NEM в състояние на поток – отпуски, консолидация на общността и големи надежди за символ

NEM, опора в блокчейн, в момента е в състояние на промяна. Тъй като общността на NEM, натоварена с подхранването и стимулирането на растежа на NEM блокчейн, навигира в неспокойни времена, те предприеха някои смели стъпки.

Те включват разработването и стартирането на Symbol, консолидация на образувания, които съставляват общността, и нови индустриални подходи, включващи управление и др., Напредване.

Освен промяна в тактиката около техния пазарен подход, фондация NEM отбелязва и скорошната временна загуба на новоназначения им лидер.

Консолидация

В последните им изявления, NEM отбелязва, че основната цел, която движи настоящото състояние на потока, е желанието им да разработят и стартират Symbol.

Неизбежна и голяма стъпка към улесняване на стартирането на Symbol е консолидацията на различните образувания, които съставляват фондацията.

  • Фондация NEM
  • NEM Ventures
  • NEM Studios

С тази консолидация получената група ще бъде известна просто като „NEM Group“. Появата на този нов обект бележи ход с надеждата за повишаване на ефективността и сплотеното развитие на Symbol през следващите месеци.

Новосъздадената група NEM заявява: „Накратко, по взаимно съгласие между субектите на NEM и основния екип, трите съществуващи субекта на NEM ще преминат в единна обща рамка за управление, NEM Group. Тази промяна не отразява работата на никого. Това е положителна стъпка за съвместна работа, за да се гарантира, че Symbol се поддържа най-добре през старта и след това. Също така е подходяща структура, която да помогне на NEM да ангажира проекти с отворен код и корпоративни проекти след стартирането. “

Групата NEM ще бъде оглавявана от изпълнителния директор Дейвид Шоу.

Символ

Както беше посочено по-горе, планираното стартиране на Symbol е основната причина за голяма част от потока, който се наблюдава в NEM. Защо цялата суета? Какво е символ и защо си струва да се преструктурират усилията на това ниво?

Въпреки че ползите от Symbol са много, има една, която се отличава – оперативната съвместимост. Този атрибут отдавна е отбелязан като ужасно липсващ в целия блокчейн сектор. Действайки като свързваща платформа между различни субекти, участниците на пазара вече няма да имат нужда от „заобикаляне“, за да стигнат до местоназначението си – сега ще имат директен път до крайната си точка.

Това, което привлече вниманието ни тук, при ценни книжа.io, е способността на Symbol да поддържа маркери за сигурност. Само преди седмици екипът на NEM публикува нови стандарти за токенизация на активи чрез Symbol.

NEM пуска Symbol Blockchain стандарти за издаване на токени за сигурност

Предложение за брандиране: Символ от NEMПредложение за брандиране: Символ от NEM

Гледайте това видео в YouTube

Ясно е, че екипът зад NEM вярва, че Symbol е бъдещето на проекта и най-добрият път напред. Оперативна съвместимост? Проверете. Токени за сигурност? Проверете. Enterprise blockchain’s? Проверете. Списъкът продължава.

Очаквам

За щастие, тези ходове, обсъдени от NEM, не представляват просто надежди. Те са установили ясен игрови план за постигане на целите си и са разработили какво включва този план. По-долу е извадка от неотдавнашното им изявление, засягащо следващите им стъпки.

  • Формализирайте и организирайте централизирано възможностите за разработка на софтуер, консултации и управление на касата на съществуващите субекти, за да бъдат по-ефективни и оперативно ефективни. Това е в основата на другите два приоритета.
  • Създайте официален и публично видим план на проекта (и пътна карта), в рамките на 10 дни след това съобщение, за това, което е необходимо, за да стигнете до стартирането на Symbol, включително очакваните срокове и къде общността може да помогне.
  • Ангажирайте общността на NEM. С течение на времето общността разбира се е разединена. В рамките на 1 месец след това съобщение ще бъде изготвен план с препоръки как да се коригира това. Той ще включва възможности за общността (съществуващи и нови членове) да се включат по-активно в стартирането на Symbol и бъдещите етапи. Той ще включва конкретни задачи и стимули.

Sabbatical Backlash

Докато новините за преструктурирането и предстоящото стартиране на Symbol се разглеждат като положителни, остава спорна точка, че част от общността на NEM не е доволна от.

Александра Тинсман, която беше назначена за президент на фондацията NEM преди по-малко от 1,5 години, ще продължи 6-и платен съботен ден.

Въпреки че като причина за преместването се отбелязват валидни забележими здравословни проблеми, не всички членове на общността NEM бяха убедени, че 6-ти платен отпуск е спечелен само след 1,5 години – въпреки докладваните 14 часа дни всеки ден.

NEM Group заяви, „Понастоящем бихме искали да съобщим, че Александра Тинсман, президент на фондацията NEM, е решила да се оттегли от оперативното ръководство. Тя ще вземе добре спечелен 6-месечен отпуск (платен) след дългите часове на управление на фондацията NEM. “

NEM

NEM, първоначално известен като „Движение за нова икономика“, е създаден през 2015 г. Действайки извън Сингапур, NEM отдавна се рекламира като „Ethereum of the East“. Компанията описва NEM блокчейна като „plug-and-play“ бизнес блокчейн, предлагащ уникални възможности за интелигентни договори.

Очаква се през следващите дни да бъде публикувана актуализирана пътна карта за проекта.

Въведение в NEMВъведение в NEM

Гледайте това видео в YouTube

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner