Как да закупите биткойн с PayPal през 2020 г.

Ако погледна назад, мога ясно да си спомня за усилията и мислите, които са влезли в намирането на начин за закупуване на биткойн. Но знаете какво, не е толкова трудно да се купуват биткойни сега в сравнение с няколко години назад – дори ако решите да купите биткойн с Paypal.

Честно казано, тогава също не беше много трудно, а просто фактът, че тогава информацията беше доста оскъдна. Но дори и сега има някои ограничения. Например бихте се изненадали колко малко компании приемат Paypal, когато участват криптовалути.

Какво е нещото с криптовалутите и Paypal?

Няма съмнение, че Paypal като компания доста се интересува от криптовалута и по-специално биткойн. Така че е още по-изненадващо, че наистина не можете да използвате сметка в Paypal, за да депозирате средства във вашата сметка за обмен на криптовалути.

Защо е това? Е, причината е, че Paypal позволява обратно плащане, което е важна характеристика за повечето от нас. Това ни позволява уверено да плащаме за стоки предварително по интернет, знаейки, че ако продавачът се откаже от нашето споразумение, можем да извършим обратно възстановяване на такса и да си върнем парите.

Как да закупите биткойн с PayPal

Функцията за връщане на такса, при всичките си предимства, не е съвместима с начина на работа на криптовалутите. След като бъде потвърдена транзакция с биткойн, няма абсолютно никакъв начин да бъде отменена. Още по-лошо, възстановяванията в криптовалута може да не струват по същия начин, когато са били изплатени.

Потенциал за безскрупулните

Това създава ситуация, при която има голям потенциал за измами. Позволете ми да обясня как борсите могат да бъдат измамени. Да предположим, че човек депозира $ 1000 на борса за криптовалута. Те използват наскоро депозираните средства за закупуване на биткойн на биткойн пазара и го изтеглят на a хардуерен портфейл.

След като безопасно изтеглиха средствата си в хардуерен портфейл, те можеха да инициират сторниране. Това не означава, че борсата ще загуби парите по подразбиране. Но процесът отнема много време и ще изисква огромен екип, който да се справи с всички неоправдани плащания.

По принцип това е скъп проблем, който повечето борси просто не вярват, че си струва усилията. тнеговата е защо борсите за криптовалути просто не предлагат Paypal като метод за депозиране на средства.

Все още можете да купувате биткойни с PayPal

Очевидно много от нас обичат удобството на PayPal. Повечето от нас имат PayPal сметки, които са свързани с нашите банкови сметки и използването им е предпочитаната опция преди всичко. Тъй като има търсене за него, има начини да закупите биткойн с PayPal. Просто трябва да знаете къде да търсите.

5 начина как да закупите биткойн с PayPal

В тази статия ще разгледам някои от най-добрите начини за закупуване на биткойн с PayPal. По този начин можете лесно да платите за Биткойн и да прехвърлите биткойните на борса или в портфейла си за съхранение.

1. Местни биткойни

За да купите биткойни, е необходимо само едно щракване

LocalBitcoins е равностоен пазар за покупка и продажба на биткойни. Уебсайтът действа като посредник между купувачи и продавачи и предоставя платформа за публикуване на нашите оферти и искания на различни цени. Освен това уебсайтът действа и като ескроу услуга за предотвратяване на измами.

Ако искате да закупите биткойн на LocalBitcoins, можете или да направите поръчка за покупка и да изчакате продавачът да взаимодейства с вашата поръчка, или просто да изберете продавача, който предлага най-добрата цена.

Първо щракнете върху името на продавача, след което можете да проверите отзивите, които са получили от други купувачи. Също така ще искате да проверите максималната сума, която те са готови да продадат наведнъж.

Използването на LocalBitcoins е изключително лесно и едва отнема никакво време. Има обаче и недостатък. Вероятно ще плащате повече, отколкото бихте платили на борсата, защото повечето от повтарящите се и надеждни купувачи и продавачи правят това, за да спечелят. Следователно те ще имат малко повече от пазарната цена и ще купуват малко под пазарната цена.

2. eToro

Купете биткойн с PayPal в Etoro

eToro е водеща платформа за социална търговия, неотдавнашната й инициатива за разширяване на предлагането на криптовалути го направи една от най-добрите възможности за закупуване на биткойни и няколко други криптовалути с PayPal.

От eToro е нещо повече от обмен на криптовалута, можете да финансирате вашите търговски сметки с PayPal и да правите редица инвестиции в множество различни класове активи, включително криптовалути.

eToro предлага и платформа за търговия с копия, която позволява на нови инвеститори да копират търговските решения, взети от успешните търговци на платформата. Ако инвестирате в криптовалути за търговия, eToro е най-добрият вариант, който е достъпен за вас.

Той е утвърден онлайн брокер. Той предлага безброй инструменти за социални медии, съобразени с нуждите на инвеститорите и търговците. И най-важното е, че можете да финансирате сметката си с помощта на PayPal, функция, която никой от другите борси за криптовалута все още не може да предложи.

3. WirexApp

Купете биткойн от Wirex

Ако предпочитате да улесните мобилното приложение, Wirex е това, което търсите.

Wirex е обработващ плащания, удобен за криптовалута. Можете да използвате услугата за издаване на дебитни карти VISA или просто да прехвърляте средства и да извършвате плащания, използвайки тяхната мобилна или настолна платформа за валута. Освен да обменяте чуждестранна валута, можете да обменяте и вашата фиатна валута в криптовалута, включително биткойни.

Първият път, когато използвате услугата, създаването на акаунт ще отнеме около 1 до 2 дни. След първоначалната настройка всички транзакции са почти мигновени. За да започнете, ще трябва да изпълните следните прости стъпки:

 • Първо, създайте акаунт в WirexApp.
 • След като създадете акаунт, ще трябва да потвърдите акаунта, след което ще получите виртуална визова карта. Можете също да поръчате карта по всяко време след проверка.
 • След това ще трябва да финансирате вашата виртуална визова карта. Не е нужно да го финансирате с голяма сума, дори транзакция от 3 долара ще е достатъчна.
 • checkNext, влезте в акаунта си в PayPal, влезте в раздела Пари и кликнете върху опцията за добавяне на карта.

Просто добавете новата си виртуална дебитна карта и сте готови.

 • След това кликнете върху добавяне на друга карта и след това въведете данните за вашата виртуална дебитна карта Wirex.
 • Ще бъдете подканени да проверите картата, която ще инициира поредица от транзакции на обща стойност до $ 3. След това ще трябва да въведете PayPal код във вашия акаунт в Wirex.

След като преминете през всички тези стъпки и свържете вашата сметка Wirex с вашата сметка в PayPal, можете да използвате новата си виртуална дебитна карта за индиректен достъп до средства от вашия акаунт в PayPal за закупуване на биткойн или друга криптовалута.

4. PaxFul

Купете биткойн в Paxful

Пазарен пазар за всички ваши крипто нужди.

PaxFul е друг популярен и лесен начин за новите потребители на криптовалута да купуват биткойн с PayPal. Всъщност можете дори да използвате други платежни услуги, подобни на PayPal, като Skrill и Payoneer.

PaxFul като услуга е доста подобен на LocalBitcoins. Той обаче има много по-добър потребителски интерфейс и предлага много повече възможности за закупуване на биткойни. Можете да разгледате броя на опциите в изображението по-горе.

За да закупите биткойн с PayPal, просто трябва да кликнете върху раздела PayPal под колоната „Плащане с помощта“ в лявата част на екрана.

5. VirWox

Купете биткойн от Virwox

Virwox означава Виртуална световна борса. Това е водещата услуга за закупуване на виртуални валути от всички ивици, а не само криптовалути. Всъщност Virwox е оторизиран дистрибутор на Lindens, виртуалната валута, използвана в популярната онлайн игра Second Life.

Първоначално Virwox беше единственият начин за инвеститорите на криптовалути да купуват биткойн с PayPal. Процесът е малко сложен и включва извършване на няколко транзакции преди да можете да получите вашите биткойни. Освен това е малко скъпо поради броя на участващите транзакции. Нека да разгледаме как бихте купили Bitcoin на Virvox:

 1. Отидете на VirWox и създайте безплатен акаунт.
 2. Финансирайте сметката си чрез PayPal.
 3. Отидете на борсата и купете SLL, като конвертирате долари в SLL.
 4. Преобразувайте вашите SLL в биткойни.
 5. Сега изтеглете биткойните в портфейла си за биткойн.

Първоначално Virvox беше единственият начин да закупите биткойн с PayPal, но това вече не е така. Ако имате акаунт на уебсайта, разбира се, има смисъл. В противен случай не мисля, че усилията просто си заслужават, особено с всички алтернативи, които са ни достъпни сега.

Заключение

Както можете да видите, има няколко начина, по които можете да закупите биткойн с PayPal. Повечето от тези начини обаче включват използването на вашата сметка в PayPal за финансиране на друга сметка. Но ако изберете една от равнопоставените биткойн пазари, можете директно да правите покупките си чрез вашия акаунт в PayPal.

Прочети: 5 най-добри начина за закупуване на биткойн с кредитна карта

Ако тази статия ви се стори полезна и информативна, призовавам ви да разгледате някои от статиите на уебсайта. Правим всичко възможно, за да сме сигурни, че статиите ни са информативни и ще ви помогнат да разберете по-добре практическите последици от това да бъдете инвеститор в криптовалута.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner