RealBlocks набира 3,1 милиона долара за Tokenized Real-Estate Platform

Впечатляващо вдигане

Компанията Blockchain, RealBlocks, наскоро обяви затварянето на последния си кръг на финансиране. Този успешен рейз видя, че RealBlocks донесе 3,1 милиона долара.

Различни компании допринесоха за това финансиране. Най-вече Science Inc. и Morgan Creek Digital. Всяка от тези компании има тесни връзки със сектора на цифровите ценни книжа, тъй като те работят за непрекъснатото развитие на индустрията.

С това финансиране RealBlocks се стреми да продължи развитието на своята платформа за недвижими имоти, базирана на блокчейн. Като компания те признават достойнствата на цифровите ценни книжа, обезпечени с активи от реалния свят като недвижими имоти. Като такива те имат за цел да донесат не само достъпност, но и ликвидност на пазара на недвижими имоти.

Тези, които също бяха включени в рейза бяха Zelkova Ventures, Ulu Ventures, и Крос културни начинания.  Всички фирми за рисков капитал.

Коментар

След публикуването на съобщението представители на всяка компания говориха по въпроса. Ето няколко думи от тези хора:

Перин Куарши, Основател & Главен изпълнителен директор на RealBlocks, заяви,

„С подкрепата на нашите стратегически инвеститори, ние ускоряваме развитието на нашия продукт и приемането на блокчейн технология за недвижими имоти, индустрия, която преди не е виждала много иновации. Това е чудесна възможност за подобряване на инвестиционния опит както за спонсори, така и за инвеститори, като същевременно минимизирате триенето през целия процес. “

Грег Гилман, Съосновател & Управляващ директор на Science Inc.., заяви,

„Инвестирахме в RealBlocks, защото това използване на блокчейн технологията има реални предимства, които напълно се съобразяват с нашия инвестиционен модел. Ние вярваме, че пазарът на недвижими имоти, подобно на почти всички класове активи, ще бъде все по-често управляван от данни и дигитализиран или дигитален, и очакваме с нетърпение да надграждаме върху нашата история на преобразуващите се компании. “

Антъни Помплиано, Основател & Партньор на Morgan Creek Digital, заяви,

„2019 г. ще бъде изключително важна година за блокчейн проекти. След години на експерименти и развитие пазарът очаква тези компании да решат реални проблеми сега. RealBlocks е един от екипите, който има работещ продукт и показа, че може да изпълнява на високо ниво – това е една от причините, поради които сме развълнувани да инвестираме. Една от основните ни тези в Morgan Creek Digital беше, че всяка акция, облигации, валута и стока ще бъдат токенизирани в даден момент в бъдеще. RealBlocks разработи решение, което ще помогне на най-добрите играчи в индустрията на недвижими имоти да се присъединят към блокчейн революцията. “

RealBlocks


Тези, които стоят зад RealBlocks, основават компанията през 2017 г. със седалище в Ню Йорк. Преди всичко RealBlocks улеснява набирането на капитал. Те правят това чрез сливането на блокчейн и недвижими имоти. Чрез издаването на цифрови ценни книжа RealBlocks привлича привлекателността както на инвеститорите, така и на издателите на маркери за сигурност.

Дейността на компанията се ръководи от основателя, Перин Куарши – завършил както Технологичния институт в Джорджия, така и Масачузетския технологичен институт.

В своето съобщение за пресата Quarshie описва накратко няколко предимства на платформата RealBlocks. Той заяви, „Нашата платформа предоставя и възможности за ликвидност след емитирането. Инвеститорите ще могат да кредитират своите портфейли на платформата с валута Digital / Fiat и след това да купуват токени, представляващи собствеността върху базовия недвижим имот чрез частни пласирания. Чрез нашата платформа на инвеститорите по целия свят се предоставя възможност за ефективно инвестиране и набиране на средства за предлагане на недвижими имоти, без усложненията и прекомерните разходи за публична регистрация на ценни книжа. “

Science Inc..

Science Inc. е базирана извън Санта Моника. Преди всичко компанията действа като фирма за рисков капитал, инвестирайки в обещаващи стартиращи фирми. Примери за това включват компании като DollarShaveClub, Science Blockchain и други.

В допълнение към подробните събития за финансиране, ние също разгледахме Science Blockchain през последните месеци. За да научите повече за този проект, не забравяйте да посетите страницата със списъци с символи ТУК.

Morgan Creek Digital

Morgan Creek Digital е новосъздадено подразделение на Morgan Creek Capital Management. Докато всеки клон действа като фирма за рисков капитал, това ново подразделение е специализирано в блокчейн и цифрови ценни книжа.

Този клон е създаден в началото на 2018 г. и е оглавен от Антъни Помплиано – видна фигура в бранша.

В други новини

Обсъденото днес финансиране продължава тенденцията на интерес към компании, развиващи сектора на цифровите ценни книжа. Ето още примери за успешно финансиране на събитие:

Securitize набира 12,75 милиона долара в Серия A

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map