Най-добрите Blockchain акции и ETF за закупуване през 2021 г.

Blockchain все повече се използва за инвестиции и криптовалутния свят. Можете да твърдите, че това е сравнително нова концепция, но компаниите, участващи в нея, са добре установени. Ще покрием петте най-добри акции от блокчейн и борсово търгувани фондове (ETF).

Сирена Nasdaq NexGen Economy ETF (BLCN)

BLCN е чудесна възможност за дългосрочен растеж. Това значително повиши резултатите за една година с 62,8% и 219,1 милиона долара активи под управление. С Nasdaq Blockchain Economy Index, BLCN проследява и използва блокчейн компании.

Негови цели са компаниите от развитите пазари, които показват ръст в запасите от стойност. Един от въпросите може да бъде участието на гигантски компании. Това може да навреди на развитието, но бизнесът е съсредоточен в много области. Можете лесно купувайте бижута на вълни тук.

Индексният комитет на BLCN ще има основната дума при избора на компаниите, които да бъдат включени. Те обикновено отиват за проучване и разработване на произведения на компанията като основна точка в процеса на вземане на решения. BLCN има голямо предимство, тъй като има излагане на различни видове сектори.

Усилване на трансформационното споделяне на данни ETF (БЛОК)

С BLOK има огромен ръст на производителността, тъй като той отчете 112% ръст за една година. Той има актив от $ 535,9 милиона под управление със среден дневен обем от 389 233. Най-добре е да не търсите само един запас от блокчейн.

Можете да намерите множество компании с неговата стратегия, тъй като те инвестират обратно 80% в разработчиците на технологията. Това е разнообразен начин за блокчейн, който би направил рисковата инвестиция по-разнообразна. Безопасен подход, когато започваме огромна технологична революция.

Стратегията на BLOK е да съчетава както запасите от растеж, така и стойността в света. Софтуерът и услугата участват активно в акциите на блокчейна. Всички нейни компании с най-голям дял участват в технологичните платформи.

First Trust Indxx Иновативна транзакция & Обработвайте ETF (LEGR)

LEGR ще има най-малко 90% от активите, инвестирани в акции. Има 100 компании, работещи в технологични платформи и финансови индустрии. Тъй като фондът идва от тези силни субекти, той има активи от $ 57,2 под управление.

Ръстът на представянето е 22,5% годишно при среден дневен обем от 10 294. Фондът на LEGR е насочен към индекса Blockchain на Indxx, тъй като предоставя първа услуга за фонд. Следва компании, които активно инвестират и разработват продукти.

Индексирането им също следва изключително компании с блокчейн ресурси. Той проследява Indxx Blockchain Index с фокус върху всички компании по света. Тъй като участващите компании обикновено работят по технологии, това се възползва от новите технологични парадигми.

Квадрат (SQ)

Скуеър участва в много аспекти на личния ни живот. Неговият процесор за плащане улеснява живота, тъй като предлага софтуер, който улеснява вашия бизнес. Те също инвестират в закупуване на компании, включително Weebly през 2018 г..


2020 г. беше една от най-добрите години за Square, тъй като те виждат 140% увеличение на нетните приходи. Компанията за мобилни плащания има услуга за паричен превод на партньори с мобилно приложение. Те започнаха опцията за търговия с биткойни още през 2018 година.

Това беше мъдро решение, тъй като бизнесът се радва на голям успех в приходите от биткойн. Увеличението също се увеличава с всяко тримесечие и те в крайна сметка купуват биткойни на стойност 50 милиона долара миналата година. Ранното участие на Square в криптовалута донесе много добри ползи за компанията.

Виза (V)

Естествено се има предвид, че компаниите с обслужване на кредитни карти виждат, че блокчейнът е една от границите в бизнеса. Visa е една от тези компании, тъй като те участват от самото начало през 2016 г..

Помага да се интегрира със сигурното плащане между предприятията. Той може да ви позволи да го конвертирате в пари, както и плащания за награди. Без особено съмнение VISA играе една от основните роли във непрекъснато нарастващата индустрия на блокчейн технологията.

Участието на Visa в инвестирането в блокчейн започва с тяхната Visa B2B Connect. Въведена е за услуга за сигурно плащане чрез опция blockcahin. Сега те имат опции за свързване на дебит и кредити към портфейли с криптовалута. Това улеснява живота, тъй като можете да се справите с плащането с абсолютна лекота.

Бъдещето е тук

Има много опции, ако търсите най-добрите акции и ETF в блокчейна. BLCN и BLOK са добри опции, ако планирате да имате дългосрочен растеж. С подобни на Square и Visa имате основните играчи на блокчейн. Като цяло 2021 година се очаква да отбележи световно сцепление за блокчейн технологиите.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map