Coinomi Wallet: Овладейте ръководството за преглед на потребителите на Crypto

Коиноми

Coinomi е блокчейн портфейл, използван от милиони хора по целия свят. Разберете всичко, което трябва да знаете за популярния, дългогодишен крипто портфейл днес в нашия преглед.

Какво е Coinomi?

Coinomi, намерен онлайн на Coinomi.com, е портфейл за блокчейн, който ви позволява сигурно да съхранявате, управлявате и обменяте 1500+ блокчейн активи. Портфейлът поддържа Bitcoin и хиляди други цифрови валути.

Coinomi се предлага за Mac OS, Windows, Linux, Android и iOS. Независимо дали искате да защитите крипто на настолен компютър или мобилно устройство, ще намерите версия на Coinomi, която работи за вас.

Портфейл Coinomi

Към декември 2019 г. Coinomi поддържа над 125 блокчейна, което е повече от всеки друг портфейл, който не е задържан в индустрията. Като цяло можете безопасно да съхранявате хиляди токени в един портфейл на Coinomi. Coinomi също е активиран SegWit и можете да деноминирате портфейла си в 168 фиатни валути.

Coinomi е основана през 2014 г., което също го прави най-старият наличен портфейл с много блокове. Още по-впечатляващото е, че нито един портфейл на Coinomi никога не е бил хакнат или компрометиран по друг начин. Coinomi има перфектен рекорд след 5+ години в крипто индустрията (макар че бе открита малка уязвимост в приложението за портфейли на Coinomi през февруари 2019 г.).

Подобно на много други крипто портфейли, Coinomi ви позволява да разменяте монети в портфейла си, като използвате съществуващите услуги за обмен. Coinomi има вградена поддръжка за ShapeShift и Changelly. Без значение кой от над 1500 поддържани крипто активи имате в портфейла си, би трябвало да можете да ги разменяте незабавно, за да коригирате портфолиото си.

Според официалния уебсайт екипът на Coinomi се състои от „експерти в блокчейн технологиите с доказан опит в областта на финтех, криптовалутите и предприемачеството“. Екипът се обедини около концепцията за „създаване на сигурни решения за блокчейн приложения“. Днес екипът на Coinomi е разпространен по целия свят. Компанията няма фиксиран седалище или офис, а всички позиции са отдалечени.

Характеристики на Coinomi

Преглед на Coinomi

1500+ криптовалути: Coinomi поддържа над 1500 криптовалути. можете да съхранявате сигурно някоя от тези 1500 криптовалути във вашия портфейл Coinomi.

125+ блокчейна: Coinomi поддържа общо 125 различни блокчейна. Без значение какъв тип монета държите или кой блокчейн използва тази монета, трябва да можете да съхранявате тази монета с помощта на Coinomi.

Предлага се за настолни компютри: Coinomi се предлага за Windows, Mac OS и Linux.


Налично за мобилни устройства: Coinomi е достъпен за iOS и Android чрез всеки съответен магазин за приложения. A.apk също е достъпен за изтегляне чрез Coinomi.com.

Никога не хакнат от стартирането си през 2014 г .: Coinomi стартира за първи път през 2014 г. Портфейлът никога не е бил хакнат или компрометиран от пускането – твърдение, което могат да направят няколко други портфейла.

25+ езика: Coinomi е напълно преведен и е достъпен на над 25 езика.

Поддръжка на Changelly и Shapeshift: Coinomi има вградена поддръжка за Changelly и ShapeShift, което означава, че можете незабавно да разменяте някоя от монетите си в портфейла си, без да депозирате и изтегляте от борса.

SegWit: Coinomi има поддръжка на местни сегрегирани свидетели (SegWit). Това означава, че можете да се насладите на по-бързи транзакции на криптовалути, които поддържат SegWit (BTC и LTC).

Студено залагане: Coinomi ви позволява да приложите криптото си да работи за вас със студено залагане. Можете да залагате студени активи чрез Coinomi и да печелите награди дори когато сте офлайн.

Такси за динамични транзакции и такси за миньори: Coinomi изчислява динамично таксите за транзакции, което означава, че потребителите получават най-доброто съотношение цена-качество по всяко време при извършване на транзакции. Потребителите могат също да задават и използват свои собствени такси. Ако имате нужда от потвърдена и изпратена незабавно транзакция, например, може да сте готови да платите по-висока такса за миньор. Ако нямате нищо против да изчакате 30 до 60 минути, можете да платите по-ниска такса за миньор.

24/7/365 Поддръжка на клиенти: Изненадващо, Coinomi инвестира значително в обслужването на клиентите. Coinomi предлага обслужване на клиенти 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Можете да подадете билет в Coinomi и да получите бърз отговор по всяко време на деня и нощта. Малко други портфейли предлагат този вид услуги.

DApp браузър: Coinomi предлага децентрализирано приложение (DApp) браузър, което ви позволява сигурно да използвате децентрализирани приложения Ethereum и други блокчейн DApps директно от вашия портфейл Coinomi.

Купете карти за подарък: Coinomi също е едно от малкото приложения за портфейла, което ви позволява да купувате карти за подарък директно в приложението. Можете да похарчите своите крипто средства на карта за подарък Target или Walmart, без да напускате приложението Coinomi, например, и след това да ги похарчите на всяко място на дребно. Подаръчните карти на Coinomi се предоставят чрез партньорството на портфейла с Bidali.

Доверен възел: Coinomi ви позволява да придобиете пълен финансов суверенитет, като се свържете със собствения си пълен биткойн възел.

Крипто DNS: Избягвайте неясни адреси, склонни към грешки, като се възползвате от функцията Crypto DNS на Coinomi, позволявайки ви да замените най-често използваните си адреси с четими от човека псевдоними в различни услуги и блокчейни. Ако искате портфейлът ви за обмен да бъде посочен като „Binance BTC“ например, тогава можете да го направите чрез Coinomi.

Оперативна съвместимост с други портфейли: Coinomi е оперативно съвместим с всякакви портфейли на FIA или портфейли за неудържим домейн адрес, което ви позволява да създавате заявки за плащане, агностични за блокчейн, за потребители с всякакъв тип крипто портфейл.

Удобен за потребителя: Coinomi, както повечето мултиплатформени портфейли, е много лесен за ползване. Лесно е да настроите портфейла за първи път, да използвате портфейла и да извършвате транзакции с портфейла, независимо дали сте крипто експерт или начинаещ.

Не се изисква KYC или удостоверяване на самоличността: Coinomi, както повечето портфейли, не изисква да се регистрирате или да проверите каквато и да е информация преди да използвате портфейла. За да направят нещата стъпка по-нататък, сървърите на Coinomi ще анонимизират вашите заявки, като скрият вашия IP адрес от любопитни очи.

Нулеви такси: Както при повечето портфейли, Coinomi не начислява никакви такси за изпращане и получаване на транзакции (плащате само мрежовите такси за която и да е криптовалута, която използвате).

Предимно с отворен код: Coinomi първоначално беше портфейл с отворен код при стартирането. Днес, Coinomi GitHub страницата продължава да бъде достъпна за всеки, позволявайки на потребителите да виждат ключов код за портфейла. Някои части от портфейла обаче не са напълно отворени.

Как действа Coinomi?

Как действа Coinomi

Coinomi работи като повечето други портфейли от страна на клиента. Изтегляте софтуера на портфейла на вашия десктоп или мобилно устройство. След това изпращате частни ключове към този портфейл.

Всички частни ключове се държат на вашето устройство. Към 2019 г. Coinomi поддържа 125+ блок-вериги и 1500+ цифрови валути. Това означава, че без значение коя криптовалута държите, трябва да можете да я съхранявате с помощта на Coinomi – освен някои от най-неясните криптовалути в света.

Както бе споменато по-горе, Coinomi никога не е имало нарушение на портфейла или компромис от пускането му през 2014 г. Благодарение на силното криптиране и криптография на Coinomi, портфейлът е запазил 100% рекорд за безопасност.

Единственият голям инцидент със сигурността на Coinomi се случи на 27 февруари 2019 г., когато беше открита критична уязвимост в сигурността в портфейла на Coinomi за настолни компютри. Уязвимостта на защитата беше относително малка и в резултат на това не бяха компрометирани средства: ако сте импортирали начална фраза в портфейла си Coinomi на компютър, свързан с интернет, тогава тази начална фраза е изпратена до външна услуга от Google за проверка на правописа.

Въпреки това съвсем незначително проблясване на сигурността, Coinomi остава един от най-безопасните и надеждни портфейли в света. Можете да държите средствата в портфейла си сигурно на почти всяко устройство. Можете също да прехвърляте средства в портфейла си с помощта на ShapeShift и Changelly.

Ние също оценяваме факта, че Coinomi ви позволява да зададете таксите си за транзакции. Както повечето портфейли, Coinomi ви позволява да зададете персонализирана такса за вашите транзакции въз основа на желаната от вас скорост. Ако искате по-бързо време за потвърждение и сте готови да платите за него, можете да персонализирате таксата си като такава в портфейла на Coinomi.

Ценообразуване на Coinomi

какво е Коиноми

Coinomi е напълно безплатна за използване за всеки десктоп или мобилна платформа.

Няма да плащате такси за Coinomi, когато прехвърляте средства към или от вашия портфейл Coinomi. Вие обаче ще плащате мрежови такси на която и да е криптовалутна мрежа, която използвате.

Ако искате да разменяте криптовалути в портфейла си Coinomi чрез Changelly или ShapeShift, тогава ще плащате такси за търговия от 0,25% до 0,50% за всяка сделка.

Как да използвам Coinomi

Coinomi е достъпен за всички основни настолни и мобилни операционни системи. Ето кратко обяснение как да настроите и използвате Coinomi за първи път.

Стъпка 1) Изтеглете Coinomi

Изтеглете Coinomi за всяка мобилна или настолна платформа на Coinomi.com/downloads

Как да използвам Coinomi

Coinomi е безплатно изтегляне за Android (чрез Google Play магазин or.apk), iOS (чрез App Store), Windows, Mac OS или Linux.

изтегляне Coinomi

Стъпка 2) Инсталирайте Coinomi

Инсталирайте Coinomi и приемете лицензионното споразумение.

Инсталирайте Coinomi

Стъпка 3) Стартирайте Coinomi

Когато стартирате Coinomi за първи път, ще имате възможност да създадете нов портфейл или да възстановите съществуващ портфейл.

използвайки Coinomi

Ако възстановите съществуващ портфейл, ще въведете вашата фраза от 24 думи за възстановяване в Coinomi, за да си върнете достъпа до вашите средства.

Преглед на портфейла на Coinomi

Ако създавате нов портфейл, на следващия екран ще видите фраза за възстановяване от 24 думи. Запишете тази фраза за възстановяване и я съхранявайте на сигурно място. Ако загубите фразата си за възстановяване, портфейлът ви не може да бъде възстановен, ако загубите достъп до устройството си. Ако някой получи достъп до вашата фраза за възстановяване, тогава той може да получи достъп до вашия портфейл. Пазете го в безопасност.

Възстановяване на портфейла на Coinomi

След като приемете фразата си за възстановяване и я запишете, ще трябва да въведете фразата си за възстановяване на следващия екран. Coinomi проверява дали сте записали фразата си за възстановяване.

След това ще настроите паролата си. Coinomi изисква парола с минимална дължина от 10 символа.

Изберете монетите, които искате да използвате с Coinomi. Coinomi ще създаде портфейл за всяка избрана от вас монета. Можете да добавите още монети в бъдеще.

Монети Coinomi

Приемете условията на услугата, след което стартирайте в Coinomi.

Крипто портфейл Coinomi

Стъпка 4) Задръжте, съхранявайте или обменяйте криптовалути

Вашият портфейл Coinomi е настроен. Ще имате портфейли за всяка от монетите, които сте избрали по време на процеса на настройка. Можете също да добавите нови портфейли за всякакви нови монети.

Общ преглед на криптовалута Coinomi

На този етап можете да прехвърляте монети в портфейла си на Coinomi, за да имате частните ключове на вашето устройство. Ако имате 1 BTC на борса в момента, например, но искате да държите личните си ключове сами, тогава можете да прехвърлите този 1 BTC към вашия биткойн портфейл Coinomi.

Coinomi биткойн портфейл

За да изпратите или получите средства до или от вашия портфейл Coinomi, щракнете върху опцията ‘Wallet’ отляво.

Обмен на коиноми

Ако искате да обменяте монети в Coinomi, можете да го направите, като щракнете върху бутона ‘Обмен’ в приложението. Coinomi има вградена поддръжка за ShapeShift и Changelly. Би трябвало да можете да търгувате с някоя от своите 1500 съхранени криптовалути, използвайки някоя от тези платформи, като заплатите такса за търговия от 0,25% до 0,50%.

Това е! Вече сте официален потребител на Coinomi. Можете да съхранявате монети постоянно с помощта на Coinomi, да използвате Coinomi като ежедневен портфейл или да изключите устройството си от интернет, за да създадете настройка на Coinomi за студено съхранение.

Относно Коиноми

Coinomi е основана през 2014 г. от Джордж Кимионис (Основател и главен изпълнителен директор). Kimionis искаше да създаде сигурен портфейл за блокчейн приложения.

Днес Coinomi има около 10 служители, разпределени по целия свят. Coinomi не изброява никакви физически централи или офиси. Официалният уебсайт на Coinomi изброява няколко свободни работни места. Всички позиции са отдалечени. Можете да изберете да ви плащат във фиатна валута или една от 200+ криптовалути.

Coinomi не публикува онлайн телефонни номера или имейл адреси. Ако искате да се свържете с Coinomi, тогава ще трябва да преминете през Център за поддръжка на Coinomi.

Заключителна дума

Coinomi е портфейл за криптовалута, който никога не е бил хакнат. От пускането си през 2014 г., нито един портфейл на Coinomi никога не е бил хакнат или компрометиран. Днес Coinomi поддържа хиляди криптовалути и 125+ блокчейна, което го прави идеалният портфейл за всеки, който държи какъвто и да е тип криптовалута.

Друго предимство на Coinomi е, че портфейлът е достъпен за мобилни устройства (Android и iOS) и десктоп (Windows, Mac OS и Linux). Ние също оценяваме обслужването на клиентите 24/7/365, което е ниво на обслужване на клиентите, предлагано от няколко други налични днес крипто портфейли.

Единственият истински ‘недостатък’ на Coinomi е, че портфейлът вече не е напълно отворен код. Въпреки че ключовите компоненти са на разположение с напълно отворен код, някои други компоненти остават затворени.

Без значение коя криптовалута държите или къде искате да защитите тези криптовалути, Coinomi е един от най-популярните портфейли в крипто света днес. Посетете Coinomi.com днес, за да изтеглите портфейла за всяка мобилна или настолна операционна система.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map