Какво е кредитен ремонт?

Определението за кредитен ремонт е поправяне на грешки или грешки в кредитен отчет. За щастие има начини за отстраняване на грешки, свързани с лош кредит. Процесът на поправка на кредит гарантира, че вашият кредитен отчет е честен и 100% точен.

Поправянето на кредити е процес, използван за определяне на лоши кредитни рейтинги, рейтинг, който може да се е влошил поради безброй причини. Поправянето на кредит може да означава оспорване на погрешна информация, която се разпространява от различни кредитни агенции.

Тъй като компаниите за ремонт на кредити имат за цел да възстановят добрия ви кредитен рейтинг, те също така се справят с основателните опасения, засягащи кредиторите и кредитополучателите. Процесът на възстановяване на вашия кредит е от съществено значение. Процедурата обаче е продължителна и интензивна.

Има различни видове грешки в кредитните отчети, които са доста често срещани. Какво стана? Виновна ли си? Проследяването на грешки е от първостепенно значение, за да разберете какво се отразява негативно на кредитния Ви статус.

Лошият кредит може трайно да повлияе на вашите възможности за получаване на заем, кредитна карта или други финансови продукти.

Агенциите за ремонт на кредити ще гарантират, че цялата информация е обоснована и проверена.

Как работи кредитният ремонт?

След като разберете какво е ремонт на кредити, трябва да разберете и как работят фирмите за ремонт на кредити. Агенциите за кредитни отчети оспорват неверните или неправилно изтълкувани подробности след извършване на задълбочено разследване.

Агенциите за кредитни отчети също помагат, когато ви бъде отказан кредит поради неточна информация. В такава ситуация индивидуалната оценка също играе ключова роля при изготвянето на окончателен доклад. Агенциите за кредитни отчети обикновено разпространяват доклади до регистрирани членове на всеки 12 месеца.

Понякога във вашия кредитен отчет има неочаквани скрити изненади и това може да включва някакво ниво на измама или кражба на самоличност. Поправянето на кредит включва идентифициране на всички измамни транзакции, които пречат на вашия кредит.

Историята на плащанията е важен, но неразбран фактор, който трябва да се проучи, за да се установи добър кредитен рейтинг. Трябва да предприемете правилни стъпки, за да подобрите методите си за изплащане на дългове, като продължите напред. Подобна стратегия включва график на плащанията, който гарантира, че няма просрочени плащания, което впоследствие е от полза за кредитния рейтинг.

Например, ако сте поддържали минималните възможности за плащане по кредитните си карти или други дългове, този навик може да се отрази негативно на вашия кредитен рейтинг. Това може да бъде и нещо просто, като плащанията излизат с няколко дни закъснение.

Предприемането на мерки за намаляване на дълговото натоварване може да покаже някои значителни подобрения във вашия кредитен профил.

Кредитните ремонти поправят следните грешки в кредитните отчети:


• Грешно написано име, адрес или дата на раждане

• Двойно изброени кредити

• Грешна сума на дълга

• Неправилно изброяване на плащанията с просрочие от 60 дни или повече

• Не е уведомен за неплатения дълг

• Неточно посочени като плащане по подразбиране

• Не е информиран за промените в договора

• Кражба на самоличност

Следователно, за да коригира горните грешки, кредитният доставчик трябва да бъде ангажиран и да бъде информиран защо трябва да коригира и актуализира кредитния отчет.

Предимства на компаниите за кредитен ремонт

Докато значителен брой хора се опитват да поправят собствения си кредит, компаниите за ремонт на кредити разбират отрасловите нюанси и са в по-добра позиция да постигнат успешни резултати.

Фирмите за ремонт на кредити са специализирани в премахването на отрицателна неточна информация чрез валидиране на дългове, предоставяне на писма за репутация и подреждане на точен график на плащанията.

Агенциите за ремонт на кредити имат право само да премахват непроверена или неточна информация от кредитните отчети. Когато отрицателната информация, която е била докладвана точно, вреди на кредитния ви статус, е много трудно да се редактира.

Агенциите за ремонт на кредити трябва да изготвят точен отчет за информацията. Необходими са подкрепящи документи, дори ако информацията изглежда по-негативна. За да разрешат това, кредитните бюра ще трябва да отчетат легитимността на дълга.

Бъдете готови да съставите необходимата подкрепяща документация.

Топ компании за ремонт на кредити

Препоръчваме Кредитните професионалисти, на тях се доверяват повече от 100 000 клиенти. Те предлагат ремонт на кредити с изкуствен интелект и имат рейтинг A + с BBB. Те предлагат лесни за четене кредитни отчети и персонализирана оценка на резултатите, както и инструменти & съвети, които да ви помогнат да разберете резултата си и да направите следващата стъпка. Най-доброто от всички Мониторинг на кредити е включен в Без допълнителна такса което може да ви помогне да забележите потенциална кражба на самоличност.

Ако търсите още повече опции, ние предлагаме този списък с най-добрите компании за ремонт на кредити.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map