Coinigy Exchange: Овладейте ръководството за преглед на потребителите на Crypto

преглед на coinigy

Как да използвам, да търгувам и да се регистрирам в Coinigy Exchange

Coinigy е платформа за търговия с биткойни и криптовалути, която ви позволява да търгувате на множество борси, използвайки един акаунт. Разберете как работи Coinigy за разузнаване на цифрови активи и как да го използвате днес в нашето ръководство.

Характеристика

 • Търгувайте от 12 борси, използвайки една платформа
 • Търгувайте над 4000 крипто и фиат валутни двойки
 • Настройте API достъп за търговия и проследяване с 40+ борси

Методи за депозиране

 • Неприложимо

Професионалисти

 • 30-дневен безплатен пробен период
 • Лесна търговия на множество крипто борси
 • Избягвайте да влизате отново в отделни борси или портфейли

Минуси

 • Скъпо за начинаещи търговци с по-малки портфейли

Въведение

Coinigy е платформа за търговия с криптовалути, предлагаща всичко в едно услуга както за начинаещи, така и за напреднали търговци. Вместо да правите сделки, като влезете в множество борси, можете незабавно да търгувате всички монети по всички сметки от едно просто табло на Coinigy.

какво е-съвпадение

Coinigy има много инструменти, които ще бъдат полезни за тези с обширно портфолио от криптовалути, включително; данни за крипто пазар в реално време, крипто графики с няколко борси, управление на портфейл и платформа за анализ на търговията, които се задвижват от техния CryptoFeed. Можете да управлявате портфолиото си с един поглед, вместо да се справяте със сложността на множество борси. Можете да добавите портфейли за студено съхранение, като използвате техния публичен адрес. Можете да проследявате цените на живо (като цената на биткойн) на 40+ борси. Общо се поддържат над 4000 двойки криптовалута.

Основната полза на Coinigy е, че можете да търгувате на множество борси, просто като се свържете с всяка борса чрез API. Вместо да влизате поотделно в една борса, за да търгувате TRON, например, и друга борса, за да търгувате BTC, можете да получите достъп до всички свои борси от един акаунт, без да влизате индивидуално във всеки.

Някои от другите основни характеристики на Coinigy включват изчерпателни инструменти за графики, предупреждения за цените и интеграция на приложения.

Седалището на Coinigy е в Милуоки, Уисконсин, САЩ. Компанията е основана през май 2014 г. от Робърт Бордън (главен изпълнителен директор) и Уилям Кел (президент), и двамата все още изпълняват същите роли днес. Coinigy е изненадващо прозрачен относно своя адрес, операции, финансиране и други подробности. Знаем къде е седалището на Coinigy (310 E Buffalo St, Suite 120, Milwaukee, WI 53202). Също така знаем, че компанията е събрала приблизително 500 000 щатски долара за финансиране за два кръга, като последният кръг от семена се проведе през юли 2016 г..

как-coinigy-работи

Днес Coinigy позволява на търговците да търгуват безпроблемно на 12 борси от една сметка, включително големи борси като Bitfinex, Binance, Bittrex, Coinbase Pro, Huobi Pro, KuCoin, Kraken и Poloniex.

Coinigy също се свързва с общо 40 борси и 4000 различни пазари и валутни двойки чрез API, използвайки тези борси за обменни курсове на живо, визуализация на данни и анализ на блокчейн, наред с други функции. Coinigy също включва диаграми TradingView.

Можете да получите достъп до Coinigy чрез настолна платформа или чрез мобилни приложения или приложения на браузъра и да го използвате вместо CoinMarketCap, CoinGecko или CryptoCompare.

Плановете идват с 30-дневен пробен период, като месечните абонаменти варират от $ 19 до $ 100 на месец. Когато правите сделки чрез Coinigy, пак ще плащате таксите, начислени от вашата борса за криптовалута. Въпреки това Coinigy не начислява никакви допълнителни такси за всяка сделка.

Основни функции

Основните характеристики на Coinigy включват:

Търгувайте на няколко борси от един акаунт: Coinigy ви позволява да свържете 12 отделни акаунта за обмен към вашия акаунт в Coinigy, след което да правите сделки на всяка борса от един прост интерфейс. Просто настройте достъп до API с всеки акаунт за обмен. След това никога повече няма да се налага да влизате във всеки отделен акаунт.

12 Поддържани борси за търговия: Coinigy ви позволява да търгувате на 12 борси от една сметка на Coinigy, включително Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CCEx, CEX.io, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, KuCoin, Poloniex и Vaultoro.

70+ технически показатели: Coinigy поддържа над 70 технически индикатора.

Други инструменти за анализ: Потребителите на Coinigy се възползват от емисии с данни на живо, обширни инструменти за графики, обменни курсове на живо и инструменти за високочестотна търговия.

Поддръжка за настолни компютри и мобилни устройства: Coinigy е достъпен за потребители на настолни компютри чрез всеки браузър. Налични са и мобилни приложения за iOS и Android.

Поддръжка на трети страни и собствени приложения: Coinigy директно интегрира девет трети и местни приложения в своята платформа, включително ArbMatrix, BlockExplorer, ChartScanner, CryptoTicker, GoogleSheets, MarketWatch, NewsWire, SocialScanner и SMS Alerts.

coinigy-рецензия

4000 търговски двойки и монети: Coinigy поддържа общо над 4000 търговски двойки и криптовалути.

Свързва се с 40 борси: Coinigy позволява на потребителите да правят сделки от 12 поддържани борси. Въпреки това, Coinigy се свързва официално с 40+ борси, позволявайки на потребителите да проследяват цените на монети в портфейлите на борсите, да следят салдата или да добавят стойности на монети в диаграмите.

Поддръжка на TradingView: Coinigy включва диаграми TradingView, позволявайки на потребителите лесно да визуализират данните и движението на цените от цялата крипто индустрия в различни диаграми на TradingView.

Хоствано в Google: Coinigy се хоства глобално в центровете за данни на Google. Coinigy също така използва рамката SocketCluster за приложения и микроуслуги.

Шифроване: Всички заявки за Coinigy преминават през проверен и сигурен (ORG) SSL. Освен това всички потребителски данни са криптирани с AES 256-битово криптиране.

Изненадващо прозрачно: Свикнали сме да крипто борси и платформи за търговия отказват да разкриват много информация за себе си. Coinigy обаче е изненадващо прозрачен за своя екип, местоположението си, финансирането и друга информация. Когато изпращате пари на някой онлайн за абонамент, е хубаво да имате тази прозрачност.

Силно обслужване на клиенти: Също така оценяваме, че Coinigy има силно обслужване на клиентите. Можете да се свържете с компанията по телефона например или чрез чат на живо на официалния уебсайт. Компанията е активна и достъпна в социалните медии. Въпреки това, ако искате да се свържете с Coinigy, не би трябвало да имате проблеми с тяхното достигане.

Coinigy валути и двойки

Coinigy поддържа над 4000 двойки криптовалута. Coinigy се свързва с над 40 обмена, като събира данни на живо за всички тези 4000+ двойки. Можете да добавите портфейлите си за обмен към Coinigy автоматично чрез API достъп. Или можете да въведете адрес на публичен портфейл, за да добавите към портфолиото си монети, държани в хладилник.

Методи за депозиране и теглене, поддържани от Coinigy

Coinigy не борави директно с криптовалута или пари. Всички средства се управляват чрез свързаните борси или портфейли. Можете да платите абонамента си за Coinigy, като използвате всяка основна кредитна карта.

Процес на регистрация и влизане в Coinigy

Coinigy има лесен процес на регистрация и влизане. 30-дневната безплатна пробна версия улеснява виждането как работят платформата и нейните функции. След като сте доволни, можете да се регистрирате за пълна сметка за $ 20 до $ 100 на месец, в зависимост от вашите нужди за търговия.

Coinigy търговия

Правенето на сделки чрез Coinigy е толкова лесно, колкото извършването на сделки чрез всяка борса. Можете да правите сделки чрез 12+ свързани борси, без да влизате индивидуално във всяка борса. Просто посетете таблото за управление на Coinigy, изберете желаната двойка и след това направете сделка. Това е.

Coinigy такси

Плащате годишна такса за абонамента си за Coinigy. Вие също така ще плащате всички такси за търговия, начислени от вашите собствени борси, въпреки че Coinigy не начислява никакви допълнителни такси за търговия самостоятелно.такси coinigy

Coinigy има три опции за акаунт, включително опция за безплатен пробен период, Pro Trader и API Developer Pro.

30-дневен пробен период (безплатен)

 • Неограничена търговия без добавени такси
 • 24/7 управление на портфолиото
 • Мобилни приложения
 • Графиране с висока разделителна способност
 • 75+ технически показателя
 • 24/7/365 сигурност и стабилност
 • Ограничени API сметки за търговия
 • Ограничени оформления на диаграми

Професионален търговец ($ 18.66 на месец при ежегодно закупуване)

 • Неограничена търговия без добавени такси
 • 24/7 управление на портфолиото
 • Мобилни приложения
 • Графиране с висока разделителна способност
 • 75+ технически показателя
 • 24/7/365 сигурност и стабилност
 • Неограничени API акаунти за търговия
 • Неограничени оформления на диаграми
 • Разширени типове поръчки
 • Изпратете имейл за поддръжка на клиенти
 • Приложение ArbMatrix, неограничена продължителност на сесията

API Developer Pro ($ 99,99 на месец при закупуване ежегодно)

 • Достъп до Coinigy CryptoFeed и корпоративен API
 • Неограничена търговия без добавени такси
 • 24/7 управление на портфолиото
 • Мобилни приложения
 • Графиране с висока разделителна способност
 • 75+ технически показателя
 • 24/7/365 сигурност и стабилност
 • Неограничени API акаунти
 • Неограничени оформления на диаграми
 • Разширени типове поръчки
 • Приоритетна поддръжка на клиенти
 • Приложение ArbMatrix, неограничена продължителност на сесията

Проблеми със сигурността на Coinigy и престой

Coinigy официално работи 24/7/365. Доколкото можем да кажем, компанията никога не е изпитвала големи, продължителни периоди на престой. Coinigy също никога не е бил хакнат. Coinigy обаче не държи пари за потребителите: той просто осигурява достъп до борсите и портфейлите, където потребителите държат пари.

Лесно използване на Coinigy

Coinigy е толкова лесен за използване, колкото всяка традиционна борса за криптовалута. Ако преди сте използвали обмен на криптовалута, интерфейсът Coinigy ще ви е познат. Ще видите същите диаграми, инструменти за проследяване на двойки и емисии с данни, както при традиционния обмен. Основното предимство на потребителския интерфейс на Coinigy, разбира се, е, че можете да търгувате от до 12 борси, използвайки един прост интерфейс.

Доверие и поверителност на Coinigy

Coinigy е една от най-прозрачните компании в криптообменното пространство. Компанията напълно разкрива своя адрес, информация за контакт, финансиране и информация за екипа онлайн. Това е ниво на прозрачност, което не получаваме от много платформи за криптообмен. Като цяло Coinigy е доверена компания, базирана в САЩ.

Обслужване на клиенти на Coinigy

Coinigy има силно обслужване на клиентите. Компанията позволява на всички потребители достъп до поддръжка на клиенти например по имейл, докато абонатите на API Developer Pro получават достъп до приоритетна поддръжка на клиенти. Coinigy публикува телефонния си номер онлайн. Компанията е активна и в социалните медии, което улеснява контактите с Coinigy по множество начини за всички видове въпроси.

Ръководство на потребителя на Coinigy: Как да настроите и използвате Coinigy

Coinigy е лесно да се създаде за първи път. Посетете Coinigy.com, за да започнете, след което изпълнете следните стъпки:

1. Регистрирайте се

Регистрирайте се, като въведете вашия имейл адрес и парола.

2. Проверка

Щракнете върху връзката във вашия имейл за потвърждение, след което влезте, за да получите достъп до вашия акаунт.

присъединяване-coinigy

Coinigy ще ви поздрави с урок, подчертаващ характеристиките на платформата и как всичко работи. Щракнете върху Напред, за да продължите през урока. Или щракнете върху пропускане, за да пропуснете всичко.

coinigy-функции

3. Свързване на акаунти за обмен

Можете веднага да започнете да свързвате сметки за обмен. Просто кликнете върху бутона „Акаунти“ в горната част на страницата. Можете да избирате от различни борси, след което да свържете акаунтите си с Coinigy чрез API.

акаунти, свързани с обмен на монети

Кликнете върху бутона „Добавяне на нов акаунт за борса“, за да изберете предпочитаните от вас борси.

coinigy-обезщетения

След като изберете своя обмен, трябва да въведете информацията за вашия API ключ, след което да натиснете „Потвърждаване“. За да получите своя API ключ, ще трябва да влезете в акаунта си за обмен и да посетите раздела за API на вашия акаунт.

борси на coinigy

От същата страница можете също да проследявате всеки от адресите на портфейла си. Просто добавете ключа за публичен адрес. След това всички монети на този адрес ще бъдат проследявани като част от вашето портфолио. Ако например имате биткойн в хладилно хранилище (в Trezor или Ledger), но все пак искате да проследите стойността му, може да искате да добавите портфейла си.

4. Проследяване и търговия с криптовалути

След като настроите своя достъп за обмен и портфейли, можете да започнете да проследявате и търгувате с криптовалути. Придвижете се до таблото за управление на Coinigy, за да графирате и проследявате над 4000 двойки за търговия от над 40 поддържани борси.

coinigy-cryptocurrency-trading-проследяване

Интерфейсът на Coinigy може да бъде персонализиран, както искате. Можете да видите 70+ технически индикатора, например да настроите диаграми TradingView и да добавите различни валути или двойки.

Заключителна дума

Coinigy е уникална платформа за криптообмен. Вместо да предоставя директно услуги за обмен, Coinigy се свързва с 12+ борси, като ви позволява да правите сделки на някоя от тези борси от един удобен акаунт. Вече не е нужно да влизате в която и да е индивидуална борса, за да правите индивидуални сделки.

Coinigy също така поддържа общо 40+ борси за проследяване на портфолио, което улеснява проследяването на портфолиото ви от монети, без значение кои уебсайтове за борси използвате.

Ако търгувате често на множество борси, тогава Coinigy може да бъде много ценна услуга.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me