MagicSeed: Архивиране на Seedphrase на крипто хардуерния портфейл

magicseed преглед

MagicSeed е криптовалутен хардуерен портфейл за резервно кодиране на семефрази, който помага на всеки потребител на биткойн и криптоасет лесно да запомни думите си като „кой притежава семето, притежава монетата.

Представяме ви MagicSeed: изчерпателно ръководство за преглед

В миналото се ровихме в света на твърдите портфейли (Trezor, Ledger, KeepKey) за онези хора, които търсят по-солиден и сигурен начин за съхранение на цифровите си активи. Но за тези, които посещават по-надеждно страници за краудфандинг като IndieGoGo, вероятно сте забелязали ново име, което да добавите към списъка, което е сравнима с CryptoSteel, CryptoTag и BillFodl, което може да се похвали с много предимства, включително 100% офлайн (без връзка или хакерски рискове) ), без памет (без съхранение на данни или рискове от кражба), лесна за настройка (5 минути или по-малко и възстановяване на началната фраза за по-малко от 1 минута), хипер безопасен алгоритъм за криптиране на ниво банка и може да се използва за мултивалутни цели.

Този, разбира се, е MagicSeed, който наскоро започна своята кампания за краудфандинг с много интересния си външен вид. И така, какво е точно? Какво го отличава? И наистина ли има физически данни, необходими за поставянето му точно до по-утвърдените имена като Trezor или Ledger?

Е, нека да разберем.

Относно продукта

за магическо семе

Уникалната точка за продажба, която се носи от компанията, като цяло изглежда е способността й да опрости вашата семенна фраза. Ако не знаете какво е това: това е състав от 24 рандомизирани думи, които се използват, за да получите достъп до вашия цифров или офлайн портфейл. Без запаметяването на тези думи губите достъп до активите си, което може да бъде ужасяващ удар.

И така, как MagicSeed се отличава? Първо, портфейлът съхранява цифрово тези фрази, които потребителите могат лесно да изберат с помощта на циферблата на портфейлите. След като всички те са избрани [правилно], можете да изберете тайна ключова фраза, която лесно ще запомните.

Оттам портфейлът създава QR код, последван от таен ключ, който след това използвате за достъп до оригиналното си семе.

Това влиза в начина, по който работи, но как изглежда в сравнение със своите колеги? От една страна, тя се откроява визуално, но това не е толкова добро нещо. Като цяло, и това е от ранни погледи, изглежда тромаво и много недружелюбно. Не забравяйте, че има само четири прости стъпки за настройка на устройството за архивиране на MagicSeed за крипто.

magicseed-crypto-seedphrase-backup


1) изберете начална фраза

2) изберете своя таен ключ (нещо, което лесно можете да запомните)

3) MagicSeed генерира QR код, свързан с вашия секретен ключ

4) Използвайки QR код плюс SecretKey, вие се връщате към първоначалното семе

Ето страхотен поглед отвътре на устройството MagicSeed и как то безопасно съхранява вашите крипто притежания:

Защо така? Разглеждайки го от видео и изображения, той е голям в сравнение с подобни на Ledger’s Nano и Trezor, които са далеч по-преносими.

Червен флаг часовник

Magicseed рискове

Не всички кампании за масово финансиране са създадени еднакво, така че си струва да разгледаме по-методично MagicSeed, за да се уверим, че няма нищо подозрително.

Мартин Брайънт от The Next Web обсъди въпроса с Red Flags, когато става въпрос за тези кампании за набиране на средства в платформи за масово финансиране като IndieGoGo, и си струва да го запазите в ума си, тъй като винаги е важно да избягвате измами с биткойни. Една дума за мъдрите казва, знайте, че ако и когато цената на биткойните отново се повиши (както много крипто експерти прогнозират за BTC / USD), стойността на монетите, които ходите във вашите биткойн портфейли, ще бъде още по-привлекателна за хакери и интриги онлайн. Винаги правете всичко възможно, за да защитите и уверите своите криптовалути.

И така, има ли нещо, което да помислите за червен флаг тук? Първо, има отчетливо пренасищане на информация. Но дали това, за да заслепи бъдещите инвеститори с информация, или че те са предали тази документация, предстои да разберем.

Те имат основните членове лесно видими, голяма част от информацията им за контакт е лесно достъпна за техните акаунти в социалните медии и името на домейна им. В допълнение към това по-възрастните членове на персонала са ясно видими, което винаги е добре.

Според страницата на компанията в IndieGoGo, компанията се стреми да събере над 43 000 британски лири капитал с прогнозна дата на доставка за поддръжници от юли 2020 г. И като се има предвид факта, че тази кампания стартира едва в началото на октомври с вече събрани 6 200 британски лири, нещата търсят първоначално оптимистичен поне.

MagicSeed има страница във Facebook, Youtube и Twitter и казва, че ще започне да доставя устройства за архивиране на резервни копия на крипто хардуер през юли 2020 г..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map