Най-добрите крипто събития: Топ 2020 Bitcoin Blockchain конференции

Топ Blockchain събития и криптовалутни конференции през 2020 г.

Contents

Най-големите Blockchain + Crypto събития, които да присъстват през 2020 г.

Нека да започнем новото десетилетие 2020 с гръм и трясък и да изброим всички най-важни биткойн събития, криптовалутни конференции и срещи, ориентирани към блокчейн тази година.

С 2019 г., която е зад гърба ни, е трудно да се пренебрегне колко трансформационна ще бъде предстоящата година, тъй като вълнението за глобалната блокчейн общност никога не е било по-високо като цяло. В това отношение се споменава, че след изправяне на мечи условия за цената на биткойн и по-голям крипто пазар през по-голямата част от последната година и цялата 2018 г., индустрията на цифровите активи е подготвена за голяма промяна напред. Включените събития са масивни катализатори, които осигуряват обогатяващо преживяване в рамките на екосистемата, а също така са чудесно оправдание за опознаване на света и излизане зад екрана на компютъра ви.

В това ръководство за крипто събития за 2020 г. списъкът прави преглед на множество достойни конференции, реномирани търговски изложения и забележителни форуми, на които много ентусиасти с разбиране в областта на технологиите се радват да присъстват не само за повишаване на техния технически, финансов и дори икономически апетит, но и за мрежа с някои от най-големите имена, играчи и компании в крипто индустрията.

Тези фокусирани върху крипто „срещи на умовете“ представляват фантастични възможности за лично свързване и свързване лице в лице с индустриални иноватори и крипто влиятели, които водят таксата в новото десетилетие на криптоактивите. Докато ежедневните новини и подкасти са чудесни начини да консумирате същността на процъфтяващата биткойн индустрия, заобикалянето на мощни хора и иновативни хора, които правят това пространство това, което е днес, може да промени живота ви. Способността за установяване на връзки с игла и потенциални партньорства може значително да се увеличи, ако посетите някоя от тези крипто конференции през 2020 г..

Независимо дали става въпрос за избиране на нова маркетингова стратегия, бизнес идея или за научаване на концепция за dApp; ако сте ангажирани с биткойн и блокчейн, няма нула съмнение, че полагането на усилия и отделянето на време за показване на някое от тези крипто събития ще бъде полезно, докато образователно начинание, което може да подхрани вашето финансово бъдеще.

Без допълнителни шумове, нека разбием най-големите конференции за криптовалути през 2020 г. и да споделим някои подходящи подробности (дати, местоположения, говорители, основни атракции) за всяка, за да се надяваме да помогнем да постигнем по-голям интерес и да разширим знанията ви за всички неща, свързани с биткойн и блокчейн.

Януари 2020 г.

дigital Money Forum 2020

Форум за цифрови пари 2020

 • Дата: 7 януари 2020 г.
 • Местоположение: Венецианският хотел, Лас Вегас, САЩ

Подобно на последните четири повторения, Форумът за цифрови пари 2020 също ще бъде спонсориран от CES. Събитието ще се проведе през първата седмица на януари и ще включва няколко атракции, които ще позволят на членовете на световната технологична общност да изследват много ключови проблеми, с които се сблъскват в момента блокчейн / крипто индустрията.

Някои от персонала в бранша, които ще присъстват на събитието, включват:

 • Combiz Richard Abdolrahimi – Нововъзникващи технологии & Лидер на иновациите за Deloitte
 • Джереми К. Балкин – ръководител на иновациите на HSBC
 • Стивън Бекер – президент на MakerDAO
 • Стан Бхарти – председател на Gear Capital
 • Рик Блешински – главен изпълнителен директор на Splend
 • Мишел Бонд – ръководител на правителството и регулаторните въпроси на Ripple
 • Майкъл Кейси – куратор на съдържание за водеща криптовалута CoinDesk

Crypto Finance Conference 2020

Crypto Finance Conference 2020

 • Дата: 15-17 януари 2020 г.
 • Местоположение: Suvretta House, Сейнт Мориц

Наречена като „събитие само за инвеститори“, Crypto Finance Conference обединява някои от най-големите частни / институционални инвеститори в света, заедно с няколко крипто / блокчейн експерти. 3-дневното събитие ще се занимава с много теми за този домейн и ще позволи на присъстващите да осигурят големи инвестиционни възможности и възможности за работа в мрежа. В тазгодишната конференция ще участват Камерън и Тайлър Уинкълвос на Близнаци, Ева Кайли (председателят на евродепутата на STOA, Европейски парламент), Майкъл Сунг, Бил Тай Битфури, Мелтем Демирорс от Coinshare Capital.


Северноамериканската биткойн конференция

Северноамериканската биткойн конференция

 • Дата: 15-17 януари 2020 г.
 • Местоположение: James L. Knight Center, Маями, САЩ

Версията за 2020 г. на силно раздвижената Северноамериканска биткойн конференция ще бъде спонсорирана от Keynote. Не само това, събитието ще включва два пълни дни свързани с крипто / блокчейн събития, както и различни дискусии за разрушителни технологии, които много експерти ще променят начина на работа на глобалната финансова индустрия. Някои известни технически личности, които ще вземат участие в събитието, са Хари Йе от Binary Financial, Ник Спанос от Crypto Pioneer, Netki COO Dawn Newton, Алекс Тапскот и Чарли Шрем.

И накрая, също така се споменава, че събитието е отворено за всички и всеки, който иска да присъства, може просто да се появи на конференцията, за да се присъедини.

Среща на върха за блокови разговори през 2020 г.

Среща на върха за блокови разговори през 2020 г.

 • Дата: 18 януари 2020 г.
 • Местоположение: амфитеатър McNally, Ню Йорк

Срещата на върха за блокови разговори през 2020 г. ще се занимава предимно с въпроса „Как изглежда бъдещето на блокчейн в САЩ и Китай?“. Също така се споменава, че тази итерация на събитието ще бъде домакин на New Power Chain и ще включва някои от най-добрите експерти по блокчейн (свързани с различни борсови платформи, адвокатски кантори, крипто платформи) от Съединените щати и Китай.

Конгрес на блокчейн Женева 2020

Конгрес на блокчейн Женева 2020

 • Дата: 20 януари 2020 г.
 • Местоположение: Женева, Швейцария

Второто издание на Женевския блокчейн конгрес се стреми да се задълбочи в темата „От лаборатория до пазар чрез етика, регулация и управление“. Според официалния уебсайт на събитието, Конгресът има за цел да спомогне за насърчаване на здравословен обмен на мнения между международните органи за определяне на стандарти и националните правителствени агенции, на които е възложена отговорността да разработят крипто / блокчейн ориентирани правни рамки. Потвърдените участници включват:

 • Луи дьо Бруин: Изпълнителен директор на IBM Global Business Services
 • Кавита Гупта: професор в Станфордския университет
 • Марта Пиекарска-Гейтър: директор на Hyperledger
 • Тина Балзли: Член на Асоциацията на Крипто долината

Европейска конвенция за блокчейн (EBC)

Европейска конвенция за блокчейн (EBC)

 • Дата 20-21 януари 2020 г.
 • Местоположение: Хотел Hesperia Barcelona Tower, Барселона, Испания

Европейската конвенция за блокчейн (ЕЦБ) ще се състои през третата седмица на януари и ще включва над 600+ технологични лидери, регулатори, инвеститори и разработчици от цял ​​свят.

Събитието има за цел да помогне на крипто ентусиастите да платформират за мрежи, да формират дългогодишни бизнес партньорства и да извличат потенциални партньори за своите бизнес начинания.

Според официалния уебсайт на ЕЦБ, двудневното събитие ще се стреми да се задълбочи в случаите на реална употреба, свързани с блокчейн и DLT в различни области като разпределение на енергия, финанси, верига за доставки, здравеопазване, търговия на дребно и др..

Blocktech Connect 2020

Blocktech Connect 2020

Втората итерация на конференцията Blocktech Connect ще се проведе през последната седмица на януари в Хамилтън, Онтарио. Основният фокус на тазгодишната конференция ще бъде на нови технологии като блокчейн, изкуствен интелект (AI) и Интернет на нещата (IoT). Освен това еднодневното събитие ще събере няколко лидери в бранша, които не само ще представят своите виждания по гореспоменатите теми, но и ще взаимодействат с присъстващите, за да ги обучат и вдъхновят.

Някои основни лектори, които ще изнесат обръщение на събитието, включват утвърден персонал от индустрията като Четан Пул, Рами Насар, Стивън Уоръл, Джери Киан.

ОТКЛЮЧЕТЕ форума за блокчейн 2020

ОТКЛЮЧЕТЕ форума за блокчейн 2020

 • Дата: 28-29 януари 2020 г.
 • Местоположение: Дубай, Обединени арабски емирства

Третата итерация на форума UNLOCK Blockchain 2020 ще бъде двудневно събитие, което ще се проведе в Дубай. Събитието ще се занимава с множество въпроси, свързани с блокчейн и децентрализацията (предимно от позицията на лица, живеещи в региона на MENA).

От самото си създаване UNLOCK се стреми да подобри връзките между няколко международни и регионални блокчейн стартиращи компании. Във връзка с това се споменава, че тази година конференцията ще се стреми да обсъди и открои някои теми от ниша като:

 • Регулаторните трудности около блокчейн / крипто в региона MENA
 • Предимства и недостатъци, свързани с предлагането на маркери за сигурност (STO)
 • Възход на крипто борси и платформи в региона MENA

И накрая, трябва да отбележим, че тазгодишната конференция ще бъде домакин на общо 800 участници, както и на 115 лектори от 70 различни блокчейн фирми. Ако това не беше достатъчно, UNLOCK 2020 също ще включва общо 70 медийни партньори и 30+ инвеститори.

Crypto 2020 Summit ONLINE

Crypto 2020 Summit ONLINE

 • Дата: 29-31 януари 2020 г.
 • Местоположение: Онлайн базиран

Онлайн срещата на върха Crypto 2020 ще се проведе през последната седмица на януари. Той ще включва множество известни криптоличности, включително Mariano Conti на MakerDAO, Joey Krug на Pantera Capital, Roger Ver, Tone на Bitcoin.com (наред с други).

Като част от конференцията присъстващите ще вземат участие в дискусии, свързани с конкретни теми като:

 • Защо 2020 г. е настроена да бъде годината на крипто?
 • Най-обещаващите криптопроекти от 2020 г.
 • Цифровите валути, за които най-вероятно се очаква да скочат тази година.

Февруари 2020 г.

4-ти международен блокчейн конгрес (Blockress) 2020

Международен блокчейн конгрес (Blockress) 2020

 • Дата: 6 февруари 2020 г.
 • Местоположение: AON Center, Чикаго, САЩ

Итерацията за 2020 г. на Международния блокчейн конгрес (наричана също често и Blockress) ще се проведе в Чикаго през първата седмица на февруари. Събитието е фокусирано основно върху няколко въпроса за технически домейни като блокчейн, криптовалути, цифрови интелигентни договори и ще бъде посетено от много високопоставени личности от това пространство. Някои от тези лица включват:

 • Хестър М. Пиърс: настоящ комисар на Американската комисия за ценни книжа (наричан също галено Cryptomom)
 • Бил Фостър: американски конгресмен от щата Илинойс
 • Шого Ишида: главен изпълнителен директор на QRC Group
 • Робърт Консдорф: главен изпълнителен директор на EOS Детройт

Blockchain Dev Conference 2020

Blockchain Dev Conference 2020

 • Дата: 13 февруари – 14 февруари 2020 г.
 • Местоположение: Oakland Convention Center, Сан Франциско, САЩ

През последните 4-5 години блокчейнът промени начина, по който много хора възприемат различни технологии, свързани с крипто. В тази връзка Blockchain Dev Conference 2020 ще се стреми да обучи масите за цялостната полезност на блокчейн протокола, децентрализирани договори и други подобни нововъведения.

Двудневното събитие е по същество част от Седмица на разработчиците който трябва да продължи от 12 до 16 февруари 2020 г. и ще види няколко високопоставени технически личности (като Jesse Stockall, Synth, Wyatt Floch) да представят своите мисли и мнения по различни въпроси, свързани с това процъфтяващо пространство.

DAS Лондон

DAS Лондон

 • Дата: 10 февруари 2020 г..
 • Местоположение: хотел Rosewood, Лондон.

Срещата на върха на цифровите активи (DAS) в Лондон е едно от най-очакваните блокчейн събития през 2020 г. Събитието ще се фокусира предимно върху институционални клиенти, които се стремят да направят своя отпечатък в глобалната екосистема на цифровите активи. Освен това, като част от събитието, ще има повече от 500+ присъстващи, които ще получат директна възможност да говорят и да взаимодействат с представители на различни финансови институции, мениджъри на активи и пионери на блокчейн по отношение на цял набор от въпроси, вариращи от цифрови финансиране за бъдещия потенциал на blockchain.

Според официалния уебсайт на DAS Лондон, дневният ред на тазгодишната конференция ще включва предимно ключови теми като:

 • Пазарна инфраструктура
 • Механика за търговия на борси и извънборсови пазари
 • Финансови деривати и как най-добре да ги използваме
 • Ключовите аспекти на ETF

Всички гореспоменати проблеми ще бъдат разглеждани директно от утвърден персонал, който от доста време е свързан с блокчейн / крипто арената. Също така, сред основните лектори, които вече са потвърдили своите изяви на събитието, са Стив Кокинос, д-р Рут Вандхьофер, Даяна Бигс, Майкъл Иполито.

Икономика на блокчейн

Икономика на блокчейн

 • Дата: 20-21 февруари 2020 г..
 • Местоположение: WOW Convention Center, Истанбул / Турция

Широко рекламиран като едно от най-сложните и изчерпателни блокчейн / крипто събития, които ще се проведат в региона MENA и Евразия, конференцията Blockchain Economy ще се проведе в живописния Истанбул през втората половина на февруари.

Събитието ще бъде домакин на няколко утвърдени лектори, включително криптомилиардър Джон Макафи, Том Лий от Фондстрат, Алекс Александров и Нитин Ийпън. Не само това, но също така се очаква няколко други известни технически личности също да присъстват на събитието, но подробности относно същото все още не са публикувани в момента.

Според официалния уебсайт на Blockchain Economy основният дневен ред на събитието ще бъде насочен към цял набор от теми, свързани с „финансовите технологии на бъдещето“, които имат потенциал да променят света.

NFT.NYC 2020

NFT.NYC 2020

 • Дата: 20 февруари 2020 г.
 • Местоположение: балната зала „Едисон”, Ню Йорк, САЩ

Считан за водещото в света събитие за невъзможност за смесване (NFT), NFT.NYC 2020 съществува от няколко години. В еднодневното събитие ще се съберат общо 500 участници и над 80 лектори на Time Square в Ню Йорк, за да се справят с цял куп проблеми, които в момента засягат нововъзникващата екосистема на NFT.

Като част от конференцията, различни експерти от NFT ще представят на света различни случаи на използване, при които Негъбещите токени са повлияли на потребителския опит върху собствеността и идентичността на цифровите валути. Също така, според официалния уебсайт на събитието, някои от темите, които ще бъдат обсъждани дълго по време на конференцията, включват:

 • Различните конкретни случаи на използване на NFT, свързани с предприятия.
 • Как може да се улесни потребителският маркетинг чрез използването на NFT?
 • Оперативна съвместимост на игрите, използваща NFT и различните NFT, които осигуряват на любителите на спорта цифрова собственост.
 • Регулиране на NFT и как тези активи могат да бъдат използвани за изграждане на доверие и доверие в глобалната финансова индустрия.

Конференция CoinGeek 2020

Конференция CoinGeek 2020

 • Дата: 20 февруари 2020 г. – 21 февруари 2020 г.
 • Местоположение: Лондон, Великобритания

CoinGeek Conference 2020 е крипто събитие, което ще се фокусира предимно върху разработките около Bitcoin SV, блокчейн платформа, която се рекламира като лесна за регулиране и може да се мащабира в изключително голям мащаб (че твърде лесно и ефективно).

Като част от тазгодишното събитие ще присъстват някои от основните партньори, свързани с проекта Bitcoin SV. Те включват д-р Крейг С. Райт, главен учен на nChain и един от най-важните привърженици на екосистемата на BSV, Джими Нгуен, президент-основател на групата nChain и Стив Шейдърс, главен технически директор на проекта BSV Node.

Март 2020 г.

Седмица на блокчейн в Хонконг 2020

Седмица на блокчейн в Хонконг 2020

 • Дата: 2 – 6 март 2020 г.
 • Местоположение: хотел Ocean Park Marriott, Хонг Конг

Седмицата на блокчейн в Хонконг 2020 ще бъде домакин на NexChange и ще събере някои от най-големите лидери, свързани с тази постоянно развиваща се индустрия. Според официалния уебсайт на събитието конференцията ще служи като място за срещи на технологични ентусиасти, инвеститори, държавен персонал, предприемачи, стартиращи собственици и др. Освен това се споменава, че итерацията през 2019 г. на хонконгската Blockchain Week беше домакин повече от 3500 присъстващи и по този начин се очаква тазгодишната версия на събитието да не бъде по-различна.

Лондонска седмица на блокчейн 2020

Лондонска седмица на блокчейн 2020

 • Дата: 4 март – 11 март 2020 г.
 • Местоположение: Лондон, Великобритания

Това ще бъде шестото издание на Лондонската седмица на блокчейн (LBW) и се очаква над 3000 нечетни хора да присъстват на събитието. През седмицата на участниците ще бъде разрешено да участват в няколко срещи, вечерни приеми, семинари, както и в специален блокчейн хакатон. Ако това не беше достатъчно, според официалния уебсайт на LBW, организаторите също ще бъдат домакини на състезание, при което ръководителите на 10 различни крипто / блокчейн проекта ще бъдат помолени да представят своите идеи пред съдийска комисия (състояща се главно от топ начинание капиталисти). От десетте ще бъде избран един победител, който ще може да представи платформата си на следващото събитие на Fintech Worldwide безплатно.

Blockchain Technology World 2020

Blockchain Technology World 2020

 • Дата: 11 март – март 2020 г.
 • Местоположение: Лондон, Великобритания

Както подсказва името, Blockchain Technology World (BTW) 2020 е събитие, което е посветено на подпомагането на широкото възприемане на блокчейн технологията и цифровите валути в множество уникални индустриални домейни. Основният фокус на тазгодишното събитие обаче е върху различните „реални“ приложения на технологията. В тази връзка BTW ще бъде домакин на широк набор от съдържание от няколко крипто иноватори, предприемачи в много различни театри.

И накрая, може да се спомене, че през 2019 г. на конференцията присъстваха общо 20 000 купувачи и влиятелни лица от цял ​​свят..

DC Blockchain Summit 2020

DC Blockchain Summit 2020

 • Дата: 11 март – 12 март 2020 г.
 • Местоположение: Университет Джорджтаун, Вашингтон

В петото издание на срещата на върха DC Blockchain ще се съберат членове на Камарата на цифровата търговия, за да обсъдят проблемите, които все още засягат блокчейн и крипто сектора като цяло. Събитието е планирано да се проведе през втората седмица на март и ще се проведе в партньорство с Центъра за финансови пазари и политика на университета в Джорджтаун. Някои от присъстващите, които ще представят своите виждания и мнения като част от срещата на върха, включват председателя на евродепутата на STOA Ева Кайли, бивш ръководител на CFTC на САЩ J. Christopher Giancarlo, президент на CDC Perianne Boring и CPO на Еми Дейвин Ким.

Blockchain Africa Conference 2020

Blockchain Africa Conference 2020

 • Дата: 11-12 март 2020 г.
 • Местоположение: Йоханесбург, Южна Африка

Смята се, че това е едно от най-големите блокчейн / крипто събития, които ще се проведат в Африка тази година, събитието ще се стреми да демистифицира и адресира много от бизнес предизвикателствата, които потенциално могат да бъдат решени чрез използването на блокчейн в този икономически зрял регион. Освен това конференцията ще има за цел да обучи присъстващите за различните реални приложения (на тази процъфтяваща технология), които вече се използват от различни бизнеси по целия свят и следователно могат да бъдат използвани за подпомагане на много развиващи се африкански държави.

Някои от технологичните иноватори и лидери, които ще присъстват на събитието, включват:

 • Tone Vays – Уважаван търговец и анализатор на криптовалути, който често се появява в много телевизионни предавания, излъчвани в световен мащаб.
 • Akhona Damane – член на CSIR
 • Гари де Биер – разработчик и специалист по цифрови технологии за BankservAfrica
 • Мервин Джордж – ръководител на стратегията и съветник за SAP Африка
 • Камел Кармел – основател & Главен изпълнителен директор на EMTECH

2020 Блокчейн за бизнес

2020 Блокчейн за бизнес

 • Дата: 13 март 2020 г.
 • Местоположение: RCED, Файетвил, САЩ

Изданието за 2020 г. на конференцията Blockchain for Business ще бъде домакин на Sam M. Walton College of Business. Той ще събере някои от най-добрите академични / браншови експерти от цялата област, за да дойдат и да проучат как децентрализираната информация и технологиите за обмен на стойност бавно, но сигурно променят начина, по който бизнесът работи в наши дни.

За да бъдем още по-конкретни, основните лектори на събитието ще разгледат множество теми от ниша като:

 • Предимството и цялостната полезност на отворените рамки
 • Как трябва да се развиват разпоредбите, докато се движим в бъдещето?
 • Кои са основните основи, свързани с публични, частни, разрешени и хибридни блокчейн?

И накрая, се споменава, че хората, които ще вземат участие в конференцията, са Ник Сабо (изобретателят на цифрови интелигентни договори), Кейтлин Лонг (председател на WyoHackathon), Пол Броуди (главен и главен иновационен лидер, EY) и Арчана Мехта Сристи (Старши директор Софтуерно инженерство, Walmart).

Blockchain Expo Global

Blockchain Expo Global

 • Дата: 17-18 март 2020 г..
 • Местоположение: Олимпия, Лондон.

Blockchain Expo Global е едно от най-големите технологични събития в света, което се фокусира единствено върху бъдещите цифрови възможности като крипто технология и блокчейн. В конференцията ще участват някои известни личности, включително Уилям Ловел, Йоана Сурпатяну, Лиан Кемп, Мариана Гомес де ла Вила, Йохан Тол и ще се проведе в Лондон през третата седмица на март.

Като част от изложението, няколко витрини на събития ще бъдат проведени от различни компании, които не само са лидери в това пространство, но и активно работят за създаване на модерни блокчейн платформи и решения.

Седмица на блокчейн Рим 2020

Седмица на блокчейн Рим 2020

 • Дата: 17 март – 21 март 2020 г.
 • Местоположение: хотел Mercure, Рома, Италия

Тъй като Биткойн проправи пътя за глобална финансова революция в началото на последното десетилетие, Blockchain Week Rome ще се опита да изложи присъстващите на много лидери в индустрията, собственици на стартиращи фирми, експерти, които да им помогнат да разберат тънкостите на този бързо развиващ се сектор. Във връзка с това се споменава, че в рамките на 5-дневното събитие основните изказвания ще бъдат дадени от уважавани специалисти в индустрията като Джакомо Цуко (световноизвестен изследовател и специалист по BTC), Масимо Чириати (Блокчейн на CTO) & Цифрови валути IBM) и Джан Лука Командини (член на MiSE).

Среща на върха в Париж Blockchain Week 2020

Среща на върха в Париж Blockchain Week 2020

 • Дата: 31 март – 1 април 2020 г..
 • Местоположение: гара F, 5 Parvis Alan Turing, 75013 Париж.

Едно от най-големите в Европа блокчейн + крипто събития, PBW Summit ще включва общо 2500 участници от цял ​​свят. не само това, но и конференцията ще бъде домакин на повече от 150 лектори, заедно с 50 спонсори. И накрая, събитието ще се проведе в красивия Париж, Франция през последната седмица на март.

Според официалния уебсайт на PBWS, двудневното събитие ще бъде изпълнено с няколко проницателни беседи и семинари, които ще бъдат проведени от уважавани членове на глобалната крипто / блокчейн екосистема. Във връзка с това трябва да се отбележи, че някои играчи с големи имена, които вече са подписали да проведат разговори на срещата на върха, включват Артър Брайтман, Дейвид Чаум, Хадас Голд, Джак Гавиган, Марджан Делатин (с още имена, които ще бъдат обявени в следващия няколко седмици).

Finnovex Близкия изток 2020

Finnovex Близкия изток 2020

 • Дата: 11-12 март 2020 г.
 • Местоположение: хотел Conrad – Дубай, ОАЕ

Finnovex е едно от водещите технологични събития днес, което се занимава изключително с иновации, свързани с областта на финансовите услуги в Близкия изток – един от най-бързо развиващите се капиталови пазари в света. Конференцията трябва да се проведе през втората седмица на март и ще се занимава с няколко важни въпроса като:

 • Как могат банките и други финансови институции, намиращи се в Близкия изток и около него, да съвпадат или да надминат своите международни връстници?
 • Как стартъпите и други финансови субекти могат да диверсифицират своите продукти и услуги?
 • Какви са регулаторните предизвикателства, пред които са изправени фирмите, работещи в Близкия изток – особено по отношение на разработването на сигурни финансови системи?
 • Какви са ролите, които различните банкови / небанкови институции, финансови организации, инвестиционни посредници могат да играят, за да помогнат на този пазарен сектор да се развива бързо?

Освен това се споменава също, че итерацията на Finnovex през 2020 г. ще види някои от топ мениджърите на ниво C, работещи днес в сектора на финансовите услуги..

Април 2020 г.

Седмица на блокчейн в Истанбул 2020

Седмица на блокчейн в Истанбул 2020

 • Дата: 6-10 април 2020 г.
 • Местоположение: Hilton Istanbul, Турция

Първата итерация на Седмицата на блокчейн в Истанбул ще се проведе в продължение на 5 дни през април. Събитието се изтъква като едно от най-очакваните блокчейн събития за годината и ще включва някои известни играчи от бранша, включително крипто YouTuber и анализатор Иван Liljeqvist, водещ на шоуто на CNBC за крипто трейдър Райн Нойнер, основател на EAK Digital Ерхан Корхалилер , Изпълнителният директор на Cointelegraph Кристина Лукреция Корнер и основателят на DataDash Николас Мертен (сред много други).

Blockchain Revolution Global 2020

Blockchain Revolution Global 2020

 • Дата: 7-8 април 2020 г.
 • Местоположение: Торонто, Канада

Второто издание на Blockchain Revolution Global (BRG) ще събере някои от най-изявените компании, лидери, мислители и визионери от областта на блокчейн и крипто технологиите. Домакин на събитието е водещ независим мозъчен тръст Блокчейн изследователски институт и MCI Group и според официалния уебсайт на събитието, целта на BRG е да помогне „да образова, вдъхнови и подготви лидери“ за входящата блокчейн революция.

Бъдеща Blockchain Summit 2020

Бъдеща Blockchain Summit 2020

 • Дата: 7 – 8 април 2020 г.
 • Местоположение: Дубай, Обединени арабски емирства

Третото издание на Future Blockchain Summit ще се проведе през втората седмица на април в Дубай. Събитието ще бъде домакин на Smart Dubai, както и на Световния търговски център в Дубай. Той ще види някои от най-добрите технологични лидери в света, представители на правителството, предприятия, стартиращи компании да се съберат, за да обсъдят цял ​​куп въпроси, свързани с приемането на блокчейн в глобален мащаб. Присъстващите ще включват шведския министър на инфраструктурата Дейвид Суомалайнен, ръководителят на Blockchain Strategy на Лондонската фондова борса Дотун Роминии, д-р Айша Бинт Бути Бин Бишр и Хон. Силвио Шембри (Парламентарен секретар на малтийското правителство).

Среща на върха на АНОН 2020

Среща на върха на АНОН 2020

 • Дата: 15-16 април, 2020 г..
 • Местоположение: Gösserhalle, Виена, Австрия.

Срещата на върха ANON постепенно се превръща в една от най-горещите дестинации за технологични ентусиасти по целия свят. Двудневното събитие ще се фокусира върху много теми като изкуствен интелект, интернет на нещата (IoT), крипто платформи, цифрови активи и технология на блокчейн.

По време на писането на тази статия се смята, че ANON ще включва общо 1500 присъстващи и 100 гост-лектори (включително някои известни личности като Андреас М. Антонопулос, Валтер Кок, Мария Габриел, Максимилиан Маренбах). Освен това събитието ще служи и като основа за начинаещи предприемачи, които може би искат да се свържат с лидери в индустрията и експерти.

FinnoSec Африка 2020

FinnoSec Африка 2020

 • Дата: 21-22 април 2020 г.
 • Местоположение: Найроби, Кения (точното място ще бъде обявено през следващите няколко седмици)

Както много от нашите редовни читатели може би вече са наясно, в момента континентът Африка е с някои от най-бързо развиващите се икономики в света. В тази връзка много експерти вярват, че докато се придвижваме в бъдещето, блокчейн технологиите ще помогнат на този регион да се трансформира както социално, така и икономически.

Според официалния уебсайт на събитието FinnoSec 2020 ще служи като среща на умовете за няколко експерти от областта на финансите и киберсигурността. Някои от присъстващите включват:

 • Тит Менгич Кимайо: окръжен директор на ИКТ & електронно управление
 • Бамиделе Осени (FCA), FICA: Главен директор на групата по риска в I&М Банк ООД
 • Реймънд Бет: главен изпълнителен директор на стартиращия Salaam, както и президент на ISACA (Кения)
 • Питър Нюгуна: ИТ директор на Кооперативна банка на Кения
 • Стив Ненга: главен информационен директор на страната, Barclays Bank
 • Кристиан Х. С. Айку: финансов директор на Ecobank Transnational Togo

Блокчейн живот 2020

Блокчейн живот 2020

 • Дата: 22 – 23 април 2020 г.
 • Местоположение: Music Media Dome, Москва, Русия

Blockchain Life 2020 е готов да привлече общо над 4800 участници от цял ​​свят, за да обсъдят ключовите аспекти, свързани с този процъфтяващ сектор. Освен това, през последните 3-4 години, събитието се превърна в доста престижна платформа, където няколко пазарни лидери и представители на правителството идват, за да обсъдят влиянието на блокчейн технологията върху различни индустрии (като верига за доставки, здравеопазване и др.).

Май 2020 г.

Blockchain for Europe Summit 2020

Blockchain for Europe Summit 2020

 • Дата: 2 май 2020 г.
 • Местоположение: Брюксел, Белгия

През първата седмица на май, Blockchain for Europe Summit (BES) ще бъде свидетел на събирането на някои от най-добрите блокчейн играчи в региона, за да обсъдят потенциалното използване на DLT в множество различни сектори (както и да извлекат последиците от технологията за обществото като цяло).

Освен това, според официалния уебсайт на събитието, BES има за цел да улесни сътрудничеството между национални, регионални и глобални играчи, за да помогне за по-бързото приемане, популяризиране на блокчейн технологията в цяла Европа.

Международна конференция IEEE за блокчейн и криптовалута 2020

Международна конференция IEEE за блокчейн и криптовалута 2020

 • Дата: 3-6 май 2020 г.
 • Местоположение: Торонто, Канада

Втората и последна част от ICBC 2020 ще бъде домакин на IEEE и ще се проведе в Торонто, Канада през първата седмица на май. Той ще включва някои основни адреси, уроци, рецензирани технически презентации на хартия и др., За да помогне на обучаващите присъстващи за бъдещето на този постоянно нарастващ домейн. Не само това, според официалния уебсайт на конференцията, авторите на няколко избрани доклада ще бъдат поканени да представят резултатите от своите изследвания, които след това ще бъдат публикувани в специален брой на периодичното издание IEEE транзакции за управление на мрежи и услуги.

Ethereal Ню Йорк 2020

Ethereal Ню Йорк 2020

 • Дата: 8 – 9 май 2020 г.
 • Местоположение: Ню Йорк, САЩ

Заедно с Consensys, Ethereal Summit се смята от мнозина и за събитие за ентусиасти по блокчейн / крипто по целия свят. Конференцията има за цел да свърже водещи разработчици, компании и влиятелни лица, за да се обединят и да помогнат за оформянето на бъдещето на тази индустрия. В това отношение се споменава, че тазгодишната версия на събитието ще бъде посетена от големи перуки като Джоузеф Любин, Тейлър Монахан, Робърт Лешнер и Лора Шин.

Консенсус 2020

Консенсус 2020

 • Дата: 11-13 май 2020 г.
 • Местоположение: Hilton Midtown, Ню Йорк, САЩ

Консенсусът е широко признат (от 2015 г.) от мнозина като един от водещите крипто събирания на известни технически личности, които се провеждат ежегодно. В тази връзка, тазгодишното събитие също ще привлече почти всички големи компании, разработчици, основатели и инвеститори, свързани с този домейн, за да обсъдят ключовите проблеми, засягащи в момента цялата индустрия като цяло. Освен това тридневното събитие ще служи и като перфектната площадка за срещи на предприемачи, собственици на стартиращи компании, които да се свързват помежду си, както и с различни ръководители на Wall Street и Fortune 500.

Въпреки че списъкът на присъстващите за Consensus 2020 все още не е публикуван, очаква се някои от най-големите имена от света на крипто да присъстват на събитието.

Разбиране на биткойн 2020

Разбиране на биткойн 2020

 • Дата: 28 – 31 май 2020 г.
 • Местоположение: The Westin Dragonara, Сейнт Джулианс, Малта

Разбирането на Биткойн 2020 е 3-дневно събитие, което ще се стреми да предостави на крипто ентусиастите осезаеми начини за премахване на много от недоразуменията / FUD, които в момента заобикалят мрежата на Биткойн Trustless. Освен това конференцията ще обсъди и бъдещето на Trustless Decentralized Transfer Transfer и ще включва основни адреси от утвърден персонал в индустрията като Tone Vays (уважаван крипто търговец и анализатор), д-р Адам Back (основател & Изпълнителен директор, Blockstream), Алекс Петров (ИТ директор на BitFury).

Юни 2020 г.

Форум за блокчейн на Telco

Форум за блокчейн на Telco

 • Дата: 9 юни 2020 г.
 • Местоположение: Лондон, Великобритания

Съгласно официалния дневен ред на тазгодишния Telco Blockchain Forum, събитието ще има за цел да настоява за приемане на blockchain в глобалната телекомуникационна индустрия. Освен това конференцията ще бъде изпълнена с широк панел от лектори, които ще обсъждат потенциала на блокчейн в телекомуникационния сектор, както и ще проучват различните му бизнес казуси (по отношение на тази ниша).

Освен това форумът ще се задълбочи и в различните реални приложения на блокчейн в телекомуникациите (като например дали технологията може да служи като жизнеспособен генератор на приходи или да работи главно като отворен слашър за индустрията като цяло?)

Blockchain for Business Summit 2020

Blockchain for Business Summit 2020

 • Дата: 10 – 11 юни 2020 г.
 • Местоположение: Excel London, Великобритания

След успеха на миналогодишното събитие, итерацията на срещата на върха Blockchain for Business през 2020 г. ще се стреми да отговори на шума и спекулациите около пазара на цифрови активи. Освен това на събитието ще се обсъдят и различните реални случаи на използване на технологията в множество различни индустриални области и пазарни сектори.

На срещата ще присъстват много известни играчи като GE Power’s Innovation Head Maher Chebbo, Nordea’s Ville Sointu, Bank of England William Loll и ING’s Mariana Gómez de la Villa (наред с други).

Crypto Valley Blockchain Conference

Crypto Valley Blockchain Conference

 • Дата: 11-12 юни 2020 г..
 • Местоположение: Роткройц, Швейцария

Третото и последно издание на Crypto Valley Conference (CVC) ще се проведе през втората седмица на юни в Роткройц, Швейцария. Двудневното събитие ще включва много дискусии, които ще разглеждат уместни въпроси, свързани с блокчейн технологията. Според официалния уебсайт на конференцията, CVC ще бъде домакин на повече от 50+ презентации от световни лидери в индустрията.

Освен това, но събитието ще представи на присъстващите и:

 • Внимателно подбрани изследователски изследвания, които се занимават с академичния аспект на крипто и блокчейн технологиите.
 • Взаимодействие с няколко високопоставени лица от различни корпоративни среди, академични институции, стартиращи фирми и държавни структури.
 • Витрини на продукти от голям брой компании.
 • Панелни дискусии, които предлагат предизвикателни мнения.

И накрая, се споменава, че на конференцията Crypto Valley ще присъстват повече от 700 лица, 100+ инвеститори, 10+ изложители и 200+ компании.

Юли 2020 г.

Blockchain Summit: Бизнесът на Blockchain

Blockchain Summit: Бизнесът на Blockchain

 • Дата: 1-2 юли 2020 г.
 • Местоположение: Конферентен център Olympia, Лондон, Великобритания

Blockchain Summit 2020 ще предложи на участниците достъп до редица влиятелни и разрушители на технологии от цял ​​свят. Тазгодишното издание на конференцията ще включва общо над 200 говорители, идващи от различни индустрии като блокчейн, AI, финанси и ще служи като платформа за различни доставчици, за да обсъждат, демонстрират и представят своите продукти на глобалния технологичен пазар като цяло.

Верига на доставки на Blockchain Conference 2020

Верига на доставки на Blockchain Conference 2020

 • Дата: 13 юли 2020 г.
 • Местоположение: Fishburners Event Space, Бризбейн, Австралия

Както подсказва името, Конференцията по веригата за доставки на блокчейн се стреми да обедини операторите на вериги за доставки с различни изследователи на блокчейн вериги, независими разработчици и държавни служители, за да обсъдят широк спектър от нишови въпроси, свързани с тази област (като произход, финансиране на веригата за доставки) , договаряне на сделки и логистика).

Blockchain Expo Europe

Blockchain Expo Europe

 • Дата: 17-18 юли 2020 г..
 • Местоположение: RAI Амстердам.

Широко считано за една от най-големите в света конференции, ориентирани към блокчейн, събитието се фокусира предимно върху неща като:

 • Бъдещето на корпоративните технологии
 • Потенциалът на блокчейн и крипто

В допълнение към това, като част от двудневното събитие, ще има и редица витрини за събития, които ще бъдат проведени от различни водещи марки от тази бързо развиваща се индустрия.

Конференция за прекъсване на копаене (MDC) 2020

Конференция за прекъсване на копаене (MDC) 2020

 • Дата: 22 – 23 юли 2020 г.
 • Местоположение: DoubleTree by Hilton, Маями, САЩ

MDC е широко призната като една от най-големите в света крипто ориентирани конференции, в която участват редица утвърдени миньори, хостери и дори производители на ASIC. Като част от тазгодишното събитие присъстващите ще имат възможността да научат за различните разрушителни блокчейн стартиращи компании и платформи, които имат потенциала да революционизират напълно тази индустрия. Не само това, очаква се MDC 2020 да бъде посетена от над 1000+ експерти, влиятелни лица и стратези от цял ​​свят. Някои от тези лица включват:

 • Ирен Гао – международен мениджър продажби, Bitmain
 • Дейвид Ворик – главен изпълнителен директор, съосновател на Obelisk ASIC Производител + водещ разработчик на Sia
 • Navdeep Garg – изпълнителен директор за BitTorrent
 • Филип Солтър – ръководител на минни операции, Genesis Mining

Август 2020 г.

Blockchain Summit Сингапур

Blockchain Summit Сингапур

 • Дата: Решава се
 • Местоположение: Suntec, Сингапур

В еднодневното събитие ще участват повече от 700 лидери в индустрията, иноватори и лица, вземащи решения, които ще се съберат, за да помогнат на присъстващите да разберат различните нюанси, свързани с тази постоянно развиваща се технология. И макар че списъкът с гости за тазгодишната среща на върха все още не е обявен, преминавайки от персонала, който е присъствал на събитието през предишни години, се очаква някои от най-видните имена от това пространство да присъстват на тазгодишната конференция.

Blockchain Training Conference

Blockchain Training Conference

 • Дата: Решава се
 • Местоположение: Денвър, Колорадо

Тази година Blockchain Training Conference трябва да включва редица задълбочени взаимодействия с членове на глобалния блокчейн сектор. Според официалния уебсайт на събитието, конференцията ще бъде изпълнена с общо 16 часа образователно съдържание, пригодено да помогне на хората да увеличат максимално знанията си за всички неща, свързани с този процъфтяващ домейн.

Форум Blockmaster

Форум Blockmaster

 • Дата: Решава се
 • Местоположение: Сао Пауло, Бразилия

Форумът Blockmaster се счита за първокласното крипто / блокчейн събитие в Бразилия. В тазгодишната версия на събитието ще се видят редица водещи технологични разработчици, собственици на бизнес и крипто ентусиасти в Южна Америка, които не само ще се свържат помежду си, но и ще споделят своите знания, идеи и ще се свържат с регионални и международни участници.

Септември 2020 г.

Блокчейн в масло & Газова конференция

Блокчейн в масло & amp; Газова конференция

 • Дата: 16-17 септември 2020 г.
 • Местоположение: JW Marriott Хюстън, САЩ

Четвъртото издание на годишния блокчейн в нефт & Газовата конференция ще се проведе през третата седмица на септември и подобно на предшественика си, ще присъства на повече от 40+ лектори и 200+ участници. Освен това се споменава, че събитието ще се проведе в партньорство с консорциума за нефтени и газови блокове – организация, която се състои от известни индустриални гиганти, включително Shell, Equinor, Chevron, Hess, Repsol (наред с други).

Според официалния уебсайт на събитието, тазгодишната конференция ще разгледа различните начини, по които блокчейнът може да бъде използван от петрола & газовите фирми да рационализират вътрешните си операции, както и да максимизират общата си производителност. Не само това, но и конференцията ще включва демонстрации на живо на различни рамки за управление, базирани на блокчейн, които могат да бъдат използвани за замяна на съществуващите наследени системи в индустрията.

Октомври 2020 г.

Voice of Blockchain 2020

Voice of Blockchain 2020

 • Дата: 5-6 октомври 2020 г.
 • Местоположение Място SIX10, Чикаго, САЩ

Според множество информация, достъпна онлайн, тазгодишната версия на конференцията Voice of Blockchain (VoB) ще се стреми да предостави на членовете на глобалната блокчейн екосистема платформа за взаимодействие помежду си по силно рационализиран начин – като по този начин ще им позволи да увеличат максимално техните възможности за работа в мрежа.

Очаква се основният дневен ред на събитието да бъде обявен до 31.01.20.

Среща на върха на Crypto Invest 2020

Среща на върха на Crypto Invest 2020

 • Дата: 6 октомври – 7 октомври 2020 г.
 • Местоположение: Лос Анджелис конгресен център, Лос Анджелис, САЩ

Наричано още ОНД, събитието се счита за една от водещите световни криптоконференции / изложения, които се фокусират върху нишови теми като инвестиране на блокчейн, приемане на крипто и др. Освен това трябва да се отбележи, че тазгодишната конференция ще бъде домакин на Goren Holm Ventures и на него ще присъстват редица иноватори, лидери, предприемачи, стартиращи компании, ангелски инвеститори, инвеститори на рисков капитал, инвеститори на дребно, семейни офиси, инвеститори в недвижими имоти, които вече много години са свързани с блокчейн пространството.

Предишните участници са Стив Возняк, Тим Дрейпър, Дан Морхед, Бил Бархид и Аполо Оно.

Ноември 2020 г.

MoneyConf

MoneyConf

 • Дата: 2-3 ноември 2020 г.
 • Местоположение: Лисабон, Португалия

MoneConf 2020 е двудневно събитие, което ще бъде домакин на повече от 5000 участници от повече от сто различни страни. По отношение на това, което събитието предлага, конференцията ще бъде изпълнена с редица основни адреси, практически семинари, мрежови сесии, които ще позволят на хората да увеличат максимално знанията си по теми като блокчейн, крипто, AI, децентрализация, DLT и т.н..

Blockchain Expo Северна Америка

Blockchain Expo Северна Америка

 • Дата: 4-5 ноември 2020 г.
 • Местоположение: конгресен център Санта Клара, САЩ

Четвъртото издание на ежегодното изложение N.American Blockchain Expo ще привлече лидери, експерти от редица индустрии, за да обсъдят въпроси, свързани с различни нишови домейни като blockchain, IoT, 5G, киберсигурност, облачни технологии, AI и големи данни.

Освен това се споменава, че събитието ще включва редица ключови речи, интерактивни дискусии на панели и базирани на решения казуси, които не само ще позволят на участниците да научат за различните аспекти на това постоянно развиващо се пространство, но и ще им позволят да спечелят по-добро разбиране на някои от по-фините детайли на тази технология.

И накрая, според официалния дневен ред на събитието, конференцията се стреми да помогне на хората да открият основните индустрии, които могат да бъдат нарушени чрез използването на блокчейн технологии. Някои от тези пазарни сектори включват търговия на дребно, финанси, здравеопазване, застраховане, енергетика, музика, правителство, недвижими имоти.

Децентрализирана 2020 г.

Децентрализирана 2020 г.

 • Дата: 11-13 ноември 2020 г.
 • Местоположение: Лимасол, Кипър

Домакин от Университета в Никозия, четвъртата годишна децентрализирана конференция ще се проведе през втората седмица на ноември. Както много от нашите читатели може би вече са наясно, събитието се счита за една от водещите европейски конференции за блокчейн и цифрови валути. В това отношение се споменава, че Децентрализирана 2020 г. ще види, че някои от водещите световни бизнес изпълнители, както и академични експерти, ще се съберат, за да обсъдят различните тенденции и развития, засягащи това пространство. Предишните участници включват д-р Адам Бек от блокстрийм, Периан Боринг от CDC и Ева Кайли.

IMTC 2020

IMTC 2020

 • Дата: 16-19 ноември 2020 г.
 • Местоположение: Маями, САЩ

IMTC 2020 ще види общо 500 странни участници, които се събират от цял ​​свят, за да не само се свържат помежду си, но и да научат за най-новите развития, които се случват в света на свързаните с блокчейн и крипто финанси. Лектори на тазгодишното събитие ще включват личности с големи имена като Джордж Харап, Леон Исакс, Нина Хълскен.

Най-добрите 2020 крипто събития и конференции: Final Word

Каква година на натоварване ще бъде в страната на биткойните. Тъй като базираната на блокчейн ера изгрява върху нас през 2020 г. и след това, от събитието за наполовина, което се случва до някоя от тези изброени конференции, ориентирани към криптовалути, мъдра дума за всички крипто ентусиасти, защитници и фанатици е да направят обиколките и да започнат свързване с връстници, намерете нови интересни доставчици или доставчици и започнете да се позиционирате за най-добрия шанс за успех в този невероятен свят на криптоактивите.

Независимо дали става въпрос за повишаване на осведомеността ви или за придобиване на яснота, тези крипто събития, свързани с блокчейн, ще доведат до различно ниво на вдъхновение и мотивация, които можете да върнете у дома. О, и една последна мисъл – не забравяйте да се забавлявате! Посещението на някое от тези биткойн събития ще бъде изгодно да вземете стратегии, прозрения и анализи, които просто няма да намерите в крипто Twitter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map