Топ 5 на най-обещаващите проекти за Binance Smart Chain

Има различни проекти, които започват да се разширяват върху Binance Smart Chain (BSC). Тази блокчейн мрежа е създадена, за да предложи на потребителите и разработчиците по-ефективни, бързи и надеждни услуги от традиционните блокчейн. 

Ето защо решихме да създадем това ръководство за топ 5 на най-обещаващите проекти на Binance Smart Chain. Пазарът на децентрализирано финансиране (DeFi) нараства през 2020 г. и това може да се види в голям брой нови проекти, публикувани. 

Размяна на палачинки

Размяна на палачинки е децентрализирана борса (DEX), която работи върху BSC. Тази платформа обаче работи не само като DEX, но и като доставчик на услуги за децентрализирани финанси (DeFi). 

Някои от функциите, които в момента се предлагат от PancakeSwap, включват търговия, печелене на лихва в различни ферми за добив и участие в лотария PancakeSwap. 

Търговската платформа работи като автоматизиран маркет мейкър (AMM), който позволява на потребителите да обменят валутите си с помощта на BSC. Това е подобно на начина, по който DEX работи върху мрежата Ethereum (ETH). Основната разлика е, че Binance Chain е много по-ефективна по отношение на таксите и времето за транзакции. 

Решението за печалба ще помогне на потребителите да спечелят криптовалутата CAKE. Това може да се постигне чрез участие във ферми за добив, залагане и също така в сироп басейни. Syrup Pools позволява на проекти да разпределят част от своите токени към притежателите на CAKE token. 

И накрая, лотарията PancakeSwap позволява на потребителите да съчетаят 4 числа в закупените от тях билети и да спечелят 50% от целия фонд на лотарията. Потребителите, които съвпадат с 2 или повече числа в правилната позиция, също са гарантирани да спечелят награда. 

През последната седмица PancakeSwap има регистриран 34,44 хил. Потребители, които обработиха обем от 106 милиона долара. Освен това 64 910 транзакции са обработени с помощта на PancakeSwap. В днешно време това е най-големият проект, изпълнен на върха на мрежата Binance Smart Chain. 

Размяна на палачинки

BSCex

BSCex е нова децентрализирана криптовалутна борса, която иска да направи услугите на Binance извън веригата достъпни в блокчейна. Освен това екипът зад BSCex работи също така, за да популяризира много характеристики на пазара на DeFi, за да предостави на потребителите икономически ползи. 

BSCex работи чрез прилагане на технология, наречена Cross Liquidity Layer 2. По този начин е възможно да се използва ликвидността на различни AMM на BSC, за да се предложи на потребителите с още по-добра ликвидност и услуги за земеделско производство за търговци. 

Някои от услугите, предлагани от BSCex, включват SwapX, Launchpad, LaunchpoolX и DexX. SwapX е ключовият продукт, предлаган от екосистемата BSCex. Той работи като Binance’s Liquid Swap, но предлага много по-усъвършенствани решения и опции за потребителите. В допълнение към това, SwapX поддържа други стабилни монети и цифрови активи, което го прави по-достъпен за всички. 

Както подсказват имената, LaunchpadX и LaunchpoolX представляват решенията за обмен на Binance, но на блокчейн. Използвайки LaunchpadX, потребителите могат лесно да набират средства чрез Inital Dex Offerings (IDO). LaunchpoolX позволява на инвеститорите да използват токени, за да отглеждат нови токени безплатно. Това би възнаградило потребителите с новосечени монети, които могат да бъдат търгувани по-късно. 


DexX е децентрализираната крипто борса, която използва най-новите технологии, за да получи най-добрата ликвидност за търговците. Това би позволило на потребителите да имат функциите на централизирана борса и широк спектър от пазарни поръчки. 

Официален уебсайт на BSCex

Венера

The Протокол на Венера е вторият от нашите 5-те най-обещаващи проекта за Binance Smart Chain. Venus работи като алгоритмична система на паричния пазар, която има за цел да приведе децентрализирана система за кредитиране и кредитиране към Binance Smart Chain. 

Екипът зад протокола Venus работи, за да предложи на потребителите възможността да заемат активи, чиято стойност е 75% или по-ниска от активите, предоставени като обезпечение. Освен това физическите лица могат да спечелят лихва, като предоставят ликвидност на протокола. 

Освен това потребителите могат да монтират цифровия актив на VAI. VAI е стабилна валута, обвързана в съотношение 1 към 1 към щатския долар. Освен това потребителите ще получат достъп до токена XVS, който работи като токен за управление на BEP-20. Потребителите ще могат да го използват, за да гласуват и да бъдат част от решенията на мрежата. 

Венера също е една от най-големият протоколи, работещи на върха на Binance Smart Chain. През последните 7 дни на платформата имаше 1,21 хиляди потребители, които обработиха общ обем от 96,44 милиона долара и обработиха 14 760 транзакции. 

Венера Бинанс

Размяна на пекарни

Размяна на пекарни е и един от най-големите и популярни протоколи, работещи на върха на Binance Smart Chain. Този проект работи като децентрализиран и автоматизиран протокол за създаване на пазара, който също предлага NFT решения за търговия на потребителите. 

В допълнение към това BakerySwap работи и с цел да се превърне в еволюция на Uniswap, един от най-големите протоколи DeFi на пазара на криптовалути. Основната разлика е, че BakerySwap може да предложи по-добри услуги на по-ниска цена и по много по-ефективен начин. 

BakerySwap работи с токена BAKE, който може да се използва за гласуване на управление, а също и за получаване на дивиденти за такси по транзакции. Освен това потребителите могат да използват маркера за създаване на произволни комбинирани ястия, създавайки уникален NFT, който ще работи като събираем артикул и като земеделски инструмент за BAKE. 

Струва си да се вземе предвид, че наградите, предлагани от платформата BAKE за пулове на ликвидност, включват BUSD, ETH, BTC, DOT, LINK и BAKE спрямо BNB. 

Платформата обработван 715 потребители през последните 7 дни и са успели да имат над 5670 транзакции. Общият обем на търговията е равен на 2,32 милиона долара. 

Размяна на пекарни

Спартански протокол

The Спартански протокол е протокол за стимулирана ликвидност, а също и синтетични активи, които се движат върху мрежата на Binance Smart Chain. Чрез стимулиране на инвеститорите е възможно да се сформират и създадат широка гама от ликвидни пулове, които могат да се използват за генериране на синтетични токени, кредитиране, деривати и други. 

Чрез предоставяне на стимулирани пулове на ликвидност е възможно да се стимулира формирането на капитал на пазара и да се осигури ликвидност. Използвайки набор от чувствителни към ликвидност такси, системата може по всяко време да коригира покупателната способност на символа и да позволи мащабируем растеж. 

Потребителите могат да създадат широк спектър от синтетични активи, които използват ценови анкери, осигурени от пулове на ликвидност. Тези активи също ще бъдат обезпечени чрез акции на ликвидния пул. 

Спартански

Топ 5 на най-обещаващите проекти за Binance Smart Chain Final Words

Има много други протоколи и платформи, работещи на върха на мрежата Binance Smart Chain. Binance също така разширява своите решения и услуги за голям брой нови потребители и търговци. В този топ 5 на най-обещаващите проекти на интелигентната верига Binance видяхме как DeFi продължава да доминира на децентрализирания пазар. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map