Coinsquare Exchange: Овладейте ръководството за преглед на потребителите на Crypto

coinquare-обмен-преглед

Как да използвате, търгувате и се регистрирате за Coinsquare Crypto Exchange

Coinsquare е най-популярната канадска борса за криптовалути. Днес модерната борса предлага лесен за използване потребителски интерфейс, собствена платформа за търговия, CAD / BTC търговия и други полезни функции.

Характеристика

 • Лесно търгувайте с канадски долари за BTC и други криптовалути
 • QuickTrade за незабавно закупуване на крипто
 • Coinsquare Wealth за институционални / инвеститори с висока нетна стойност

Методи за депозиране

 • Interac E-Transfer
 • Flexepin
 • Банков превод
 • Криптовалути

Професионалисти

 • Удобна услуга за крипто търговия за начинаещи и напреднали криптотърговци
 • Удобно за потребителите оформление
 • Добра услуга за начинаещи, напреднали, институционални и търговци с висока нетна стойност

Минуси

 • Наличен ограничен брой криптовалути (общо десет)
 • Високи такси
 • Мобилните приложения се нуждаят от работа

Въведение

Coinsquare е водещата канадска борса за криптовалути. Когато Coinsquare стартира, основният му конкурент беше канадският му колега QuadrigaCX. През 2018 г., разбира се, основателят на QuadrigaCX почина и взе със себе си частните ключове на студените портфейли на Quadriga. Оттогава QuadrigaCX затвори, оставяйки Coinsquare като водещата борса за криптовалути в Канада.

coinquare-crypto-exchange

Днес базираната в Торонто борса предлага лесна крипто търговия от добре проектиран интерфейс. Ако откриете, че други крипто обмени са объркващи или натоварени с информация, тогава простият, минималистичен потребителски интерфейс на Coinsquare може да е правилният избор за вас.

Функцията QuickTrade на Coinsquare е особено полезна за начинаещи търговци. Вместо да навигирате през интерфейса на диаграмата и да избирате различни видове поръчки, можете просто да въведете желаната сума, след което да я купите. Това е. Плащате лека премия за извършване на сделка с помощта на QuickTrade (0,2% такса за покупка за сделки, включващи BTC, или 0,4% за сделки без BTC). Това обаче е лесен начин за всеки да закупи крипто за първи път.

Друго уникално нещо за Coinsquare е, че компанията е изградила собствена платформа със собствена технология. Ще бъдете изненадани от това колко други крипто борси са само Whitelabel платформа за обмен на трети страни. Ето защо толкова много други борси изглеждат идентични. Coinsquare твърди, че нейното 100% патентовано решение е тествано под стрес и е тествано DDoS. Освен това системата е с SSL и 2FA активирана, а Coinsquare има 95% политика за студено съхранение на всички цифрови валути.

Coinsquare също има уникален иск, който не могат да направят много други борси: от основаването си през 2014 г. компанията никога не е губила монета.

Като цяло Coinsquare е най-добрата базирана в Канада криптообмен, налична днес. Преди няколко години канадците наистина можеха да купуват биткойни само чрез QuadrigaCX или Coinsquare. Днес големи базирани в САЩ борси като Coinbase отвориха врати за канадците. Coinsquare обаче продължава да има някои предимства, включително двойката CAD / BTC и използването на електронни преводи Interac за клиенти на канадски банки..

Основни функции

Основните характеристики на Coinsquare включват:

Удобство за потребителя: Coinsquare е сред най-удобните за употреба борси, налични днес. Компанията направи абсурдно лесното закупуване на крипто, независимо дали това е първият ви път или сте го правили стотици пъти. Опцията QuickTrade начислява по-високи такси (0,2% до 0,4%), но ви позволява незабавно да купувате монети, да смесвате портфолиото си и да участвате в други сделки.

Десет криптовалути: Към октомври 2019 г. Coinsquare ви позволява да търгувате с десет топ криптовалути, включително BTC, BCH, BSV, ETH, ETC, DOGE, DASH, LTC, XLM и XRP. Най-много ликвидност е концентрирана в двойки BTC и ETH.

Търговия с канадски долари: Coinsquare е една от малкото борси, където можете да купувате и продавате криптовалута за канадски долари (CAD). Към октомври 2019 г. приблизително 75% от борсата се търгува в двойката BTC / CAD.

95% студено съхранение: Coinsquare има 95% политика за съхранение във всички цифрови валути. Виждали сме, че някои борси рекламират 98% или 99% политики за студено съхранение, въпреки че много борси не рекламират своите политики за студено съхранение изобщо.

SSL и 2FA: Coinsquare предлага Secure Socket Layer (SSL) и двуфакторно удостоверяване (2FA) за подобрена сигурност.

100% собствена платформа: Много други криптообменни платформи Whitelabel от съществуващи доставчици. Coinsquare обаче създаде своята платформа от нулата. Това е 100% собствена платформа.

Разумни такси: По-рано Coinsquare имаше много по-високи такси, но оттогава компанията намали таксите си, за да бъде по-конкурентна на други борси. Днес стандартните сделки на Coinsquare се предлагат с такса за производител от 0,1% и такса за вземане от 0,2%.

Извънборсови пазари: Coinsquare има извънборсов пазар за инвеститори, които искат да запазят сделките си извън книгата с поръчки на борсата. Извънборсовите пазари са популярни сред институционалните инвеститори и лицата с висока нетна стойност, които се стремят да правят по-големи сделки, без да засягат пазара.

Богатство на Coinsquare: Coinsquare представи изключителна услуга, наречена Coinsquare Wealth. Услугата е за квалифицирани лица или институции с минимум $ 25 000 или повече в цифрова валута. Coinsquare ще ви назначи директор на акаунта с цел да разширите портфолиото си в цифрова валута.

Проверка на KYC: Coinsquare е регулирана и реномирана борса, така че всички търговци трябва да завършат KYC проверка, преди да правят сделки с приложението.

Предлага се на английски или френски: Coinsquare се предлага на двата официални езика в Канада – английски и френски.

Средни мобилни приложения: Coinsquare наскоро пусна мобилни приложения за iOS и Android, но те се нуждаят от малко работа. Потребителите се оплакват, че имат ограничена възможност да търгуват чрез приложението, например.

Coinsquare Валути и двойки

Coinsquare приема канадските долари (CAD) като основна фиатна валута, въпреки че се приемат и депозити в щатски долари. Можете да правите QuickTrades с CAD в повечето основни криптовалути. Или можете да търгувате с популярни двойки като CAD / BTC. Налични са общо десет криптовалути, включително биткойн (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Satoshi Vision (BSV), Dogecoin (DOGE), Dash (DASH), Ripple (XRP) , Ethereum Classic (ETC) и Stellar Lumens (XLM).

Методи за депозиране и теглене, поддържани от Coinsquare

Coinsquare предлага три различни възможности за финансиране в канадски долари, включително e-трансфер Interac, Flexepin и банков превод. Те също така предлагат три възможности за финансиране на щатски долари, включително Wealth Gold Wire, Wealth Platinum Wire и Wealth Diamond Wire (минимален депозит от 25 000 щатски долара се изисква за щатски долари). Опциите за теглене включват директни банкови депозити и банкови преводи. Можете също така да депозирате някоя от десетте поддържани криптовалути във вашия акаунт в Coinsquare.

Процес на регистрация и влизане в Coinsquare

Coinsquare има лесен процес на регистрация и влизане. Ще трябва да потвърдите самоличността си, когато правите депозити във валута с фиат (доказателство за адрес и държавно издаден документ за самоличност със снимка се изисква за всички CAD депозити, например). 2FA е наличен, след като настроите акаунта си, за да осигурите безопасни влизания. Ще обясним подробно процеса на регистрация и влизане в долната част.

Coinsquare търговия

Coinsquare предлага няколко различни опции за търговия. Начинаещите търговци ще оценят опцията QuickTrade, която ви позволява да купувате криптовалута толкова лесно, колкото да купувате нещо от Amazon: просто въведете сумата, която искате да купите, след което кликнете върху Buy. Инвеститорите с висока нетна стойност и институционални инвеститори имат достъп до Coinsquare Wealth и извънборсовото бюро за търговия. Междувременно обикновените търговци имат достъп до конвенционален интерфейс за търговия с Coinsquare.

Coinsquare такси

Таксите за търговия на Coinsquare са конкурентни, въпреки че определени опции за депозит и теглене са странно скъпи.

 • Такса за производител: 0,1%
 • Такса за взимане: 0,2%
 • Такса за бързо търгуване: 0,2% (при покупка или продажба на BTC) или 0,4% (когато и двете монети не са BTC)
 • Депозити на Flexepin: 3,5% такса ($ 20 минимум, $ 500 максимум)
 • Interac e-Transfer депозити: 1,5% такса ($ 100 минимум, $ 10,000 максимум)
 • Депозити с банков превод: 0,5% такса ($ 10 000 минимум, без максимум)
 • Директно теглене на банка: 2% такса ($ 100 минимум, $ 10,000 максимум)
 • Теглене на банков превод: 2% такса ($ 10 000 минимум, $ 100 000 максимум)
 • Теглене на богатство: 1% такса ($ 10 000 минимум, $ 100 000 максимум)
 • Изтегляне на бърза тел: 2% такса ($ 50 000 минимум, без максимум)
 • Депозити с банков превод в щатски долари: 0,5% такса ($ 25 000 USD минимум) до 0% такса ($ 250 000 USD минимум)
 • Теглене на банков превод в щатски долари: 1% такса (нормален банков превод) или 2% такса (бърз банков превод)

Като цяло таксите за търговия на Coinsquare са много конкурентни, но опциите за депозит и теглене са скъпи в сравнение с други доставчици. Разбира се, можете да прехвърляте криптовалута от сметката си без такси (освен таксата за добив), така че това е опция за тези, които не искат да плащат такси от 1%, само за да изтеглят парите си.

Проблеми със сигурността на Coinsquare и престой

Coinsquare с гордост твърди, че никога не е губил монета от създаването си през 2014 г. Доколкото можем да кажем, това е вярно. Coinsquare също не е претърпял големи нарушения на сигурността, изтичане на данни или други инциденти, за които обществеността знае. Coinsquare приписва успеха си на собствената си технология, която обещава да предложи най-добрата в класа сигурност: Coinsquare е изградил своята платформа от нулата, което означава, че експлоатите, които засягат други борси, не е задължително да повлияят на Coinsquare

Лесно използване на Coinsquare

Coinsquare е проектиран да бъде лесен за използване от начинаещи или напреднали търговци. Функцията QuickTrade е най-лесният начин за закупуване на криптовалута днес, дори никога преди да не сте виждали онлайн обмен. Потребителският интерфейс е минималистичен и лесен за употреба. В същото време Coinsquare не прилича точно на всяка друга борса на пазара, така че ако сте свикнали да търгувате на други борси, може да отнеме няколко минути, за да свикнете с Coinsquare.

Доверие и поверителност на Coinsquare

Coinsquare има страхотна репутация в Канада и в чужбина. Компанията е добре регулирана борса със седалище в центъра на Торонто. Основана през 2014 г., Coinsquare не е претърпяла големи нарушения на сигурността през годините. Рекордът на Coinsquare за доверие и поверителност изглежда особено добър, като се има предвид какво се е случило с неговата конкурентна борса, QuadrigaCX, през 2018 г., когато клиентите загубиха средства след смъртта на основателя и взеха частните ключове със себе си.

Обслужване на клиенти на Coinsquare

coinquare-обслужване на клиенти

Coinsquare има ясна система за поддръжка, където можете да подадете заявка за билет. Coinsquare обаче няма безплатен телефонен номер за обслужване на клиенти, нито има имейл адрес за обслужване на клиенти. Трябва да подадете билет. Като цяло Coinsquare реагира на билети за разумен период от време. Не виждате толкова оплаквания за Coinsquare онлайн, колкото при други борси. Посетете страницата на вашия акаунт, за да видите всички отворени билети за поддръжка.

coinquare-support-билети

Ръководство за потребителя на Coinsquare: Как да настроите и използвате Coinsquare

Coinsquare има лесен процес на регистрация. Следвайте стъпките по-долу, за да се регистрирате и да използвате Coinsquare за първи път.

1. Регистрирайте се

Посетете Coinsquare.com и щракнете върху Регистрация.

coinquare-потребителски акаунт

Въведете вашето потребителско име, имейл адрес и парола. Ако някой ви е насочил към борсата, можете да въведете тук кода за препоръки на това лице.

2. Проверка

След това Coinsquare ще ви изпрати имейл. Потвърдете имейл адреса си, като щракнете върху бутона. След това ще бъдете пренасочени към страница, където можете да завършите процеса на потвърждаване.

coinquare-exchange-email-address

За завършване на проверката ще ви трябват три елемента, включително мобилен номер, сметка за комунални услуги или банково извлечение и държавно издаден документ за самоличност.

coinquare-crypto-kyc-проверка

Coinsquare ще ви изпрати номер за потвърждение на SMS. Въведете този номер, за да продължите.

coinquare-обмен-идентичност-удостоверяване

На този етап можете също да изберете да поставите отметка в квадратчето, за да проверите информацията с Equifax. Това е алтернативен метод за проверка, който може да ускори процеса на проверка (което го прави почти мигновено), въпреки че не е задължителен.

процес на регистрация на coinquare-crypto-обмен

Ако не се съгласите с потвърждаването на Equifax от трета страна, може да отнеме от няколко часа до няколко дни, за да бъдат потвърдени данните за вашия акаунт.

3. Двуфакторно удостоверяване

Coinsquare препоръчва да настроите двуфакторно удостоверяване (2FA), за да защитите акаунта си. Можете да настроите 2FA с помощта на Google Authenticator за iOS или Android.

За да активирате 2FA, влезте в акаунта си и отворете страницата с настройки на акаунта, след това изберете 2FA удостоверяване и изберете Google Authenticator. Щракнете върху Генериране на ключ, след това сканирайте QR кода с мобилното си приложение Authenticator и въведете шестте цифри. Накрая натиснете Активиране, за да потвърдите 2FA настройките.

coinquare-crypto-exchange-2fa

4. Начин на плащане

След като Coinsquare провери вашата информация, можете да изберете да депозирате средства, използвайки фиатна валута (CAD или USD) или криптовалута.

Депозити с банков превод:

 • Влезте в акаунта си в Coinsquare
 • Щракнете върху „Фонд“ от горната лента на менюто (или в долната част на екрана на мобилната версия)
 • Изберете CAD или USD като валута (USD депозитите чрез банков превод изискват минимум 25 000 USD)
 • Изберете банков превод като метод на финансиране, след което следвайте инструкциите, за да завършите превода.

Interac e-Transfer депозити:

Преди да използвате Interac e-Transfer, моля, обърнете внимание, че името на e-Transfer трябва да съвпада с името на вашия акаунт в Coinsquare. Всички електронни преводи също се предлагат с такси в размер на 1,5% от общата сума на транзакцията, а обработката на преводи отнема около 3 дни.

 • Влезте в акаунта си в Coinsquare
 • Щракнете върху „Fund“ от горната лента на менюто (или в долната част на екрана, ако използвате мобилната версия)
 • Изберете CAD като валута (Interac e-Transfer е канадска система за банкови преводи и не можете да превеждате щатски долари)
 • Вземете имейл адреса, съобщението, защитния въпрос и защитния отговор от този екран
 • Влезте във вашата онлайн банка и стартирайте Interac e-Transfer, като въведете точния имейл адрес, съобщение, защитен въпрос и отговор за сигурност, дадени ви от Coinsquare

След като средствата за електронен трансфер Interac са във вашата сметка, те се подлагат на допълнителен период на задържане от три дни. Можете да търгувате през този период, въпреки че не можете да изтеглите средства.

Депозити на Flexepin:

Ако искате да прехвърлите пари в Coinsquare, без да използвате канадска банка или кредитна карта, тогава Flexepin е една от възможностите. Coinsquare таксува 3,5% такси за Flexepin и вие сте ограничени до $ 10 000 CAD на месец в депозити.

 • Влезте в акаунта си в Coinsquare
 • Щракнете върху „Фонд“ от горната лента на менюто
 • Изберете CAD като валута от лявата страна
 • Изберете Flexepin
 • Въведете 16-цифрения код на ваучер Flexepin

Можете да закупите ваучери Flexepin от широк кръг източници. Можете да ги купите от определени удобни магазини например и от различни онлайн търговци. След като получите 16-цифрения код на ваучера, можете бързо да внесете пари в Coinsquare. Flexepin.com има локатор на магазини тук което ви позволява да намерите най-близкия търговец на Flexepin.

Депозити в криптовалута:

Можете също така лесно да финансирате сметката си в Coinsquare с криптовалута.

 • Влезте в акаунта си в Coinsquare
 • Щракнете върху „Фонд“ от горната лента на менюто (или в мобилното приложение докоснете „Прехвърляне“ от долното меню и след това „Фонд“
 • Изберете криптовалутата, която искате да депозирате
 • Щракнете върху „Получаване на адрес“
 • Копирайте генерирания адрес в прозореца за прехвърляне на вашия крипто портфейл
 • Изпратете средствата от вашия съществуващ крипто портфейл
 • Coinsquare поддържа депозити във всичките си десет криптовалути.

5. Търговия с криптовалута

Търговията с криптовалута с Coinsquare е лесна. Можете да използвате опцията QuickTrade, за да търгувате бързо един актив за друг.

coinquare-crypto-trading-platform

QuickTrade също улеснява разделянето на портфолиото ви. Можете незабавно да изберете да похарчите 25%, 50% или 100% от средствата си за BTC, например. Тези сделки подлежат на такси от 0,2% (за сделки, включващи BTC) или 0,4% (за сделки, които не включват BTC). С QuickTrade търговията се извършва незабавно на пазарна цена.

Ако искате по-конвенционален интерфейс за търговия, можете да го намерите и на CoinSquare. Графичният интерфейс на Coinsquare ви позволява да преглеждате книгата с поръчки на борсата, да изпълнявате пазарни или лимитирани поръчки и да превключвате между диаграмите за дълбочина и цена.

coinquare-обмен-пазар-търговия

Няма да намерите същите разширени типове поръчки (като OCO сделките например) на Coinsquare, както бихте го направили на други борси. Функцията за спиране и загуба също е ограничена. Ако обаче искате основен пазар или да ограничите търговията, Coinsquare си върши работата.

coinquare-bitcoin-price-chart

За да завършите сделка, превключете към „Купете“ или „Продавайте“ в изгледа за търговия, след което кликнете върху „Поставете поръчката за покупка“ или „Поставете поръчката за продажба“.

coinquare-exchange-buy-bitcoin-sell-btc

Coinsquare разкрива таксата точно под прозореца за търговия.

6. Теглене

Можете да изтеглите пари от Coinsquare, като отворите страницата за теглене на борсата.

coinquare-crypto-изтегляне

Страницата за теглене обобщава салдата ви в fiat и crypto. Можете също така да видите дали в момента се удържат някакви средства.

Можете да изберете да теглите във фиат или криптовалута.

Тегления на Фиат:

 1. Изберете желаната валута (CAD или USD) в лявото меню.
 2. Въведете сумата, която искате да изтеглите, след което изберете метода си за теглене.
 3. Превъртете надолу и добавете банковата сметка, която искате да използвате, след което кликнете върху „Искане на теглене“

Крипто тегления:

 1. Изберете криптовалутата, която искате да изтеглите
 2. Въведете сумата, която искате да изтеглите
 3. Поставете адреса (адреса на вашия портфейл), който искате да използвате за теглене

Заключителна дума

Coinsquare е водещата канадска борса за криптовалути. Базата, базирана в Торонто, има доказан опит в сигурността и силна репутация. След основаването си през 2014 г. Coinsquare твърди, че никога не е губил монета.

Определени такси са по-високи от другите борси, особено за определени методи за депозиране и теглене на фиатни валути и функцията QuickTrade (0,2% до 0,4% такси за търговия). Като цяло обаче интерфейсът е лесен за навигация и нормалните такси за търговия са конкурентни (0,1% до 0,2%).

Ако сте канадец, който иска да закупи крипто за първи път, тогава CoinSquare е най-добрата базирана в Канада опция, налична днес – особено ако искате да използвате канадски долари и да направите електронни преводи Interac.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner