BitMax.io (BTMX.com) ha anunciat la llista de token GateChain (GT)

BitMax.io (BTMX.com) ha anunciat el llistat de GateChain Token (GT). GT s’utilitza per pagar tarifes de gas a GateChain i obtenir descomptes en l’intercanvi de criptomonedes Gate, així com els drets de participació al projecte STARTUP de la borsa de criptomonedes Gate, una plataforma que allotja les ofertes inicials d’intercanvi (IEO) i les vendes amb descompte de fitxes líquides..

Amb la llista de GT, BitMax.io (BTMX.com) reforçarà el seu estat de plataforma de negociació líder en operacions de palanquejament en fitxes de la plataforma d’intercanvi d’actius digitals; BitMax.io ja ofereix operacions de palanquejament per a BNB, OKB, HT i KCS.

Quant a Gate.io i GateChain Token (GT)

Gate.io és un intercanvi de criptomonedes que es va fundar el 2013. L’avantatge dels primers moviments de l’intercanvi l’ha permès convertir-se en un dels principals actors de la indústria de l’intercanvi de criptomonedes. Gate.io ofereix operacions puntuals apalancades per a un ampli menú de criptomonedes.

En un esforç per ampliar la seva cartera de serveis, Gate.io va anunciar recentment el llançament de GateChain, que és una cadena de blocs que permetrà un intercanvi descentralitzat amb la marca Gate. L’intercanvi descentralitzat Gate, un producte que garantirà als usuaris la plena propietat dels seus actius mentre realitzen operacions de criptomoneda, servirà com a alternativa a l’intercanvi Gate centralitzat. Totes les transaccions realitzades a l’intercanvi descentralitzat Gate operaran al GateChain i, per tant, requeriran comissions de transacció als tokens GateChain. Més enllà d’això, GateChain Token actua com el testimoni d’utilitat natiu de l’ecosistema Gate, que permet als usuaris desbloquejar diversos avantatges a l’intercanvi de criptomonedes Gate..

El llistat de GT a BitMax.io (BTMX.com) ofereix una major exposició al token GateChain, alhora que permet a les comunitats de comerç agregades tant de Gate com de BitMax accedir a posicions puntuals apalancades per a diversos tokens d’intercanvi en una sola plataforma..

Quant a BitMax.io (BTMX.com)

BitMax.io és la plataforma de comerç d’actius digitals de la pròxima generació de la indústria que proporciona una àmplia gamma de productes i serveis financers a clients institucionals i minoristes de tot el món. Aquesta innovadora plataforma comercial va ser fundada per un grup de veterans de comerç quant a Wall Street i es va basar en els valors bàsics de blockchain, transparència i fiabilitat, per oferir serveis al client i experiència de negociació d’alta qualitat..

La plataforma BitMax.io va més enllà del model de mineria de transaccions, ja que utilitza un model de negociació combinat de “mineria de transaccions” i “mineria inversa”. Els usuaris de la plataforma reben tokens BTMX (token natiu de la plataforma BitMax.io) com a recompensa per operar a la plataforma en el mode de “mineria de transaccions”; reben descomptes per executar operacions de fabricants en mode “mineria inversa”. La “mineria inversa” és un mecanisme independent per fomentar la provisió de liquiditat i donar suport a la circulació global del testimoni de la plataforma. Aquesta configuració amb diversos modes de negociació pot satisfer les necessitats dels usuaris diversificats.

BitMax.io sempre s’esforça per proporcionar als seus usuaris globals un conjunt complet de productes comercials. BitMax.io va activar el comerç de marges el 14 de febrer de 2019. La funció de comerç de marge és un pas més endavant des de la perspectiva de l’oferta de productes per atendre millor les seves necessitats dinàmiques de negociació. Per als usuaris de BitMax.io que entenen i reconeixen els riscos que comporta el comerç de marges, ara poden aprofitar el seu actiu negociable per obtenir un retorn de la inversió potencial més alt mitjançant el comerç de marge amb una bona gestió del risc. La llista d’actius digitals que es poden negociar amb marge ha augmentat de quatre inicials a 18 tokens diferents, inclòs BTMX. És un altre moviment pioner per BitMax.io per permetre el comerç de marges en el seu propi testimoni natiu. Amplia les funcions d’utilitat de BTMX i incentiva la liquiditat a la plataforma. (La funció de comerç de marge de BitMax.io no està disponible per als mercats nord-americans.)

De manera similar a l’innovador comerç de marges llançat a BitMax.io, la introducció d’aquesta única targeta de volatilitat ha tornat a mostrar la comprensió profunda de l’equip sobre el funcionament intern del mercat de capitals i la seva experiència avançada en disseny de productes financers. BitMax.io Volatility Card és el primer producte derivat vinculat a la volatilitat d’aquesta plataforma que permet als usuaris globals predir i canviar la fluctuació de preus de les principals monedes subjacents durant les finestres de temps predeterminades d’una manera senzilla però eficaç. Anomenada la targeta Turtle and Bunny després de la faula d’Aesop: la tortuga i la llebre, la targeta té una estructura de quasi opcions per a parells de negociació subjacents, però amb un formulari de pagament simplificat. L’usuari pot comprar una targeta diferent per a la predicció del moviment del preu, ja sigui dins d’un rang determinat (Turtle Card) o per sobre de cert rang (Bunny Card). Aquells que prediuin un rang correcte de moviment del preu rebran el pagament equivalent al valor nocional de la targeta. La targeta de volatilitat utilitza un formulari de pagament simplificat sense complicacions de les qüestions de liquidació i compensació habituals per a les opcions de moneda real. Els usuaris només han de seleccionar la targeta que volen comprar per canviar la seva visió de la volatilitat dels actius subjacents, dins o per sobre de cert interval. És fàcil d’entendre i utilitzar per a tot tipus de comerciants que necessitin negociar amb un impuls a molt curt termini o cobrir parcialment contra el risc de canvis de preus sobredimensionats en condicions de mercat molt volàtils..

Conclusió

Basant-se en el compromís amb l’oferta de productes de primer nivell de la indústria i el servei d’atenció al client d’alta qualitat com a part de la seva estratègia centrada en el client, BitMax.io ha ampliat la seva base global de clients a més de 180.000 usuaris registrats amb 53.000 membres actius de la comunitat. El llistat de GT no només amplia el seu abast de parells comercials, sinó que també atrau més volum i usuaris a la plataforma

Per obtenir més informació, seguiu BitMax.io a:

Lloc web: http://www.BitMax.io


Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegrama: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Mitjà: https://medium.com/bitmax-io

CONTACTE: [protegit per correu electrònic]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map