Преглед на платформата за търговия с криптовалути Prime XBT

Prime XBT е една от най-модерните платформи за търговия с криптовалути в бранша. Създадена през 2018 г., тази компания предлага търговски услуги за над 30 различни виртуални валути със среден дневен обем на търговия от $ 545 милиона. 

Сега фирмата работи с повече от 40 служители и три офиса, разположени по целия свят. В момента те предлагат търговия с ливъридж за Bitcoin (BTC), най-голямата криптовалута на пазара, и други алткойни. Тези цифрови активи включват Ethereum (ETH), XRP и Litecoin (LTC), които също са признати за едни от най-големите в света. 

Prime XBT също така предлага на клиентите достъп до ликвидност и няколко инструмента за търговия, които имат за цел да помогнат на потребителите да изпълняват своите стратегии за търговия, както е планирано. Всички решения, предоставени от платформата, са изградени върху стандартите за сигурност, които помагат на хората да се чувстват в безопасност и да се радват на ефективни системи. 

Лесен за използване и ясен интерфейс за търговци

Едно от най-важните неща за потребителите е да имат ясна и лесна за използване платформа. Това включва интерфейс, който е разработен, за да накара потребителите да използват ясно платформата. Най-лесно е да намерите всички необходими инструменти за търговия, толкова по-добро е цялостното изживяване за потребителя. 

В допълнение към това те имат 100% анонимни акаунти за потребителя без KYC проверки. Това е добре за много търговци, които искат да избегнат предоставянето на информация на много платформи в пространството. 

Платформата предлага също CFD, forex и други индекси. Налични са основни и малки валутни двойки. Освен това има няколко индекса, включително FTSE 100 или S&P 500, наред с други. Това би предоставило на хората възможността да търгуват на няколко пазара, а не само в криптовалути. 

Потребителите ще трябва да предоставят имейл и парола, за да се регистрират в тази платформа. Ще имате възможност да започнете да депозирате средствата си и да управлявате портфейла си само с няколко прости стъпки. Други борси изискват екипите за поддръжка да контролират предоставените документи и представените снимки. 

Ето защо Prime XBT трябва да се счита за чудесна и лесна за използване платформа за търговци и потребители на крипто. Всъщност борсата казва, че потребителите могат да започнат да търгуват само за 40 секунди след като бъдат регистрирани. 

В лявата част на екрана търговците ще имат цялата необходима информация, свързана с различните двойки за търговия, които са достъпни за търговия. Това е чудесно да търсите най-важните сделки и да имате общ преглед на общите цени на пазара на криптовалути. Интересното при него е, че можете да имате както валутни двойки за търговия, така и цифрови активи в един и същ интерфейс, което го прави много полезен за професионални търговци, които търгуват с различни двойки и пазари. 

В центъра на екрана ще имаме диаграма, която може да бъде модифицирана според нуждите на всеки потребител. Това е чудесно за технически анализатори, които се нуждаят и изискват няколко инструмента за работа. С всички инструменти, налични в тази платформа, със сигурност би било удобно за хората да започнат да планират своите търговски стратегии и да извършват сделките, от които се нуждаят. 

Главният екран също ще споделя с търговците цялата информация, свързана с техния баланс, собствения капитал, който имат, нереализирани PLN, използвания марж и наличния марж, наред с други неща. Това и всички търговски и технически инструменти, достъпни за търговците, ще направят Prime XBT една от най-модерните платформи за търговия с цифрови активи и на други традиционни пазари. 

Prime XBT работи и със стоки. Това е страхотно нещо, като се има предвид, че се превърна в една от малкото платформи, която предлага голям брой инструменти за търговците да подобрят своите търговски стратегии. 

Някои от стоките, които могат да бъдат намерени на Prime XBT, включват следното:

  • Природен газ
  • Брент масло
  • Суров нефт
  • Злато
  • Такси

Prime XBT Технологии и сделки

Както новодошлите, така и професионалните търговци на крипто пазара могат да се насладят на най-добрите услуги, предлагани от Prime XBT – Потребителите ще разполагат с много надеждни пазарни данни, които също могат да бъдат отразени в работата на тази платформа. 

Екипът от експерти зад тази борса е разработил свръхбърза система за изпълнение на поръчки, която позволява извършването на сделки < 7.12 ms средно. Това е едно от най-бързите времена за изпълнение в цялата криптовалутна индустрия, която има няколко борси и платформи за извършване на търговски дейности. 

Освен това те предлагат на търговците търговски двигател, който има внедряване на управление на риска в реално време, което се поддържа от инфраструктурата на Amazon AWS. Поради факта, че борсата е свързана с голям брой доставчици на ликвидност, има ниска латентност и цените се показват надеждно на платформата. 

Според данните, предоставени от борсата, 74,1% от пазарните поръчки на клиенти са изпълнени на очакваната от тях цена. Това е много по-високо от традиционните крипто борси, които могат да предложат по-малко ефективни системи за съвпадение. 20,8% от потребителите са получили положителна оферта за пазарната си поръчка и само 5,1% са довели до отрицателен резултат. Това е един от най-ниските цифри на целия пазар. 

Всяка от сделките, извършвани от потребителите, ще има такси, които биха помогнали на борсата да печели пари с услугите, които предоставят. Таксата за търговия е минимална, равна на 0,05% за повечето от двойките за търговия, включително BTC / USD, ETH / USD, LTC / USD, XRP / USD и EOS / USD. 

Дългите позиции, които използват ливъридж, също трябва да плащат такси. Таксите обаче са различни в зависимост от търгуваните цифрови активи. Освен това, ако имате недостиг на пазара, финансирането на ден също ще бъде различно, отколкото ако отворите дълга позиция. 

В допълнение към това има такси за теглене, които биха платили потребителите, използвайки техните средства на борсата. В момента потребителите могат да депозират Bitcoin само в Prime XBT портфейла. Същото се случва и с тегленията, които потребителите правят. 

Потребителите също ще имат възможност да получат награда чрез партньорската програма. Колкото повече потребители получават препоръки, толкова по-добре те да печелят повече пари. Първите директни реферали ще ви осигурят 20% печалба, 15% печалба второ ниво на препоръка, 10% трето ниво на препоръка и 5% последно. Това е един от най-добрите начини за популяризиране на платформата и също така печелене на средства с борсата. 

Постоянна инвестиция в R&D и сигурност

Prime XBT инвестира в R&D и нови решения за потребители. Това е едно от нещата, които правят тази платформа една от най-добрите на пазара.

Докато обясняват на официалния си уебсайт, те показват колко динамични са и как винаги работят, за да обслужват най-добрия интерес на своите клиенти. Освен това, те искат да продължат напред през следващите години като най-иновативната платформа в света, редефинирайки редовно своите услуги и позволявайки на търговците да задоволят техните нужди. 

Борсите са били многократно засегнати от хакове и атаки от злонамерени страни. В миналото криптоиндустрията имаше много лоши стандарти за сигурност, затова борсите инвестираха големи суми пари, за да станат по-безопасни за търговците и инвеститорите. 

Повечето от средствата, които се държат от платформата, ще се съхраняват в хладилни складове. Това означава, че те не могат да бъдат засегнати от хакери онлайн и че средствата са защитени от злонамерен софтуер и други фишинг измами. Горещият портфейл, използван от борсата, просто се финансира с някои монети, за да осигури ликвидност на търговците. 

Те също използват технологията на Cloudflare, за да избегнат разпределени атаки за отказ на услуга (DDoS), които са много разпространени в крипто индустрията през последните години. 

По принцип борсата предприема всички необходими мерки за защита на потребителите и техните средства от злонамерени опити за атаки и хакери. Това трябва да се счита за много положително нещо в сравнение с други борси, които продължават да държат големи количества цифрови активи в своите онлайн портфейли. 

Освен това те имат SSL криптиране, което би защитило цялата информация, която изпращате чрез борсата. По този начин не би било възможно злонамерените страни да се възползват от това или да откраднат вашите данни. В допълнение към това страницата използва алгоритъм “bcrypt”, за да намали негативните ефекти от външна атака. 

Винаги се препоръчва да активирате 2FA, за да намалите възможностите на трета страна да има достъп до вашата сметка и съответно до вашите средства. Въпреки че това е стандартна функция за сигурност в днешните борси, не всяка платформа предлага това решение. 

Заключение

Prime XBT е една от най-напредналите борсови платформи, която е разработена на пазара за криптовалута за търговци. Потребителите ще имат възможност да се насладят на най-добрите услуги, предоставяни от тази борса. Освен това потребителите ще имат възможност да се насладят на една от най-модерните системи за съвпадение на търговията, която би предоставила на потребителите най-добрите услуги за обмен. 

И накрая, те са разработили и страхотна система за сигурност, за да могат търговците да бъдат сигурни за средствата, които депозират на платформата. Борсите са засегнати от хакове и други проблеми и Prime XBT предприема всички необходими мерки за намаляване на тези проблеми. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner