Tezos ще бъдат използвани за токенизация на 22 проекта

Двадесет и два проекта, представляващи кумулативни 200 млн. Долара дигитални ценни книжа. Това са номерата на ново начинание за токенизация, предприето от двойка компании чрез Tezos.

DealBox и Vertalo обявиха, че ще работят заедно, като всяка от тях допринася с различни възможности за начинанието.

Очаква се Vertalo да се справя със задачи, свързани с издаването и управлението на цифровите ценни книжа. След това DealBox ще ги използва като средство за осигуряване на достъп до капитал за МСП.

Тезос

Очаква се цифровите ценни книжа, които ще бъдат емитирани по време на този процес, да се основават на блокчейна Tezos. Макар че използването на Tezos над популярния Ethereum в началото може да изглежда изненадващо, става ясно след поглед отблизо предимствата, предлагани от първия. Например, Tezos използва POS, поддържа множество езици за програмиране, бързи транзакции и много други.

За да научите повече за това защо точно Vertalo е избрал да разчита на Tezos, не забравяйте да прочетете следната статия.

Vertalo избира Tezos за токени за сигурност

Капитализиране

Интересното е, че в своето прессъобщение Vertalo и DealBox отделят време, за да подчертаят момента на обявяването си.

SEC наскоро предложи разхлабване на ограниченията, свързани с различни методи за набиране на средства. Ако бъдат приети, проекти като тези, обсъдени тук днес, ще имат голяма полза.

Важно е обаче да се помни, че понастоящем тези промени са просто предложение. Въпреки че Vertalo и DealBox наистина може да са обявили партньорството си в подходящ момент, то също може да бъде предмет на статуквото.

HODL Вашият Hoopla Over SEC Промени за освободени предложения

Коментар

След като обявиха тази нова разработка, представителите на всеки, Vertalo и DealBox, отделиха време да коментират.


Джон Нанс, Президент и ИТ директор в Deal Box, заяви,

„В Deal Box нашата мисия е да подпомогнем освобождаването на предприемачите от неефективността на традиционното инвестиционно банкиране и капиталообразуването и да им дадем възможност с най-добрите в класа си технологии днес да постигнат по-ефикасни и ефективни резултати, за да помогнат на техните компании да растат. С приключването на нашето лицензионно споразумение с Vertalo, ние правим точно това, тъй като започваме да издаваме цифрови ценни книжа в нашата платформа, използвайки системите на Vertalo и блокчейн Tezos. Връзката Deal Box x Vertalo засилва способността ни да идентифицираме възможностите, които подобряват колективната ни екосистема, тъй като всички работим за опростяване и развитие на тази индустрия. “

Дейв Хендрикс, Заяви изпълнителен директор на Vertalo,

„Vertalo е развълнувана да предостави на Deal Box и десетките му клиенти издатели най-изчерпателната и съвместима платформа за издаване и управление на предложения за цифрови активи. Екипът на Deal Box представя бъдещето на дигиталната екосистема на активите: интелигентни капиталови съветници, които подпомагат своите портфолио компании с набиране на средства и функции за връзки с инвеститорите на по-ниска цена и с по-голяма простота. Vertalo е нетърпелив да овласти и подкрепи Deal Box с инструментите, технологиите и техниките на платформата, които им позволяват да излязат на пазара със собственото си решение за издаване на белези с марка за сигурност, подкрепено от подкрепата на екип с богат опит на капиталовите пазари, който има участва в регулирани цифрови активи от 2017 г. “

Изграждащи блокове

Някои партньорства идват и си отиват, тъй като доброто намерение не води непременно до плодотворна връзка. Изглежда, че DealBox и Vertalo са успели да избегнат това и успешно са намерили начин да работят заедно.

Това стана ясно от различни сделки между двете компании през последните месеци. Например 22-те нови ценни книжа, които ще бъдат токенизирани, обсъдени днес тук, просто представляват друг кръг. Като такова това би означавало, че всяка компания е доволна от първия кръг от токенизирани компании, примамвайки ги да работят отново заедно.

Един такъв пример за минали сделки е този на Запайго и тяхната СТО.

DealBox

Основана през 2016 г., DealBox работи извън Калифорния. Преди всичко DealBox улеснява формирането на капитал за обещаващи стартиращи фирми. DealBox предлага и допълнителни услуги, които включват консултации, инвестиционни опаковки и други.

Президентът Джон Нанс понастоящем ръководи операциите на компанията.

Вертало

Основана през 2017 г., Vertalo оперира извън Остин, Тексас. Преди всичко компанията работи като доставчик на услуги за сектора на цифровите ценни книжа. Акцентирайки върху тези услуги са възможностите на компаниите за управление на ограничени таблици.

Понастоящем главният изпълнителен директор Дейв Хендрикс ръководи операциите на компанията.

В други новини

Различни блокчейн са забелязали незначителни нива на приемане в зараждащия се сектор на цифровите ценни книжа. Изглежда обаче, сякаш Tezos са успели да се утвърдят като фаворит в нивата на осиновяване. Следващите статии са примери за новини около Tezos през последните месеци, хвърлящи светлина върху това защо компаниите се обръщат към популярния блокчейн.

Binance добавя двойки за търговия Tezos

TokenSoft носи токени за сигурност на Tezos

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map