Г-н Прекрасно съгласува усилията с платформата за краудфандинг на собствения капитал ‘StartEngine’

Прекрасни новини

В положителна новина популярната платформа за масово финансиране, StartEngine, има съобщи пристигането на нов акционер / инвеститор – Kevin O’Leary (AKA Mr. Wonderful).

Продължавайки напред, г-н Wonderful ще поеме ролята на стратегически съветник за платформата. По този начин StartEngine има голяма полза от огромната си мрежа от връзки и общественото внимание, което му се полага.

Набиране на капитал

Г-н Wonderful отбелязва в своето встъпително обръщение като стратегически съветник на StartEngine, че краудфандингът има различни предимства. Следват примери за тези предимства:

 • Гъвкавост на термините
 • Участващите компании имат по-голям контрол върху оценката си и цената на акциите
 • Потенциално по-голям дял от компанията може да бъде запазен
 • С по-голям брой акционери, всеки действа като „посланик на марката“, осигурявайки много по-голяма експозиция на фирмените операции.
 • Г-н Прекрасни присъединява StartEngineГ-н Чудесни се присъединява към StartEngine

  Гледайте това видео в YouTube

  Капиталово краудфъндинг

  Законът за заетостта, който беше въведен по време на администрацията на Обама, постави основите за краудфандинга, какъвто го познаваме днес.

  Не всички методи за групово финансиране обаче са еднакви. В следващата статия ще разгледаме какво различава капиталовото краудфандинг от инвестирането в акции и простото краудфандинг, видяно чрез платформи като Kickstarter.

  Какво представлява капиталовото краудфъндинг?

  Кевин О’Лиъри

  След успешното изграждане и продажба на компанията си, SoftKey, за зашеметяващите 4 милиарда долара, Кевин О’Лиъри (известен още като г-н Прекрасен), стана известен в публичното пространство чрез Dragons Den. След това тази слава се затвърди с години като домакин на отделен „Shark Tank“.

  Г-н Прекрасно съгласува усилията с платформата за краудфандинг на собствения капитал „StartEngine“

  Кевин О’Лиъри (г-н Прекрасен)

  Независимо дали гледа на опита му като предприемач, инвеститор или телевизионна личност, малцина са имали успех като Кевин О’Лиъри. Кулминацията на тези успехи му позволи да се превърне във видна сила в бизнеса.

  Г-н Wonderful наскоро създаде информативно съобщение, в което подробно описва връзката си със StartEngine и какво можем да очакваме с нетърпение от платформата напред.

  Кевин О’Лиъри коментира специално COVID-19 и как той е свързан с краудфандинга.

  „Тъй като пандемията на коронавируса, причиняваща икономическа несигурност, стартиращите компании и малкият бизнес имат невероятно труден достъп до капитал, така че ще видите съществен ръст на интереса към компании за краудфандинг като StartEngine, които решават този проблем … погледнете назад към този период като началото на нарастването на акционерното краудфандинг и мисля, че това е индустрия, която StartEngine ще спечели. “

  Говорейки с Хауърд

  След като обяви развитието, обсъдено тук днес, изпълнителният директор на StartEngine, Хауърд Маркс, отдели време да сподели мислите си.

  „Видяхме огромен ръст в краудфандинга по време на последния икономически спад, когато предприемачите трябваше да намерят алтернативни източници на капитал. По същия начин сме готови да предоставим решение за финансиране сега, в това, което се очертава да бъде поредният предизвикателен период … С високото ниво на несигурност, вече сме забелязали значително забавяне на рисков капитал и ангелско финансиране. Обратното е вярно за StartEngine – виждаме огромен интерес от ежедневните инвеститори към възможностите на нашата платформа. ”

  Хауърд Маркс продължи,

  „Краудфандингът е уникален по своята способност да намира голям брой акционери, които са съобразени с мисията и целите на компанията и не са по компресирани графици – проблем, който в момента тормози традиционната индустрия за частни капиталови инвестиции и рискови финансови услуги“

  В текущата ни поредица от интервюта в миналото имахме удоволствието да проведем задълбочена дискусия с изпълнителния директор на StartEngine Хауърд Маркс. Този разговор дава представа за началото на StartEngine и как те са се превърнали в платформата, която познаваме днес.

  Интервюта – Хауърд Маркс, главен изпълнителен директор на StartEngine

  StartEngine

  Основана през 2014 г., StartEngine поддържа дейност в Лос Анджелис, Калифорния. Към днешна дата компанията е помогнала на стотици компании да наберат над 135 милиона долара финансиране. Това финансиране стана възможно чрез мрежа, състояща се от над 235 000 активни инвеститори.

  Главният изпълнителен директор Хауърд Маркс понастоящем ръководи операциите на компанията.

  StartEngine прави Inc 10-те списъка на компаниите в Калифорния

  В други новини

  Подобно на блокчейн сектора, краудфандингът е млад и все още преживява период на открития и растеж. В миналото разгледахме различни платформи, които улесняват подобни методи за генериране на капитал, в допълнение към оперативните различия между Канада и САЩ.

  Капиталово краудфандинг в Северна Америка

  Топ 5 уебсайта за краудфандинг на акции

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Our Socials
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner