Къде мога да купя „Токени за сигурност“?

Токените за сигурност предоставят на инвеститорите по-сигурни средства за участие в криптомаркета. В сегашното си състояние криптопространството няма регулации. Докато много крипто инвеститори виждат тази липса на регулация като освобождаваща, мащабните инвеститори се нуждаят от по-сигурна основа, преди да направят своите инвестиции. Тези изисквания са точната ниша, която запълват монетите за сигурност.

Монетите за сигурност отклоняват бъдещите разпоредби, като включват изискванията на днешната финансова система в своята платформа. Тези изисквания включват протоколи „Знай своя клиент“ (KYC) и „Противо изпиране на пари“. Тази правна стратегия предоставя на инвеститорите по-голямо доверие. Това също така прави криптомаркета по-привлекателна инвестиция за големите корпорации. Нека отделим малко време, за да отговорим на въпроса – Къде мога да купя токени за сигурност?

Отворени финанси

Open Finance излезе на пазара през 2014 г., като направи платформа пионер в сектора на токенизацията. Платформата разработен благодарение на съгласуваните усилия на борсовите технолози, адвокатите по ценни книжа и опитните търговци на крипто. Целта на платформата е да внесе повече прозрачност и оперативна съвместимост в криптомаркета.

Open Finance си партнира с Harbour, за да увеличи обхвата на двете фирми в сектора. Open Finance предлага рационализирана система за съответствие. Освен това фирмата си партнира с множество финансови институции. Тези стратегически партньорства помагат на Open Finance да осигури директна интеграция в тяхната платформа.

Open Finance е на живо, но в момента приема само американски инвеститори. Интересното е, че Open Finance се задвижва от:

0x

0x протокол предоставя на потребителите на крипто интегрирана система за обмен, разработена изрично за базирани на Ethereum токени. Ethereum ръководи криптомаркета по отношение на създаването на нови токени, както с техните ERC-20, така и с ERC-721 протоколи, виждайки нарастващо приемане в световен мащаб. Протоколът 0x позволява прехвърляне на маркери за сигурност, като същевременно остава напълно съвместим.

0x е най-популярният протокол за маркери за сигурност, който се използва днес. Платформата използва комбинация от функции, включително интегриран API протокол, който позволява на потребителите да обединяват пулове на ликвидност за своите цифрови активи.

В бъдеще ще стартират още борси, използващи този протокол.

tZERO

tZERO е един от първите маркери за сигурност борси достъпни за обществеността. Концепцията зад платформата tZERO е проста. Разработчиците искаха да предоставят на инвеститорите алтернатива, базирана на блокчейн, на текущите финансови процеси, намерени на Уолстрийт и други институционални структури.

tZero чрез HomePage

tZero чрез HomePage

tZERO включва софтуер за управление на риска 15c3-5, който позволява на потребителите, като им предоставя комбинация от собствена технология, насочена към подобряване на техните търговски възможности. Освен това платформата включва DLR софтуер, за да гарантира, че всички участници отговарят на SEC.

Понастоящем tZERO е най-популярната борса за търговия със символи за сигурност.

Докато горепосочените компании предлагат борси за закупуване на токени за сигурност, има няколко лидери на пазара, които се фокусират върху подпомагането на компаниите при пускането на тези токени. Тези компании са:

Полимат

Полиматът платформа справя се с тези опасения чрез въвеждане на съвместим протокол в тяхното развитие на маркера. Polymath използва протокола ST-20. ST-20 живее в блокчейна Ethereum. Протоколът включва вградени проверки KYC / AML.

Ползите от Polymath Investor чрез началната страница

Ползите от Polymath Investor чрез началната страница

Polymath придоби популярност като интелигентен вариант за токенизирани имоти като недвижими имоти. Прехвърлянето на недвижими имоти чрез продажба на символи изисква съответствие с действащите законови разпоредби, уреждащи артикула за продажба. Имате нужда от регулиран маркер, който да прехвърлите, за да прехвърлите регулирани активи.

Пристанище

Базираната в Сан Франциско платформа за токенизация, Пристанище споделя прилики с Polymath, тъй като се използва най-вече за токенизиране на реални активи. Тези активи могат да включват недвижими имоти, частни ценни книжа, инвестиционни фондове, собствен капитал на компанията, изобразително изкуство и списъкът продължава. Платформата изисква спазване на KYC и AML за всички участници в глобалната икономика.

Платформата Harbor се различава от Polymath на ниво протокол. Харбър използва популярния протокол ERC-20. Харбър използва R-токена за изпълнение на тези задачи. R-токените са с отворен код и са в съответствие с нормативните изисквания от емитирането до вторичните сделки.

По-сигурен начин за правене на бизнес

Токените за сигурност продължават да печелят популярност с разрастването на криптомаркета. Дигитализацията на икономиката тласна тези символи към масовата употреба. Сега потребителите на крипто имат алтернатива на нерегламентирания характер на индустрията. Трябва да очаквате да видите засилено развитие в този сектор, когато влязат в сила повече разпоредби за съответствие.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner