Les millors plataformes d’intercanvi de criptomonedes

Els intercanvis de criptomonedes omple el paisatge virtual amb un calidoscopi d’opcions. Entre ells, hi ha una sèrie de pesos pesats de la indústria que han estat operatius des que va sortir al mercat aquest paradigma contrari de negociació i inversió. Malauradament, molts d’aquests malabars consolidats estan plens de molta maleta.

Entre els problemes de seguretat més importants, els intercanvis de criptomonedes més importants del món tenen un historial a quadres que inclou pirates informàtics i escàndols. Com a novell en l’àmbit de les criptomonedes, és millor evitar escenaris problemàtics i col·laborar amb un intercanvi de criptomonedes líder.

L’anàlisi experta del mercat d’intercanvis criptogràfics identifica de manera rutinària els intercanvis bitcoin basats en un conjunt complet de criteris d’avaluació. Cal avaluar acuradament tots els components d’una plataforma de negociació per proporcionar una revisió global satisfactòria. Els factors a tenir en compte inclouen la concessió de llicències i la regulació, la gamma d’actius negociables, la seguretat i la seguretat, i una plataforma comercial fàcil d’utilitzar per intercanviar diferents criptomonedes..

Bittrex

Les paraules no serveixen per a res quan oferiu un servei de primera categoria al vostre lloc.

Bittrex Exchange

De totes maneres, Bittrex és una plataforma d’intercanvi de criptomonedes d’última generació amb seu a Seattle, EUA. La nostra revisió de Bittrex mostra que algunes de les seves principals característiques són alta seguretat, diversificació de divises, assistència al client extrema i tarifes baixes. Amb la seva comissió del 25% en cada canvi, Bittrex difícilment pot superar la competència. Un altre gran avantatge de l’intercanvi Bittrex és que té una gran reputació i és fàcil d’utilitzar..

eToroX

eToroX és el braç de criptomonedes del grup eToro. Els professionals del sector familiaritzats amb eToro entenen que eToro aprofita el poder del comerç social per fer els mercats financers accessibles a tothom. Per tant, eToroX és una extensió natural del grup eToro per facilitar el creixent interès per la simbolització d’actius financers a la cadena de blocs.

eToroX Cryptocurrency ExchangeeToroX Cryptocurrency Exchange

L’intercanvi de criptomonedes eToroX està totalment regulat per oferir serveis de comerç de divises digitals. Això el diferencia de molts dels seus competidors. Està regulat per la GFSC (Gibraltar Financial Services Commission) com a proveïdor de DLT (Distributed Ledger Technology). Actualment, l’accés a l’intercanvi criptogràfic està disponible per als usuaris que tinguin o tinguin la decisió de crear un compte eToro. Aquests usuaris poden iniciar sessió mitjançant les seves credencials eToro existents. Ben aviat, això també estarà disponible per a tothom, ja que permetrà als usuaris nous crear un compte directament amb eToroX.

Aquesta popular plataforma de comerç social compta amb 17 parells de criptografia, inclosos BTC, BCH, LTC, XRP, USDEX, CADX, GBPX, JPYX, AUDX, ETH, CHFX, EURX i NZDX. És possible el comerç de parelles creuades amb monedes fiduciàries i monedes digitals.

eToroX és realment únic en el sentit que s’orienta a canviar el sistema financer ‘convencional’ a la cadena de blocs. Les transaccions basades en blockchain ofereixen transparència, interoperabilitat entre mercats i credibilitat. eToroX fa un seguiment ràpid del desenvolupament de múltiples actius criptogràfics i actius tokenitzats. També hi ha molts actius negociables, inclosos USDEX, EURX i GBPX. La inclusió de 60 parells d’actius digitals significa que opcions com BTC / EURX, BTC / USDX, BCH / XRP, LTC / XRP, XRP / USDX, LTC / CADX i altres estan disponibles per als comerciants. Per exemple, a la pàgina d’intercanvi de bitcoins eToroX, actualment hi ha 11 parells negociables, inclosos ETH / BTC, BTC / GBPX i molt més.

Des d’una perspectiva d’ús, l’intercanvi eToroX és totalment personalitzable i intuïtiu. Ofereix protocols de seguretat sense protecció i ofereix una regulació completa.

Bitbuy.ca


Aquest intercanvi de criptomonedes canadenc es va llançar el 2013, com a InstaBT. Aquest intercanvi de criptomonedes ofereix diverses opcions de negociació de divises digitals de rànquing, incloses: XRP, BCH, BTC, LTC i ETH.

Bitbuy.ca proporciona un conjunt d’opcions comercials segures en forma de SSL (Secure Socket Layer), 2-FA (autenticació de dos factors) i una política d’emmagatzematge en fred del 95%. Això significa que, en el cas improbable d’un hack, la gran majoria de les criptomonedes és inaccessible per a tercers.

Bitbuy.ca ha afegit recentment el comerç professional com a opció als clients. Altres funcions del lloc inclouen taxes baixes i diferències reduïdes, verificació instantània i temps de latència baixos. La interfície de negociació avançada és ideal per a operadors seriosos, però també hi ha opcions bàsiques de negociació a Bitbuy.

LocalBitcoins

LocalBitcoins Cryptocurrency ExchangeLocalBitcoins Cryptocurrency Exchange

Aquest intercanvi de criptomonedes P2P permet als comerciants comprar i vendre moneda digital entre ells. Amb LocalBitcoins, els comerciants poden comprar i vendre BTC a la seva àrea. La plataforma promet anonimat, seguretat i finalitzacions comercials instantànies. Tant un sistema de retroalimentació com un sistema de resolució estan disponibles per als comerciants, de manera que és senzill publicar anuncis de compra / venda a la plataforma d’intercanvi. Aquesta manera bastant poc convencional de negociar BTC està disponible amb serveis d’efectiu i de garantia.

Poloniex

Poloniex té llicència als EUA per proporcionar serveis de diners. Aquest intercanvi de criptomonedes ofereix més de 60 parells, inclosos ETH / BTC, ATOM / BTC, XRP / BTC, LTC / BTC, ETC / BTC, BTC / USDC, USDT / USDC, BCH / USDC, FOAM / USDC i desenes d’altres. Com un dels pocs intercanvis que ofereixen negociació i amortització ICO de Cosmos Atoms, Poloniex és un proveïdor líder d’opcions de negociació de criptomonedes..

Poloniex Cryptocurrency ExchangePoloniex Cryptocurrency Exchange

Les aplicacions per negociar a Poloniex estan disponibles a l’App Store i a Google Play Store. Actualment, les tarifes arriben al 0,08% de fabricant i al 0,20% de compradors amb menys d’1 milió de dòlars. Aquest calendari de comissions per nivells de volum garanteix una major liquiditat i diferències de mercat més estretes. La seguretat de Poloniex inclou 2-FA i verificació d’identitat. Tot i que Poloniex compleix les necessitats dels comerciants, no és ideal per a principiants i només accepta criptomonedes amb finalitats de dipòsit i retirada.

Altres grans plataformes de criptomoneda

Es coneix que els operadors anteriors són fiables i segurs amb una gamma de funcions útils per als clients. Tot i això, molts altres intercanvis de criptomonedes principals omplen l’escena:

 • ByBit
 • Binance
 • Crypto.com
 • Bitmex
 • Bitfinex
 • Bisq
 • KuCoin
 • Bessons
 • CEX.io
 • Kraken
 • Bityard
 • Phemex
 • Nash
 • Coinex
 • Bitstamp
 • LocalBitcoins
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map