Топ агрегатори на новини за крипто: 22 най-популярни куратори на новини за биткойни

Крипто новинари

Докато уебсайтовете за новини за криптовалута са стотинка дузина, някои инвеститори и търговци предпочитат да получават своите биткойн и блокчейн новини от агрегатори.

С всеки изминал ден крипто свят продължава да става свидетел на прилив на все повече и повече технологични разработки, които, честно казано, е невъзможно да бъдат в крак. В тази връзка, през последните 4-5 години, глобалната общност на алткойн видя нарастването на много инструменти за агрегиране на новини, които позволяват на крипто инвеститорите да следят отблизо всички важни събития, случващи се в света на дигиталните финанси, по лесен начин , рационализиран начин.

В тази статия ще разгледаме някои от най-ефективните агрегатори на новини, които ентусиастите на altcoin са харесали поради тяхната обща полезност, скорост и надеждност. Така че, без повече шум, нека да влезем направо в същността на въпроса.

CryptoPanic

Cryptopanic е една от най-известните платформи за агрегиране на крипто новини, налични на пазара днес. Той е проектиран да обхваща широк спектър от информация, свързана с цифрови валути (както големи, така и малки), както и множество други проекти, свързани с този процъфтяващ домейн. Освен това, благодарение на цялостната лекота на използване на платформата, CryptoPanic прави изключително лесно за потребителите да преглеждат огромни обеми новини, без да пропускат каквито и да било събития.

Crypto Pro

Бърз поглед към Crypto Pro родният потребителски интерфейс ни показва, че приложението предлага на потребителите много повече от новини. Като начало, мобилното приложение на платформата се предлага с предварително изградени много специализирани модули за крипто данни, които помагат да се подреждат безпроблемно новините в реално време в конкретни категории. Освен това приложението е изключително лесно за използване и може да се навигира с едно натискане на бутон.

Други ключови характеристики, свързани с Crypto Pro, които го правят уникален, включват:

Поддръжка на крипто трейдър: Платформата е проектирана, имайки предвид търговците на дигитални валути – така, че предоставя на тези лица множество подходящи данни като обменни курсове в реално време, прогнози за цените и т.н..

Опции за персонализиране: Друг инструмент, който е уникален за Crypto Pro, е способността му да позволява на потребителите да задават сигнали за цени и новини, които са съобразени изключително за различните активи, налични в различните им акаунти в портфейла.

Интеграционен капацитет: Платформата е натоварена с няколко лесни опции за интеграция, които позволяват на приложението лесно да се асимилира с API на различните крипто борси. Това позволява не само да улесни бита за синхронизиране на данни, но също така прави проследяването на портфолиото много по-безпроблемно.

И накрая, потребителите на Apple ще се радват да знаят, че Crypto Pro идва със специален модул за приложения, който е проектиран изключително за потребители на Apple Watch.


CryptoControl

CryptoControl е интуитивна платформа за агрегиране на новини, която е създадена за професионални крипто трейдъри, както и за случайни ентусиасти на altcoin. Освен способностите си за събиране на новини, платформата се предлага и с предварително изградена с социален агрегатор което позволява широк спектър от генерирано от общността съдържание в Twitter и Reddit да бъде доставяно на своите потребители почти мигновено. И въпреки че интерфейсът може да не е толкова сложен, колкото някои други цифрови аналози, CryptoControl повече от това компенсира подобни проблеми, като предлага на своите потребители огромно количество информация, свързана с крипто.

Други ключови характеристики:

Heatmap за новини: CryptoControl се предлага с топлинна карта, която позволява на потребителите да визуализират водещите новинарски новини за деня според тяхната обща важност и уместност.

Терминална търговия: Въпреки че функцията все още не е активна, търговски терминал портал ще позволи на потребителите да завършат арбитражни сделки в множество различни платформи за обмен на altcoin. Тази функция е идеална за онези лица, които искат да се възползват максимално от разликите в цените, достъпни на различни борси за цифрови валути по целия свят.

CoinSpectator

CoinSpectator предоставя на своите читатели добре подготвени новинарски емисии от различни социални медийни платформи като Twitter, Reddit. Не само това, но и платформата извлича широк спектър от информация относно ICO, които също трябва да стартират скоро. Други подробности, които си струва да се отбележат:

CoinSpectator идва с инструмент за проследяване на цените, който предоставя на потребителите актуални актуализации относно 16-те най-големи криптовалутни активи на пазара днес.

Платформата предлага на своите потребители безплатни актуализации по имейл относно всички значителни промени, които се случват редовно в глобалния сектор на криптовалутите.

CryptoGoat

CryptoGoat се счита от много ентусиасти в областта на цифровите валути като отличен източник за голямо разнообразие от новини, свързани с крипто. И докато цялостният интерфейс на платформата е доста скучен и невдъхновяващ, огромният брой функции, свързани с новините, които приложението предлага го прави изключително привлекателен.

Друг основен аспект на CryptoGoat е, че той филтрира „фалшиви новини“ с висока степен на ефективност и не показва публикации, които са маркирани като спонсорирано съдържание. Всъщност платформата събира само новини от надеждни медии като Cointelegraph, BitcoinExchangeGuide, Coindesk и т.н..

CryptoCoin.Pro

CryptoCoin.Pro се фокусира върху предоставянето на персонализирани крипто новини на своите потребители чрез премахване на повтарящо се съдържание с помощта на множество уникални филтри. Във връзка с това също се споменава, че платформата обхваща много данни, свързани с глобалния пазар на ICO, като по този начин позволява на ентусиастите да бъдат в крак с различни предстоящи проекти, които са от значение за тази област. Други основни аспекти на CryptoCoin.Pro включват:

Приложението предлага на своите потребители невероятна селекция от електронни книги, посветени на блокчейн / крипто технологиите.

Уебсайтът предлага и раздел, наречен „Знаете ли“, който включва различни уникални факти, свързани с различни криптовалути.

CoinLive

CoinLive е друг източник на новинарски агрегатор, който стана изключително популярен през последната година или нещо повече. Уебсайтът предлага на своите читатели много подробен списък на всички крипто новини, които се провеждат по целия свят, както и общ преглед на глобалния пазар на цифрови активи по начин, който е не само лесен за разбиране, но и съвсем ясен. В допълнение към това, Coinlive също така е изпълнен с множество видео съдържание, което е предназначено изключително за по-нови крипто ентусиасти, които може да не са добре запознати с различни теми, свързани с крипто пазара. Други ключови аспекти на платформата включват:

Анализ на пазара: Платформата включва много аналитични данни, които могат да позволят на потребителите да вземат по-информирани решения при търговия с активите си.

Атрактивен интерфейс: Coinlive използва естетически приятен интерфейс, който е лесен за навигация и контрол.

И накрая, също така се споменава, че системата е проектирана да включва голям избор от криптовалута и базирани на блокчейн образователни инструменти, които са абсолютно безплатни за използване.

Coinlib

Coinlib е друг източник на новини, който е идеален за потребители, които искат да придобият голямо разнообразие от подбрано крипто съдържание. Платформата обаче е нещо повече от портал за новини, тъй като се доставя и с редица други цифрови модули. Те включват:

 • Опции за предупреждение за цена
 • Специализиран крипто-анализ и други свързани графики
 • Индивидуални данни за монети
 • Проследяване на портфолио

Всички гореспоменати функции се представят на потребителите на платформата по силно опростен начин и в реално време. Освен това Coinlib разполага и с инструмент, наречен „най-добрият ценови изследовател“, който, както подсказва името, позволява на търговците да се възползват от различни възможности за арбитраж, които могат да им бъдат на разположение по всяко време на денонощието.

BitColumnist

BitColumnist използва ясен, безпроблемен подход към агрегирането на новини. Интерфейсът на платформата е изключително елементарен, но предоставя на потребителите всички данни, които може да са им необходими, за да бъдат в крак с най-новите в света на крипто финансирането. Освен това се споменава, че подобно на други източници на новини като CryptoGoat, BitColumnist също събира данни само от уважавани публикации като BitcoinExchangeGuide, CoinTelegraph и CoinDesk.

CCowl

CCowl е идеалният агрегатор за тези, които искат да бъдат в крак с всички промени, настъпващи в рамките на глобалния крипто новинарски цикъл. Уебсайтът се предлага с вграден филтър, който премахва всякакви новини, които са непроверени или липсват адекватни цитати, за да докаже своята достоверност. Освен това CCowl съдържа само новини от източници като CoinDesk, Cointelegraph и BitcoinExchangeGuide. Други характеристики, които заслужава да се отбележат, включват:

Пазарен индекс: Платформата се предлага със своя персонализиран индекс на вътрешния пазар, който може да се използва за проследяване на пазарната капитализация на повече от 50 цифрови валути.

Съвместимост: CCowl е разработен по такъв начин, че да може да получава данни в реално време от редица реномирани платформи за крипто търговия като Kraken, Binance, Bittrex и Bitfinex.

FAWS

FAWS като платформа за агрегиране, която предоставя на своите потребители не само невероятно крипто съдържание, но и се зарежда с други полезни функции като:

 • Персонализирани сигнали за цените
 • Проследяване на портфолио
 • Проверка на цените на Altcoin

Акумулатор на новини, който събира информация от 37-те най-добри крипто медии в света.

Благодарение на полезността на гореспоменатите оперативни модули, FAWS служи като идеален информационен път за търговците, които искат да се възползват максимално от непрекъснато колебаещите се пазари на криптовалути по целия свят.

Криптопи

Cryptopys е отличен инструмент за агрегиране, който събира подходящи крипто новини от над 100 реномирани източници в индустрията в реално време. Това, което наистина откроява тази платформа, е вградената й поддръжка за 18 различни езика, както и непрекъснато нарастващият ресурсен фонд, който се основава на широк спектър от препоръки на общността. И накрая, по отношение на цялостния си дизайн, Cryptopys използва прост, но интуитивен интерфейс, който позволява на потребителите да проследяват своите предпочитани крипто активи с едно натискане на бутон.

Друга подходяща информация:

Платформата е разработена от Krypton Capital и Deco.agency – две криптофирми, които са спечелили много сцепление през последните няколко години.

Дългогодишните членове на общността Cryptopys имат силата да обозначават новините като такива FUD, бичи или мечи – като по този начин позволява на крипто ентусиастите да пресяват подходящи данни по по-рационализиран, безпроблемен начин.

Bitlovin.com

Въпреки че не е толкова популярен, колкото много други агрегатори на новини, предлагани на пазара днес, Bitlovin върши повече от прилична работа по събирането на заглавия на новини от проверени медийни източници, базирани по целия свят. Основната характеристика, която отличава Bitlovin от останалата част от конкуренцията, е динамичната му хронология, която предоставя на читателите денонощни актуализации на новини (гарантиращи, че крипто инвеститорите са в крак с последните събития от света на крипто).

Хедж Мейвън

Въпреки че HedgeMaven не е изключително крипто-ориентирана платформа за новини, тя предлага на своите читатели множество други данни, свързани с индустрията на хедж фондовете, които биха могли да представляват интерес за крипто ентусиастите. Някои ключови данни, които HedgeMaven рутинно предоставя, включват:

 • Регулаторна информация за хедж фонда (това включва подробности, свързани с частния фонд – формуляр ADV
 • Хедж фонд и други свързани крипто новини
 • Средни индекси на хедж фонда
 • Подробен списък на професионалистите, работещи в това пространство

Finrazor

Finrazor може да се разглежда като криптовалутен навигатор / агрегатор на новини, който обхваща широк спектър от новини, свързани с почти винаги наличната на пазара криптовалута днес. Не само това, но и уебсайтът съдържа голямо количество информация, свързана с други свързани домейни като:

 • ICO (първоначални предложения за монети)
 • Блокчейн
 • Технология Altcoin

И накрая, също така се споменава, че заедно с ICORating.com, Finrazor предоставя на своите читатели множество нови данни, които понастоящем не правят много други уебсайтове.

WickedZine

WickedZine.com динамична емисия новини, която обхваща безумно количество информация, свързана с различни криптовалути в реално време. Целевата страница на уебсайта е добре разделена на няколко раздела, които съдържат истории, свързани с Bitcoin, Ethereum и blockchain tech. Не само това, но и WickedZine предлага на своите читатели няколко изгодни оферти (като Airdrops, символни отстъпки) на почти ежедневна база.

Intocryptonews

Както подсказва името, IntoCryptoNews е прост, удобен агрегатор на новини, който предоставя на ентусиастите на дигитални валути 24-часова емисия новини, свързани с най-добрите крипто активи на пазара днес. Дизайнът на уебсайта е доста ясен и не включва нищо твърде изискано. Платформата обаче предоставя, когато става въпрос за предоставяне на потребителите на солидно образователно съдържание.

Койна

Coinna е агрегатор на новини, който събира подбрано крипто съдържание от няколко утвърдени медийни източника като BitcoinExchangeGuide, Cointelegraph, Bitsonline, CoinCodex и др. Платформата разполага с различни подходящи филтри, които позволяват на читателите безпроблемно да скролират между широк спектър от теми (като Bitcoin, blockchain, crypto mining и др.) с натискането на един бутон. Ако това не беше достатъчно, Coinna също идва с предварително изградена секция, посветена изключително на търговията.

Крипто новини

Крипто новини е портал за агрегиране, който се фокусира повече върху неща като крипто копаене, първоначални предложения за монети, блокчейн технологии и специализирани новини за криптовалута. Понастоящем платформата е достъпна само за потребители на Android и iOS – като приложенията могат да се изтеглят безплатно. Някои от другите ключови характеристики на Crypto News включват:

Платформата събира всички новини от утвърдени медии като Forklog, CoinDesk и CoinTelegraph.

Той предоставя на читателите множество аналитични данни в реално време, както и експертни прогнози и мнения.

Благодарение на своите интегративни способности за API, Crypto News позволява на потребителите да придобиват различни обменни курсове, предлагани от редица борси за криптовалута в реално време.

Платформата обхваща и други важни аспекти, свързани с крипто, като експертни перспективи за търговия, глобални дейности за добив, предстоящи първоначални предложения за монети и др..

Алгория

Въпреки че Algory не е толкова известен, колкото някои други цифрови аналози, той предлага на своите потребители набор от сложни функции, които могат да се конкурират с почти всяка друга платформа за агрегиране на новини, налична на пазара днес. Създадена през 2018 г., някои от основните характеристики на Algory включват:

Платформата е снабдена с модул за социални медии, който събира крипто данни от различни уебсайтове като Twitter, Reddit, Facebook и т.н..

Според уебсайта на компанията, в момента Algory събира новини от над 1000 източника в реално време.

В допълнение към събирането на подходящи заглавия от надеждни източници в интернет, Algory има и правомощието да придобива други свързани данни от компании, предлагащи продукти или услуги, свързани с крипто / блокчейн.

И накрая, платформата позволява на потребителите да създават специални работни пространства, както и персонализирани новини, свързани с въздушни капки и депозити / тегления при заключване с натискане на бутон.

CoinBlick

CoinBlick е AI-задвижван агрегатор на новини, който позволява на потребителите да получават безпроблемно голям обем персонализирани данни за цифрова валута. Според няколко налични онлайн източника уебсайтът събира новини, свързани с над 2500+ криптовалути от много уебсайтове, включително Cointelegraph, BitcoinExchangeGuide, Twitter и Reddit.

Берминал

Berminal е популярен инструмент за агрегиране на новини, който позволява на потребителите да получават множество релевантна информация, свързана с крипто, от голям брой надеждни медии в реално време. Според данните, достъпни онлайн, понастоящем фирмата има в списъка си щатен екип от професионални репортери, на които е възложена отговорността да създават и курират специализирано новинарско съдържание, което може да бъде интересно както за случайни, така и за сериозни крипто ентусиасти.

Някои от основните характеристики на Berminal включват:

(i) Данни за цените на живо: Приложението предоставя на потребителите цени на живо и технически показатели за търговия, свързани с цял набор от цифрови валути (включително Bitcoin (BTC), Ether (ETH) и др.).

(ii) Рамка за местно управление: Berminal използва своя собствен протокол за управление, както и цифров полезен токен (BERM) – който може да бъде придобит от заинтересованите потребители чрез изпълнение на определени задачи и дейности като:

 • Изтегляне на приложението
 • Гласуване
 • Възпроизвеждане на вградената в приложението игра за прогнозиране на цените на BTC (наречена Crypto Psychic)

(iii) Филтър за фалшиви новини: Berminal се предлага с предварително създаден инструмент за филтриране, който помага за премахването на съдържание, което се стреми да разпространява фалшива информация сред крипто ентусиасти по целия свят.

Заключение

В заключение на тази част бихме искали да напомним на нашите читатели, че в наши дни пазарът е пълен с редица удивителни агрегатори на крипто новини, които позволяват на читателите им да правят по-интелигентни инвестиции (както и да идентифицират / анализират пазара на криптовалути в много повече рационализиран начин). По този начин се надяваме този списък по някакъв начин да ви помогне да вземете по-разумни бизнес решения.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map