5 raons per les quals es van bloquejar les ICO i per què les fitxes de seguretat són el futur: opinió

Hi ha nombroses raons per les quals el mercat castiga les criptografies i, més específicament, les fitxes d’utilitat.

A continuació es detallen alguns dels principals factors que han provocat l’accident.

Conceptes de negoci defectuosos:

Tot i que hi ha alguns projectes vàlids a l’espai com Factom i Stellar, la majoria dels projectes són fraus directes o, com a mínim, conceptes empresarials horribles..

M’han contactat almenys vint vegades amb diferents projectes que pensen ser ‘Uber al blockchain’. En aquest cas, el model de negoci inclou els conductors que paguen en criptomoneda perquè puguin tallar els homes mitjans.

Informo inicialment a aquests clons d’Uber que General Motors, Tesla, Uber i Lyft tenen previst alliberar vehicles autònoms en un termini de cinc anys. Després, continuo preguntant com tenen previst afrontar aquest repte. En general, no tenen resposta. Dit d’una altra manera, pensen interrompre Uber pagant als conductors en xifratge, mentre que Uber s’ocupa d’interrompre’s eliminant els conductors..

Un altre exemple són els projectes que s’anuncien a si mateixos com ‘AirBNB a la cadena de blocs’. Pregunteu com tenen previst fer màrqueting i no en tenen ni idea. D’alguna manera, esperen que el consumidor mitjà vulgui comprar bitcoins, transferir-los a una bossa, comprar el testimoni de les empreses i, després, transferir-lo a la “plataforma de clonació AirBNB”.

No és fàcil d’utilitzar per reservar vacances. Si pregunteu a aquestes empreses com obtindran ingressos, sovint implica que augmenta el valor de les seves fitxes. Un negoci descuidat sense pla de negoci real, un exemple d’això és Fitxes d’abelles.

En cap lloc, aquestes ICO validen com comercialitzaran el producte ni com tenen previst guanyar diners. La raó és que el 90% d’aquestes empreses no tenen intenció de guanyar diners amb el negoci, sinó que només busquen recaptar diners de l’ICO.

El mateix es podria aplicar a desenes d’altres verticals que les ICO afirmen alterar, com ara la publicitat, el màrqueting d’afiliació, l’emmagatzematge de dades, l’esport, la salut, etc..

Tot i que hi haurà alguns mals negocis que realitzin operacions de transvasament, les xifres es reduiran. Els inversors institucionals seran més exigents i l’entorn normatiu afegit contribuirà a garantir que les OTS siguin més transparents.

Canvi de cobdícia:


Hi ha 2 tipus d’empreses que recapten diners amb ICO. Els fraudulents que tenen com a objectiu recaptar diners i fer publicitat del producte, i crear empreses regularment.

Les empreses emergents funcionen amb un pressupost reduït, mesuren acuradament la taxa de cremades i intenten estirar el capital recaptat tant com sigui possible. Els fons s’utilitzen en nòmines, lloguers i altres despeses d’explotació. No es poden permetre el luxe de pagar 40 BTC per cotitzar a HitBTC, ni fins a 3.000.000 de dòlars per cotitzar Binance.

Mentrestant, els projectes de frau ‘inverteixen’ van recaptar fons en comissions de cotització. L’ICO reserva part del capital recaptat per a la comercialització i la resta es manté com a benefici d’actius importants com ara “lambos”.

Qui recompensa el mercat??

Sovint, el mercat premia les empreses fraudulentes que es poden permetre el luxe de pagar comissions exorbitants de cotització. L’èxit d’una ICO depèn del màrqueting i del bombo en lloc de l’adopció real del producte o la penetració del mercat.

Els intercanvis haurien de treure profit de la negociació i no de les comissions de cotització. S’hauria de donar crèdit a Bittrex per ser un dels pocs intercanvis sense comissions. Els intercanvis de seguretat legítims no cobraran res més que les tarifes bàsiques de la llista, cosa que garanteix un terreny de joc uniforme per a empreses legítimes.

Forquilles dures:

La teoria és que les bifurcacions són evolució, hi ha un desacord entre la direcció i les dues parts segueixen el seu propi camí per després “bifurcar” el codi. Aleshores guanya la millor forquilla.

Tot i que aquesta teoria té una certa validesa, provoca nombrosos problemes tal com es descriu:

  1. Confusió del mercat – El consumidor mitjà es planteja comprar bitcoins. Ara d’alguna manera han d’aprendre a diferenciar entre les diverses versions que inclouen: Bitcoin Gold, Bitcoin Diamond, Bitcoin Dark, Bitcoin Cash ABC, Bitcoin Cash SV, Bitcoin Private i Bitcoin.
  2. Dilució de marca – Si hi hagués 15 versions de productes Apple de 15 empreses diferents anomenades Apple, es diluiria el valor de la marca. El mateix s’aplica a Bitcoin o a qualsevol altre fork. Com més forquilles, més disminuirà el valor. El pitjor que li va passar a Bitcoin va ser Bitcoin Cash.
  3. Diners màgics – Tot el concepte de Bitcoin és que hi ha un límit màxim de 21 milions de monedes. Totes les bifurcacions ensenyen al mercat que aquest límit màxim és arbitrari, ja que es pot continuar “bifurcant” o duplicant aquests 21 milions a l’infinit. Destrueix el concepte de subministrament limitat.

No es poden forçar els valors digitals, cosa que garanteix la integritat de la marca i elimina la confusió del mercat.

Volatilitat del preu:

Hi ha dos problemes amb que Bitcoin sigui tan volàtil com ho és actualment.

  1. Quan el preu comença a caure, els comerciants no volen acceptar-lo. Algunes indústries són molt competitives amb uns marges de benefici ajustats, no poden assumir el risc d’acceptar Bitcoin a no ser que es converteixi immediatament en fiat.
  2. Quan el preu augmenta com es va fer al desembre de 2017 / gener de 2018, es produeix el problema contrari. Els consumidors no volen gastar Bitcoin ja que saben que perden diners, en canvi, aquesta escalada de preus provoca un comportament d’acaparament.

Tots dos problemes anteriors provoquen friccions al mercat i dissuadeixen l’adopció dels usuaris. Les monedes estables que van ser els primers tokens de seguretat veritables poden resoldre aquest problema.

Hacking i error d’usuari:

L’ús de criptomonedes és difícil i imperdonable. Requereix emmagatzemar claus privades, amb l’esperança que les claus no es comprometin mai i que l’usuari no cometi mai cap error. Requereix que els humans siguin perfectes i es comportin com a màquines.

La persona mitjana no vol ser estressada per la pèrdua de claus privades. Això aliena a qualsevol persona que no sigui expert en tecnologia i que no visqui ni respiri criptografia.

Les criptomonedes són una àrea de vulnerabilitat per als comerciants. Saben que si els fons són piratejats, no es podran recuperar mai. Això fa que es plantegi la pregunta, per què es molestarien amb el risc? Una cosa és preocupar-se que un mal membre del personal pugui buidar una caixa registradora per 500 dòlars, és una altra cosa que preocupar-se que robin 1000 BTC.

Aquest mateix problema és per què les institucions no volen invertir en criptografia. Quan es tracta d’un volum de mil milions de dòlars, l’últim que us ha de preocupar és un robatori potencial de 200 milions de dòlars.

No preveig cap tipus d’adopció real del mercat per a cap testimoni tret que tingui algun tipus de KYC al forn..

Les fitxes de seguretat solucionen aquest problema, ja que han fet que KYC s’afegeixi a la fitxa, cosa que significa que si es roba la fitxa, es pot destruir la fitxa compromesa i es torna a publicar una nova fitxa al legítim propietari. Aquesta senzilla característica resol el problema de pirateria informàtica, pèrdua de claus privades, etc..

Resum:

Des de fa molts mesos, els diners institucionals han vist l’escriptura a la paret quan es tracta de fitxes d’utilitat. Han reduït l’exposició a aquests actius per centrar-se en valors tokenitzats. Això ha reduït encara més el preu de la majoria de les fitxes d’utilitat.

Tot i que és innegable que hi ha molts problemes fora dels 5 que he destacat, crec que aquests són alguns dels problemes fonamentals que han provocat la caiguda del mercat. Els títols digitals en forma de fitxes de seguretat seran la propera onada de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map