“COVA” intenta actualitzar Internet amb “Smart Data”

COVA (Covalent.ai) va llançar el seu testnet privat la setmana passada, en un context dolent de la caiguda del mercat de criptomonedes. Quan se li va preguntar sobre el moment del seu alliberament, el cofundador de COVA, Vincent Li, alumne del Harvard College i primer empleat de Gigster.com amb el suport de A16Z, sembla sorprenentment alegre. “Crec que l’especulació violenta al cripto-mercat ha fet molt bé la seva feina: en els dos curts anys de l’era Ethereum, el cripto-mercat probablement ha atret més talents tècnics que qualsevol altra indústria. Els equips seriosos ara poden concentrar-se i fer una mica de feina “.

COVA (Covalent.ai) ha rebut més de 10 milions de dòlars d’inversió de FBG Capital, Huobi Capital, Kenetic Capital, ZhenFund, Metropolis VC, Bluehill, Alphacoin, Node Capital, Alphabit, BA Capital, BlockVC, etc. pel cofundador Vincent Li, alumne del Harvard College i primer empleat de Gigster.com amb el suport de A16Z, i el cofundador Raymond Gao, alumne de la Universitat de Princeton i primer inversor de Conjur (adquirit per NASDAQ: CYBR). A Gigster, Li va ajudar a crear el primer sistema de token que va incentivar amb èxit a milers d’enginyers de programari autònoms.

La missió de COVA ha atret un equip de talents tècnics de primer ordre format per pirates prodigi, guanyadors de premis a nivell mundial en ACM, competicions de codificació IOI i veterans enginyers de Silicon Valley. En paraules de Li, “no podeu aconseguir que aquests nois aixequin un dit si no esteu treballant en alguna cosa del futur. El proper Google o Wikipedia o SpaceX. Estan buscant COVA tota la nit perquè, a COVA, saben que actualitzen tota la infraestructura d’Internet d’una manera fonamental. ”

Li ens va explicar què és “Smart Data” amb alguns exemples. “Aquí teniu alguns comportaments de dades intel·ligents que podríeu pensar que són massa bons per ser certs: números de targetes de crèdit intel·ligents que només es poden utilitzar una vegada per a un càrrec únic abans de l’autodestrucció; Anàlisis intel·ligents de CT que poden ser processades per una funció agregada i no renderitzades individualment; Llibres electrònics intel·ligents que només es poden compartir 15 vegades; Dades de GPS mòbils intel·ligents que no es poden utilitzar per crear un perfil intrusiu de clients “.

Segons Li, l’equip de COVA (Covalent.ai) està fent possible aquests comportaments de dades intel·ligents un per un mitjançant dues tecnologies de cadenes de blocs propietàries: “Centrifuge” i “CovaVM”. Li diu que finalment adopten la forma d’un “nou protocol d’Internet” que complementa la infraestructura actual d’Internet.

Li va agafar una analogia a Al Gore i diu a la infraestructura actual d’Internet la “autopista de la informació”, on la “informació” seria anàloga als “cotxes” que travessen aquesta “autopista”. Diu que si els “cotxes” del món real actuessin realment com a “informació”, baixaríem ràpidament a l’infern sense lleis. Un cop els conductors porten aquests “cotxes” a la seva destinació, ja no són al volant. “Per una banda, tothom que espera al destí pot simplement pujar al cotxe i allunyar-se, o revendre el seu cotxe per obtenir beneficis, fins i tot atacar la guantera per obtenir els papers de registre per esbrinar on viu. És com si tan bon punt el cotxe arribés al seu destí, deixés de ser teu “.

Li explica que Internet està format per “un conjunt de protocols”, com ara protocols de capa de transport com “TCP / IP” i protocols de capa d’aplicacions com “FTP, HTTP, SSH”. Junts, aquests protocols asseguren que les vostres dades estiguin correctament “empaquetades, dirigides, transmeses, encaminades, rebudes i interpretades – asseguren que les vostres dades arribin a la destinació adequada”.

“No obstant això”, subratlla Li, “l’actual conjunt de protocols d’Internet no regula el que passa amb les dades després d’haver arribat a la seva destinació”. Diu que les dades d’Internet són “desconcertades, exposades i maltractades” i que “sitges de dades, incompliments de privadesa, infraccions de propietat intel·lectual, anuncis no desitjats, manipulacions electorals, petjades digitals i correu brossa són efectes negatius de la manca de polítiques d’ús de dades aplicables ”.

Explica que COVA és aquest nou protocol d’Internet de “dades més intel·ligents que recorda, sap quan guardar un secret, aprèn dels seus usuaris i molt més”. Diu que amb COVA, el propietari d’un paquet de dades pot adjuntar una política d’ús de dades que “dicta com es poden utilitzar les dades i s’assegura que els programes que hi operen compleixin la política”. Anomena aquesta política d’ús de dades aplicable a màquina com a “Política intel·ligent”.

Li va fer una comparació amb Ethereum, “de la mateixa manera que els” contractes intel·ligents “impulsats per Ethereum són contractes legals que es poden aplicar a màquina, les” polítiques intel·ligents “de COVA són polítiques d’ús de dades que es poden aplicar a màquina”..

Amb la combinació mortal d’una fascinant idea, un equip de talents tècnics d’elit i alguns dels majors inversors en l’espai de criptomonedes, COVA és un projecte seriós que cal tenir en compte, independentment del mercat..

Seguiu el grup oficial de Telegram de COVA: https://t.me/covalentofficial

Seguiu el grup oficial de Telegram de COVA per als nostres seguidors principals: https://t.me/covacoreofficial

Segueix el twitter de COVA: https://twitter.com/@covatoken

Seguiu el mitjà de COVA: https://medium.com/@covatoken


Obteniu més informació sobre COVA al nostre lloc web: https://covalent.ai

Pàgina github de Star COVA: https://github.com/covalent-hq/wiki/wiki

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map