10 най-добри награди за кешбек за криптовалута и отстъпки

Потребителите на биткойни и криптовалути, които пазаруват онлайн, трябва да се запознаят с най-добрите криптовалутни награди и платформи за отстъпки. Въпреки че разгледахме най-добрите начини за печелене на биткойн, следните 10 най-добри приложения за награди и уебсайтове за отстъпки са задължителни опции, които трябва да се използват, които дават възможност на хората да печелят пари обратно при покупките ви, платени в криптовалута.

Мнозина може да са запознати с популярни услуги за връщане на пари в брой като Rakuten, Honey, Ibotta или Drop например, но с появата на биткойни мнозина правят превключването, за да видят как да получат обратно криптовалута като чудесен начин да приберат допълнителни монети за Безплатно.

Има стотици милиони американци и много повече стотици милиони по света, които обичат да откриват сделки, клип купони, да прилагат промо кодове и да използват лоялни програми – и сега това движение за спестяване на пари си проправя път на пазара на криптовалути.

Докато програмите за възнаграждения, ориентирани към криптовалута, са сравнително нови, платформите за пазаруване и спестяване все още не са технология, която преоткрива техния случай на употреба и поскъпване. Научаването как да започнете да пазарувате по-умно (пътуване на мили, точки с кредитни карти, големи отстъпки и т.н.) чрез получаване на оферти за възвръщане на пари, съчетава способността да харчите пари с връщане на пари от любимите си магазини.

Всички знаем колко лесно е да се харчат пари онлайн, но разбирането как да спестите пари пазаруване в интернет не е толкова лесно и това ръководство за награди за биткойн кешбек има за цел да ви помогне да научите как лесно да печелите крипто отстъпки при ежедневните си покупки.

Разбира се, не всички програми за крипто възнаграждения са създадени еднакво, както се казва, „няма такова нещо като безплатен обяд“, но използването на използваеми услуги за обратно връщане на пари в брой може да направи спестяването на пари забавно и лесно, като същевременно оптимизира печалбите. Макар че може да е очевидно, измамите с биткойни се развихрят, така че обръщайте голямо внимание и проверявайте собствената си проверка.

От дните на изрязване на купони до изпращане на обратно отстъпки, ние насърчаваме всички потребители на cryptoasset да се възползват в пълна степен от 10-те най-добри програми за възнаграждение на базата на биткойн по-долу, за да заключат спестяванията.

Топ 10 програми за награди за Crypto Cash Back, които да използвате

Безопасно е да се каже, че всяка дигитална услуга, предлагаща безплатни пари, трябва да бъде посрещната с незабавен скептицизъм и обилно око, но следващият списък на свързани с биткойн платформи за онлайн пазаруване на награди са изпитаните и верни, най-доброто от куп програми да обмисли.

Тези криптовалути за кешбек ви помагат да печелите пари в замяна след закупуване на стока или услуга (където се прилага купон или промоционален код, преди да платите), подобно на отстъпка.

Криптовалутите са се превърнали от нишови технологични играчки в ценни символи с широк спектър от приложения.

Преди да преминем към 10-те най-добри доставчици на парични връщания, има три разграничения за изплащане, достойни за преглед за всеки от изброените:

  • начин на плащане: проучете как всяка от тези програми за връщане на пари Ви изпраща приходите Ви (инструкции за настройка на портфейла)
  • честота на плащане: проучете дали получавате незабавни награди незабавно или изплащанията са седмични или месечни
  • квалификация на прага на плащане: проучете сумите, необходими за сумата, която трябва да генерирате, преди да осребрите наградите си, както и да проверите финия шрифт на всеки търговец

Сега нека да преминем направо към най-популярните награди и отстъпки за връщане на пари в брой за криптовалута, които ще ви помогнат да спестите пари и да печелите биткойни, когато пазарувате онлайн.

1) Lolli – Crypto’s Honey

Това е нещо повече от слаба корелация. Lolli работи по подобен начин като платформите за награди, базирани на настолни компютри като Honey. Всичко, което потребителите трябва да направят, е да изтеглят приставката за настолни компютри, която в момента е достъпна само за Chrome.

Оттам нататък всичко, което трябва да направите, е да разгледате различните категории магазини, за които Lolli предоставя стимули, да направите покупка и да завършите плащане с помощта на Lolli Plugin и да спечелите до максимум 10% Bitcoin в кешбек за вашите покупки.

Като цяло, Lolli се поддържа от стотици различни дигитални магазини, като всеки предлага своето ниво на възвръщаемост при покупки. Това включва няколко известни имена като Macy’s, TopShop, Sears, Rag & Кост и не само.

Този се нарежда на номер 3 благодарение на относителната лекота и интуитивност, не само при включването му в браузъра, но и изчистения потребителски интерфейс и опростен стил.

2) Pei – Автоматичен кешбек в биткойн

За мобилно приложение Pei изглежда има подобна система за разплащане като тези на MoneyBox, при която прави незабавни парични вноски или вноски в биткойн към вашата сметка, когато правите покупка на свързана карта.

Потребителите трябва само да изтеглят мобилното приложение, което е безплатно за Android или iOS. Оттам се подлагате на регистрация, прикачвате избраната от вас карта и започвате да генерирате вторични отстъпки от плащанията си.

Плащанията не се акредитират веднага във вашия акаунт като фиат или биткойн, което са двете опции, предоставени на потребителите. Въпреки това, всяко плащане от вашата карта, което се отразява в приложението ви, дава точки за текущата ви сума.

Едно от нещата, които отличават Pei е, че колкото повече го използвате, толкова по-добри са кешбекът и точките, които получавате.

В момента потребителите могат да получат USD или BTC само чрез Pei, компанията обяви, че ще добави още крипто в обозримо бъдеще.

3) Earn.com – Крипто за вноски

Икономиката на концерти нараства доста драстично през последните няколко години, като потребителите успяват да съберат допълнителни приходи чрез приложения като Lyft, UberEats и др..

Друго приложение за икономика на концерти е Earn.com, което ви позволява да печелите криптовалути за изпълнение на различни задачи. Тези задачи могат да бъдат толкова лесни, колкото да отговаряте на въпроси от специални въпросници, да участвате в проучвания или да отговаряте на конкретни имейли.

Всяка задача ви предоставя малка деноминация на биткойн. Така че предоставянето на малко време може да се равнява на някои доста прилични доходи в бъдеще.

Потребителите създават публичен профил Earn.com, като позволяват на другите да изпращат съобщения и задачи на потребителя, без да разкриват лична информация за контакт. След като отговорите на съобщение или изпълните задача, ще получите награда за задача в биткойн. След това можете да осребрите вашия портфейл Bitcoin или акаунт в Coinbase.

4) Storm X – Монетизиращо микрозадача

Заедно с някои доста солидни отзиви в Google Play, като сравнително добре прието мобилно приложение, Storm X набляга на играещи ежедневни реални и цифрови задачи, с които често се сблъскваме.

Потребителите могат лесно да се включат в приложението, като просто го изтеглят чрез Google Play или магазина за приложения за iOS. Оттам нататък просто трябва да си настроите акаунт и да започнете да печелите пари от задачи.

Всяка задача в приложението възнаграждава потребителите с определен обем валута в приложението на платформата, известна като „Bolts“. За да отключите финансови награди, трябва да надхвърлите определена сума чрез набор от задачи, възложени ви.

Една задача може да ви помоли да попълните въпросник за бизнес като Lyft. Друга задача може да ви помоли да играете игра в браузър и да спечелите болтове за участие, покана на приятели или предоставяне на обратна връзка.

Компанията твърди, че е разпространила повече от 249 BTC и 570 ETH от първото стартиране през 2014 г..

Заедно с gamified задачи, Storm има и магазин в приложението, известен като StormShop. Чрез използването на този специализиран магазин, всеки път, когато потребителите пазаруват и плащат с помощта на приложението, те могат да печелят крипто награди за своите покупки.

Въпреки че процентите на кешбек за всеки от тези магазини варират, кешбекът може да достигне максимуми от 30%, според компанията.

5) CoinRebates – точно какво се казва на калай

„Пазарувайте в любимите си онлайн магазини и получавайте безплатни награди за биткойн кешбек.“

Както подсказва името, CoinRebates осигурява променливо ниво на кешбек, което е фиксирано, независимо от това колко харчите.

Това, което прави този ранг толкова висок в широкия (и нарастващ) брой платформи за кешбек и награди, е поради огромния брой бизнеси, които са си партнирали с него през годините, откакто съществува.

Компаниите партньори включват големи домакински имена като Walmart, Macy’s, Expedia и дори онлайн имена като Udemy, Microsoft и Groupon. В зависимост от това коя компания сте се интересували да използвате, кешбекът варира от 1,5 до дори 20%, като компании като Udemy осигуряват 24 бита (валутата на платформата) за похарчен долар.

Въпреки че тази компания обслужва повече потребителска база в или в съседство на Съединените щати, това не ограничава хората в Европа да използват CoinRebates. Докато компанията е базирана в Америка, потребителите могат да се възползват от тези отстъпки в крипто, стига конкурентните магазини да предоставят поддръжка за доставка до държавата на произход на този потребител.

6) BitcoinRewards – Награди в множество крипто

По подобен начин на Lolli и CoinRebates, BitcoinRewards предлага на потребителите доста интуитивен начин да се качат на борда, да свържат акаунта и крипто портфейла си и да пазаруват.

BitcoinRewards предлага голямо изложение на голям брой магазини, които варират от мебели, висока мода, пътувания и красота. Нивото на кешбек, което потребителите могат да получат, варира в зависимост от магазина, от който купувате. Но те обикновено варират от 1,6% за покупки от магазини като Game до дори 16% за онлайн образователната платформа – Udemy.

Заедно с осигуряването на значително количество разнообразие, когато става въпрос за магазини и отстъпки. Един от другите нетни позитиви при използването на BitcoinRewards е, че той непрекъснато освежава своите социални медии и първа страница с редица чувствителни към времето промоционални оферти. Понастоящем те включват кодове за отстъпки и по-високи суми за връщане на пари от Rosegal и Contiki.

Един от недостатъците, който имате, е, че самата платформа е прекалено заета, което наистина може да отблъсне хората и да ги остави да се чувстват объркани от перспективата за използване на платформата.

7) Steem – Отговорът на крипто-общността на Medium

Въпреки че Steem по същество не попада в категорията като приложение за награди, той предлага някаква по-добра система за компенсация за вашето време. По подобен начин на Earn.com, потребителите, които решат да станат сътрудници на Steem като създател на съдържание, могат да печелят Steem жетони в зависимост от това колко добре са приети техните статии.

Наличието на свързана с него обмяна на криптовалута означава, че всички Steem токени, които получавате от създаването на съдържание, могат незабавно да бъдат продадени за щатски долари или други деноминации на криптовалута, ефективно монетизирайки времето си.

Регистрацията работи по същия начин като Medium – улеснявайки започването като създател на съдържание или просто да разгледате голямото разнообразие от новини, които вече са на платформата.

8) TV-TWO – Осигурете си време за гледане

Един от най-впечатляващите и, нека си признаем, много търсени начини за монетизиране на вашето време е чрез отделяне на времето, което обикновено бихте прекарвали в гледане на телевизия или гледане на видеоклипове онлайн и печелене на пари от тях.

Е, това е основната предпоставка за TV-TWO, която предлага дигитални стимули за потребители, които използват нейното специално приложение, за да гледат съдържание от неговия пул от директни и свързани създатели на съдържание.

В момента приложението е достъпно за Android, iOS, както и за популярни производители на телевизори като LG и Samsung.

За да започнете, всичко, което трябва да направите, е да изтеглите приложението на избраната от вас операционна система, телевизия или магазин за приложения. Оттам ще трябва да сканирате QR кода, който се показва на екрана на вашето устройство. Това позволява на приложението ви да се синхронизира с телевизора или таблетите, на които възнамерявате да използвате TV-TWO.

TV-TWO стимулира потребителите да гледат съдържание чрез приложението си, използвайки базирани на Ethereum ERC20 токени, които могат да се обменят за други заместими токени.

9) Капитан Биткойн – Крипто за гледане на реклами

Никой не обича да бъде принуждаван да гледа 30-секундна реклама в YouTube. Не печелите никакви награди за гледане на рекламата.

Ето защо е хубаво да видите платформи като Captain Bitcoin, предлагащи интересна алтернатива. Вместо просто да хвърля реклами пред потребителите, CB предлага на потребителите финансови стимули да гледат конкретни реклами от редица широко известни компании до по-нишовите компании, базирани на блокчейн, като Decentraland.

Причината, поради която капитан Биткойн се класира тук, се свежда само до това, че е сравнително нов проект, стартирал едва наскоро. С това казано има много какво да очакваме от този проект.

10) SatsApp

SatsApp е добре известен проект за крипта, стартиран от същия екип зад SatsBack и CasaHODL. Въпреки че SatsApp е добре познат, досега платформата има смесени отзиви, най-вече поради ограничената си достъпност.

Според екипа SatsApp е достъпен само за членове на Casa Gold, Platinum и Diamond. И все пак, това е една от малкото платформи, която използва както биткойн, така и неговата мрежа-2 Lightning Network.

Налично както за Android, така и за iOS, приложението позволява на потребителите бързо да извършват плащания с помощта на платформата, като същевременно печелят отстъпки от същите.

Крипто кешбек компаниите да следят

  • СГЪВАЙТЕ
  • Coinseed
  • Metal Pay
  • Nuo Network
  • Crypto.com
  • Birdchain

Една конкретна компания, която си струва да се следи този месец, е FOLD, която току-що обяви успешното си набиране на капитал от над 2,5 милиона долара. Основната цел, с която разполагаме с тази нова столица, е да осигури на магазините за търговия на дребно безпроблемен начин да приемат плащания с помощта на биткойн.

Водещ продукт за FOLD Уил Рийвс заяви, че продуктът ще се предлага на бизнеси, заинтересовани от абонаментната услуга на компанията:

„Когато хората харчат фиат в търговците, те ще получат BTC награди. Те могат да похарчат тези награди или да ги изтеглят по адрес на веригата. В бъдеще пускаме актуализация, която позволява на хората да изтеглят награди директно на мълния, което ще намали таксите и ще я направи по-използваема. “

Има още едно приложение за връщане на пари в брой за криптовалута на име Coinseed, което се фокусира върху улесняването на инвестирането на криптоактивите, но също и върху връщането на пари в крипто от места като Amazon, Walmart, Ebay и местни ресторанти.

Бъдещето изглежда светло за платформите за отстъпки от криптовалута и парични награди.

Финална дума: Печелене на награди с отстъпки в кешбек в Crypto

Много от уебсайтовете и мобилните приложения, изброени по-горе, ви позволяват законно да печелите крипто онлайн с ограничен риск. В замяна на изпълнение на прости задачи, закупуване на определени продукти или игра на определени игри, можете да спечелите значителни крипто награди в замяна на използването на техните услуги.

Също така ще прегледаме всяка от отделните платформи в близко бъдеще, така че не забравяйте да проверите отново и да видите как работят всички тези отделни доставчици на услуги за обратно връщане на крипто.

Изпробвайте един от горните уебсайтове днес и започнете да печелите крипто чрез платформи за отстъпки, кешбек и награди.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner