Инвестиране в Арагон (ANT) – Всичко, което трябва да знаете

Aragon (ANT) е блокчейн с отворен код, с нестопанска цел протокол предназначена да опрости създаването и управлението на Dapps, блокчейн протоколи и децентрализирани автономни организации (DAO). Платформата се стреми към по-нататъшно корпоративно приемане на блокчейн технологията чрез модулния си подход към общите бизнес функции. Забележително е, че Арагон постигна голям успех от старта си. Платформата има над 900 милиона стойност, съхранявана в 15 000 DAO. Най-доброто от всичко е, че цялата мрежа е децентрализирана чрез модел на управление, който позволява колективно управление на нейните функционалности и кодиране.

Какви проблеми решава Арагон (ANT)?

Арагон се опитва да се справи с една от най-големите пречки пред приемането на корпорации, липсата на лесно достъпни професионалисти в блокчейн. Управлението на корпорация включва много режийни разходи. Арагон иска да намали тези разходи и да подобри цялостната ефективност чрез своите програмируеми DAO.

Предимства на Арагон (ANT)

Арагон предоставя на компаниите най-бързия и лесен начин за създаване на DAO. Мрежата функционира подобно на конструктора на уебсайтове, тъй като разчита на вече конфигурирани модули, които могат да бъдат персонализирани според специфичните нужди на вашата компания. По този начин Арагон предоставя ценна услуга, която позволява на всяка фирма да използва силата на блокчейн технологията, без да наема вътрешен професионалист.

Арагон - Twitter

Арагон – Twitter

Сигурност

Сигурността беше първостепенна грижа за екипа за разработка на Арагон. Мрежата разчита на блокчейн Ethereum и код с отворен код, за да гарантира, че всички действия в мрежата остават в безопасност. Като проект с отворен код, мрежата е подложена на интензивна проверка от общността Ethereum.

Простота

Програмирането на DAO не е проста задача, но Арагон дава възможност на новите да използват блокчейн технологията. Интерактивният интерфейс елиминира необходимостта от компания да наема експерти по блокчейн, защото всички най-важни функции и функционалности са стандартни. Aragon (ANT) положи големи усилия, за да гарантира, че всички административни функции, които една модерна компания изисква, са част от базовия модул.

Има модули, които обхващат действия като гласуване на акционери, продажби на символи и задължения и вземания. Компаниите могат да намерят и модули, които осигуряват собственост, контрол на достъпа и управление на идентичността. Пълнотата на системата е впечатляваща, тъй като се разпростира върху вграждането на човешки ресурси и заплатите.

Персонализиране

В допълнение към тези базови модули, компаниите могат да персонализират всяка функция, за да увеличат нейната ефективност. Тези промени могат да бъдат направени чрез интерфейса или, ако фирмата има възможностите, промени могат да бъдат направени директно в кода с отворен код. По този начин Арагон може да отговори на нуждите на почти всеки тип организация.


Глобален обхват

Друго голямо предимство на потребителите на Арагон е достъпът до глобална мрежа от съмишленици. Платформата насърчава компаниите да си сътрудничат с други фирми от различни региони по света. Тези фирми могат да отхвърлят идеи една от друга и да помогнат за рационализиране на процеса на качване на борда за нови потребители.

Юрисдикции

Арагон въвежда нова концепция, наречена цифрова юрисдикция чрез Арагонския съд. Тази система е това, което налага цифровите договори между организациите. Разработчиците въведоха този протокол, за да се уверят, че съществува механизъм за уреждане на спорове, които попадат извън предварително програмираните модули.

Прозрачност

Потребителите на Арагон се радват на пълна прозрачност при използване на мрежата. Те могат лесно да следят как се изразходват всички средства на DAO. По този начин всички потребители могат да споделят ползите от мрежата с увереност.

Как действа Арагон (ANT)

Арагон съчетава разнообразие от нови концепции и функции, за да реализира целите си. Всички DAO се предлагат предварително инсталирани с най-важните корпоративни компоненти. Потребителят може да настрои своите бизнес системи като финанси, продажби на символи и протоколи за гласуване.

Клиент от Арагон

Клиентът Aragon е мястото, където потребителите създават персонализирани DAO функции. Клиентът е проектиран да осигури прозрачна рамка за интелигентен договор, която е лесна за навигация и не изисква предварително обучение за блокчейн.

AragonOS

AragonOS е това, с което потребителите работят, за да настроят своите продажби на символи. Тук можете да решите всички най-важни подробности за вашето събитие за набиране на средства. Функции като времевата рамка и начина, по който възнамерявате да стимулирате сътрудниците, са лесно достъпни за всички.

Арагон (ANT)

Арагон (ANT)

Арагонска мрежа

Арагонската мрежа е протоколът, който взаимодейства между DAO. Тази система позволява на множество фирми да извършват бизнес по децентрализиран и недоверен начин в блокчейна Ethereum.

Фондация Арагон

Фондация Арагон е групата, натоварена с развитието на общността. Тази група търси фирми, които се интересуват от проекта и помага за постигането на техните цели и присъствието на цялата мрежа. Забележително е, че Фондация Арагон е група с нестопанска цел.

МРАВКА

ANT е естественият управляващ знак за екосистемата. Този токен ERC-20 предоставя на потребителите права на глас в рамките на платформата. Размерът, който имате, ще зависи от това колко ANT токени притежавате. Притежателите на АНТ могат да гласуват за решаващи актуализации на мрежата и други жизненоважни промени, които са за обсъждане.

ANJ токени

Арагон също така въвежда специален знак за гласуване по въпроси, свързани с дигиталната юрисдикция. Токенът ANJ е стабилен актив, който ви позволява да печелите пасивен доход в мрежата. Протоколите за залагане са по-популярни от всякога, защото осигуряват по-последователна възвръщаемост от търговията с вашите токени и не изискват от вас да се откажете от собствеността върху своите токени.

История на Арагон (ANT)

Арагон навлезе на пазара с пръскане. ICO на компанията осигури 24 милиона долара само за петнадесет минути. Това събитие, проведено през май 2017 г., помогна да се превърне платформата в звезда. Забележително е, че Арагон първоначално е бил ръководен от Луис Куенде. Той е добре известен с миналата си работа и дори е включен в списъка на Форбс 30 под 30.

Как да купя Арагон (ANT)

Можете да намерите Aragon (ANT) на редица водещи борси. Понастоящем обаче няма двойки за търговия с фиат за този токен. Първо ще трябва да конвертирате вашия фиат в BTC или ETH, за да търгувате за ANT. ANT е наличен на  Binance, Кракен и Bittrex.

Инвестиране в Арагон (ANT) - Всичко, което трябва да знаете Инвестиране в Арагон (ANT) - Всичко, което трябва да знаете Инвестиране в Арагон (ANT) - Всичко, което трябва да знаете
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Оценките на Securities.io се определят от редакционния ни екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Оценките на Securities.io се определят от редакционния ни екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Оценките на Securities.io се определят от редакционния ни екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

Най-доброто за

Разширени търговци

Най-доброто за

Търговци в САЩ

Най-доброто за

Лесно използване

Такси за търговия

0,10%

Такси за търговия

0,16%

Такси за търговия

0,125%

Промоции

10% Кешбек

Код за отстъпка: EE59L0QP

Промоции

Нито един

Промоции

Нито един

Как да съхранявате Aragon (ANT)

Съхранението на ANT е лесно, защото това е ERC-20 съвместим маркер. Можете да съхранявате ANT във всеки портфейл, съвместим с ERC-20. Metamask е една от най-популярните опции, достъпни за потребителите днес. Безплатно е за изтегляне и се предлага както във версия за мобилни устройства, така и в уеб.

Ако се стремите да направите голяма инвестиция в DASH или ако планирате HODLing тази крипто за дълги периоди от време, хардуерният портфейл е най-добрият вариант. Хардуерните портфейли поддържат криптофайла ви съхраняван офлайн в „хладилно хранилище“. Тази стратегия прави невъзможно онлайн заплахите да получат достъп до вашите притежания. The Ledger Nano S или по-напредналите Ledger Nano X и двамата поддържат Арагон (ANT).

Арагон – Отваряне на вратите за приемане на блокчейн на корпоративно ниво

Подходът на Арагон към приемането на блокчейн продължава да бъде високо ефективен. Разширяването на мрежата е доказателство, че има нарастващо търсене на DAO на пазара. Поради тези причини Арагон сега играе жизненоважна роля за преодоляване на пропастта между традиционните организации и децентрализираните.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map