Инвестиране в OmiseGo (OMG) – Всичко, което трябва да знаете

Какво е OmiseGo (OMG)?

OmiseGo (OMG) е базирана на Ethereum блокчейн екосистема което осигурява на инвеститорите различни начини за печелене на печалби По-конкретно, OmiseGo е децентрализирана борса, механизъм за доставчик на ликвидност, мрежа за съобщения и блокчейн шлюз с цифрови активи. Платформата спечели репутация със своите алтернативни инструменти за финансова и цифрова търговия. Тези системи работят заедно, за да позволят кръстосани трансфери на активи, без да е необходима криптообмен.

От самото начало беше очевидно, че OmiseGo ще бъде различен. Както Тайландската банка, така и тайландското министерство на финансите одобрително одобриха проекта. Проектът получи подкрепа и от лагера Ethereum, Vitalik Buterin и Gavin Wood.

OmiseGo (OMG) – Опитен екип

Освен това главният разработчик на проекта е не друг, а Джоузеф Пуон. Той е най-известен с това, че развива както Мълниеносната мрежа, така и плазмата. И двата протокола от втория слой имат потенциала да революционизират пазара напред. Опитът му помогна да направим OmiseGo уникален проект на пазара.

Начална страница на OmiseGo

Начална страница на OmiseGo

За отбелязване е, че OmiseGo е първият проект на Ethereum, който надвишава оценка от 1 милиард долара. Впечатляващо е, че проектът получи подкрепа от безброй утвърдени инвеститори още в началото. Тези инвеститори включват японската Toyota Financial Services Corporation, Sumitomo Mitsui Banking Corporation, SMBC Venture Capital и Aioi Nissay Dowa Insurance Corporation. Тези разработки спомогнаха за повишаване на доверието на лица, желаещи да участват в платформата OmiseGo.

Какви проблеми решава OmiseGo (OMG)?

OmiseGo се стреми да революционизира света чрез отворения си подход към финансовите услуги. Целта на проекта е да създаде по-приобщаваща финансова система. За да изпълни тази монументална задача, OmiseGo работи директно с банки, за да подпомогне по-голямото финансово включване в световен мащаб.

Според последните доклади, в света има 1,7 милиарда души, които нямат достъп до основни финансови услуги. Тези лица включват голямо разнообразие от хора. Има хора, които може да живеят в район, в който липсва инфраструктура за подкрепа на банките. Има и хора като бежанци, които не могат да се класират за банкови услуги поради липса на документи.

Целта на OmiseGo е да създаде продукт, който е еднакво облагодетелстващ както тези, които използват традиционни банкови услуги, така и хората, които нямат достъп до банкови услуги едновременно. Именно този благотворителен аспект прави OmiseGo различен от много други проекти на пазара днес. Това е и една от основните причини платформата да продължава да наблюдава нарастващо приемане.

Предимства на OmiseGo (OMG)

OmiseGo улеснява междуплатформените плащания в блокчейна. Тази отворена платформа за плащане и децентрализирана борса се намират в блокчейн Ethereum и предлага мащабируема и напълно отворена алтернатива за потребителите. OMG се радва на ниски такси, бързи срокове на транзакции и възможности за теглене. През юни OMG представи нова мащабиране решение, което подобри скоростта на транзакциите, за да бъде наравно с глобалните платежни процесори като Visa.

Глобален

Екипът на OmiseGo изгради платформата, за да бъде глобално приобщаваща. Всеки може да използва услугите му за прехвърляне на стойност. Платформата работи в различни валути и видове активи. По този начин потребителите могат да изпращат средства по мрежата, без да имат банкова сметка или да плащат такса.

OMG - Twitter

OMG – Twitter

Blockchains работят заедно

В основата на OmiseGo е протоколът за оперативна съвместимост. OmiseGo действа като децентрализиран обмен на други блокчейни и между множество блокчейни директно без доверен шлюзов маркер. Функционалността на различни вериги е жизненоважна функция, която се среща в новите блокчейн. Той намалява конкуренцията и позволява на специално изградените блокчейн да се съсредоточат върху подобряване на услугите, а не върху разходите, основани на конкуренцията, като маркетинг.

OmiseGo е изключително гъвкав. Потребителите могат да извършват плащания, парични преводи и да се справят с отчитане на заплати. Платформата поддържа B2B търговска търговия, финансиране по веригата на доставки, програми за лоялност, управление на активи и търговия. Понастоящем малко блокчейни отговарят на възможностите на OmiseGo.

Как работи OmiseGo (OMG)?

OmiseGo се радва на сигурността на Ethereum (ETH) с някои предимства. Платформата представя функции като портфейл с бели етикети, нулеви такси и почти моментално време за транзакция.

Електронният портфейл с бели етикети на OmiseGo е голяма привлекателност за потребителите. Този SDK портфейл улеснява потребителите да търгуват свободно с фиат и криптовалути. Портфейлът включва достъп до шлюза за плащания Omise. На ваше разположение са и цифрова кредитна и дебитна карта.

OMG Token

OMG е маркерът на помощната програма за проекта OmiseGo. Потребителите и разработчиците могат да използват OMG за плащане на услуги в мрежата. Токенът постоянно се класира като един от най-високите маркери ERC-20 с пазарна капитализация в световен мащаб. Разумно разработчиците определят общо ограничено предлагане от само 140 245 милиона OMG монети. Това решение гарантира, че OMG запазва стойност през следващите години.

OmiseGo (OMG) чрез CoinMarketCap

OmiseGo (OMG) чрез CoinMarketCap

История на OmiseGo (OMG)

OmiseGo е основана от Jun Hasegawa и Donnie Harinsut. Тези двама предприемачи вече бяха добре известни с ролята си в създаването на популярната фирма за обработка на плащания, Omise. През 2017 г. OmiseGo беше домакин на ICO, която получи международно покритие. OmiseGo осигури 25 милиона долара по време на събитието за по-нататъшно развитие на мрежата.

Как да закупите OmiseGo (OMG)

Днес OMG е лесно да се намери. Един от най-добрите борси за намиране на OMG е Binance. Binance е чудесен обмен за нови потребители, поради простия си интерфейс и огромния си избор от монети. Ще трябва да се регистрирате в акаунта, преди да можете да търгувате. Регистрацията ще изисква да отговаряте на изискванията на KYC.

След като акаунтът ви бъде одобрен, ще трябва да го финансирате. Можете да изберете да заредите fiat валута или, ако вече имате крипто, можете да го изпратите директно в портфейла за обмен. Сега, когато сте заредили малко биткойн или етериум, можете да изберете двойката за търговия OMG, която да отговаря на вашите нужди.

Инвестиране в OmiseGo (OMG) - Всичко, което трябва да знаете Инвестиране в OmiseGo (OMG) - Всичко, което трябва да знаете Инвестиране в OmiseGo (OMG) - Всичко, което трябва да знаете
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Оценките на Securities.io се определят от редакционния ни екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Оценките на Securities.io се определят от редакционния ни екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Оценките на Securities.io се определят от редакционния ни екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

Най-доброто за

Разширени търговци

Най-доброто за

Търговци в САЩ

Най-доброто за

Лесно използване

Такси за търговия

0,10%

Такси за търговия

0,16%

Такси за търговия

0,125%

Промоции

10% Кешбек

Код за отстъпка: EE59L0QP

Промоции

Нито един

Промоции

Нито един

Как да съхранявате OmiseGo (OMG)

Ще трябва да решите каква ще бъде вашата инвестиционна стратегия, за да определите най-добрия начин за съхранение на вашия OMG. Ако небрежно търгувате, за да се запознаете с крипто пазара и не търгувате много на крипто, портфейлът за обмен ще бъде достатъчен.

Ако се стремите да направите голяма инвестиция в OMG или ако планирате HODLing тази крипто за дълги периоди от време, хардуерният портфейл е най-добрият вариант. Хардуерните портфейли поддържат криптофайла ви съхраняван офлайн в „хладилно хранилище“. Тази стратегия прави невъзможно онлайн заплахите да получат достъп до вашите притежания. The Ledger Nano S или по-напредналите Ledger Nano X и двамата поддържат OmiseGo (OMG).

OmiseGo – благородна кауза с голяма подкрепа

OmiseGo е един от онези проекти на пазара, които ви помагат да разберете, че блокчейн технологията има силата да направи живота на всички по-добър. Можете да очаквате OmiseGo да види продължаване на приемането като знак и платформата остава фаворит на инвеститорите.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner