Най-добрите начини за печелене на криптовалута: Как да направим биткойн

Топ 29 начини за печелене на онлайн ръководство за биткойн съдържа най-добрите съвети за започване на печалба от крипто през 2019 г..

Contents

Как да спечелите криптовалута: 29 най-добри начина да направите биткойн

Значи искате да печелите биткойн? За ваше щастие днес има много начини да печелите криптовалути в интернет. За съжаление обаче, както гласи цитатът на Рузвелт, „нищо, което си струва, не става лесно“.

Това е смислено ръководство за очертаване, защото мнозина са много склонни да мислят, че единственият начин да получат биткойн е да го купят, когато всъщност можете да го спечелите чрез различни методи, разгледани по-долу.

Например, има начини да печелите криптовалута безплатно, като да се възползвате от въздушни капки, кранове или да отговаряте на въпроси и да изпълнявате задачи – или най-популярният начин е да търгувате време за пари и да печелите биткойни в замяна на извършването на редица различни услуги в съвременна икономика на свободна практика.

Време е да подчертаем всички най-добри начини да печелите бързо крипто и да получавате плащания в биткойн онлайн точно сега. Преди да преминем към нулите и 1 на научаването как да придобием повече биткойни, нека бързо помогнем на всички заинтересовани лица да се спуснат в заешката дупка за генериране на крипто плащания и извършване на биткойн чрез „вършене на работа“.

Печелене на биткойни срещу закупуване на Fiat: Подреждане на сатоши

печелете-биткойн-разбиране

Директен въпрос за начало може да разтърси клетката, но ‘купувате ли фиат’ пари? Не, вероятно го печелите или търгувате.

Първият начин, по който хората свързват получаването на биткойн, е да го купят, когато вместо това може да се спечелят BTC.

Сега, нека слезем за кратко в заешката дупка, преди да разширим възможността да печелим биткойни и да генерираме печалби от криптовалута. Без значение дали са краткосрочни или дългосрочни цели, за начинаещите е важно да спрат да мислят само по отношение на ценообразуването на цели биткойни (движейки се около / над пет цифри в обменния курс на щатския долар). Тази ценова точка поставя много хора настрана, като си мислят, че трябва да купят 1 BTC направо (или дори микро-купуване) срещу микро-печалба. Това въздействащо разбиране може да бъде дълбоко за вашия успех и резултати.

По същия начин, по който всеки печели фиат (щатски долари) на работа за седмична заплата, е същия начин, по който трябва да мислим как да се докопаме до най-ценната криптовалута в света. С фин обрат на мисълта, въпросът се обърна, анализирайки „печелене на фиат срещу закупуване на фиат“, показва, че има повече от една опция, когато става въпрос за получаване на биткойн. Никой не може да купува или печата фиатни пари, те трябва да бъдат спечелени чрез плащания, продажби или транзакции. Чрез прилагане на същия принцип при закупуване на BTC срещу печелене на биткойн, промяната си струва да се направи за всички онези, които виждат потенциала в биткойн бъдещето на финансите (#hodling).

Изключително жизненоважно и дори оптимално е разбиването на биткойн до най-основната му разчетна единица – Сатоши.

Просто казано, онези, които искат да спечелят биткойн, трябва да схванат основния градивен елемент на биткойн, Сатоши.


Това е, което всъщност се изплаща, ако отидете да правите биткойни онлайн, използвайки някой от методите по-долу.

По този начин в действителност: купуването на крипто + печалба на биткойн, известна още като осигуряване на Сатоши, е най-добрият ход.

Да, цялото ръководство разглежда 29 най-добри начина да печелите пари в биткойн и да печелите бързо сатоши-бак, но първо …

Ето диаграма, която казва, че сатоши е равна на 0,00000001 биткойн и има 100 милиона сатоши на биткойн, от които в цялата история на BTC ще има само 2 квадрилиона, 100 трилиона сатоши.

спечелете-bitcoin-satoshis-value-chart

Много купувачи са фиксирани само върху цената на биткойн (с право?), Измерена в щатски долари (или стойността на обменния курс BTC / USD), но истината е, че е много изгодно да започнете да изчислявате биткойн по отношение на сатоши или елементарната единица на акаунт в BTC блокчейн. След като цифровият недостиг започне, осъзнавайки, че има само 21 квантрилиона сатоши (два квадрилиона сто трилиона сатоши), създадени някога в мрежата на Биткойн, времето за стека на сатоши е сега, когато резултатът от тяхното увеличаване на стойността е реална възможност (особено преди 2020 биткойн наполовина).

В същото време си струва да се отбележи, че нищо не е гарантирано, че ще се оттегли в полза на Биткойн, тъй като нестабилността и несигурността са присъщи рискове. Но по същия начин, както известният Сатоши Накамото веднъж каза:

„Може да има смисъл само да вземем малко, в случай че се хване. Ако достатъчно хора мислят по същия начин, това се превръща в самоизпълняващо се пророчество ”~ Сатоши Накамото, Създател (и) на Биткойн

Смисълът на тази гледна точка зад „завесата“ на „подреждането на сатоши“, известен още като печелене и купуване на биткойни, е да помогне за повишаване на осведомеността и обучение на потребителите защо е важно да започнете да осигурявате сатоши днес. На този преден план има много повече „територия на заешка дупка“, като милибиткойн или микробиткойн, но знаейки, че най-ядрената единица е интелигентна стъпка, разбиращите потребители ще разберат преди да спечелят крипто.

Сега нека се впуснем в основите на това да направим биткойн безплатен и бърз и след изброените 29 метода ще говорим за недостатъците на печеленето на криптовалути, данъчните последици и видео за затваряне.

Как да печелите биткойн безплатно

как да печелите биткойн

От заешката дупка до излагането на очевидното, за да започнете да печелите биткойни, трябва да генерирате адрес на портфейла, за да го получите, като отворите портфейл за биткойн. Започнете с безплатен портфейл или опция за хладилно съхранение като Trezor.

С толкова много възможности за придобиване на повече биткойни, най-прекият начин е просто да купите биткойн на борса, извънборсов / P2P брокер или местен банкомат. Освен директното закупуване на биткойн по днешния обменен курс на щатския долар, следващото по отношение на популярността би било да го добивам, въпреки че са необходими технически умения (освен ако не се избере доставчик на услуги за облачен майнинг). Но по-креативните начини е третият маршрут, основният фокус на това как да се плаща в биткойн ръководство, а това е просто да се работи за крипто.

Този списък не класира следните възможности за печелене на пари, базирани на биткойн, тъй като всеки носи свой собствен профил риск / награда. Това е по-скоро цял каталог на доказаните в настоящия момент методи с пълен спектър на микро-печелене на биткойн чрез извършване на микрозадачи за изграждане на марка.

Въпреки че целта е да не се спука никой балон с криптовалути за вярването, че получаването на „безплатен“ биткойн е лесно, все още има начини да печелите крипто монети онлайн безплатно през 2019 г. Ето най-известните начини за генериране на биткойн печалби чрез размяна на „безплатно“ “време за крипто” пари “:

Очевидно тези методи варират от лесни до глупави. Лесно е да добавите подпис към профила си във форум за биткойни и да поискате награда, например. По-трудно е да печелите пари чрез пирамидална схема или инвестиционен план с висока доходност (HYIP), тъй като тези системи са проектирани да се провалят от самото начало.

Ще обсъдим подробно всеки от тези методи по-долу и ще обясним как точно можете да започнете да печелите биткойни днес.

Въздушни капки

 • Усилие: Ниска
 • Доход: Ниска
 • Риск: Ниска

Airdrops са едни от най-добрите начини да печелите истински крипто онлайн днес. Все по-голям брой компании просто раздават крипто безплатно. Понякога компаниите разпространяват токени на всички с над 100 долара в портфейл на Ethereum, например.

В други случаи компаниите разпространяват жетони на всеки, който се регистрира.

Представете си така: компаниите са генерирали милиони токени и искат платформата им да успее. Те разпространяват жетони на хората безплатно, защото искат хората да използват платформата.

Има стотици въздушни капки на разположение в крипто общността всеки месец. По-голямата част от тези компании ще се провалят. Малък брой обаче ще успее. Всичко това са безплатни пари и можете разумно да спечелите прилична сума, като се възползвате от airdrops.

Проверете BitcoinTalk.org, Reddit и други сайтове за най-новите съобщения и подаръци.

Потенциал за печалба: Нула до $ 100

Крипто пазари на свободна практика

 • Усилие: Средно до високо
 • Доход: Средно до високо
 • Риск: Ниска
 • Потенциал за печалба: Неограничен

Искате ли да изпълнявате малки работни места в замяна на биткойн? Искате ли да направите свободен път до 1 пълен BTC? Със сигурност можете да го направите онлайн. Всъщност има множество уебсайтове, предлагащи страхотни възможности за свободна практика за крипто потребители, включително:

Всички тези места работят по подобен начин. Изпълнявате задачи в замяна на биткойн. Някои от работните места са малки. Например на Earn.com можете да отговаряте на имейли, за да печелите биткойни. На Jobs4Bitcoin на Reddit продавате услугите си в замяна на биткойн.

Потенциалът за печалба за всички тези уебсайтове е практически неограничен. Колкото повече работите, толкова повече биткойни печелите.

Научете и печелете крипто на Coinbase Печелете

 • Усилие: Среден
 • Доход: Ниска
 • Риск: Ниска
 • Потенциал за печалба: $ 20 до $ 200

Coinbase наскоро стартира уникална онлайн програма за обучение, където можете да научите за крипто и да получите плащане.

Посетете Coinbase.com/earn за да започнете. Можете да вземете курс по Dai, EOS и други основни криптовалути. В края на сесията правите тест. Ако попълните теста, получавате заплащане.

Coinbase не дава и стотинки: в момента те плащат 20 долара за курса DAI, 50 долара за курса EOS и 50 долара за курса XLM, наред с други награди.

Курсовете са бързи, лесни и завладяващи. Гледате видеоклипове, изпълнявате един тест, за да тествате наученото, след което получавате крипто в портфейла си на Coinbase. Това са законно безплатни пари, достъпни онлайн днес.

Микро-печалби, заплащане на кликвания и малки работни места

 • Усилие: Високо
 • Доход: Ниска
 • Риск: Ниска

Това са евтини, лесни, нискорискови начини да направите биткойн онлайн. Единственият улов? Това е скучно и отнема много време и няма да спечелите много пари. Все пак е много възможно да се правят биткойни, като се изпълняват малки „микрозадачи“ онлайн.

Например можете да намерите уебсайтове с плащане за кликване (PTC). Обикновено тези сайтове изискват да посетите, да кликнете върху реклама или бутон, след което да получите няколко стотинки в замяна. Уебсайтът печели пари от продажби на реклами и вие получавате малък разрез.

Други уебсайтове може да изискват от вас да попълвате анкети или да изпълнявате други малки задачи в замяна на малка сума пари.

Сега ето лошата новина: няма да спечелите много пари с някой от тези методи. Много е възможно да спечелите само $ 0,25 на час, което едва ли ще плати за използването на електричество и интернет на вашия компютър. Въпреки това е технически възможно да се направи биткойн онлайн чрез тези методи.

Потенциал за печалба: $ 0,05 до $ 2 на час

Кранове

 • Усилие: Ниска до средна
 • Доход: Ниска до средна
 • Риск: Ниска

Биткойн кранове някога са били популярни в ранните дни на биткойн. Те разпространяваха десетки биткойни на всеки 30 минути на всеки, който посети уебсайт (сериозно).

Днес биткойн кранове вече не съществуват поради високата стойност на биткойн, но все още можете да намерите кранове за по-малки, по-малко ценни криптовалути.

Кранчетата работят по прост начин: посещавате уебсайта. Уебсайтът разпространява определено количество крипто за всеки определен период от време.

Днес няма да печелите много пари от крипто кран. Препоръчваме обаче да работите по-умно – не по-трудно. Направете свой собствен кран за биткойн. Създайте уебсайт, пълен с реклами. Насочете трафика към сайта и дайте на посетителите няколко стотинки от биткойн кранчето за всяко посещение. Генерирате приходи от реклама, посетителите на уебсайта ви получават пари и правите биткойн онлайн с минимални усилия.

Потенциал за печалба: $ 1 на час до $ 1000 на месец

Кампании за подпис и награди

 • Усилие: Ниска до средна
 • Доход: Ниска
 • Риск: Ниска
 • Потенциал за печалба: 0,01 до 500 долара

Кампаниите за подписване и наградите са по-чести по време на разцвета на ICO през 2017 г. Днес те са по-рядко срещани, но все още са на разположение.

По същество новите крипто компании ще ви плащат, за да рекламирате онлайн. Ако например имате акаунт във форум BitcoinTalk.org, тогава можете да добавите име или изображение на фирма към вашия подпис в замяна на малко количество крипто.

Налични са и други награди за намиране на грешки в стартовия код, превод на информация за компанията на различни езици и изпълнение на други ценни задачи. Днес може да получите монети, които струват само няколко стотинки, но ако крипто стартирането е успешно, тези монети може да струват значителна сума в бъдеще.

Търгувайте с крипто

 • Усилие: Средно до високо
 • Доход: Ниско до високо
 • Риск: Високо
 • Потенциал за печалба: Неограничен

Разбира се, един от най-очевидните начини да печелите крипто онлайн е да търгувате за него. Можете да търгувате с фиатни валути (като USD или EUR) в замяна на биткойни на всяка голяма борса.

Някои хора ден търгуват пътя си към крипто съдбата. Други инвестират дългосрочно.

Като алтернатива можете да търгувате стоки или услуги за крипто. Все по-голям брой онлайн търговци вече приемат крипто в замяна на продукти.

Приемането на крипто за стоки и услуги е рисковано. Вероятно имате сметки, които трябва да платите във фиатна валута. Когато приемате крипто, вие признавате, че цените могат да варират диво. Независимо дали търгувате с крипто или продавате стоки и услуги за крипто, това е високорискова игра, при която трябва да знаете какво правите.

Ако обаче можете да купувате ниско и да продавате постоянно постоянно, тогава неизбежно ще печелите пари чрез крипто търговия.

Партньорски програми за биткойн

 • Усилие: Ниска
 • Доход: Ниска до средна
 • Риск: Ниска
 • Потенциал за печалба: $ 5 до $ 1000

Много борси предлагат партньорски програми. Споделяте връзка с приятелите си. След това получавате плащане всеки път, когато някой се регистрира чрез тази връзка и направи сделка.

На някои крипто борси можете да печелите стотици – дори хиляди – долари на месец само чрез свързани комисионни. Ако насочите достатъчно хора към борсата и тези хора правят няколко големи сделки на месец, тогава можете да спечелите значителен страничен доход.

Дори ако връзката ви се използва просто от шепа дребни търговци, пак печелите пари онлайн. Някои борси изплащат във фиатни валути, докато други изплащат в крипто.

Можете да печелите партньорски доходи от не само крипто борси. Онлайн търговците предлагат партньорски програми, например, които могат да се изплащат в биткойн.

Хазарт

 • Усилие: Ниска
 • Доход: Ниско до високо
 • Риск: Високо
 • Потенциал за печалба: Нула до неограничен

Винаги можете да залагате, за да печелите биткойни онлайн. Възможно е да удвоите притежанията си от биткойн. Възможно е също така да се окажете с нищо. Това е забавлението на хазарта!

Намерете доказуемо справедливо биткойн казино онлайн, след което направете депозит. Повечето биткойн казина имат малък ръб на къщата (51%), за да правят пари, което е по-добро предимство, отколкото ще намерите във всяко обикновено казино. Алгоритмите на хазарта също са доказано справедливи, което означава, че всеки може да провери дали алгоритмите работят според рекламата.

Някои биткойн казино игри са абсурдно основни. Залагате дали алгоритъмът ще генерира число от 0-100, което е над или под избраното от вас число. Залагането на 50 ви дава приблизително 50% шанс да бъдете над или под, докато залагането на 80 или 90 идва с по-висок риск и по-високи награди.

Пишете за биткойн

 • Усилие: Средно до високо
 • Доход: Среден
 • Риск: Ниска
 • Потенциал за печалба: $ 5 до $ 60 на час

В интернет има десетки основни блогове за криптовалута и уебсайтове за новини. Ако знаете биткойн и можете да пишете добре, тогава със сигурност можете да печелите пари, като пишете за биткойн онлайн.

Всъщност някои крипто стартиращи компании вече наемат добри писатели на биткойни. Те се нуждаят от компетентни лица, които да пишат биткойн публикации в блогове, свързани с биткойни публикации в социалните медии, свързани с биткойни съобщения за пресата и друго съдържание на биткойн.

С някои от тези работни места ще бъдете платени в щатски долари. Много уебсайтове обаче сега ви позволяват да изберете да ви плащат в криптовалута.

Продавайте свързани с крипто продукти или услуги

 • Усилие: Средно до високо
 • Доход: Ниско до високо
 • Риск: Среден
 • Потенциал за печалба: $ 0 до неограничен

Ако предоставяте полезна услуга на членове на крипто общността, тогава може да получите плащане в крипто. Продажбата на стоки и услуги на крипто потребители е чудесен начин да печелите крипто онлайн.

Някои от потенциалните възможности включват:

 • Изграждане и продажба на крипто софтуер
 • Предлагане на маркетингови услуги за крипто компании
 • Действайки като ескроу агент за биткойн транзакции

Помислете какви видове стоки и услуги са необходими на потребителите на биткойн, след което предлагайте тази стока или услуга.

Моят биткойн

 • Усилие: Високо
 • Доход: Ниска до средна
 • Риск: Високо
 • Потенциал за печалба: $ 0 до неограничен

В старите дни всеки с приличен игрален графичен процесор можеше да печели пари, като добива биткойни и други криптовалути.

Днес нещата се промениха и вече не е възможно за хоби майньори да печелят доходи, добивайки биткойн. Дори стана трудно да печелите изгодно криптовалути с по-малка стойност.

Ако искате да печелите пари, добивайки биткойни и други криптовалути, тогава ще трябва да изградите ферма за добив. Ще ви трябват множество миньори от висок клас. Ще ви е необходим евтин източник на електроенергия (в идеалния случай по-малко от 0,05 долара за kWh). Ако имате всички тези неща, тогава може да реализирате печалба – или може да фалирате и да бъдете принудени да продадете цялото си минно оборудване.

В крайна сметка майнингът е игра с висок риск и ниско възнаграждение, най-подходяща за големи играчи. Ако обаче имате достъп до евтина електроенергия и можете да закупите евтини платформи на евтини цени, тогава икономията от мащаба може да работи във ваша полза за генериране на печалба чрез добив.

Заем на биткойн

 • Усилие: Среден
 • Доход: Ниско до високо
 • Риск: Високо
 • Потенциал за печалба: 15% на година

Някои хора правят пари, като заемат биткойн. Можете да давате назаем биткойн на приятели или семейство например и да начислявате лихва.

Сега обаче е по-лесно от всякога да печелите пари, като заемате биткойн онлайн. Например можете да участвате в пазари за кредитиране P2P онлайн. Някои борси дори ви позволяват да заемате пари, за да помогнете на други търговци да се възползват от своите сделки.

Разбира се, кредитирането идва със собствен дял от риска. Възможностите за нискорисково кредитиране идват с ниски лихвени проценти, докато високорисковите възможности за кредитиране са с високи лихвени проценти и високи нива на провал.

Бъдете предпазливи, когато заемате пари онлайн. Ако планирате да печелите пари чрез заеми, тогава трябва да сте сигурни, че имате добро обезпечение. В противен случай кредитополучателят няма малък стимул да ви върне.

HYIP, пирамидални схеми и удвоители на монети

 • Усилие: Ниска
 • Доход: Ниска
 • Риск: Високо
 • Потенциал за печалба: Нула до неограничен

Инвестиционни програми с висока доходност (HYIP), пирамидални схеми и удвоители на монети могат да бъдат намерени онлайн. Те бяха особено популярни по време на крипто бум през 2017 г., но те са все още днес.

Всички тези системи имат подобно обещание: обещават бързо да ви забогатеят. Всичко, което трябва да направите, е да депозирате пари, след което да се надявате на най-доброто.

Както всички пирамидални схеми, HYIP и удвоителите на монети са обречени да се провалят. Целта не е да се правят пари в дългосрочен план: целта е да се правят пари от последните хора, които се присъединяват към схемата.

Неизбежно схемата ще се провали, долните редици на пирамидата ще загубят пари, а по-високите чинове на пирамидата ще спечелят печалба. Ако сте на върха, отлично сте се справили. Ако сте като 95% от пирамидата, сте загубили пари.

Биткойн вилици и други крипто вилици

 • Усилие: Ниска
 • Доход: Ниска до средна
 • Риск: Високо
 • Потенциал за печелене: Зависи от успеха на новата монета

Когато членове на крипто общност не могат да се споразумеят за промени в правилата, криптовалутата може да се раздели в две различни версии.

Видяхме, че вилиците се случват с Ethereum (с ETH и ETC), биткойн (с BTC и BCH) и с Bitcoin Cash (BCHABC и BCHSV).

Как получавате това безплатно крипто? Е, когато се появи разклонението, вие технически притежавате и двете версии на криптовалутата. Ако държите 10 биткойна през юли 2017 г., тогава бихте притежавали 10 BCH и 10 BTC след 1 август 2017 вилица. Не можете да харчите и двете монети едновременно, но технически сте създали крипто от въздуха.

Крипто вилиците също могат да бъдат чудесна възможност по други причини. Когато BCH стартира на 1 август, цената се колебаеше диво, скачайки от $ 100 при стартиране до близо $ 1000 през първите няколко часа. През този период можеше да купите и продадете разклонената версия за огромна печалба.

Търговски ботове

 • Усилие: Ниска
 • Доход: Ниска до средна
 • Риск: Високо
 • Потенциал за печалба: 0% до 100%

За всеки легитимен бот за търговия, който се предлага днес, има 99 бота за измама. Можете да намерите много мърляви ботове за търговия, които обещават лесни пари и гарантирани ежедневни печалби. Никой от тях не работи както е рекламирано. Прегледахме ботове за търговия с биткойни, но дори тези, за които става дума, не са сигурни залози за обещание или потенциал.

Някои търговски ботове обаче обикновено работят, както са рекламирани. Те използват алгоритми за извършване на сделки въз основа на текущата пазарна активност.

Добрите разработчици на търговски ботове са създали ботове, базирани на исторически данни за крипто търговия. Тези ботове четат пазарните условия, за да определят кога да купуват или продават. Упълномощавате ботовете да извършват сделки от ваше име.

С добър търговски бот можете лесно да печелите пари с ограничено лично участие. Просто дайте на бота $ 1000 и го гледайте да работи. Има шанс да се окажете без нищо. Също така има шанс постоянно да увеличавате парите си с течение на времето.

Търговия с бинарни опции

 • Усилие: Среден
 • Доход: Ниско до високо
 • Риск: Високо
 • Потенциал за печалба: Нула до неограничен

Търговията с бинарни опции е спечелила лоша репутация през годините – и то с основателна причина. Днес има много измамни платформи за търговия с бинарни опции.

Те се наричат ​​„двоични“ опции, защото има само две опции: можете да спечелите или загубите. За търговия с биткойни с бинарни опции бихте могли да си купите опция за нещо като „Цената на биткойн ще бъде над $ 5 640 през следващите пет минути?“ Ако отговорите правилно на този въпрос, печелите.

Точно както при ботовете за търговия, платформите за търговия с бинарни опции са предимно измами. Индустрията е толкова известна с измами, че Канада забранена краткосрочна търговия с бинарни опции изцяло.

Като цяло търговията с бинарни опции е по-скоро хазарт, отколкото инвестиране. Ако обаче търсите високорисков начин да правите крипто и биткойн, тогава бинарните опции със сигурност са един от възможните методи.

Фючърсна търговия

 • Усилие: Средно до високо
 • Доход: Ниско до високо
 • Риск: Високо
 • Потенциал за печалба: Неограничен

Първият регулиран пазар за търговия с фючърси на биткойни стартира през декември 2017 г. Цената на биткойните скочи до рекордния си рекорд от 20 000 долара малко след това.

Днес търговията с биткойн фючърси все още е опция за всички видове инвеститори. Заемате дълга или къса позиция по фючърсен договор. Страната в дългата позиция се съгласява да закупи основния актив в бъдеще на определена цена, докато страната в късата позиция се съгласява да продава на определена цена.

Ако можете последователно да прогнозирате цената на биткойн (късмет), можете да печелите пари чрез биткойн фючърсна търговия. Много търговци също оценяват, че търговията с биткойн фючърси се предлага на пазари, регулирани от CFTC, което им дава допълнителен слой легитимност. Научете за Bakkt за повече информация относно търговията с биткойн фючърси.

Поискайте дарения или станете креативни с вашия QR код

 • Усилие: Ниска
 • Доход: Ниска
 • Риск: Ниска
 • Потенциал за печалба: Ниска

От време на време един творчески човек го прави щастлив. Те отпечатват QR кода на биткойн портфейла си върху знак и се представят на публичен митинг или спортна игра. Някой вижда вашия QR код, решава да ви изпрати няколко долара и даренията започват да валят.

Искането за дарения може да бъде ефективен начин за печелене на биткойн онлайн. Някои уебсайтове искат дарения например, вместо да показват реклами.

Други уебсайтове или доставчици на услуги искат съвет. Ако информацията на страницата е била добра например, тогава можете да дадете бакшиш няколко стотинки. Не звучи много – докато милиони хора не посетят страницата ви.

Независимо дали започвате кампания за краудфандинг или правите глупав знак за QR код за футболния сезон на колежа, със сигурност има начини да направите биткойн онлайн, като поискате дарения или покажете своя QR код.

Крипто спестовни сметки за печелене на лихви

 • Усилие: Ниска
 • Доход: Ниска
 • Риск: Среден
 • Потенциал за печалба: 1% до 6%

Стигнахме до точка, в която вече имаме крипто спестовни сметки, които могат да печелят лихва. Те работят подобно на фискалните спестовни сметки: депозирате пари, след което печелите лихва по сметката си с течение на времето.

Обикновено тези акаунти се предлагат от доставчици на услуги на портфейла. Заключвате средствата си в сметката, след което печелите от 1% до 5% годишно. Лихвата може дори да се засили, като максимално увеличава възвръщаемостта ви още повече.

BlockFi е един от най-реномираните доставчици в това пространство, предлагащ лихвени проценти до 86% годишно за BTC и ETH спестовни сметки. (Присъединете се тук.)

Към този момент тези спестовни сметки са рискови и има малко гаранции, че парите ви са 100% сигурни. Разбира се, критиците ще твърдят, че същото може да се каже и за банките (разбира се, вашата банкова сметка е защитена от FDIC застраховка).

Вземете кешбек с партньори на дребно

 • Усилие: Ниска
 • Доход: Ниска
 • Риск: Ниска
 • Потенциал за печалба: 0,5% до 9% на покупка

Някои търговци на дребно и услуги за пазаруване сега дават обратно пари в крипто. Ракутен (по-рано известно като Ebates), например, е популярно разширение на Google Chrome, което предлага възвръщане на пари за клиентите, когато купуват от хиляди уебсайтове. Разширението работи за Groupon, Best Buy, Nike и други големи търговци на дребно.

Подобна услуга, наречена Lolli, е достъпна за крипто потребители. Lolli ви позволява да правите покупки на големи уебсайтове за търговия на дребно като CVS, Macy’s или Sephora, след което да получите кешбек в биткойн. Някои магазини дават стимули за връщане на пари до 9% при плащане в биткойн. Други ви дават плоска награда в биткойн.

Pei е друга подобна платформа, която ви позволява да отключите кешбек в BTC, USD или карти за подарък. Всеки път, когато пазарувате от търговци на Pei, получавате кешбек директно във вашата сметка в Pei. Партньорските търговци на дребно включват Chipotle, 7-Eleven и Target, наред с други.

Като се възползвате от тези услуги за кешбек, можете да печелите биткойни само за пазаруване от обикновените ви търговци на дребно онлайн.

Играйте игри, за да печелите биткойни

печелете-биткойн-игра-видео-игри

 • Усилие: Ниска
 • Доход: Ниска
 • Риск: Ниска

Играта на игри е може би най-забавният начин да печелите биткойни. Да, можете законно да играете игри онлайн и да получавате пари в биткойн.

Някои от тези игри работят по подобен начин на крановете, осигурявайки струйка пари на всеки, който играе играта. Тези игри бяха по-често срещани (и по-добре платени) през ранните дни на биткойн, въпреки че все още можете да намерите някои игри в стил кран днес (особено в света на цифровите казина). Много от тези игри ще ви платят струйка пари, стига да продължите да залагате.

Други игри ви позволяват да печелите крипто без какъвто и да е тип кран система. Отглеждате например редки плячки или колекционерски предмети, след което ги продавате на пазара за крипто. Някои колекционерски токени ERC-721 например могат да бъдат изключително ценни.

Други игри работят като традиционните MMORPG, където печелите цифрова валута, като изпълнявате различни задачи в играта. Тази валута в играта има реална стойност на различни пазари.

Някои от най-популярните игри за печелене на крипто включват Huntercoin (където печелите Huntercoin или HUC жетони за убиване на чудовища), Steem Monsters (колекционерска игра с карти с печалби от турнири, изплащани в Steem) и Storm Play (платформа за микрозадачи, където получавате пари в Буря).

Играта на игри за печелене на крипто е забавно, но не очаквайте да донесете голяма печалба. Също така, FYI, не се бъркайте с това как да печелите CryptoKeys, занимаващи се с Call of Duty Black Ops 3.

Стартирайте крипто канал в YouTube или подкаст

печелете-крипто-на-youtube-канал

 • Усилие: Средно до високо
 • Доход: Неограничен
 • Риск: Ниска

Създаването на крипто медии – като канал в YouTube или подкаст – е един от най-добрите начини да печелите крипто онлайн. Ако можете да изградите посветен последовател на хората, тогава можете да спечелите сериозни крипто доходи.

YouTube не позволява на създателите на съдържание да получават заплащане в крипто. Има обаче хиляди канали в YouTube, посветени на обсъждането на различни аспекти на крипто света. Много от тези канали печелят приходи от реклама от YouTube, но печелят и крипто доходи по други начини, включително:

Препратки: Crypto YouTubers могат да ви насочат към борси, като използват референтен код. YouTuber получава плащане всеки път, когато някой депозира пари в борсата чрез своя код за препоръки.

Партньорски продажби: Имате хиляди последователи, които се интересуват от криптовалута. Изпратете на последователите си партньорска връзка за крипто портфейл, електронна книга, продукт на Amazon или каквото и да било друго, от което биха могли да се интересуват. Търговците ще ви плащат намаление на всяка продажба в диапазона от 5% до 50%.

Дарения за QR код: Крипто общността може да бъде щедра, особено ако имате репутация, че често давате полезна информация чрез вашия канал в YouTube или подкаст. Покажете своя QR код или споделете адреса си на обществен портфейл с вашата общност. Даренията могат да валят.

Доход от реклама: YouTube показва собствени реклами, след което плаща на създателите на съдържание въз основа на броя показвания. Въпреки това, крипто компаниите също могат да се обърнат към вас и да поискат да бъдат включени във вашия канал или подкаст. Може да успеете да договаряте рекламни слотове за крипто.

Тъй като вашата крипто медийна империя излита, възможностите за печелене на крипто ще скочат. По време на разгара на криптобума, някои потребители на YouTube правят 6-цифрени месечни приходи от реклама.

Изградете уебсайт и продавайте рекламно пространство

печелете-bitcoin-създаване-уебсайт-новини

 • Усилие: Средно до високо
 • Доход: Неограничен
 • Риск: Ниска

Изградете уебсайт, фокусиран върху крипто, след което продайте рекламно пространство на крипто компании. Крипто стартъп, който се подготвя за своята ICO, например, може да ви предложи 1000 от новите си токени в замяна на едноседмичен рекламен слот. Фирма за крипто портфейл може да ви плати в биткойн, за да имате банерна реклама на страницата си.

Когато стартирате уебсайт, фокусиран върху крипто, вашите възможности за реклама не се ограничават само до Google AdSense. Можете да се присъедините към други рекламни мрежи или да продавате директно на крипто компании. След като изградите уебсайт със значително привърженици, крипто компаниите ще започнат да се обръщат към вас с рекламни предложения.

Има хиляди уеб сайтове за крипто, но все още има много ниши, които остават незапълнени в крипто пространството. Стартирайте уебсайт, фокусиран върху регионални крипто дискусии – като например да следите най-новите актуализации за биткойните в Етиопия. Пишете отзиви за продукти, анализирайте крипто инвестиции или пишете технически анализ онлайн. Има много възможности.

Станете Крипто Влиятел

make-bitcoin-being-crypto-influencer

 • Усилие: Среден
 • Доход: Средно до високо
 • Риск: Ниска

Само едно съобщение в Twitter или Instagram от акаунт със стотици хиляди последователи може да бъде изключително ценно за крипто стартираща компания.

Крипто влиятелите са подобни на влиятелните във всяко друго пространство. Ако можете да привлечете значителни последователи онлайн, тогава хората ще ви плащат, за да изпращате информация на последователите си.

Започнете да изграждате последователи в Instagram, Twitter или някъде другаде. Може би стартирате акаунт, посветен на крипто меми. Може би обръщате опит със света. Ако можете да изградите поредица от хора, които се интересуват от крипто, тогава можете да използвате това следствие във ваша полза.

Работете за монети или проекти в маркетинг / PR роли

 • Усилие: Средно до високо
 • Доход: Ниско до високо
 • Риск: Среден

Крипто стартиращите се нуждаят от хора за маркетинг и връзки с обществеността (PR). Те може да ви плащат във фиатна валута, но много стартиращи компании ще плащат в криптовалута.

Това е като ранните дни на Google и Apple, когато чувате за хората, които получават плащания с опции за акции вместо пари. Ако ви бъде платена значителна сума от нов жетон и след това този токен експлодира с растеж, тогава можете да станете много богати.

Не е нужно да имате значителен маркетинг или PR опит, за да осигурите стойност на компанията. Можете да започнете, като преведете бяла книга например на вашия роден език. Може би имате опит в социалните медии.

Маркетинговите и PR роли могат да варират от задачи с грухтене до изпълнителни и управленски роли. Кандидатствайте в множество крипто компании, след което усъвършенствайте уменията си, където е възможно.

Печелете лихва с крипто спестовни сметки

биткойн-печалби-на-крипто-лихвени сметки

 • Усилие: Ниска
 • Доход: Ниска
 • Риск: Среден

Крипто спестовните сметки вече са официално нещо. Можете да депозирате крипто в спестовна сметка, след което да наблюдавате как тези пари печелят лихва, докато седите и се отпуснете.

Две от най-големите и най-популярни сметки за крипто спестявания, които са налични, включват BlockFi и Nexo, въпреки че BlockFi е единствената платформа, която ви позволява да заключвате крипто и да печелите лихва (в момента те плащат 7 до 8% лихва годишно върху крипто холдинги).

През последното десетилетие лихвените проценти са ниски в традиционния свят на финансите. Повечето спестовни сметки плащат лихва от 2% годишно или по-малко. В крипто света обаче все още има значителни възможности, за да спечелите лихва.

Упражнявайте, за да печелите крипто

make-crypto-печалби-упражнения-фитнес

 • Усилие: Ниско до високо
 • Доход: Ниска
 • Риск: Ниска

Да, можете законно да упражнявате, за да печелите истинска криптовалута. Извика се мобилно приложение за iOS и Android Суиткойн ще конвертира стъпките ви в криптовалута.

Бихте ли тренирали повече, ако ви плащат за това? Това е идеята зад Sweatcoin. Инсталирате мобилното приложение и то проследява стъпките ви. На всеки 1000 стъпки, които правите, печелите приблизително по един Sweatcoin (SWC).

Суаткойните не са налични за търговия на нито една борса. Въпреки това, символите имат стойност в екосистемата Sweatcoin. Можете да похарчите Sweatcoins за абонаменти за видео стрийминг, мили на авиокомпании, електронни книги и дори iPhone, например.

OPM: Печелете биткойн с пари на други хора

печелете-биткойн-други-народи-пари

 • Усилие: Среден
 • Доход: Високо
 • Риск: Високо
 • Потенциал за печелене: 500 – 10 000 долара+

Използването на пари на други хора за печелене на криптовалута е по-скоро врата към изброените по-горе „начини“. В продължение на много луни хората са използвали парите на други хора, за да забогатеят, като са получили средства за откриване на бизнес, инвестиция или произволен брой налични опции, след като получите пари от други. Съществуват и бизнес модели за насочване, които се фокусират върху OPM Wealth, като помагат на другите да оправят кредита си и да получават комисионни в криптовалути. Това е по-дискретен начин за печелене на печалби от биткойн, но такъв, който може да се натрупа много бързо поради естеството на подпомагане на хората при получаването на пари.

Недостатъци на получаване на плащане в крипто

печелете-биткойн-рискове

Получаването на заплащане в крипто може да звучи като чудесна идея. Има обаче някои недостатъци при получаването на плащания в криптовалута, включително всички от следните:

Летливост: Волатилността е основният проблем с плащането в крипто. Сумата, която получавате днес, може да струва значително повече или по-малко след един месец. Ако сметките ви също са в крипто, това не е проблем. Сметките за наеми, ипотеки и застраховки на повечето хора, разбира се, са във фиатна валута – не в крипто.

Хазарт с висок риск и висока награда: Когато ви плащат в крипто, вие залагате. Това е игра с висок риск и висока награда. Възможно е парите, които печелите днес, да струват 10 пъти тази сума в бъдеще. Възможно е също така парите да са безполезни.

Регулаторните промени могат да Ви повлияят сериозно: Правителствата по света все още се опитват да разберат как да облагат и регулират криптовалутите. Някои правителства забраниха крипто изцяло. Ако ви плащат в крипто, тогава вашето правителство въвежда строги разпоредби срещу крипто, а след това изплащането в крипто е внезапно по-малко привлекателно.

Промяна на данъчните изисквания: Повечето правителства изискват от вас да отчитате всички спечелени пари. В противен случай укривате данъци. Повечето правителства третират печалбите от крипто като доходи от собственост. Трябва да отчетете всяка печалба от капитал, която сте реализирали от крипто. Разбира се, данъчният статус на крипто се променя редовно. Ако печелите значителни доходи от крипто, тогава може да се справяте с данъчно главоболие в продължение на години.

Крипто не се приема широко: Може да правите по-голямата част от парите си в крипто, но това няма значение дали сметките ви не са в крипто. Хранителните магазини, наемодателите и банките може да не приемат например крипто плащания. Получаването на плащане в крипто може да бъде страхотно – докато не се наложи да плащате сметките си във фиатна валута.

Въз основа на тези недостатъци може да искате или да не искате да ви плащат в крипто.

Данъчно третиране за печелене на криптовалути: Как работят данъците с крипто доходите?

Ръководство за счетоводно отчитане на криптовалути, как да изчисля своите крипто печалби, да изчисля моите крипто печалби, да изчисля крипто печалби, крипто печалби

Първо и най-важното, препоръчваме да говорите с счетоводител, ако печелите значителни крипто доходи. Укриването на данъци върху доходите днес може да доведе до огромни глоби и затвор в бъдеще. Наемането на добър счетоводител може да е най-добрата инвестиция, която някога сте правили.

Много начинаещи предполагат, че правителството на САЩ игнорира данъците върху печалбите от крипто. Това изобщо не е вярно. Правителството на Съединените щати има официална свързана с биткойн данъчна политика от 2014 г. насам.

Ако IRS вярва, че сте спечелили значителни пари от покупка или продажба на крипто, тогава те ще ви последват. По същия начин, ако IRS смята, че подценявате данъците върху доходите (да речем, като получавате половината крипто и половината фиат), тогава те също ще ви преследват. Укриването на данъци е незаконно и можете да получите санкции за неотчетени доходи през последните шест години (или повече, в някои ситуации).

За данъчни цели IRS винаги е третирал криптовалутата като собственост. Това означава, че трябва да платите данъци върху капиталовата печалба върху всяка крипто печалба. Това също означава, че можете да приспаднете доходи, като използвате загубите, които сте направили, като купувате високи и продавате ниски.

Колко дължите на правителството въз основа на вашите крипто притежания? Ето две стъпки, които трябва да предприемете, когато се занимавате с криптовалута и данъци.

Стъпка 1) Изчислете печалби или загуби, като използвате датата на закупуване и датата на продажба

Разберете колко печалба сте реализирали от продажбата на криптовалута. Купи ли монета ниско и я продадеш висока за печалба?

За да отговорите на този въпрос, умножете продажната цена на вашата криптовалута по сумата на монетата, която сте продали. След това извадете колко първоначално сте платили за тази крипто. Можете също да извадите всички такси, които трябва да платите, за да продадете тази крипто.

Цифрата, с която се озовавате, е вашата реализирана печалба или печалба. Ако сте закупили високо и сте продали ниско, това число ще бъде отрицателно и това е вашата реализирана загуба.

Стъпка 2) Отделете краткосрочните и дългосрочните печалби

След това трябва да определите дали печалбата ви е била краткосрочна или дългосрочна. Идентифицирайте датата, на която сте закупили крипто, след което отбележете датата, на която сте я продали. Периодът между двете дати се нарича период на задържане. Ако държите крипто за една година или по-малко, това се счита за краткосрочна печалба. Ако сте го държали по-дълго от година, това се счита за дългосрочна печалба.

IRS начислява дългосрочни и краткосрочни печалби по различни начини.

Краткосрочните печалби, например, се третират като обикновен доход и се добавят към това колко пари сте направили за тази година, което означава, че вашата крипто се облага с данък върху вашата марж данъчна ставка.

Междувременно дългосрочните печалби се изчисляват като капиталови печалби, което означава, че плащате данък върху капиталовата печалба, а не данък върху доходите, върху вашите крипто печалби. Дългосрочният данък върху капиталовата печалба обикновено е по-нисък от вашия данък върху доходите. Вашият дългосрочен данък върху капиталовата печалба в Съединените щати е 0%, 15% или 20%, въз основа на облагаемия ви доход и статута на подаване.

След като преминете през горните стъпки, можете да добавите информацията към отчета си за данък върху доходите, след което да платите данъците си.

Заключителна дума

Подбраният списък с най-добрите начини за печелене на биткойн трябва да хвърли светлина върху най-добрите методи за създаване на печалби от криптовалута за всеки, който иска да участва в блокчейн революцията.

Макар и чисто спекулативен, капитализирането на текущата тенденция на криптовалута може да изплати огромни дивиденти надолу, когато цената на биткойните може да се увеличи. Така че цялата работа и време, положени за печелене на биткойни днес, могат да бъдат умножени по стойност, ако „издържите“. Дори ако осребрявате или харчите биткойн за стоки и услуги в реално време, за да плащате сметките, изграждането на вашата мрежа чрез свързване с лидери в бранша, които предлагат работни места, които плащат в криптовалути, е качествен ход, като се има предвид обещаващото бъдеще биткойн.

От 6 000 пр. Н. Е. До 21 000 000 BTC, от прехвърляне на морски черупки до издаване на банкноти и оценка на пазарите на благородни метали; как обществото се справя със стойността и целта на парите винаги е имало своите основни понятия от самото начало на цивилизацията. И сега, от зората на Биткойн преди десетилетие, светът #DeFi започна да преосмисля принципите и произхода на парите.

Накратко, Биткойн се предлага като мерна единица, средство за размяна и запас от богатство. Биткойнът е безкрайно делим, така че колкото и да са загубени или да станат неизползваеми, каквато и сума да е в обращение, има потенциал да се използва като програмируеми пари на бъдещето за дълго време напред. Този „крипто мем“ обобщава биткойн матрицата:

доход-криптовалута-ръководство

Днес има повече начини да печелите крипто онлайн от всякога. Разбира се, вече няма кранове за биткойн, които раздават безплатни биткойни. Но сега има хиляди компании, готови да ви платят в биткойн за извършване на услуга. Можете да намерите сметки за крипто спестявания, хазартни платформи и услуги за връщане на пари сред всички методи, разгледани по-горе. Ето клип от крипто влиятеля Андреас Антонопулос за печеленето на биткойни срещу закупуването на биткойн през 2019 г .:

И така, какво чакате? Следвайте горепосочените методи, за да започнете да генерирате бързо печалби онлайн онлайн днес.

Време е всички да се присъединят към крипто партито и да започнат да привличат собствения си биткойн на празника, като го спечелят онлайн. Продължавайте да подреждате сатоши и плащайте бързо в биткойн, преди цената на BTC да се повиши, като по този начин вашата работа и приносът на общността на криптовалутите също се увеличават.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map