Топ 5 борсови брокери в САЩ

Търговията с акции онлайн никога не е била по-достъпна. Сега има широк спектър от онлайн борсови посредници, предлагащи надеждни търговски среди и без комисионна търговия с хиляди най-добри акции, ETF и др..

Независимо дали сте нов или опитен търговец на акции, ще има перфектен брокер за вас. Разгледахме по-отблизо 5 от най-добрите и очертахме техните ключови характеристики, за да отговорят на вашите търговски нужди.

Важни области за разглеждане

Тъй като имаме толкова голям избор, ние взехме предвид няколко от следните важни области като ключови фактори, когато правите своя избор на онлайн брокер:

Разходи за търговия: Те директно ще повлияят на крайния резултат. За щастие на пазара днес, повечето от най-добрите борсови брокери предлагат голяма стойност, когато става въпрос за разрешаване на търговия без комисионни и като цяло са без такси като цяло.

Платформа и характеристики: Вие ще искате платформа за търговия, която е лесна за ползване и е достъпна и на избраното от вас устройство, като възможността за мобилна търговия е все по-важна за повечето търговци. Допълнителните функции и инструменти на брокера също могат да отделят много конкуренти.

Стил на търговия: Начинът, по който искате да търгувате, и по-специално нивото на вашето участие ще играе ключова роля. За практическия подход робо-съветниците и автоматизираната търговия са перфектни, докато за разнообразно портфолио с бюджет нарастването на частичната търговия с акции е повече от идеално.

Firstrade

Ако търсите опитен брокер в бранша, подкрепен от една от най-уважаваните репутации и изпълнен със страхотни търговски функции и опции, не трябва да търсите повече от Firstrade. Те са пионери в предлагането на търговия без комисионни и на ниски цени и съществуват от 1985 година.

В продължение на повече от 35 години в сектора те не са стояли на едно място. Продължавайки да се развиват, те сега предлагат изключително интуитивна и собствена платформа за търговия, където можете да се възползвате от търговията с хиляди акции, ETF и облигации от някои от най-известните борси в света.

Те също така предлагат първокласен образователен раздел, пълен със статии, видеоклипове и уроци, които ще ви помогнат да развиете знанията си за търговия на всяко ниво.

Разходи за търговия: Никъде в Firstrade няма да намерите комисионни или такси за търговия. Уникално сред топ брокерите това важи и за търговията с взаимни фондове, често огромен плюс за по-опитните търговци.

Вижте пълния ни преглед на Firstrade или отидете директно на Firstrade за да отворите сметката си сега.

M1 Финанси

M1 Финанси бързо се утвърди като един от най-уникалните избори за борсови посредници в сектора. Те съчетават някои от най-добрите елементи на евтин онлайн брокер, като същевременно предлагат популярен опит за търговия с робо-съветници. Това ги видя да се превърнат в най-добрият избор за много търговци на акции от пускането им през 2015 г..

Ако искате да започнете да търгувате частични акции и да изградите едновременно разнообразно портфолио, M1 предлага идеалното решение. Тук можете да избирате измежду хиляди акции, ETF и други активи, за да изградите портфолиото си чрез частични акции, или от десетки подбрани портфейли, наречени „пайове“, които брокерът е събрал. След като бъдат инвестирани, тези пайове могат автоматично да търгуват и да балансират точно като робо-съветник, за да оптимизират вашата инвестиция.

Освен само търговията, тази застрахована и регулирана услуга на FDIC предлага цяла екосистема, където можете да спестявате при високи лихвени проценти и дори да вземате заеми срещу портфейла си на ниска цена чрез M1 Spend без никакви неприятности или проверка на кредита и ниска лихва от 2%.

Разходи за търговия: Изключително добра стойност се предоставя за търговия с M1 Finance. Въобще не се добавят такси за търговия, комисионни или надценки. Също така няма минимален акаунт, за който да се притеснявате. Перфектна среда за търговци за първи път, които искат да спестят големи такси.

Разгледайте пълния ни преглед на M1 Finance или посетете M1 Финанси директно, за да започнете.

Public.com

Public.com е един от най-бързо развиващите се борсови брокери, базирани на приложения в бранша. Те съществуват под някаква форма от много години и имат уважавана регулация от FINRA, като същевременно осигуряват много иновативна търговска и инвестиционна среда за съвременния търговец на акции.

Ще намерите хиляди основни американски акции и ETF, които можете да разглеждате и купувате с базирани на теми класификации, което улеснява намирането на идеалните за вас инвестиции. Голямо предимство на днешния пазар е, че можете да инвестирате в частични акции с Public, и всичко това чрез удобството на тяхното лесно за използване мобилно приложение. Това може бързо да бъде изтеглено на вашето iOS или Android устройство и поставя цялата необходима сила за търговия в ръката ви.

Освен това ще имате достъп до много страхотни функции за социална търговия, които ви позволяват да общувате и споделяте информация с други групи и търговци, въпреки че системата за директни съобщения, така че никога да не пропускате ход.

Разходи за търговия: Както при много други, няма комисионни или такси за всяка сделка с Public.com. Добавете това към многото функции, които не се търгуват като депозити и тегления, които могат да бъдат без такси и тук е възможно да се търгува с голяма стойност.

За повече подробности можете да видите нашия задълбочен преглед на Public.com или да посетите Public.com да се запиша.

Интерактивни брокери

Интерактивни брокери е в индустрията от много дълго време. Що се отнася до борсовите посредници, те са добре уважавани и регулирани в еднаква степен в сектора. Напоследък те също работят върху еволюцията на своето предложение, за да привлекат повече нови търговци на акции с тяхното предложение IBKR Lite.

Тази услуга доближава IB до други конкуренти, тъй като те могат да ви предложат безплатни акции и ETF търговия с американски активи чрез IBKR Lite по начини, по които пълната услуга IBKR Pro не е така. Също така ще откриете, че там, където преди това е намалено, брокерът сега предлага по-разширени функции за изследване и поддръжка, които стават все по-лесни за употреба през цялото време.

Ако търсите дългогодишен брокер с търговска марка в бранша, който обслужва не само нови търговци, но също така има нива за отключване, когато станете по-опитни, тогава Interactive Brokers може да бъде правилният избор за вас.

Разходи за търговия: IBKR Lite е без такса за търговия с акции и ETF на американски активи. Ако обаче търгувате с активи от някои от останалите 100+ борси, предлагани в повече от 30 държави, ще плащате такси от $ 0,005 на акция с минимум $ 1, докато опциите са $ 0,65 на договор.

TD Ameritrade

Друго важно име в бранша, когато става въпрос за борсови посредници и по-широки финансови услуги, TD Ameritrade е крайъгълен камък на сектора. Те съчетават дългогодишната си добра репутация с еволюция в търговия без комисионни за огромен набор от активи.

Търговията с тези активи с брокера е много плавен процес, като се използва тяхната собствена платформа за търговия Thinkorswim, която е спечелила страхотна репутация като едновременно лесна за използване, много мощна и подробна, когато става въпрос за инструменти за графики и възможности.

Не само подкрепено от репутация и огромно предлагане на активи, включително много в крипто, TD Ameritrade излиза на следващото ниво, като предоставя достъп до широк спектър от полезни образователни ресурси. Ето защо много от техните търговци са склонни да се регистрират и да останат при брокера като дългосрочен избор.

Разходи за търговия: Тук можете да търгувате с всички акции и ETF с комисионна и без такса. Съществуват и хиляди взаимни фондове и повече, отколкото можете да получите на безплатна основа, в крак с индустрията. Опциите могат да се търгуват на $ 0,65 на договор без минимум.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me