BitMax.io anuncia l’associació de llistats principals amb DeepCloud AI (DEEP)

BitMax.io (BTMX.com) ha anunciat la llista principal de DeepCloud AI (DEEP), una plataforma de computació en núvol descentralitzada impulsada per la IA que proporciona un mercat per a empreses i particulars per compartir l’excés de recursos de computació i emmagatzematge a través d’un núvol descentralitzat. 

DeepCloud AI té previst llançar la seva venda prèvia de fitxes per BitMax.io usuaris el 18 de juliol de EDT. Sent l’organitzador, DeepCloud assumeix tota la responsabilitat legal de la seva venda prèvia de fitxes. Com a part de la col·laboració en el llistat, BitMax.io proporcionarà suport tecnològic i d’execució per a aquesta prevenda. 

Contents

Quant a DeepCloud AI

DeepCloud AI està explorant el nou mercat de solucions descentralitzades oferint als usuaris una opció de servei en el núvol descentralitzat basat en blockchain. En utilitzar Intel·ligència Artificial (IA) per gestionar recursos, DeepCloud AI pot oferir una infraestructura de núvol revolucionària per a aplicacions descentralitzades, especialment aplicacions IoT i Web 3.0. Amb la democratització de la computació en núvol, els proveïdors de recursos i els desenvolupadors d’aplicacions tenen condicions d’igualtat per executar aplicacions descentralitzades de manera rendible.. 

La plataforma proporcionarà un mercat totalment funcional per a recursos informàtics i d’emmagatzematge per a empreses i particulars, cosa que els permetrà compartir el seu excés de capacitat mitjançant un núvol descentralitzat.. 

Un diferencial bàsic de DeepCloud AI és l’ús de la IA per fer coincidir els recursos entre els proveïdors de recursos de xarxa i els desenvolupadors d’aplicacions. Un algoritme de trobada d’última generació assigna recursos per a les sol·licituds de càlcul de la manera més òptima. Es basa en diversos paràmetres, com ara la informació de les sol·licituds d’usuaris de la xarxa, la ubicació d’ús i els estats dels col·laboradors de la xarxa en els modes principals. 

Aquest mercat d’aplicacions per a desenvolupadors amb aplicacions pre-validades accelerarà el desenvolupament de solucions d’extrem a extrem. La seguretat prové d’una capa de protecció basada en la tecnologia SGX d’Intel i que implementa un control en temps real de la plataforma per evitar fraus. 

DeepCloud AI és una cadena de blocs agnòstica, el que significa que permet a diverses cadenes descentralitzar el control i augmentar la confiança. L’objectiu és tenir un alt rendiment de transaccions amb costos de transacció baixos. 

L’ecosistema està format per proveïdors de recursos de xarxa, desenvolupadors d’aplicacions descentralitzats, proveïdors de mercat d’aplicacions i el controlador d’IA. Els proveïdors de recursos de xarxa són persones que proporcionen recursos a la xarxa i guanyen tokens DEEP. Els desenvolupadors d’aplicacions poden personalitzar els serveis d’usuari per a les seves aplicacions a través del seu tauler d’usuaris i seleccionar dApps de les aplicacions predefinides del mercat d’aplicacions. El controlador d’IA gestiona els recursos, analitzant cada transacció i el seu efecte a la xarxa. L’AI Matching Engine coincideix amb els proveïdors de recursos de xarxa i els desenvolupadors d’aplicacions. 

Una àmplia gamma de casos d’ús

DeepCloud AI’s va fer esforços significatius per establir associacions amb institucions líders i empreses establertes en diversos mercats internacionals. L’equip de desenvolupament està dirigit pel director d’oficines Geeta Chauhan, ex executiu de Nokia i Lucent Alcatel, i ha compromès recursos substancials en el desenvolupament de solucions personalitzades per a diversos projectes.. 

Les aplicacions IoT necessiten una informàtica de vora vora la font. Amb la màquina de concordança de DeepCloud, es poden combinar els recursos adequats amb les aplicacions adequades en funció de l’anàlisi en temps real de dades de la xarxa.. 

Ciutats intel·ligents: els governs locals poden construir infraestructures bàsiques per a ciutats intel·ligents i utilitzar els recursos de DeepCloud AI a la vora per executar i desplegar aplicacions. 

Seguiment de les transaccions de la cadena de subministrament: el desplegament d’aplicacions basades en cadenes de blocs en el teixit DeepCloud AI permet fer el seguiment de transaccions complexes de la cadena de subministrament amb una pista d’auditoria completa a prova de manipulacions i segura.

Els proveïdors de serveis, com ara empreses de televisió, poden confiar en els serveis descentralitzats de DeepCloud AI, com ara la memòria cau local durant esdeveniments de gran públic (per exemple, durant els Jocs Olímpics i la temporada de futbol). 

DeepCloud AI ja té un acord contractual amb el govern mexicà i està creant una base de dades de vehicles distribuïda i immutable a Coahilla. Al juliol de 2019 es durà a terme una prova, després de la qual es decidirà si es durà a terme un desplegament a nivell nacional. 

Quant a BitMax.io (BTMX.com)

Fundada per un grup de veterans de comerç quant a Wall Street a finals del 2018, BitMax.io és la plataforma de comerç d’actius digitals de nova generació de la indústria que proporciona una àmplia gamma de productes i serveis financers tant a clients minoristes com institucionals, especialment a la plataforma de serveis sofisticats de compra. lateral & institucions de venda a les dues àrees orientals & Dades demogràfiques occidentals que busquen un mercat altament líquid.

Basat en els valors bàsics de blockchain, transparència i fiabilitat, BitMax, io sempre s’esforça per oferir serveis al client d’alta qualitat i productes comercials innovadors per satisfer la demanda del mercat en constant evolució. El llançament del comerç de marges el 14 de febrer de 2019 és un exemple brillant de com va expandir ràpidament la seva oferta de productes més enllà del comerç al comptat tradicional per atendre millor les necessitats de comerç dinàmiques dels usuaris. Per als usuaris de BitMax.io que entenen i reconeixen els riscos que comporta el comerç de marges, ara poden aprofitar el seu actiu negociable per obtenir un retorn de la inversió potencial més alt mitjançant el comerç de marge amb una bona gestió del risc. La llista d’actius digitals que es poden negociar amb marge ha augmentat de quatre inicials a 18 tokens diferents, inclòs BTMX. És un altre moviment pioner per BitMax.io per permetre el comerç de marges en el seu propi testimoni natiu. Amplia les funcions d’utilitat de BTMX i fomenta més liquiditat a la plataforma. (La funció de comerç de marge de BitMax.io no està disponible per als mercats nord-americans.)

De manera similar al comerç de marges innovador, la introducció de Volatility Card única ha tornat a mostrar la comprensió profunda de l’equip sobre el funcionament intern del mercat de capitals i la seva experiència avançada en disseny de productes financers. BitMax.io Volatility Card és el primer producte derivat vinculat a la volatilitat d’aquesta plataforma que permet als usuaris globals predir i canviar la fluctuació de preus de les principals monedes subjacents durant les finestres de temps predeterminades d’una manera senzilla però eficaç. Anomenada la targeta Turtle and Bunny després de la faula d’Aesop: la tortuga i la llebre, la targeta té una estructura de quasi opcions per a parells de negociació subjacents, però amb un formulari de pagament simplificat. L’usuari pot comprar una targeta diferent per a la predicció del moviment del preu, ja sigui dins d’un rang determinat (Turtle Card) o per sobre de cert rang (Bunny Card). Aquells que prediuin un rang correcte de moviment del preu rebran el pagament equivalent al valor nocional de la targeta. La targeta de volatilitat utilitza un formulari de pagament simplificat sense complicacions de les qüestions de liquidació i compensació habituals per a les opcions de moneda real. Els usuaris només han de seleccionar la targeta que volen comprar per canviar la seva visió de la volatilitat dels actius subjacents, dins o per sobre de cert interval. És fàcil d’entendre i utilitzar per a tot tipus de comerciants que necessitin negociar amb un impuls a molt curt termini o cobrir parcialment contra el risc de canvis de preus sobredimensionats en condicions de mercat molt volàtils..

 Conclusió

BitMax.io ha experimentat un creixement important des del seu llançament el 2018 i està profundament compromès a proporcionar una plataforma de negociació centrada en el client d’alt rendiment a la seva base global de clients. Actualment, la plataforma té més de 180.000 usuaris registrats, amb més de 50.000 membres actius de la comunitat. El llistat de DEEP no només admet la seva expansió contínua de parells comercials, sinó que també proporciona una exposició global més diversificada a DeepCloud AI.

Per obtenir més informació, seguiu BitMax.io a:

Lloc web: http://www.BitMax.io

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegrama: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Mitjà: https://medium.com/bitmax-io

Contacte: [protegit per correu electrònic]

Font: BitMax.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner