Приложението DropBit Wallet: Овладейте ръководството за преглед на потребителите на Crypto

dropbit портфейл

За много хора изпращането, получаването и използването на биткойни може да бъде малко досадно. Първо, имате нужда от портфейл, след това трябва да решите дали искате топъл или студен портфейл. И тогава трябва да се притеснявате, че получателят има портфейл … и той продължава и продължава. Има много грижи, свързани с наличието и харченето на биткойни.

Приложението DropBit на CoinNinja е проектирано да отстрани тези проблеми, като по този начин прави изпращането и получаването на биткойни толкова лесно, колкото изпращането на SMS или туит. Помислете за това за момент: Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите приложението, да изпратите или получите биткойни, без да преминавате през стреса от самото създаване на нов портфейл.

Изпращането на биткойни в това приложение е много лесно и бързо. Не е чудно, че често се нарича Venmo на биткойн портфейлите.

Как работи DropBit Wallet?

как работи приложението dropbit

Подобно на други популярни крипто портфейли като Trezor, Ledger и KeepKey, процесът е доста прост. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате приложението на телефона си, да го отворите, да изберете получателя от списъка си с контакти и да им изпратите каквото количество биткойн искате. Ако нямат портфейл, за да получат биткойн, приложението прави всички тежки повдигания.

Първо, като ги уведомите, че искате да им изпратите малко биткойн. Всичко, което трябва да направят, е просто да свалят и инсталират приложението DropBit на телефоните си в рамките на 24 часа след получаване на известието. След като това стане, телефонните им номера ще бъдат потвърдени от приложението. Това е, за да се уверите, че само желаният получател получава средствата, които възнамерявате да изпратите.

Веднага след като се провери, подателят се уведомява, че портфейлът на получателя е на разположение и той може да приеме биткойните. Всичко, което подателят прави, е да стартира приложението си DropBit и биткойните автоматично се депозират в портфейла на получателя.

Това приложение по същество отнема стресиращия и досаден процес на изпращане и получаване на биткойни с помощта на общоизвестните канали. Помислете за това като Venmo, Paypal или Stripe. Те премахват толкова много неудобства, което прави невероятно лесно изпращането и получаването на средства.

Това прави приложението DropBit за биткойни.

Характеристики и предимства на приложението DropBit

функции на dropbit app

Лесно прехвърляне

С обикновен текст или туит можете да изпращате и получавате средства. Това е вярно. Всичко, което трябва да направите, е да свържете вашия Twitter акаунт и ще можете да изпращате или получавате средства по тези канали. Понастоящем няма приложение, което да прави това на пазара.

Плащане без портфейл и светкавично бързо плащане

Частните ключове на вашия биткойн портфейл са изцяло под вашите компетенции. Винаги остава в приложението, благодарение на военното криптиране, което затруднява хакването. Тези ключове никога не са достъпни от приложението DropBit.

Те са собственост на вас. Що се отнася до биткойните, които изпращате, приложението има нулев достъп до вашите монети. Това улеснява само връзката между портфейлите. Така че, никога няма да се притеснявате, че парите ви ще изчезнат по време на транзит или ще бъдат откраднати.

Родният портфейл Lightning е до голяма степен попечителски. По този начин можете да извършвате бързи и бързи плащания, без да се налага да настройвате каналите, възлите си или някой от тези тромави неща.

Не съхранява контакти

Въпреки че приложението изисква контактите както на подателя, така и на получателя, то никога не минира или съхранява тези данни. Така че, ако не ви интересува приложението, което получава достъп до вашите контакти, не бъдете.

Технологията е проектирана така, че въпреки че ще ви трябват телефонни номера или подробности в Twitter, сървърът всъщност не вижда номерата или подробностите. Технологичният вид предпазва сървъра от това, като същевременно проверява дали получателят е регистриран потребител или не.

Прозрачност, поверителност и възстановяване

Ако някога се наложи да възстановите портфейла си, винаги можете да импортирате семената от 12 думи в приложението. Освен това ще можете да видите разбивка на транзакциите си по всяко време.

Приложението се предлага с HD портфейл. Това означава, че всеки път, когато изпращате и / или получавате средства, приложението автоматично генерира нови публични адреси, като по този начин прави транзакциите Ви по-трудни за проследяване от всеки, който може да търси.

Хубавото е, че никога не трябва да се притеснявате да следите тези адреси. Те автоматично се свързват с основния ви адрес в портфейла. Но това няма да се покаже във вашите транзакции. Това го прави фантастично приложение за тези, които търсят допълнителен слой поверителност в своите транзакции онлайн.

coinninja dropbit ръководство за приложение

Lightning Wallet за бързи плащания

Приложението се предлага и с портфейли с мълния. Това обикновено е отделно от основния ви портфейл DropBit и изисква той да бъде финансиран. След това от портфейла на Lightning можете да извършвате малки плащания или транзакции.

Тъй като тези транзакции са извън веригата – което означава, че са бързи – няма нужда да бъдат добавяни към блока преди потвърждение. В резултат на това те идват с нулеви зареждания и обикновено завършват почти моментално.

Това е страхотен начин да се избегнат обикновено дългите периоди на изчакване, свързани с биткойн транзакции. Когато прецените, че сумите, които изпращате, са много малки в сравнение с редовното време на изчакване в биткойн мрежата / блокчейн, ще откриете, че това е по-добър вариант.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner