Всичко, което трябва да знаете за излъчването на ICON (ICX)

Какво е ICON (ICX)?

ICON (ICX), масивна платформа, която позволява на различни блокчейни да взаимодействат помежду си чрез интелигентни договори. Проектът има за цел да свърже света, изграждайки една от най-големите децентрализирани мрежи в света.

Екипът има няколко неща в ръкавите си през следващите няколко седмици и наскоро направи публично съобщение за плановете си по отношение на ICX токена и нови портфейли за съхранение. Екипът също така планира да пусне токени до проверени адреси.

Как да получа ICON (ICX) Token Airdrop

ИКОНА е настроен да дава безплатни ICX жетони в Airdrop на потребителите на ICONex ICX портфейл. Изпратени са имейли до тези, които се класират за излъчване.

Използвана е анкетна компания за събиране на информацията, необходима за излитането и е изпратен имейл от [имейл защитен] чрез research.net ”.

ICX токени , които ще се разпространяват във въздуха, ще бъдат като основни нетни ICX монети, а не като ERC20 токени и могат да бъдат получени само чрез портфейла ICONex ICX. След лесен процес на проверка, airdrop ще бъде изпратен този месец.

Екипът на ICON никога няма да поиска частни ключове за физически лица, преди да могат да получат безплатните си токени. Ако някой, квалифициран за airdrop, не вижда поща, потребителят трябва да провери папката със спам или разделите за промоция. Ако все още не се вижда, използвайте тази връзка, за да пуснете информацията си в екипа.

ICONex Wallet: Съвместим портфейл за Airdrop

Официалният портфейл на криптовалутата ICX, Портфейл ICONex излиза официално. Портфейлът е достъпен като Google Chrome Browser Extention за потребителите на компютър. Твърди се, че версиите за Android и iOS ще бъдат пуснати скоро.

Портфейлът включва функции като прехвърляне, съхранение и архивиране на семена. Портфейлът обаче съхранява само основните нетни токени на ICX, а не ERC20.

The ICON (ICX) жетони в обращение са Токени ERC20 и могат да бъдат прехвърлени в Портфейл ICONex чрез изпращане на жетони на адрес на ETH портфейл.

За достъп до портфейла, Натисни тук. Кликнете върху “Портфейл”В горната част и се преместете на страницата с разширения за Chrome. Щракнете върху „Добавяне към ChromeБутон в горния десен ъгъл.

Натисни тук за да видите пълно ръководство за това как да настроите вашия портфейл ICONex.

Размяна на токени ICON ICX


В момента екипът подготвя токена ERC20 за размяна на монети ICX. Точното време не е съобщено, но е планирано да се случи някъде през март 2018 г..

След започване на процеса на размяна на токени, токените ICX ERC20 могат да се използват за извършване на транзакции. След няколко месеца съобщения за размяната на токени, токените ERC20 щяха да бъдат изгорени и вече не могат да се използват.

Екипът обещава да остави достатъчно време за всички да сменят вашите ERC20 токени с ICX монети, преди да бъдат изгорени.

Обмени за изброяване на ICON (ICX) токени

The ICON (ICX) маркер е в списъка на Bithumb борса и скоро ще бъде на Upbit Exchange много скоро.

Освен въздушната каска от Екип на ICON, ще има и друг ICON Airdrop събитие да благодарим на членовете на борсата Bithumb.

Глобалната борса за криптовалути, Bithumb изброи ICX, за да отпразнува стартирането на платформата Bithumb Pro.

„Чрез обсъждането на Bithumb Cryptocurrency Deliberative Committee ние изброяваме ICON (ICX), наречена„ Корейска версия на ETH “, и се откроява в междуверижния проект.“

Борсата щеше да пусне жетоните на ICON в две отделни събития.

Събитие 1: Търгувайте и вземете ICON Airdrop

Членове на Bithumb, които търгуват 1 000 000 Спечелени или повече в рамките на периода на събитието, се класират за този етап на излитане.

Събитието трябва да продължи Сряда 21 март 2018 г. до неделя 25 март 2018 г..

Разпределението на токените ще се основава на периода на регистрация на членовете.

  • Регистрирайте се над 3 години, за да получите награда от 20 ICX токена.
  • Между 1 и 3 години получава награда от 10 ICX токена.
  • 6 месеца до 1 година получава награда от 5 ICX токена.
  • Сметки, по-малко от 6 месеца, получават 2 ICX токена.

Airdrop е планиран за Петък, 6 април, 2018 г..

Събитие 2: След това депозирайте и вземете 1% от депозита

Това е отворено за всички членове.

Събитието също ще се проведе между Сряда, 21 март 2018 г. и неделя, 25 март 2018 г..

Ще има 1% възвръщаемост на всички депозити на ICON токени на борсата през посочения период.

Всичко, което е необходимо, е да създадете адрес на борсата, да направите депозит и да изчакате наградата си.

Airdrop е насрочен за Петък, 6 април 2018 г. както добре.

Повече подробности за това събитие можете да намерите на официалния уебсайт на Bithumb.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map