Пени акции на Робинхуд

Инвестопедия описва стотинка като акция на малка компания, която обикновено се търгува за по-малко от 5 долара на акция. Обикновено търговията със стотинки се извършва като извънборсови акции чрез извънборсови транзакции, въпреки че има няколко стотинки, които се търгуват на големи борси като NYSE и Nasdaq. 

От запасите от злато до запасите от канабис, най-добрите стотинки не се ограничават до която и да е конкретна индустрия.

Въпреки че можете да реализирате значителни печалби, търгувайки стотинки, тези евтини акции носят риск да загубите значителна част от инвестицията си за кратък период от време.

Запасите от пени са популярни, тъй като им липсват бариери за влизане и са доста привлекателни за начинаещи търговци, които може да се окажат недостигащи на капитал.

В момента някои от най-горещите онлайн запаси включват биотехнологични запаси, енергийни запаси, запаси от марихуана и технологични запаси.

Благодарение на стотинките на Robinhood, тези търговци на акции имат достъп до евтини акции, като им се начисляват нулеви търговски такси

В тази статия ще се съсредоточим върху две акции, които лежат в категорията на акциите на Робинхуд, които трябва да имате предвид през 2020 г..

LightInTheBox (NYSE: LITB) – Стотинка за стотинка за гледане

LITB, известен също като LightInTheBox Holding Co., Ltd изцяло, е международна компания за търговия на дребно, базирана онлайн, предоставяща своите продукти на потребители, базирани в над 200 страни по света. 

Със седалище в Пекин, Китай, компанията е основана през 2007 г. Понастоящем е опция за стотинка стотинки, тъй като акциите й се търгуват за около 90 цента.

Той привлича потребителите, като показва продуктите си за начин на живот чрез различни уебсайтове, включително MinilnTheBox.com, LightInTheBox.com и няколко други уебсайта, които се предлагат на над 26 основни езика.

Защо LITB би направил страхотни запаси от вашето портфолио

Списъкът със стотинки за гледане, особено с акции под $ 1, е доста дълъг. Никой друг обаче не предлага потенциална възвръщаемост като LITB. 

В момента, на цена от $ 90, акциите ще се възползват от промените, които компанията прилага за подобряване на оперативната ефективност, контрол на разходите и оптимизация на продукта. 

Подобренията вече са видими в последните финансови резултати и са помогнали на компанията да запише първото си печелившо тримесечие на GAAP от 2014 г. насам.


Според г-н Джиан Хе, главен изпълнителен директор на LightInTheBox, „фокусът върху подобряването на продуктовата оптимизация, стимулирането на ангажираността на клиентите и разширяването на нашия пазарен мащаб са били от решаващо значение за успеха, който видяхме до момента. „

Така че, ако избирате онлайн акции, особено китайски акции, или от дълъг списък с технологични акции, важно е да знаете пазара, на който се намира. Поради тази позиция LITB е в списъка с експерти, които да гледат списък. Това може да бъде отличен прираст в портфейл, въпреки че идва с рискове (както и всички дейности по търговия с акции).

Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL)

GPL: Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL)

Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL) е междинна компания за добив и проучване на сребро и злато. Компанията управлява три мини в Бразилия, Перу и Мексико. Наскоро Great Panther Mining Ltd оглави прогнозите за производството за четвъртото тримесечие, след като произведе 146 853 унции злато. 

Тази цифра беше основен тласък за компанията и допринесе значително за стабилизирането на баланса на компанията. Освен това, очакваният подобрен паричен поток ще намали риска за фирмата и повече инвеститори ще се изкушат да закупят стотинките. 

Понастоящем GPL е сред най-добрите стотинки за купуване, тъй като се търгува на $ 0.60 на акция. Ако търсите евтин запас, който ще продължи да се увеличава от по-високото производство и увеличението на цените на златото, GPL е този, който трябва да изберете. Ако цената на златото се увеличи, дялът на акциите ще се премести на $ 1,20, което е вероятно събитие. 

Това е увеличение от 66% до 100% за вас. 

Волатилността е пропорция от очакваната дневна стойност, обхватът, в който работи неформален инвеститор. По-голямата нестабилност показва по-забележителна полза от нещастието. 

След анализ на волатилността на запасите от GPL, той е на 6,36%. Това сочи към по-висока забележителна възвръщаемост за инвеститорите, които купуват тази стотинка скоро. 

Освен това, потенциално по-високата инфлация, скорошното избухване на коронавирус в Китай и повишеното геополитическо напрежение са някои от основните фактори, които тласкат инвеститорите към по-безопасни активи. 

Един от тези по-безопасни активи е акциите на GPL. Както бе споменато по-горе, това е една от най-добрите стотинки за купуване за инвеститори, като се има предвид потенциалната му висока възвръщаемост на инвестициите. 

Така че, ако търсите стотинки, в които да инвестирате, акциите на GPL трябва да са на върха в списъка ви с потенциални клиенти. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map