3Commas – задължително средство за търговия с криптовалута за инвеститори

Въведение

3 Комаси е един от най-пълните инструменти за търговия с криптовалути, налични на пазара. Ако мислите за инвестиране или търговия с криптовалути, тогава 3Commas ще ви помогне, за да минимизирате рисковете и да увеличите печалбите си. Ако не знаете как да започнете да търгувате или не се чувствате достатъчно уверени, 3Commas определено ще ви помогне.

Как работи 3Commas?

Стартиралата през декември 2017 г. платформа ще ви помогне, ако сте нов потребител. Когато се регистрирате в 3Commas като нов потребител, имате бонус за добре дошли от $ 10.

След като се регистрирате, ще можете да търгувате в най-важните борси за криптовалута (поддържат се Bittrex, Bitfinex, Binance, Kucoin и Poloniex). 3Commas се свързва с вашата любима криптовалутна борса, използвайки API. Но не се притеснявайте! Вашите средства са в безопасност. Когато настройвате API ключ, трябва да деактивирате тегленията. По този начин 3Commas няма да може да изтегли вашите средства и ще може да извършва само търговски действия.

Когато вече сте установили връзка между вашата криптовалутна борса и 3Commas, ще имате възможност да търгувате с всички инструменти, предоставени от компанията.

Ако искате допълнителен слой сигурност, 3Commas предлага възможността да настроите двуфакторен код за удостоверяване, както много други борси за криптовалута, портфейли и платформи на пазара.

Основни характеристики на 3Commas ’- интелигентна търговия, портфейли и многореферална програма

Една от най-важните функции, достъпни на 3Commas, е функцията SmartTrading. С SmartTrading инвеститорите могат да използват инструментите TakeProfit и StopLoss. Тази опция е достъпна едновременно на множество борси за криптовалута. Това би позволило на търговеца да максимизира печалбите чрез персонализиране на портфолиото с различни команди за покупка или продажба на определени цени.

Инвеститорите създават a Stop Loss когато цената падне под зададената цена. Ако сте закупили 1 ETH за $ 100 и зададете Stop Loss от -10%, ако ETH достигне $ 90, Stop Loss автоматично продава ETH на пазара.

Ако използвате Вземете печалба инструмент, той работи по подобен начин като Stop Loss. Ако сте закупили 1 ETH за $ 100 и сте задали Take Profit от 10%, когато ETH достигне $ 110, системата автоматично затваря търговията за вас.  

Най-популярните инструменти са Последваща стоп загуба и Последваща печалба. Това ви позволява да увеличите печалбите и да сведете до минимум загубите, но винаги следвайки една и съща първоначална стратегия. Това е много полезен инструмент, който повечето платформи за търговия не предлагат. Като цяло, други борси за криптовалута са в състояние само да предоставят на потребителя стоп загуба или тейк печалба. 3Commas реши да подобри тази система, като включи Trailing Stop Loss и Trailing Take Profit.

Друг важен инструмент, който 3Commas има, са портфейлите. С тези портфейли можете да изберете разнообразие от криптовалути, които да държите или следвате. Това работи по подобен начин като ETF. Можете да инвестирате в портфолио, създадено преди това от друг потребител, или можете да създадете свое собствено портфолио, използвайки различни виртуални валути.


Ако сте инвеститор, портфейлите могат да ви помогнат да разнообразите активите, които притежавате, и да ги смесите с по-печеливши. Можете да следвате тези портфейли и да предприемете подобни стратегии като тях или просто от тях директно на платформата. 

3Commas предлага a многостепенна реферална програма които се състоят от три нива. Ако насочите друг инвеститор с вашата реферална връзка, ще получите 7% от неговите депозити. Ако този реферал покани нов потребител, тогава ще получите 2% от неговите депозити. И ако вторият реферал добави нов потребител към платформата, ще получите 1% от неговите депозити по вашата сметка.

Заключение

3Commas е лесна за използване инвестиционна платформа, която позволява на физически лица и инвеститори да увеличат максимално търговските ползи и да намалят търговските загуби. С разнообразието от инструменти, предоставени от платформата, инвеститорът ще може да изпробва най-добрите търговски стратегии, намаляващи присъщия риск от търговия с нестабилни криптовалути.

Наскоро стартиралата платформа ще помогне на търговците с техните инвестиционни стратегии, максимизиращи печалбите им. Освен това, за търговци, които трябва да бъдат постоянно свързани с инвестициите си, 3Commas предлага iOS приложение които могат да бъдат изтеглени от App Store безплатно.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map