Портфейл на Casa Keymaster: Овладейте ръководството за преглед на потребителите на Crypto

преглед на портфейла на casa

Casa е услуга за стартиране на крипто попечителство, целяща да улесни защитата и контрола на вашите биткойни. Днес преглеждаме всичко за системата за управление на лични ключови портфейли на Casa и как работи Casa.

Какво е Каса?

Casa е компания за крипто попечителство, която предлага три основни продукта и услуги, включително Keymaster, Casa Node и Casa Covenant (за наследяване).

casa биткойн портфейл

Всички продукти и услуги на Casa улесняват защитата и контрола на вашите биткойни. Плащате абонамент за Casa, след което получавате достъп до определени продукти и услуги въз основа на вашето ниво на абонамент.

Casa прави голяма работа от факта, че това е услуга, „изградена за ходори от ходъри“. Ако имате голямо количество крипто, което трябва да осигурите, тогава Casa е чудесен вариант. Всъщност, когато Casa за първи път се обяви пред света през март 2018 г., компанията се определи като „най-сигурният портфейл за криптовалута в света“..

Каза е най-известна с Keymaster. Casa описва Keymaster като „първата в света мултисиг система, удобна за ползване“. Благодарение на Keymaster, всеки потребител може да бъде в безопасност и да контролира пряко своите ключове. Keymaster се обслужва от хора, хора с висока нетна стойност, фондове и екипи. Ако държите значително количество крипто, може да е във ваш интерес да защитите тази крипто с Keymaster. Keymaster ви позволява лесно да настройвате, контролирате и осъществявате достъп до портфейли с много знаци 2 от 3 и портфейли с много знаци 3 от 5.

casa преглед на ръководител

Други ключови продукти и услуги, предлагани от Casa, включват Casa Node 2, който ви позволява да печелите биткойни, като същевременно поддържате биткойн и Lightning мрежи. Това е Raspberry Pi 4 с 4GB RAM и 1 TB SSD.

casa възел 2

Casa предлага и приложението Sats, което е подобно на Venmo приложение, обслужвано от крипто потребители. С приложението Sats можете да изпращате или получавате биткойни с помощта на SatsTags, да печелите биткойни с SatsBack Rewards или да осъществявате достъп до вашия Casa Node от всяка точка на света.

casa sats ап

Има и разширение Casa за Chrome, което ви позволява да извършвате или получавате плащания от Lightning на уебсайтове, без да напускате сайта. Удължението се сдвоява с вашия Casa Node, което ви позволява да правите транзакции, без да навигирате през интерфейса на възела.

През 2019 г. Casa представи особено уникална услуга, наречена Casa Covenant, която комбинира упълномощаване с много подписи и протокол за сигурност за възлагане на биткойн притежания за по-късно наследяване. Използвайки Casa Covenant, всеки може да гарантира, че неговите биткойни се предават на близки. Casa интегрира вашите крипто притежания директно във вашето последно завещание. Casa дори ще преведе наследниците ви през процеса на възстановяване на вашите средства, ако е необходимо.


Абонирайки се за Casa, вие получавате достъп до един или повече от тези продукти и услуги. Абонаментите варират от $ 34 до $ 420 на месец, въпреки че е наличен и безплатен пробен период.

Ето как Casa обобщава своята мисия като цяло:

„Casa ви предоставя инструментите. Поемате обратно контрола върху парите и данните си. Casa максимизира вашия индивидуален суверенитет. “

Целта е да се даде на всеки притежател на крипто суверенитет, като им се предоставят инструментите, необходими за осигуряване на дигиталния им живот.

Характеристики на Casa

предимства на крипто портфейла на casa

Основните характеристики на продуктите и услугите на Casa включват:

Идеален за всеки, който има много крипто: Абонаментите на Casa варират от 34 до 420 долара на месец (таксувани годишно). Услугата се обслужва от хора със значително количество крипто за защита, включително лица с висока нетна стойност, ходлери, китове, фондове или стартиращи компании.

Налични безплатни и платени абонаменти: Можете да изпробвате Casa’s Keymaster и приложението Sats безплатно с пробен абонамент. Абонаменти за злато, платина и диаманти ($ 34 до $ 420 на месец) също се предлагат според вашите нужди.

Ръководител: Keymaster е услуга за управление на крипто ключове, обслужвана от всеки, който държи голямо количество крипто – включително ходлери, лица с висока нетна стойност, фондове и други. С Keymaster все още държите собствените си биткойн ключове, въпреки че те са много по-сигурни.

Casa Node 2: Casa също предлага Casa Node 2, биткойн и Lightning възел, който ви позволява да печелите биткойни, като същевременно поддържате биткойн и Lightning мрежи. Това е Raspberry Pi 4.

Приложение Sats: Casa е изградила приложението Sats, което ви позволява да изпращате и получавате биткойни с помощта на SatsTags. Можете също така да печелите биткойни с SatsBack Rewards или да използвате вашия Casa Node от всяка точка на света.

casa мълниеносни плащания

Разширение на Sats: Casa предлага разширение за браузър, което ви позволява лесно да правите и получавате биткойн и мрежови плащания в интернет чрез вашия възел Casa. Можете да въведете паролата си чрез разширението, за да се свържете с вашия възел Casa в една стъпка. Можете също така бързо да извършвате и получавате плащания, без да напускате сайта.

Множество подписи, множество устройства и множество местоположения: Casa’s KeyShield е най-добрата настройка за сигурност с няколко знака. Можете да осигурите средствата си с множество подписи на множество устройства на различни места.

Увеличете физическата сигурност: Може да имате настройка с много подписи, защитена от начална фраза, но тя е толкова сигурна, колкото вашата лична сигурност. Някой със значително количество крипто е изложен на физически атаки. Може да сте запомнили вашата семенна фраза например, но някой може да извлече тази семенна фраза от вас с изтезания. С Casa няма нужда да излагате себе си (или крипто състоянието си) на физически заплахи, защото няма нито една точка на провал.

Създаден за Hodlers, от Hodlers: Каза многократно е споменавал, че е „построен за ходори, от ходъри“. Ако имате голямо количество крипто, което искате да защитите за дълъг период от време, тогава Casa е идеалният вариант.

Един абонамент за множество услуги: Casa има множество абонаментни нива и вие получавате достъп до множество продукти и услуги на Casa с всеки абонамент.

Най-лесните и сигурни настройки за Multi-Sig: Умно е да защитите големи средства с настройки с много подписи. Съществува обаче и известна степен на риск: какво се случва, ако загубите едно или две от устройствата за подписване? Какво се случва, ако един човек, контролиращ подписите, измами? Casa ви помага да избегнете проблеми и да възстановите средства със своите Keymaster и Key Shield услуги. Тези услуги правят по-лесно и по-сигурно управлението на многознакови настройки.

Абонаментите включват хардуерни портфейли: Абонаментът ви за Casa включва 1 хардуерен портфейл (за абонати на Gold) или 3 хардуерни портфейла (за членове на Platinum и Diamond). Този хардуерен портфейл ще функционира като едно устройство за подписване в настройката на Key Shield multi-sig.

Специализирано 24/7 обслужване на клиенти: Casa предоставя специално обслужване на клиентите, включително лични консултанти за клиенти, сесии за настройване 1 на 1 и други възможности за персонализирана поддръжка.

Услуги за спешно подписване и възстановяване на ключове: В настройка на Shield Key с необходими подписи 3 от 5, Casa ще държи един от ключовете. Casa предлага спешно подписване и възстановяване на ключове.

Резервни устройства, доставени за една нощ: Абонатите на Platinum и Diamond могат да изпратят заместващи устройства за една нощ. Ако загубите достъп до хардуерен ключ във вашата мулти-sig настройка например и се наложи да го замените, Casa ще ви изпрати нов хардуерен портфейл възможно най-скоро.

Поддържа множество хардуерни портфейли: Абонаментите на Casa включват по подразбиране Trezor One. Въпреки това, настройките също поддържат Trezor Model T, Ledger Nano S и Ledger Nano X.

Поддържа iOS и Android: Casa работи както с устройства с Apple, така и с Android.

Отидете без семена: Наличието на начална фраза е чудесно за възстановяване, но също така представлява огромна дупка в настройката на защитата. Ако някой получи достъп до тази начална фраза, това излага вашите средства на риск. Casa има настройка без семена, която елиминира необходимостта от резервни копия на хартия.

Чанти Casa Faraday: Абонатите на Casa Diamond и Platinum получават чанти Faraday за допълнителна защита. Може да поискате да поставите хардуерния си портфейл и друга електроника в чанта на Фарадей, например, за да сте сигурни, че не може да се изпращат никакви сигнали.

Събития и предимства на членовете: Casa провежда специални събития за членове на Diamond и Platinum. Тези членове получават и различни привилегии и други предимства за членовете.

Как работи Casa?

Casa предлага три основни продукта и услуги. Ето основно обяснение за това как работи всеки от тях:

Как работи Casa Keymaster?

Keymaster ви позволява да защитите вашите биткойни, използвайки няколко различни настройки с много подписи. По-скъпите абонаменти за Casa идват с повече опции за портфейли с няколко знака.

как да използвам

Водещият продукт на Keymaster е Key’s Shield на Casa, който предлага 3 от 5 защити с много подписи. Целта е да се даде на потребителите „крайното спокойствие за сигурността на [тяхната] криптовалута“, обяснява официалният уебсайт. Той също така е проектиран да бъде лесен за използване от всеки с каквото и да е техническо ниво.

С 3 от 5 multi-sig система, вашата крипто е защитена от 5 различни ключа на 5 различни устройства на 5 различни места. Ако някой получи достъп до 1 или 2 ключа или устройства, тогава криптофондовете ви не са компрометирани. Целта е да се защитят потребителите срещу хакери и лични атаки.

С Casa Key Shield не е нужно да записвате начална фраза. Ако загубите един от хардуерните си ключове, можете лесно да го замените и да използвате останалите си устройства, за да изпратите средствата към новосъздадения набор от ключове. Нямате риск за сигурността, свързан със записването на начална фраза, защото хардуерните ви устройства могат да функционират като устройства за възстановяване.

ръководство за сигурност на casa

Членовете на Casa’s Diamond и Platinum получават достъп до специален екип от представители на обслужването на клиенти, които провеждат потребителите през целия процес на настройка. Casa предоставя първоначалните хардуерни устройства, както и резервни устройства в случай на загуба, така че потребителите не се притесняват за нищо.

Освен това, Casa ще държи един от 5-те ключа във вашия ключов щит за спешни случаи. Casa няма достъп по никакъв начин до вашите средства, тъй като те съдържат само един ключ. Ако обаче загубите два от ключовете си едновременно, можете да използвате аварийния ключ на Casa, за да ви помогне да прехвърлите средствата си в нов, цял набор от ключове.

Като цяло, Casa’s Keymaster е идеален за настройки за много хора – като семейства, екипи, стартиращи компании или фондове. Ако искате да осигурите голямо количество крипто между няколко страни, тогава Keymaster работи чудесно.

Casa предлага и основна 2 от 3 мулти-sig настройка за сигурност. Работи подобно на Key’s Shield на Casa. Трите ключа включват вашия телефон, хардуерен портфейл и ключ за възстановяване на Casa, като всяка транзакция изисква подпис от 2 от 3-те ключа. Музикалната настройка на Casa от 2 от 3 се рекламира като система за студено съхранение на начално ниво.

Как действа Casa Covenant?

Casa Covenant е система за наследяване на биткойни, която поддържа вашите биткойни в безопасност, дори след като починате. Можете да защитите близките си и да се уверите, че те получават вашите биткойни като част от последната ви воля и завет.

Когато използвате биткойн без Casa, наследяването е трудно. Ако управлявате вашите собствени ключове, тогава имате нужда от план за предаване на богатството си в края на живота си. Много биткойнъри са умрели със средства, заключени завинаги, просто защото не са оставили инструкции на близките си.

протокол за наследяване на casa bitcoin

Casa Covenant работи със съществуващ адвокат по недвижими имоти, което означава, че можете да избегнете допълнителната работа и рискът вашите биткойни да се предават отделно от други активи.

Ключовата характеристика на Casa Covenant е функцията multi-sig, която гарантира, че вашите средства се прехвърлят само когато не е – и не преди. Вие имате пълен контрол върху процеса. Casa също ще насочи вашето семейство или адвокат през целия процес и дори ще предостави подкрепа на наследниците, след като преминете.

Обикновената система за управление на ключове на Casa ви позволява да настроите портфейл с много знаци 2 от 3 или 3 от 5. Casa Covenant обаче използва незадължителна настройка 3 от 6. За да бъде транзакцията валидна, ви е необходим подпис от 3 от 6-те притежатели на ключове. Допълнителният ключ (6-тият ключ) ще бъде активиран по време на процеса на настройка на услугата Covenant и се държи от адвоката на имота на потребителя. Ако клиентът почина, ключът на адвоката на имота, ключът за възстановяване на Casa и ключът за сейфа се използват за възстановяване на средствата.

Casa Covenant е достъпна за всички членове на Casa Diamond. Casa Diamond е на цена от $ 420 на месец (таксува се годишно), така че тази услуга се обслужва най-вече за лица с висока нетна стойност, вместо за обикновени потребители на биткойн.

Когато Casa пусна Covenant през 2019 г., компанията описа услугата като „първа по рода си“ система. Налични са и други услуги за наследяване на биткойни, въпреки че Casa ги е интегрирала в съществуващата система за наследяване, завещание и завещание по-добре от своите конкуренти – въпреки че очевидно цените също са много по-високи.

Как работи Casa Node 2?

Casa Node 2 ви позволява да печелите биткойни, като същевременно поддържате биткойн и мълниеносни мрежи. Получавате един Casa Node 2 като част от всеки платен абонамент за Casa.

casa биткойн възел

Casa Node 2 е Raspberry Pi 4 с 4GB RAM и 1TB SSD. Вие управлявате възела с помощта на собствения NodeOS на Casa (който вече има тъмен режим).

Чрез комбинирането на Casa Node 2 с приложението Sats можете да печелите биткойни и да използвате Lightning отвсякъде. Освен това можете да стартирате Node Heartbeats на Node 2, за да печелите биткойни всяка седмица, само за да работите със здрав възел и да поддържате мрежата на bitcoin.

мрежов възел на мълния на casa

С Casa Node 2 можете също да стартирате BTCPay Server, за да приемате лесно плащания за електронна търговия в биткойн. Casa планира да обяви други функции на Node в близко бъдеще.

Casa ценообразуване

Получавате достъп до един или повече от продуктите и услугите на Casa с всяко ниво на абонамент. Абонаментите варират от сребро (безплатно) до диамант ($ 420 на месец). Всички цени по-долу предполагат годишно таксуване.

услуги за портфейл casa

Сребро (безплатно)

 • Изпробвайте Keymaster и приложението Sats безплатно
 • Съхранявайте биткойни в телефона си с помощта на Keymaster и приложението Sats

Злато ($ 34 на месец, таксувани годишно)

 • Стартов комплект за използване и осигуряване на биткойн
 • 2 от 3 ключова защита с много подписи)
 • 1 x хардуерен портфейл (Trezor One)
 • Casa Node 2
 • Чанта Casa Faraday
 • Директна поддръжка по имейл от Casa
 • Използвайте приложението Sats, за да печелите награди с вашия Casa Node

Платина ($ 150 на месец, таксувани годишно)

 • Решение за крипто попечителство с пълна услуга за индивидуални нужди от сигурност
 • Щитът на ключовете (3 от 5 набора ключове с много подписи)
 • 3 x хардуерни портфейла
 • Специализирано 24/7 обслужване на клиенти
 • Личен клиентски съветник и сесия за настройка 1 на 1
 • Служба за възстановяване на ключове на Casa и спешно подписване
 • Резервни устройства, доставени за една нощ
 • Пълен пакет оборудване на Casa, включително Casa Node 2 и чанти Faraday
 • Изключете събития, бонуси и предимства за членове

Диамант ($ 420 на месец, таксуван годишно)

 • Предлагане на пълна услуга за върховна крипто сигурност
 • Щитът на ключовете (3 от 5 набора ключове с много подписи)
 • 3 x хардуерни портфейла
 • Поддръжка за много потребители за семейства и екипи
 • Casa наследствено планиране за прехвърляне на активи от поколение
 • Специализирано 24/7 обслужване на клиенти
 • Служба за възстановяване на ключове на Casa и спешно подписване
 • Личен клиентски съветник и сесия за настройка 1 на 1
 • Резервни устройства, доставени за една нощ
 • Пълни пакети за оборудване Casa, включително два Casa Nodes и Faraday чанти
 • Ексклузивни събития, бонуси и предимства за членове

За Каса

Casa се ръководи от основателя и главен изпълнителен директор Джеръми Уелч. Други ключови членове на екипа включват Кели Лайънс (президент) и Джеймсън Лоп (CTO).

крипто екип на casa

Седалището на Casa е в Ню Йорк. Компанията се обяви през март 2018 г. чрез публикация Medium, описвайки услугата си като „най-сигурният портфейл за криптовалута в света“.

Към днешна дата Casa е събрала над 3,5 милиона долара.

Заключителна дума

Основната услуга на Casa е Keymaster, което е най-добрата мулти-sig настройка. Keymaster го прави лесен, сигурен и безопасен за управление на 2-of-3 или 3-of-5 multi-sig настройка. Casa ще ви преведе през процеса на настройка, ще контролира един ключ като резервно копие и ще премахне необходимостта от начална фраза. По пътя си Casa предлага и опции за аварийно архивиране, доставка на хардуерен портфейл през нощта и други привилегии, които не бихте получили, ако стартирате собствена мулти-sig настройка.

Съвсем наскоро Casa също представи своя Casa Node 2, биткойн и Lightning възел, както и услугата за наследяване на Casa Covenant, която улеснява прехвърлянето на вашето крипто състояние на вашите наследници.

Поради всички тези причини Casa (на цена от 34 до 420 долара на месец) помага на потребителите да осигуряват своите крипто притежания по множество начини с набор от уникални инструменти.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map