BHEX Exchange: Овладейте ръководството за преглед на потребителите на Crypto

Преглед на BHEX Exchange

BHEX е нова криптовалутна борса, предлагаща търговия с крипто фючърси и други. Научете всичко, което трябва да знаете за BHEX и как работи днес, в нашия преглед и ръководство за потребителя.

Характеристика

 • Криптообменът, базиран на Малта, стартира през декември 2018 г.
 • Подкрепена от големи крипто институции като Huobi и OKEX
 • Лесна търговия с крипто към крипто в минимално регулирана среда, обслужваща предимно китайски криптотърговци

Методи за депозиране

 • Крипто

Професионалисти

 • Евтина и лесна търговия с крипто към крипто
 • Търговия с опции
 • Фючърсни договори, уредени в USDT

Минуси

 • Само крипто депозити и търговия с крипто към крипто
 • Минимални разпоредби
 • Няма търговци в САЩ

Въведение

BHEX е борса за криптовалута, стартирана през декември 2018 г. Борсата се описва като „водещата технологична платформа за търговия с криптовалути“. BHEX е съкращение от Blue Helix Exchange.

Ръководство за криптообмен BHEX

Днес BHEX предлага търговия с крипто към крипто, търговия с безсрочни договори, договори за опции, извънборсова търговия и управление на богатството, наред с други търговски и инвестиционни услуги.

Подобно на други минимално регулирани крипто борси, BHEX се намира в Малта. Борсата предлага и много конкурентни 0,10% такси за търговия (както за производителя, така и за вземащия). Ще платите такса за теглене от само 0,0006 BTC.

Един от недостатъците на BHEX е, че методите за финансиране са ограничени само до крипто. Не можете например да превеждате пари в BHEX чрез банка или кредитна карта. Освен това американските инвеститори нямат техническо разрешение за акаунта (въпреки че изглежда BHEX не блокира или не предприема действия срещу базирани в САЩ криптовалути, използващи платформата).

Основната цел на BHEX е да предложи търговия с крипто към крипто и фючърсна търговия в минимално регулирана среда. Чрез BHEX обаче се предлагат и други продукти и услуги, включително BHEX DeFi Market (BHDM), BHEX Chain и няколко системни решения за обмен на SaaS.

Търговска борса BHEX

Въпреки че стартира едва през декември 2018 г., BHEX се превърна в една от най-големите борси в крипто света. Борсата редовно има повече от 100 милиона долара обем на търговия на всеки 24 часа, поставяйки я около 50-те най-големи криптовалутни борси в света по обем на търговията.

Преглед на борсата на Blue Helix

BHEX също твърди, че е подкрепен от някои от най-големите имена на крипто индустрията. BHEX твърди, че има подкрепа от 56 институционални инвеститори например, а Huobi и OKEX – две от най-големите борси за криптовалути в света – са посочени като инвеститори.

Има добра причина, поради която BHEX е тясно свързана с Huobi: борсата е основана от Ju Jianhua, бивш технически директор на Huobi. Останалата част от екипа-основател на BHEX се състои от бивши финтех и IT специалисти.

BHEX е особено популярен сред китайските търговци, въпреки че борсата е напълно достъпна на английски и седем други езика.


Продължавайте да четете, за да откриете ключовите характеристики на BHEX и как работи.

Обмен на криптовалути Blue Helix

Основни функции

Основните характеристики на BHEX включват:

Евтини такси за търговия: BHEX начислява такса за производител от 0,10% и такса за вземане от 0,10%. Това е по-евтино от средния обмен на криптовалута, въпреки че е подобен на таксите, плащани на по-слабо регулирани борси (0,10% до 0,15% е индустриалният стандарт за нерегулирани, крипто-към-крипто обмен).

Евтини такси за теглене: BHEX не начислява такси за депозит и ще платите такси за теглене от само 0,0006 BTC. Минималните суми за теглене се отнасят за всички тегления на криптовалута (0,01 BTC, например, или 50 USDT).

Роден жетон: BHEX има свой собствен токен за помощна програма, наречен BHEX Token (BHT). Този токен е ERC20 токен, който може да се използва за намаляване на таксите за търговия на BHEX.

Подкрепено от 56 институционални инвеститори: BHEX стартира през декември 2018 г., но вече се превърна в една от най-големите в индустрията крипто борси. Част от причината за този успех е институционалната подкрепа. BHEX се поддържа от 56 институционални инвеститори, включително крипто борси със сини чипове като Huobi и OKEX.

Попечителство & Изчистване: Основният слой на BHEX се задвижва от децентрализираната технология за съхранение и клиринг на активи на Bluehelix. Технологията използва технология блокчейн и криптография, за да засили механизма за консенсус на общността. Казано по-неспециалистично, BHEX движи пари, използвайки блокчейн за допълнителна сигурност.

Браузърна търговия: Повечето потребители ще взаимодействат с BHEX чрез уеб платформата BHEX.com, достъпна за всяко свързано с интернет устройство.

Настолен софтуер: Ако не искате да използвате платформата на браузъра BHEX, можете също да изтеглите софтуера за настолни компютри BHEX за Windows и Mac OS.

Мобилни приложения: BHEX предлага мобилни приложения за iOS и Android.

Търговия с опции: Търговията с опции представлява значителна част от обема на BHEX.

Платформа за крипто търговия BHEX

Безсрочни договори: Подобно на BitMEX и други платформи за търговия с фючърси, BHEX предлага суапове за безсрочни договори, включително суапове за маржин USDT и суапове за маржин монети.

BHEX Blue Helix ръководство за потребителя

Извънборсова търговия на Fiat: BHEX има извънборсов пазар, където всеки може да публикува сделки, за да ги предпази от по-широката книга за поръчки за борса. Офертите за USDT и BTC са достъпни чрез извънборсовия пазар, като повечето сделки са деноминирани в китайски юани (CNY). Едно от най-големите предимства на използването на извънборсовото бюро на BHEX е, че няма да плащате такси за търговия при всякакви извънборсови сделки.

Опции за търговия на борсата Blue Helix

Популярно в Китай: BHEX е особено популярен в Китай и китайските търговци представляват значителна част от обема на търговията на BHEX.

Поддръжка на няколко езика: BHEX се предлага на седем различни езика, включително английски, руски, турски, виетнамски, корейски, японски и китайски.

Няма американски инвеститори: BHEX не е достъпен за американски инвеститори. Както бе споменато по-горе, BHEX е най-вече популярен сред китайските търговци на криптовалути, а американските потребители са официално ограничени от търговия на платформата.

Бонус спестовни сметки за печелене на лихви: BHEX предлага три отделни спестовни сметки, наречени „бонус сметки“. Към декември 2019 г. BHEX предлага биткойн (BTC), ETH и USDT бонус сметки с годишна доходност от 5,00%. Ако искате да спечелите лихва върху вашите крипто притежания, тогава BHEX ви позволява да направите това.

BHEX Валути и двойки

Към декември 2019 г. BHEX изброява около 50 криптовалути и двойки на своя пазар за спот търговия. Както можете да очаквате, двойките с най-голям обем включват комбинация от BTC, ETH, XRP, LTC, EOS, BCH, ETC и TRON.

BHEX също така изброява много по-малко известни криптовалути или двойки с по-малък обем, включително Bytom (BTM), Litex (LXT), Artfinity (AT), Alogrand (ALGO) и Lambda (LAMB), наред с други.

Поддържани от BHEX методи за депозиране и теглене

BHEX поддържа само депозити и тегления с помощта на криптовалута. Ако сте нов в крипто, тогава ще трябва да закупите крипто на друго място (използвайки дебитни карти, кредитни карти или банкови преводи), преди да влезете в BHEX.

BHEX приема депозити във всички поддържани криптовалути, включително основни криптовалути като BTC, ETH и XRP, както и много по-малко известни опции.

Процес на регистрация и влизане в BHEX

Както при повечето минимално регулирани борси за сметки, BHEX има бърз и лесен процес на регулиране. Можете да започнете да търгувате без да е необходима проверка. За да увеличите лимитите на акаунта си или да търгувате на извънборсовото бюро, ще трябва да завършите KYC проверката, като предоставите идентификационната си карта с пълно име и идентификационния номер.

Като обикновен (извънборсов) търговец, можете да търгувате на BHEX, без да попълвате KYC / AML проверка. Всичко, което трябва да направите, е да потвърдите имейл адрес или телефонен номер, за да завършите регистрацията си. Можете да увеличите лимитите си за теглене, като завършите KYC удостоверяване, въпреки че това не е задължително.

BHEX търговия

BHEX има стандартен интерфейс за търговия, който ще бъде познат на всеки, който е използвал обмен на криптовалута преди. Както бе споменато по-горе, можете да търгувате на BHEX, като използвате вашия уеб браузър или чрез настолното или мобилното приложение BHEX.

Такси BHEX

Таксите за търговия на BHEX са конкурентни на повечето други по-слабо регулирани борси. Ще платите такса от 0,10% за всяка сделка (производител или участник), докато таксите за търговия с опции са определени на 0,5% за всяка страна. Ето най-важните такси за BHEX, за които трябва да знаете:

 • Такси за търговия (производител): 0,10%
 • Такси за търговия (Taker): 0,10%
 • Такси за опционна търговия (производител): 0,5%
 • Такси за опционна търговия (Taker): 0,5%
 • Такса за извънборсова търговия на Fiat: Безплатно
 • Такси за договорна търговия (производител): 0,02%
 • Такси за договорна търговия (участник): 0,05%
 • Такси за депозит: Безплатно
 • Такси за теглене: 0,0006 BTC

BHEX има определени минимални такси за теглене. Трябва да имате поне 0,01 BTC в акаунта си, за да направите теглене на биткойн, например, или 50 USDT, за да направите теглене на USD Tether.

Такси BHEX

Можете да видите пълна информация за таксите за търговия на BHEX на официалния им уебсайт тук.

Проблеми със сигурността на BHEX и престой

BHEX стартира през декември 2018 г. Младата борса не е имала големи, публично разкрити проблеми със сигурността или престой след старта.

Лесно използване

BHEX е лесен за използване. BHEX обаче приема само крипто депозити, поради което не е най-добрият вариант за някой, който е напълно нов за крипто. Преди да използвате BHEX, ще трябва да държите криптовалута.

Доверие и поверителност

BHEX има ограничена прозрачност относно своите операции, управленски екип или как функционира борсата. Знаем, че борсата е стартирана от бившия технически директор на Huobi Ju Jianhua, но не знаем много за останалите „IT и финтех професионалисти“, участващи в борсата. The страницата „За нас“ на борсата е само един абзац на неясен, цветен текст, описващ как работи обменът.

Обслужване на клиенти

BHEX има изненадващо добро обслужване на клиентите. Компанията предлага обслужване на клиенти в чат на живо директно чрез BHEX.com. Можете също така да подадете по-официална заявка за обслужване на клиенти чрез страницата на BHEX Zendesk. Доколкото можем да разберем, BHEX предлага обслужване на клиенти както на английски, така и на китайски.

Ръководство за потребителя на BHEX: Как да настроите и използвате BHEX

1. Регистрирайте се

Има два начина да се регистрирате за BHEX: чрез потвърждаване на телефонен номер или чрез потвърждение на имейл адрес.

как да използвам BHEX обмен

Започнете, като отидете на www.BHEX.com и щракнете върху „Регистрация“.

Кликнете върху „Телефон“, за да се регистрирате, като потвърдите телефонния си номер, или върху „Имейл“, за да се регистрирате по имейл.

Настройка на обмен на криптовалута BHEX

Въведете вашия имейл адрес или телефонен номер, след което изберете паролата си за BHEX. Паролата ви трябва да бъде от 8 до 20 знака с цифри и главни и малки букви.

регистрирайте се в BHEX

Кликнете върху „Получаване на код“, за да получите кода за потвърждение на вашия телефонен номер или имейл адрес.

2. Проверка

Регистрация в BHEX акаунт

BHEX ще изпрати код за потвърждение на вашия телефонен номер или имейл адрес. Този код за проверка ще бъде активен в продължение на 10 минути.

Сигурност на обмен на BHEX

Въведете получения код в страницата за регистрация на BHEX, след което проверете дали сте съгласен с политиката за поверителност на BHEX.

На този етап можете също да въведете код за препоръка.

Завършете процеса на регистрация и акаунтът ви е готов за работа.

3. Двуфакторно удостоверяване

Двуфакторното удостоверяване (2FA) не е задължително за BHEX. BHEX обаче препоръчва да настроите 2FA, за да защитите акаунта си.

BHEX поддържа 2FA чрез Google Authenticator, имейл адрес или телефонен номер. Можете да персонализирате настройките на акаунта си, за да потвърдите влизане чрез някой от тези методи.

4. Проверка на KYC / AML

Ако искате да увеличите лимитите си за теглене или да се включите във фиатна извънборсова търговия, ще трябва да потвърдите самоличността си, като завършите процеса на BHEX за удостоверяване KYC / AML.

BHEX KYC и AML

Изберете вашата националност и въведете фамилията, собственото си име, пола и типа на личната карта (шофьорска книжка, паспорт, национална лична карта или друго).

Сигурност на обмен на BHEX

След това качете снимка, на която държите валидния си документ за самоличност. Изображението трябва да бъде „висококачествено и безпрепятствено“ и с размер не по-голям от 10 MB. Допустимите формати включват.jpg, .png и.jpeg.

BHEX обикновено отнема 24 часа, за да разгледа заявката ви и да я потвърди.

Протокол за защита на потребителя BHEX

5. Начин на плащане

BHEX приема само депозити в крипто. Можете да депозирате средства, като използвате всяка криптовалута, приета на BHEX.

Посетете страницата на вашия акаунт, за да видите наличните портфейли. Прегледайте портфейла за криптовалутата, която искате да използвате, след което изпратете средства към този портфейл. Парите скоро ще се появят във вашата сметка и след това ще бъдат достъпни за търговия.

BHEX не начислява такси за депозит.

6. Търговия с криптовалута

След като средствата бъдат депозирани във вашата BHEX сметка, вие сте готови да започнете да търгувате.

как да търгувате с криптовалута на BHEX

Можете да намерите основната платформа за търговия BHEX на адрес bhex.com/exchange. Изберете желаната от вас двойка криптовалута от прозореца отстрани. След това въведете сумата, която искате да купите или продадете.

Лимитни поръчки и пазарни поръчки са достъпни за всички двойки.

По-усъвършенствани видове поръчки, включително фючърсни опции и безсрочни договори, също са достъпни чрез BHEX. Кликнете върху „Постоянен договор“ в горната лента на менюто за суапове на маржовете USDT или суапове на маржин маржа. Или кликнете върху „Опции“, за да купувате и продавате опции чрез BHEX.com/option.

Можете също да посетите извънборсовото бюро на BHEX fiat, за да публикувате или да вземете една от наличните сделки. Чрез това бюро за търговия са достъпни само сделки с USDT и BTC. За разлика от нормалната борса BHEX, при извършване или поемане на сделки чрез извънборсовия офис на BHEX fiat не се събират такси за търговия..

7. Теглене

BHEX има определени минимални суми за теглене и малки такси за теглене.

Плащания с монети BHEX

Ако изтеглите BTC например, ще трябва да имате минимум 0,02 BTC в сметката си и да платите такса от 0,0006 BTC. Ако теглите USDT, имате нужда от минимум 50 USDT във вашия акаунт.

Заключителна дума

BHEX е нова криптовалутна борса (стартирала през декември 2018 г.), обслужваща най-вече китайския крипто пазар. Борсата нарасна до изненадващо голям обем, откакто стартира преди една година, в момента се намира като една от топ 50 на крипто борсите в света по обем на търговията.

BHEX поддържа широка гама от крипто-към-крипто сделки, без да е необходима KYC / AML проверка. Можете също така да търгувате безсрочни суап договори или договори за опции.

За да научите повече за BHEX или да се регистрирате днес, посетете BHEX.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map