Quan qualsevol actiu es converteix en una prova de propietat digital i immutable: líders de pensament

Regulació

L’escrutini regulador s’ha transformat en una realitat permanent a l’espai criptogràfic. Això s’havia posat de manifest a principis del 2018. Els reguladors de tots els racons del món busquen integrar el fenomen criptogràfic en algunes regles o marc regulador. La principal pregunta, però, és discernir què són els actius criptogràfics? I si els actius criptogràfics són valors? Si ho són, s’ha d’aplicar la llei corresponent.

Als Estats Units, Securities and Exchange Commission (SEC) havia anunciat que tots els actius criptogràfics són contractes d’inversió o valors. Posteriorment, es va corregir que tots, excepte Bitcoin i Ethereum (en la seva etapa actual), es consideraran valors. [nfm]https://coincenter.org/ fi les / 2019-03 / clayton-token-response.pdf[/ mfn]

La realitat és que el sistema jurídic nord-americà encara es basa en gran mesura en la Securities Act de 86 anys, amb excepcions disponibles amb la promulgació de la JOBS Act el 2012. I dins d’aquesta modificació, també hi ha un lloc per emetre fitxes de seguretat. Es poden efectuar petites emissions de fins a 1 milió de dòlars americans com a projectes de finançament col·lectiu. Les ofertes més grans es poden fer com a ubicacions privades o ofertes públiques limitades a inversors acreditats (professionals o amb un patrimoni net alt). Sigui com sigui, el registre de la seguretat emissora és obligatori. És probable que la Llei de valors pugui veure una renovació important per excloure la majoria de criptomonedes de l’àmbit de la llei federal de valors. Mentrestant, la discussió més recent identifica pautes sobre com avaluar si l’actiu digital ofert o venut públicament és un contracte d’inversió i, per tant, una seguretat. [nfm]https://www.sec.gov/ fi les / dlt-framework.pdf[/ mfn]

D’altra banda, a Europa, l’Autoritat Europea de Valors i Mercats (ESMA) ha demanat ampliar la Directiva europea de mercats en instruments financers (MIFID II) per incloure productes de criptomoneda, com ara ofertes inicials de monedes amb funcions de valors entre valors transferibles o altres instruments financers. [nfm]https://www.esma.europa.eu/press-news/esma-news/crypto-assets-need-common-eu-wide-approach-ensure-investor-protection[/ mfn] El Reglament del fulletó europeu s’aplicarà íntegrament a partir del 21 de juliol de 2019 i substituirà l’actual directiva. Segons el Reglament, cada estat membre de la UE podrà establir el seu propi límit entre 1 i 8 milions d’euros quan s’apliqui el requisit obligatori del fulletó..

A l’abast del Brexit, l’autoritat de conducta financera (FCA) del Regne Unit va publicar un extens document de consulta sobre la classificació i regulació dels actius criptogràfics. [nfm]https://www.fca.org.uk/publication/consultation/cp19-03.pdf[/ mfn] L’objectiu del document és proporcionar una claredat reguladora a les empreses i als consumidors, quan determinades activitats al voltant dels “actius criptoactius” o de les mateixes fitxes entren dins del perímetre regulador de la FCA. La FCA recorda que l’incompliment del règim d’autorització és un delicte penal i comporta una pena màxima de 2 anys de presó o una multa il·limitada, o tots dos. Després del període de consultes, FCA té la intenció de publicar la Declaració de política final en relació amb els actius cripto a l’estiu de 2019.

Altres jurisdiccions pioneres, com Suïssa, Malta, Estònia, Lituània, Liechtenstein, han revisat els tipus d’actius criptogràfics i han proposat classificar-los..

Totes les jurisdiccions esmentades ofereixen una classificació més o menys similar de fitxes. Arbre que separa en gran mesura o quatre tipus. Es tracta d’un futur no tan llunyà, quan tots els organismes reguladors nacionals es veuran obligats a donar la seva opinió o directrius sobre el tema..

Tokenització digital i immutable prova de propietat

L’augment i la caiguda de l’exuberància ICO ha donat lloc a establir un ferm precedent en la demanda de tokenització. També ha donat un exemple de com serà el futur dels títols. Sempre hi haurà una llei que regula l’emissió de valors. Però també hi haurà una reflexió descentralitzada dels valors emesos a la cadena de blocs. Amb una implementació de protocols transparent, tothom hauria de poder accedir a les especificacions de contractes intel·ligents i avaluar l’interès general del mercat.

L’OEO o l’oferta inicial d’intercanvi semblava remeiar alguns dels aspectes més deficients d’un ICO típic, com ara la fiabilitat, la custòdia, la revisió, la velocitat de les transaccions, el cost i els canals de venda. Però encara s’ha de veure, si resulta que és el mètode d’emissió de fitxes d’utilitat més adequat. Al cap i a la fi, la tokenització s’afegeix a una sana competència entre els emissors i les plataformes d’emissió.

No es pot aplicar una cotització d’intercanvi heretat als valors tokenitzats. Els intercanvis heretats no comprenen la tecnologia subjacent i l’autorització reguladora. És per això que hi ha moltes noves iniciatives tecnològicament avançades, que volen establir un espai regulat per al llistat de fitxes de seguretat i el mercat secundari.

Per a una empresa de capital petit, es pot considerar una campanya STO compatible amb KYC / AML com una forma alternativa d’accedir al finançament. Tokenitzar empreses oferint fitxes de renda variable, repartiment d’ingressos o augmentant capital amb fitxes de deute pot convertir-se en una part inevitable del cicle de vida d’una empresa que finança. Una oferta de testimoni de seguretat pot ser igual a una oferta de deute o deute inicial o posterior en forma de testimoni digital.

Quan els actius es converteixen en una prova digital i immutable de propietat d’una comunitat global, és quan hem creat un accés democràtic perquè tothom pugui participar en el creixement de l’economia global. Avui en dia, no tots els països han harmonitzat les lleis sobre valors. Però estem en bon camí per reduir les barreres d’entrada tant per als inversors com per als emissors.


Sobre el autor

Liza Aizupiete, la directora general de Fintelum, que dóna servei a la indústria criptogràfica mitjançant la realització d’un procés de venda de tokens tècnicament sòlid i compatible amb KYC / AML, co-custòdia de fons criptogràfics, agència de transferència, taulell OTC de token secundari i accions corporatives.

Anteriorment, Liza va ser fundadora i directora general d’un intercanvi de criptomonedes Globitex, així com director general de la institució lituana de diners electrònics NexPay UAB. Nativa letona, Liza es va graduar a la Universitat de Ginebra, Suïssa, especialitzant-se en filosofia. Liza té experiència en la indústria financera, inclosa la negociació, la gestió de fons i la cartera. Des del 2012, s’ha apassionat per la indústria criptogràfica de Bitcoin i posteriorment en general, com a defensora d’un sistema monetari descentralitzat i sòlid..

Sobre Fintelum

Fintelum és una plataforma completa de llançament de tokens ICO / STO per a empreses que volen simbolitzar els seus actius en forma d’utilitats, recursos propis, deutes i altres fitxers de repartiment d’actius o ingressos. El conjunt de serveis de Fintelum inclou una incorporació regulada a inversors de KYC i un compliment continu de les lleis de LMA de la UE. El procés de venda de fitxes es pot seguir mitjançant un tauler de control a mida. El sistema de backofice permet l’accés i la gestió de dades, així com informes a la carta. A més, per ajudar a mitigar els riscos del procés de venda de fitxes, Fintelum actua com a custodi de criptomoneda. El sistema incorpora una cartera multi-signatura freda / calenta integrada. Per servir la indústria de les fitxes de seguretat, Fintelum actua com a agent de transferència, garantint la propietat de fitxes de seguretat entre els inversors de la llista blanca. Fintelum també és capaç de proporcionar funcions de taulell d’intercanvi OTC de token secundari, amb serveis d’acció corporativa en curs, com ara vots, dividends i anuncis..

Més informació a https: // www. fi ntelum.com

Aquesta és la part 5 d’una sèrie de cinc parts.

Feu clic aquí per obtenir la primera part

Feu clic aquí per obtenir la part 2

Feu clic aquí per veure la part 3

Feu clic aquí per obtenir la part 4

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map