриран в Binance Trust Wallet, той добавя към веригата мобилен портфейл и той очевидно ще работи в бъдеще с други интеграции.

Binance написа в този момент:

„Като технологично ориентирана компания, придобиването от Binance на Trust Wallet показва значението на технологията на сигурния портфейл за бъдещото развитие на криптовалутата като цяло.“

Потребителите могат да изтеглят портфейла директно от Google Play Магазин и App Store на Apple. Понастоящем има много цифрови активи, поддържани от портфейла, включително Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Callisto (CLO), Dash, Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Ethereum Classic (ETC), GoChain (GO) , ICON (ICX), Litecoin (LTC), POA мрежа (POA), TomoChain (TOMO), Tron (TRX), VeChain (VET / VTHO), Wanchain (WAN), XRP, ZCash (ZEC) и Zcoin (XZC ).

Trust Wallet предоставя подобрени функции за сигурност, които помагат на потребителите да защитят своите притежания, свързани с крипто. Частните ключове на потребителите не се съхраняват на нито един сървър. Собствениците на приложението Trust Wallet могат безопасно да преглеждат и контролират всички монети и токени, свързани с акаунта им, уверени, че само те имат достъп до личните си ключове.

Потребителите също могат да възстановят средствата си. Има опция, която позволява на потребителите да архивират портфейла си и да криптират цялата информация, когато е необходима. Физическите лица могат също да добавят към портфейла широка гама от биометрични системи за удостоверяване на пазара, включително ПИН и сканиране на пръстови отпечатъци.

По този начин двете основни функции, предлагани от Trust Wallet, са свързани с неговата сигурност и голям брой жетони, които се поддържат. Всъщност Trust Wallet поддържа почти всички видове токени ERC-20, което е много полезно за онези потребители, които са участвали в различни първоначални предложения за монети (ICO).


Trust Wallet дава на потребителите контрол над личните им ключове и напълно запазва анонимността на потребителите, което е много важно за крипто ентусиастите в пространството. В същото време портфейлът вече е интегриран в борси като Coinbase, Shapeshift и Changelly, което улеснява потребителите при закупуването на цифрови активи.

Портфейлът за цифрова валута е създаден с оглед на сигурността и използваемостта. Това са две важни неща за инвеститорите и крипто ентусиастите. Trust Wallet също е интегрирал браузъра Web3, който позволява на хората да взаимодействат с децентрализирани приложения (dApps) директно от приложението. В допълнение към това, Trust Wallet ще работи безпроблемно и с Binance DEX, което ще позволи на клиентите да извършват незабавни сделки на децентрализираната борса.

Binance се опитва да разработи DEX, който ще направи платформата му по-децентрализирана. Потребителите също ще имат контрол над своите лични ключове. Как ще интегрират Binance Coin (BNB) към портфейла, предстои да разберем. Това обаче не би трябвало да е проблем за Trust Wallet. Binance Coin е цифров актив на ERC-20, който се очаква да работи на своя собствена блокчейн веднага щом тази година.

Заключение

Trust Wallet се доказа като сигурен и лесен за използване портфейл за криптовалута както за инвеститори, така и за ентусиасти. Портфейлът получи подкрепа от Binance, когато компанията реши да добави поддръжка към цифровия актив. С много различни портфейли на пазара, Trust Wallet показва, че се фокусира върху поверителността, сигурността и използваемостта, за да могат потребителите да имат по-добро изживяване, докато използват приложението.

Изтегли Доверете се на Wallet за iOS

Изтегли Доверете се на портфейла за Android

Изтегли Доверете се на APK за Android Wallet 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map