Changeangel Exchange: Овладейте ръководството за крипто преглед

Преглед на Changeangel

Changeangel е платформа за размяна на криптовалути, която ви позволява незабавно и евтино да разменяте криптовалути между портфейли и потребители. Ето нашето ръководство и преглед на Changeangel.

Какво е Changeangel?

Changeangel, намерен онлайн на Changeangel.io, е услуга за крипто към крипто, портфейл към портфейл, без попечителство, обмен на суап.

Какво е Changeangel

Стартирала през февруари 2019 г., понастоящем платформата поддържа директни суапове за малък брой криптовалути, включително DGB, POT, GRS, DCR, LTC, BTC, ETH, BTG и около дузина други.

Changeangel е основан с цел да бъде нещо повече от просто платформа за криптообмен. Всъщност Changeangel се описва като „Разменната борса за социално благо”. Според официалния уебсайт Changeangel е „на мисия да създаде устойчиви начини за подкрепа на не-ICO, децентрализирано блокчейн развитие с отворен код. Използвайки платформата, вие допринасяте за големи блокчейн проекти. За начало Changeangel дарява част от суап приходи на DigiByte, PotCoin, Groestl, Decred и Litecoin, за да продължи развитието на всяка блокчейн.

Changeangel ръководство

Правенето на суап с Changeangel е абсурдно лесно. Просто посетете Changeangel.io, въведете сумата на валутата, която искате да замените, и валутата, която искате да получите, след което щракнете върху „Обмен“. След това изпращате пари на показания адрес и Changeangel ще освободи вашите средства веднага щом тези пари бъдат получени. Това е.

Характеристики на Changeangel

23 Поддържани криптовалути: Changeangel поддържа BTC, DGB, ETH, LTC, BCH, BSV, BTG, BLK, DCR, DOGE, ETC, FTC, FLO, GRS, KMD, MONA, PPC, POT, RVN, RDD и UBQ.

Разменете всякакви монети: Можете да разменяте някоя от горните монети чрез Changeangel. Можете да изпратите UBQ до Changeangel и да получите BTC в замяна, например, или да замените POT за RVN. Всички поддържани монети са достъпни за всички суапове.

Минимални лимити за суап: Един от малкото „улов“ на Changeangel е, че има минимални граници на суап. Ще трябва да замените минимум 0,002 BTC например или 0,2 LTC, за да направите суап в двете криптовалути.

10 до 60 минути на транзакция: Changeangel разменя токени толкова бързо, колкото позволяват блокчейн, прехвърляйки криптовалути за 10 до 60 минути.

Сигурно: Changeangel набляга на сигурен и сигурен процес на суап. Изпращате монети на Changeangel, след което Changeangel изпраща монети обратно. Това е.


Multi Hash Проверка: Changeangel изисква множество проверки за освобождаване на средства.

24/7 екип за поддръжка: Екипът за поддръжка на клиенти на Changeangel е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Подкрепете Blockchain инициативи: Changeangel е „размяна на суап за социално благо“. Компанията подкрепя различни благотворителни и блокчейн инициативи. Текущите инициативи за блокчейн, поддържани от Changeangel, включват DigiByte, Potcoin и Litecoin, наред с други. Когато разменяте монети на Changeangel, част от вашата такса за транзакция отива за тези проекти и други. Всички блокчейн инициативи, поддържани от Changeangel, са проекти с отворен код, с нестопанска цел.

Подкрепете благотворителни организации: В допълнение към подкрепата на проекти с отворен код, с нестопанска цел, блокчейн проекти, Changeangel поддържа благотворителни организации като фондация Manny Pacquiao и FreedomX (която се стреми да сложи край на бездомността). Част от суап приходите се даряват на тези благотворителни организации.

Лесен за използване: Changeangel е абсурдно лесен за използване. Просто въведете криптовалутите, които искате да замените, сумата, която искате да замените, и след това щракнете върху „Обмен“. Подобно на други платформи за суап, вие изпращате средствата на показания адрес. Веднага след като Changeangel получи тези средства, парите ви ще бъдат освободени.

Карта на крипто семената: Changeangel има „крипто семенна карта“, където можете да „засадите семе“. Ако разменяте криптовалути с Changeangel, можете да добавите вашите семена към картата.

Доверен и прозрачен: Има много сенчести платформи за суап или миксер там. Changeangel, за разлика от много от своите конкуренти, е доверен и прозрачен. Платформата е отворена за това как работи и кой я управлява. Той също има почти перфектен (4.6 звезди) рейтинг на Trustpilot и е широко похвален от други крипто медийни уебсайтове.

Вход за Digi ID: Changeangel използва системата за вход Digi ID / AntumID, задвижвана от DigiByte, което улеснява връщането към Changeangel за бъдещи суапове. Много хора хвалят Changeangel за безпроблемния процес на влизане и регистрация.

Незабавни обмени: За разлика от традиционната крипто борса, при която трябва да влезете, да потвърдите самоличността си и да депозирате монети, Changeangel ви позволява да сменяте монети почти моментално.

Без лишаване от свобода: Changeangel не е услуга на портфейла, нито е централизирана борса. Това означава, че Changeangel не държи вашата криптовалута. Вместо това Changeangel просто разменя вашата криптовалута.

Имейл или Digi ID / AntumID Необходимо влизане: Changeangel ще изисква имейл адрес, когато използва услугата. Този имейл се използва за изпращане на известия за транзакции, преглед на историята на транзакциите и управление на други настройки на акаунта. Като алтернатива можете да използвате вашия Digi ID / AntumID (въпреки че все още се нуждаете от имейл адрес).

Без възстановяване: Всички суапове, направени чрез Changeangel, са окончателни и няма налични възстановявания.

Използвайте всеки портфейл: Changeangel приема средства от всеки портфейл. Докато портфейлът ви може да изпраща средства на показания адрес на Changeangel, няма ограничение за кои портфейли можете да използвате.

обмен на обмен на ангел

Как действа Changeangel?

Changeangel работи по ясен начин. Посещавате Changeangel.io, избирате двете криптовалути, които искате да замените, след което въвеждате сумата, която искате да размените.

Changeangel незабавно ще покаже количеството криптовалута, което ще получите.

Оттам щракнете върху бутона ‘Exchange’. След това Changeangel ще покаже адреса ви на местоназначение. Ще трябва да изпратите средства на този адрес, за да бъде завършена вашата транзакция Changeangel.

След това въведете адреса си за получаване. Това е адресът, на който ще бъдат изпратени вашите средства. Ако сменяте BTC за ETH например, тогава ще въведете ETH адрес. ETH ще бъде пуснат на този адрес веднага щом Changeangel получи вашия BTC.

От техническа страна на нещата Changeangel използва AntumID / Digi-ID за удостоверяване при влизане / регистрация. AntumID се захранва от блокчейна на DigiByte и ще трябва да изтеглите приложението за портфейл DigiByte Blockchain, за да настроите своя идентификационен номер.

Като алтернатива можете изцяло да избегнете AntumID / Digi-ID и просто да използвате имейл адрес. Освен тази основна проверка, не е необходимо да потвърждавате телефонния си номер, самоличност или други подробности с Changeangel, преди да направите сделка.

Changeangel изисква имейл адрес, за да изпрати основна информация за вашата транзакция – например когато средствата бъдат освободени.

Changeangel е платформа за суап без лишаване от свобода. Изпращате пари директно от портфейла си на Changeangel и след това получавате незабавно жетони от Changeangel в замяна. Changeangel никога не държи средствата ви или не действа като портфейл.

Changeangel Ценообразуване

В момента Changeangel начислява суап такса от 0,25%.

Въпреки това, суап таксите могат да се променят редовно и някои двойки криптовалути могат да бъдат начислявани по-високи суап такси въз основа на ликвидност и наличност. Всички суап такси се разкриват прозрачно на страницата Changeangel, преди да завършите транзакцията.

Няма такса за регистрация в платформата.

Как да използвам Changeangel

Използването на Changeangel е лесно. Ето ръководство стъпка по стъпка, за да направите първата си размяна с Changeangel.

Как да използвам Changeangel

Стъпка 1) Изберете своите криптовалути

Changeangel ви позволява да сменяте една криптовалута с друга. Към декември 2019 г. Changeangel поддържа 23 криптовалути. Можете да замените някоя от тези 23 криптовалути с друга криптовалута.

как работи Changeangel

Под полето „Изпращате“ въведете сумата на криптовалутата, която искате да изпратите на Changeangel и името на тази криптовалута.

Криптообмен на Changeangel

Под полето ‘Получавате’ Changeangel ще покаже количеството крипто, което можете да очаквате да получите. Този брой може леко да варира в момента, в който стигнете до страницата на крайната транзакция въз основа на текущите пазарни цени.

Размяна на обмен на ангел

Щракнете върху зеления бутон „Обмен“, за да преминете към следващата стъпка. Changeangel ще ви помоли да проверите криптовалутите и сумите.

Changeangel обмен на крипто суап

Стъпка 2) Въведете адрес на портфейла

След това ще трябва да въведете адреса на портфейла си. В този случай ние разменяме LTC с DGB, което означава, че трябва да въведете адреса на вашия DGB портфейл. Това е портфейлът DigiByte, на който ще бъде изпратен вашият DGB. Ако замествате с друга криптовалута, ще трябва да въведете адреса на портфейла на тази криптовалута.

Changeangel ръководство за потребителя

Въведете адреса си, след което щракнете върху „Напред“.

Стъпка 3) Подпишете се в Changeangel

Ако още не сте влезли в Changeangel (или сте се регистрирали), тогава ще го направите на тази стъпка. Ако сте съществуващ заменител Changeangel, тогава можете да влезете, използвайки вашия имейл и парола.

Влезте в Changeangel

Ако сте нов в Changeangel, можете да се регистрирате или с помощта на AntumID / Digi-ID, или като въведете имейл адрес.

AntumID / Digi-ID Вход: Changeangel препоръчва да използвате AntumID / Digi-ID, въпреки че ще трябва да изтеглите приложението за портфейл DigiByte Blockchain, да го настроите и да сканирате QR кода, за да създадете своя профил. След като сканирате QR кода, ще трябва да въведете своя имейл адрес в изскачащото поле. След това сте влезли в профила си.

Вход за имейл адрес: напишете своя емайл адрес.

Стъпка 4) Изпратете своя крипто

След като влезете или се регистрирате, сте готови за последната стъпка от процеса на размяна на Changeangel. Ще трябва да изпратите крипто на показания адрес на Changeangel.

changeangel крипто

В този пример ние заместваме LTC с DGB, което означава, че трябва да изпратите своя LTC на „адреса“, показан в тази стъпка. Също така ще ви е необходим идентификаторът на транзакцията от тази страница.

Поради нестабилността на цените, валутните курсове, които се виждат на тази страница, не са фиксирани, крайни валутни курсове: те са само приблизителни. Колкото по-бързо изпратите крипто, толкова по-близо трябва да бъде вашата транзакция до този валутен курс.

Вашата транзакция ще изтече в рамките на 36 часа. Ако не сте изпратили крипто на показания адрес в рамките на 36 часа, транзакцията ви ще бъде анулирана.

Веднага след като получаващият портфейл получи вашия LTC, вашият DGB ще бъде освободен на адреса на DGB портфейла, който сте предоставили в стъпка 2.

Относно Changeangel

Changeangel е направен от малък екип от разработчици, базиран в Хартълпул, Англия.

Както бе споменато по-горе, Changeangel вижда себе си като „размяна на суап за обществено благо“. Changeangel използва част от своите суап приходи, за да допринася за различни блокчейн проекти и благотворителни организации. Текущите блокчейн проекти, поддържани от Changeangel, включват DigiByte, Potcoin, Groestl, Decred и Litecoin. Changeangel също така подкрепя благотворителни организации като фондация Manny Pacquaio.

Тъй като Changeangel расте, компанията планира да подкрепи допълнителни блокчейн проекти с отворен код, с нестопанска цел.

Changeangel се ръководи от главен оперативен директор „Бен“ (@ConveryBen). Борсата стартира през февруари 2019 г..

Заключителна дума

Changeangel е евтина и лесна услуга за крипто суап с една голяма разлика от своите конкуренти: част от приходите от суап такси се използват за принос към блокчейн проекти и благотворителни организации.

Днес Changeangel поддържа 23 различни криптовалути, включително основни монети като BTC и ETH и по-малки монети като Ravencoin, PotCoin и Groestlcoin. За да научите повече или да започнете да разменяте криптовалути на Changeangel днес, посетете Changeangel.io.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map